2014 Aralık Anneleri

arkadslar ben ıkılı testı gecen hafta yaptırdım ultrasyonda baktı bı tup kan verdım hemen ertesı gun alındı ve dr bana bıle vermedı sonucu tlf dan ara dedı aradım sorun yok ıyı dedı okadr bu test bukadr cabukmu cıkıor ankaraya gıdıor dedıler yoksa bende dr deıstırıcem zaten hıc ıcıme sınmedı bu adam:)

ben bu olaydan hiç birşey anlamadım ertesi gün sonucum çıktı diyen bir kaç arkadaş oldu ama genelimiz en az bu tets sonucu için 7-10 gün bekledik :44:

Günaydın anneler mutlu sabahlar :) bugün cvsin kesin sonucu çıkacak inşallah yeterince stres yaşadım artık üçlü dörtlü ters stresi yok benim için :)

özellikle ilk gebelikte ilgisiz doktora dusmek kadar kötü bir durum yok herseyden habersizsin doktorun agzindan cikan her cümle altin degerinde. Iyi bi doktor olabilirsin ama insan ilişkilerin kötüyse kimse senin hakkinda iyi konuşmaz onlarda biliyor bunu. Hamile kalmadan önce bildigim tek sey vardi oda kadin doktora gitmeyecegim.10 haftaya kadar kadin doktora gittim tezimi dogruladim okadar suratsizdiki odadan kaçmak istiodum simdi erkege gectim 0 kompleks bebegim mutlu ben mutlu 😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuna kadar katılıyorum sana bende 3 tane kadın dr değiştirdim ağızlarından laf alacam die çatladım ne soracağımıda bilmiyorum ilk gebelik olduğu için. En sonunda kendime erkek bir dr buldum beni konuşturmuyor bile çatır çatır adam çok şeker :46::46::46:

ben bu olaydan hiç birşey anlamadım ertesi gün sonucum çıktı diyen bir kaç arkadaş oldu ama genelimiz en az bu tets sonucu için 7-10 gün bekledik :44:

İkili testte risk değeri düşük olunca bile 3 lü ve 4 lü testi yapıyorlar mı? Bana doktor 3 lü için randevu verdi ama sonucum zaten <1/10000 çıkmıştı.

aile hekimime sordum canım tatlı bi bayan 2 çocuğu var siz ne kullandınız dedim lıerac kullandım 3.ayımdan itibaren hiç çatlağım olmadı dedi bende lıerac sipariş ettim 200 ml+200ml ikili set bugün yarın gelir bakalım

nerden aldin canim? fiyati nekadardi?

solante pregna 50 faktör diye geçiyo canım. eczanelerde satılıyo. ama bi dene sonra karar ver çok yoğun çünkü
fiyatı da eczanede 84 ama nette daha uygun olabilir belki

ben de solante kullanıyorum ama yeni değil. geçen sene almıştım lekeler için yoktu akneli ciltler için vardı ben de o ara acil ihtiyacım var diye aramadım başka yerde ve onu aldım. 50 faktör benimki de. 1 yılı aşkın süredir yaz kış her sabah kullanıyorum ve hala bitmedi bu yaz da rahat yeter. ama hamileler için olan ürün kafamı karıştırdı. acaba bunu bırakıp ona mı geçsem. sakıncası var mıdır acaba? gerçi üç aydır kullandım zaten ama ne yapsam ki?

ikili testte risk değeri düşük olunca bile 3 lü ve 4 lü testi yapıyorlar mı? Bana doktor 3 lü için randevu verdi ama sonucum zaten <1/10000 çıkmıştı.

benim doktorumda 2lide sorun çıkmazsa direk 4lüyü yaparız dedi her dr farklı bilmiyorum ki :44:

sonuna kadar katılıyorum sana bende 3 tane kadın dr değiştirdim ağızlarından laf alacam die çatladım ne soracağımıda bilmiyorum ilk gebelik olduğu için. En sonunda kendime erkek bir dr buldum beni konuşturmuyor bile çatır çatır adam çok şeker :46::46::46:

canım vallai hemcinsimiz olabilir ama ben cogu zaman allah erkeklere sabir versin diyorum&#128513; kadin doktor kompleksiyle ugrasamam ben dedim ikili testi yaptirip gec olmadan doktorumu değiştirdim simdi 20 dkya zor çıkıyorum muayeneden ben sormadan herseyi anlatiyor doktorum &#128522;

günaydın canlarrr :)):10:

canım vallai hemcinsimiz olabilir ama ben cogu zaman allah erkeklere sabir versin diyorum&#128513; kadin doktor kompleksiyle ugrasamam ben dedim ikili testi yaptirip gec olmadan doktorumu değiştirdim simdi 20 dkya zor çıkıyorum muayeneden ben sormadan herseyi anlatiyor doktorum &#128522;

demekki yalnız değilmişim :52::52: Kendimi sorunlu görmeye başlamıştım 3 kadın dr değiştirince

ben de solante kullanıyorum ama yeni değil. geçen sene almıştım lekeler için yoktu akneli ciltler için vardı ben de o ara acil ihtiyacım var diye aramadım başka yerde ve onu aldım. 50 faktör benimki de. 1 yılı aşkın süredir yaz kış her sabah kullanıyorum ve hala bitmedi bu yaz da rahat yeter. ama hamileler için olan ürün kafamı karıştırdı. acaba bunu bırakıp ona mı geçsem. sakıncası var mıdır acaba? gerçi üç aydır kullandım zaten ama ne yapsam ki?

