2014 Aralık Anneleri

yok tatlim ya milim kipirdatamadi doktor bile boyle bisey gormedim dedi sali gunu cok ugrastik biz cinsiyet icin gitmistim 2 defa girdim farkli zamanlarda 20 gun oncede ense kalinligi icin gittigimizde 3 defa girdim yine ultrasona 3.de hafif dondu sadece hareket hic gormedimki ben

seninki çok utangaç ozaman

kızlar siz karnınıza sürmek için lieracmi mustelami kullanıyorsunuz? Yoksa dogal badem yagi gibi seylermi kullanıyorsunuz? Birde sizce mustelami yoksa lieracmi daha etkili?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aile hekimime sordum canım tatlı bi bayan 2 çocuğu var siz ne kullandınız dedim lıerac kullandım 3.ayımdan itibaren hiç çatlağım olmadı dedi bende lıerac sipariş ettim 200 ml+200ml ikili set bugün yarın gelir bakalım

aile hekimime sordum canım tatlı bi bayan 2 çocuğu var siz ne kullandınız dedim lıerac kullandım 3.ayımdan itibaren hiç çatlağım olmadı dedi bende lıerac sipariş ettim 200 ml+200ml ikili set bugün yarın gelir bakalım

Erkes bisey öneriyo yaaa benim dr.fito lastry diyee bi krem onerdi yanlış yazmiz olabilirimismini bende ne alacagimi sşaşırdım yaa :((

arkadslar ben ıkılı testı gecen hafta yaptırdım ultrasyonda baktı bı tup kan verdım hemen ertesı gun alındı ve dr bana bıle vermedı sonucu tlf dan ara dedı aradım sorun yok ıyı dedı okadr bu test bukadr cabukmu cıkıor ankaraya gıdıor dedıler yoksa bende dr deıstırıcem zaten hıc ıcıme sınmedı bu adam:)

bizimki 10 günde çıktı canım ilçedeyim ben adanada çukurova ünv lab.dan çıkmış sonuç

erkes bisey öneriyo yaaa benim dr.fito lastry diyee bi krem onerdi yanlış yazmiz olabilirimismini bende ne alacagimi sşaşırdım yaa :((

canım lıerac phytolastil gel tam ismi aynısını önermiş doğumdan sonrada önermişti doktor bana çatlak izlerini hafifletir diye alamamştım o zaman madden sıkıntımız vardı

oyle gorunuyo canim benim doktorun dedigine gore.bana zaten simdiye kadar 1 kez kan ve idrar tahlilleri yapildi bidaha 6 aylik olunca yapacakmis.bide ikili test iste oldum iste..

Ben rizedeyim canim buralarda sicak serin sanma yani.tabi denizli kadar degildir yinede :)

vayyy üylülde kızkardeşimi rizeye gelin veriyoruz bizde

Cnm neden yuzunuze suruyorsunuz ne kremi bu???

güneş koruyucu canım bu. hamileler için. asıl amaç hamilelikten dolayı oluşan lekeleri önlemesi. ama hamilelikten sonra da kullanılabiliyor. çok düzenli kullandığımı söyleyemem. güneşe çıkacaksam sürüyorum. 50 faktör ve cidden çok güzel koruyor

güneş koruyucu canım bu. hamileler için. asıl amaç hamilelikten dolayı oluşan lekeleri önlemesi. ama hamilelikten sonra da kullanılabiliyor. çok düzenli kullandığımı söyleyemem. güneşe çıkacaksam sürüyorum. 50 faktör ve cidden çok güzel koruyor

Adı ne cnm nerden aldn fiyatı nedir??

Kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu :(
Bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu :(
Yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..

canım sıradışı bi durum olsa dr un zaten illa bişey söylerdi. üstelik 2 li testini falan da yaptırdın değil mi sonuç iyi çıkmıştır heralde. kilo alması gelişimi de iyi gidiyordur. muhtemelen uyuyordur her gittiğinizde. sonuçta kaç dk kalıyorsun ki ultrasonda. merak etme hissetmeye başlayınca bütün endişelerin geçecek. sürekli kıpırtılarını duyacaksın. gerçi o zaman da başka paronaya olacak. sürekli hissettiğin için 1-2 saat hissetmeyince niye hareket etmiyo diye pimpirikleneceksin :))

Kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu :(
Bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu :(
Yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..

Çok uslu bir bebişin olacak o zaman :) için rahat olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Ben de öyleymişim, hatta doğduktan sonra bile. Annem hep dua eder, Allah sana da senin gibi versin, ilk çocuğun böyle olması çok rahat oluyor diye :)

Kızlar günaydın.
Dün bende iş çıkışı eczaneye gittim yüzüme sürmek için şu kremi önerdi hem bebeklerde hemde hamilelerde kullanılabiliyormuş. Aldım inş. Memnun kalırım :23::23:
$BIODERMA.webp

arkadslar ben ıkılı testı gecen hafta yaptırdım ultrasyonda baktı bı tup kan verdım hemen ertesı gun alındı ve dr bana bıle vermedı sonucu tlf dan ara dedı aradım sorun yok ıyı dedı okadr bu test bukadr cabukmu cıkıor ankaraya gıdıor dedıler yoksa bende dr deıstırıcem zaten hıc ıcıme sınmedı bu adam:)

Canım ben testi perşembe yaptırmıştım. Sonuçlarımı hep netten de takip ederim. 1 gün sonra baktım çıkmış. Ama doktor pazartesi gel demişti, bu nedenle pazartesinin gelmesini bekledim. Ama 1 günde çıkıyor yani. Doktorun da içine sinmiyorsa değiştir gitsin :34:

Back
X