2014 Aralık Anneleri

kaç haftalıksın. ilk 3 ay kilo kayıpları bile normal kabul ediliyor endişelenme zamanla iştahın açılacak. sofrayı toplarken acıktığını hissedeceksin :)) özellikle son aylarda

ben 14 haftalıgım ama oldugum yer acayıp sıcak memleketım karadenız bı gıdebılsem belkı rahatlarım ayaklarım sımdıden yanmaya basladı gecelerı helekı sureklı mıdem kazınıo habıre bısey yemem gerekıo sankı nekadr zormus hamılelık canın cekmıo ama yemek zorundayız pofff:(((

arkadslar ben ıkılı testı gecen hafta yaptırdım ultrasyonda baktı bı tup kan verdım hemen ertesı gun alındı ve dr bana bıle vermedı sonucu tlf dan ara dedı aradım sorun yok ıyı dedı okadr bu test bukadr cabukmu cıkıor ankaraya gıdıor dedıler yoksa bende dr deıstırıcem zaten hıc ıcıme sınmedı bu adam:)

Sorun yok canim benimkide ayni cikti 1<10000 dusuk risk dedi dr uclu teste gerek yok dedi gozun aydin seninde icin rahat olsun..

Ederim canim tabiki :)
Test kısmını bitirdik mi canım şimdi aşılar ve şeker yüklemesi mi kaldı

Ya Settar

ben 14 haftalıgım ama oldugum yer acayıp sıcak memleketım karadenız bı gıdebılsem belkı rahatlarım ayaklarım sımdıden yanmaya basladı gecelerı helekı sureklı mıdem kazınıo habıre bısey yemem gerekıo sankı nekadr zormus hamılelık canın cekmıo ama yemek zorundayız pofff:(((

Nerelisin canim.bende karadeniz geliniyimde :)

Test kısmını bitirdik mi canım şimdi aşılar ve şeker yüklemesi mi kaldı

Ya Settar
Oyle gorunuyo canim benim doktorun dedigine gore.bana zaten simdiye kadar 1 kez kan ve idrar tahlilleri yapildi bidaha 6 aylik olunca yapacakmis.bide ikili test iste oldum iste..
ben gıresunluyum ama suan denızlıde yasıorum ınanılmaz bı sıcak var 18 saat yol kendıme guvenebılsem hemen gıdıcem ama korkuom ıste sen nersındesın cnm

Ben rizedeyim canim buralarda sicak serin sanma yani.tabi denizli kadar degildir yinede :)

Yrdglbs84 canim ben dr denizlideyim..aslen izmirliyim :) gorevim dolayisiyla burdayim..yasasigim ilden birini gorunce sevindim :) kontrollerin icin kime gidiosun canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun yok canim benimkide ayni cikti 1<10000 dusuk risk dedi dr uclu teste gerek yok dedi gozun aydin seninde icin rahat olsun..

Ederim canim tabiki :)

Ayy cok saol canm ya içim rahatladı valla. &#128536;

Kızlar siz karnınıza sürmek için lieracmi mustelami kullanıyorsunuz? yoksa dogal badem yagi gibi seylermi kullanıyorsunuz? birde sizce mustelami yoksa lieracmi daha etkili?

:52::52::52::52: Harika :46::46::46::46: Nasıl bir duygu anlatsana :21::21: Bende istiyorum yaaa. Benimki de kıpırdasın. :19:
Merakla bekliyorum bu gün yarın hissederim bende heralde. Ablam damar atması gibi olacak diyor. Ona güveniyorum bakalım. Sende öyle mi hissettin ?

Aslında hissediyorsundur ama biz böyle tekme vs bekliyoruz onlara erken... Karnında misket varmış sağa sola kıpırdıyormuş gibi.. Ya da evet damar da olabilir, çok anlık ve hafif bir hareket ;)

Kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu :(
Bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu :(
Yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..

kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu :(
bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu :(
yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..

canım doktor ultrasonu nasıl tuttuğunada bağlı senin hareket görebilmen bizim kuzunun biride öle yatıyo öteki amuda kalkıyo resmen ense kalınlığına bakarken hafif oynadı sadece doktor normal dedi

aslında hissediyorsundur ama biz böyle tekme vs bekliyoruz onlara erken... Karnında misket varmış sağa sola kıpırdıyormuş gibi.. Ya da evet damar da olabilir, çok anlık ve hafif bir hareket ;)

aslında dikkatli olunduğunda hissediliyo hafiften çok farklı bişey çünkü ne bağırsak hareketine benziyo nede başka bişeye tabi rabbim nasip ederse 2-3 ay sonra tekmelerden yatamayacak duruma gelecez:52::52::52:

canım doktor ultrasonu nasıl tuttuğunada bağlı senin hareket görebilmen bizim kuzunun biride öle yatıyo öteki amuda kalkıyo resmen ense kalınlığına bakarken hafif oynadı sadece doktor normal dedi

Yok tatlim ya milim kipirdatamadi doktor bile boyle bisey gormedim dedi sali gunu cok ugrastik biz cinsiyet icin gitmistim 2 defa girdim farkli zamanlarda 20 gun oncede ense kalinligi icin gittigimizde 3 defa girdim yine ultrasona 3.de hafif dondu sadece hareket hic gormedimki ben

Back
X