bence kullanmaya devam et. solante güzel bir ürün sonuçta. amaç güneşten korunmak değil mi? valla ben kızımda hiç özel bi ürün kullanmamıştım. normal güneş koruyucuları sürdüm. hiç de lekem falan olmadı denize falan da kaç kere gittiğim halde. ama bunda almak istedim. güneş koruyucum da bitmek üzereydi. eczaneye sorunca özellikle gebeler için solante pregnayı çok övdüler ben de aldım.

bence kullanmaya devam et. Solante güzel bir ürün sonuçta. Amaç güneşten korunmak değil mi? Valla ben kızımda hiç özel bi ürün kullanmamıştım. Normal güneş koruyucuları sürdüm. Hiç de lekem falan olmadı denize falan da kaç kere gittiğim halde. Ama bunda almak istedim. Güneş koruyucum da bitmek üzereydi. Eczaneye sorunca özellikle gebeler için solante pregnayı çok övdüler ben de aldım.

bende şimdi netten araştırdım özellikle hamileler için diyor bende değiştireyim bari Bıoderma vermişti eczane bana :19::19:

Son düzenleme:
bence kullanmaya devam et. Solante güzel bir ürün sonuçta. Amaç güneşten korunmak değil mi? Valla ben kızımda hiç özel bi ürün kullanmamıştım. Normal güneş koruyucuları sürdüm. Hiç de lekem falan olmadı denize falan da kaç kere gittiğim halde. Ama bunda almak istedim. Güneş koruyucum da bitmek üzereydi. Eczaneye sorunca özellikle gebeler için solante pregnayı çok övdüler ben de aldım.

$SOLANTE.webp
bu kremden bahsediyorsun değilmi birde losyonu var çünkü nette mavi renkte hamilelere özel deyince bu çıkıyor sadece yüzünüze mi sürüyorsunuz????

canım sıradışı bi durum olsa dr un zaten illa bişey söylerdi. üstelik 2 li testini falan da yaptırdın değil mi sonuç iyi çıkmıştır heralde. kilo alması gelişimi de iyi gidiyordur. muhtemelen uyuyordur her gittiğinizde. sonuçta kaç dk kalıyorsun ki ultrasonda. merak etme hissetmeye başlayınca bütün endişelerin geçecek. sürekli kıpırtılarını duyacaksın. gerçi o zaman da başka paronaya olacak. sürekli hissettiğin için 1-2 saat hissetmeyince niye hareket etmiyo diye pimpirikleneceksin :))
Normalde cok rahat bi insanim ama bunu cok kafama taktim iste.herseyim normal cikti hatta dr ic organlarina ellerine ayaklarina bile bakti.ikili testimde guzel..
95 mm agirligida 124 gr 4-5 gun kadarda onde gidiyo
Çok uslu bir bebişin olacak o zaman :) için rahat olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Ben de öyleymişim, hatta doğduktan sonra bile. Annem hep dua eder, Allah sana da senin gibi versin, ilk çocuğun böyle olması çok rahat oluyor diye :)
İnsallah oyledir canim bende uslu bebekmisim esimde..

doktora iyice sor canım bi sıkıntı varmı felan diye iyice bi sıkıştır kendini fazla üzme biliyosun biz üzülünce bebişlerimizde üzülüyo
O an bise soramadim doktora yarin devlet hastanesine gidicem yarinda hareketsiz olursa araticam esime bi sorunmu var diye belki bana demiyo esimin arkadasi ya ona soyler
Banada 15 gun sonra cikar dedi rapor tarihine baktim 4 gun sonra cikmis.bide burasi kucuk yer

Aslında hissediyorsundur ama biz böyle tekme vs bekliyoruz onlara erken... Karnında misket varmış sağa sola kıpırdıyormuş gibi.. Ya da evet damar da olabilir, çok anlık ve hafif bir hareket ;)
Ahh o misketi bir hissedebilsem. :15::15:
Kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu :(
Bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu :(
Yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..
Kalp atışları olduğuna göre iyidir sadece hep uyuduğu zamana denk gelmiştir. Bende bu zamana kadar anca bir kere kolunu oynattıgını gördüm. Tembel olacak bizimkiler üzülme boşuna.
Aynen bende bir şey anlamadım. Doktor 2 hafta sonra dedi. Ankaraya gidecek sonuçlar ordan gelecek dedi. Arkadaşım aracılığı ile 3 gün sonra çizelge elimdeydi. Neyse önemli olan sonuçların güzel çıkmasıydı. Çok şükür iyiydi.

nerden aldin canim? Fiyati nekadardi?

ben baya uygun aldım canım eczanede çalışıyorum ben eczacımın başına ekşidim resmen araştırdı baya 125 tlye aldık 200+200 ikili seti

Eki Görüntüle 1161851
bu kremden bahsediyorsun değilmi birde losyonu var çünkü nette mavi renkte hamilelere özel deyince bu çıkıyor sadece yüzünüze mi sürüyorsunuz????

aynen bunu aldım işte. zaten pregna yazıyor hamileler için yani. evet sadece yüzüme sürüyorum. ama yedirene kadar baya bi uğraşıyorum :)

Son düzenleme:
Back
X