Zaten ilkinden sonra daha çabuk hissedilirmiş. Annem de 1 haftadır bana soruyor ama yok arkadaş :)
Ama ilk hamileliğimde ben 18. Haftada çoook hafif hissederdim . İlkler geç oluyor gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ilkinden sonra daha çabuk hissedilirmiş. Annem de 1 haftadır bana soruyor ama yok arkadaş :)
kaç haftalıksın. ilk 3 ay kilo kayıpları bile normal kabul ediliyor endişelenme zamanla iştahın açılacak. sofrayı toplarken acıktığını hissedeceksin :)) özellikle son aylarda
Test kısmını bitirdik mi canım şimdi aşılar ve şeker yüklemesi mi kaldıSorun yok canim benimkide ayni cikti 1<10000 dusuk risk dedi dr uclu teste gerek yok dedi gozun aydin seninde icin rahat olsun..
Ederim canim tabiki :)
ben 14 haftalıgım ama oldugum yer acayıp sıcak memleketım karadenız bı gıdebılsem belkı rahatlarım ayaklarım sımdıden yanmaya basladı gecelerı helekı sureklı mıdem kazınıo habıre bısey yemem gerekıo sankı nekadr zormus hamılelık canın cekmıo ama yemek zorundayız pofff((
Nerelisin canim.bende karadeniz geliniyimde :)
canım hoş geldin antalyamıza evet çook sıcak burası
hahahaha iyi bari sorun çözüldü![]()
Oyle gorunuyo canim benim doktorun dedigine gore.bana zaten simdiye kadar 1 kez kan ve idrar tahlilleri yapildi bidaha 6 aylik olunca yapacakmis.bide ikili test iste oldum iste..Test kısmını bitirdik mi canım şimdi aşılar ve şeker yüklemesi mi kaldı
Ya Settar
ben gıresunluyum ama suan denızlıde yasıorum ınanılmaz bı sıcak var 18 saat yol kendıme guvenebılsem hemen gıdıcem ama korkuom ıste sen nersındesın cnm
Sorun yok canim benimkide ayni cikti 1<10000 dusuk risk dedi dr uclu teste gerek yok dedi gozun aydin seninde icin rahat olsun..
Ederim canim tabiki :)
Canım ben de bugün aldım sonuçları senin ki gibi maşallah sağlıklı bebişin seninle olsun
Ya Settar
Harika
Nasıl bir duygu anlatsana
Bende istiyorum yaaa. Benimki de kıpırdasın.
Merakla bekliyorum bu gün yarın hissederim bende heralde. Ablam damar atması gibi olacak diyor. Ona güveniyorum bakalım. Sende öyle mi hissettin ?
ayy cok saol canm ya içim rahatladı valla. 😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu
bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu
yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..
aslında hissediyorsundur ama biz böyle tekme vs bekliyoruz onlara erken... Karnında misket varmış sağa sola kıpırdıyormuş gibi.. Ya da evet damar da olabilir, çok anlık ve hafif bir hareket![]()
canım doktor ultrasonu nasıl tuttuğunada bağlı senin hareket görebilmen bizim kuzunun biride öle yatıyo öteki amuda kalkıyo resmen ense kalınlığına bakarken hafif oynadı sadece doktor normal dedi
benim ki krem ben de 80 küsura almıştım. beyaz renkli oldukça yoğun kıvamlı. zaten yüzüne sürünce iyice bi yedirmek gerekiyor yoksa bembeyaz oluyosun.ambalajında beyaz üzerinde mor yazılar şekiller var.