Normalde 1 günde çıkıyor ama hastanede uygun labaratuvar yoksa başka hastaneye gönderiliyor. Bu nedenle uzamıştır sizin sonuçlar.ben bu olaydan hiç birşey anlamadım ertesi gün sonucum çıktı diyen bir kaç arkadaş oldu ama genelimiz en az bu tets sonucu için 7-10 gün bekledik :44:
benim doktorumda 2lide sorun çıkmazsa direk 4lüyü yaparız dedi her dr farklı bilmiyorum ki :44:
canım vallai hemcinsimiz olabilir ama ben cogu zaman allah erkeklere sabir versin diyorum😁 kadin doktor kompleksiyle ugrasamam ben dedim ikili testi yaptirip gec olmadan doktorumu değiştirdim simdi 20 dkya zor çıkıyorum muayeneden ben sormadan herseyi anlatiyor doktorum 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın anneler mutlu sabahlar :) bugün cvsin kesin sonucu çıkacak inşallah yeterince stres yaşadım artık üçlü dörtlü ters stresi yok benim için :)
nerden aldin canim? fiyati nekadardi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence kullanmaya devam et. solante güzel bir ürün sonuçta. amaç güneşten korunmak değil mi? valla ben kızımda hiç özel bi ürün kullanmamıştım. normal güneş koruyucuları sürdüm. hiç de lekem falan olmadı denize falan da kaç kere gittiğim halde. ama bunda almak istedim. güneş koruyucum da bitmek üzereydi. eczaneye sorunca özellikle gebeler için solante pregnayı çok övdüler ben de aldım.
bizim testtete 1/10000 çıktı sonuçlar endüşük risk dedi doktor çok iyi çok şükür dedi
Cnm tuylenme yapabiliyirmus geri verdim ben
Kizlar dun gece uykularimi kaciran yeni endisem:
Her gittigimizde bebegimin arkasi donuk oluyo ve hareket etmiyo ya korktum biseyimi vardi acaba diye.ben hic hareketli gormedim kuzumu
Bazi arkadaslarin bebekleri yerinde duramiyo masallah.ben sali gunu 5 tane cikolata yedim yemegin ustune niye hareket etmedi cok kafama taktim simdi bunu
Yarin devlet hastanesine gidicez ordada hareketsiz gorursem endiselerim articak.zaten henuz hareket hissetmiyorum 1 ay randevu bekliycem bide pffff cok gerildim..
aynen bunu aldım işte. zaten pregna yazıyor hamileler için yani. evet sadece yüzüme sürüyorum. ama yedirene kadar baya bi uğraşıyorum :)
aynen valla kzımdada doktorum erkekti çok iyiydi biz sormadan herşeyi anlatıyodu ayrıntılı bi şekilde 12.haftamda %100 kız demişti tayini çıktı gitti yeri uzak olmasa yine ona giderdim
şimdiki doktorumda erkek aynı şekilde ense kalınlığımız 40 dk sürdü bizi baya bilgilendirdi her gidişimizde aynı şekilde ilgileniyo 10 günde bir doktordayız biz bide
pembesi demi krem olan değilmi? onu alıcaz
bazıları mavi yazmışta kafam karıştı mavi olan losyon sanırım :44:
resimde pembe gibi çıkmış da aslında mor o renkler. beyaz üzerine mor yazılı olan solante pregna 50 faktör. üstünde losyon yazıyo ama losyon değil bildiğin baya kıvamlı krem. zaten hamileler için başka yok diye biliyorum. o resmini koyduğunun aynısı:))
Seninkidemi oyle canim endiselenmeme gerek yokmu yani sadece 10 haftada ellerini oynattigini gordum o kadar kafama takmiyim dedim ama taktim napayimAhh o misketi bir hissedebilsem.
Kalp atışları olduğuna göre iyidir sadece hep uyuduğu zamana denk gelmiştir. Bende bu zamana kadar anca bir kere kolunu oynattıgını gördüm. Tembel olacak bizimkiler üzülme boşuna.
Aynen bende bir şey anlamadım. Doktor 2 hafta sonra dedi. Ankaraya gidecek sonuçlar ordan gelecek dedi. Arkadaşım aracılığı ile 3 gün sonra çizelge elimdeydi. Neyse önemli olan sonuçların güzel çıkmasıydı. Çok şükür iyiydi.
canım bende kontrole giderken yarım saat önce çikolatayla vişne suyu içtim. yanında vişne suyu iç demişlerdi bana öyle yaptım. kontrolde yerinde duramıyordu bebiş. doktorada söyledim iyi yapmışsın dedi. etkilemiş dedi. sende öyle dene bide. her çocuk herketli olacak diye bişey yok takma kafana bence. ablamın kızda öyleydi arkasını dönüp yatıyodu cinsiyeti görmediler bayağ bi.
Seninkidemi oyle canim endiselenmeme gerek yokmu yani sadece 10 haftada ellerini oynattigini gordum o kadar kafama takmiyim dedim ama taktim napayiminsallah yarin hareket eder..
Visne suyuda ictim o gun ama cikolatayla beraber degil yarin yine cikolata yiyip gidicem insallah gorebilirim bu kez pfff
canım sıradışı bi durum olsa dr un zaten illa bişey söylerdi. üstelik 2 li testini falan da yaptırdın değil mi sonuç iyi çıkmıştır heralde. kilo alması gelişimi de iyi gidiyordur. muhtemelen uyuyordur her gittiğinizde. sonuçta kaç dk kalıyorsun ki ultrasonda. merak etme hissetmeye başlayınca bütün endişelerin geçecek. sürekli kıpırtılarını duyacaksın. gerçi o zaman da başka paronaya olacak. sürekli hissettiğin için 1-2 saat hissetmeyince niye hareket etmiyo diye pimpirikleneceksin :))
bilmiyordum sağolozaman çatlak kreminden hangisi iyi
ama şimdi netten bakıyorum görsellerden hem pembesi hem moru var bunun benim kafam iyice karıştı pembe olan krem mor olan losyon galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?