2014 Aralık Anneleri

ben bu olaydan hiç birşey anlamadım ertesi gün sonucum çıktı diyen bir kaç arkadaş oldu ama genelimiz en az bu tets sonucu için 7-10 gün bekledik :44:
Normalde 1 günde çıkıyor ama hastanede uygun labaratuvar yoksa başka hastaneye gönderiliyor. Bu nedenle uzamıştır sizin sonuçlar.

benim doktorumda 2lide sorun çıkmazsa direk 4lüyü yaparız dedi her dr farklı bilmiyorum ki :44:

Demekki doktorun insiyatifine bağlı...

aynen valla kzımdada doktorum erkekti çok iyiydi biz sormadan herşeyi anlatıyodu ayrıntılı bi şekilde 12.haftamda %100 kız demişti tayini çıktı gitti yeri uzak olmasa yine ona giderdim

şimdiki doktorumda erkek aynı şekilde ense kalınlığımız 40 dk sürdü bizi baya bilgilendirdi her gidişimizde aynı şekilde ilgileniyo 10 günde bir doktordayız biz bide

günaydın anneler mutlu sabahlar :) bugün cvsin kesin sonucu çıkacak inşallah yeterince stres yaşadım artık üçlü dörtlü ters stresi yok benim için :)

hayırlısı canım inşallah rabbim gönlüne göre versin sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

kızlar aklıma gelmişken hatırlatayım. 20. haftadan itibaren ayrıntılı ultrasona girmemiz gerekecek. 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum. ama randevusunu baya bi önceden almak gerekiyor. en azından benim bildiğim birkaç hastanede öyle oluyor. muayeneye gittiğinizde onu da sormayı unutmayın. bi arkadaşıma dr 1 hafta öncesinde söylemiş ve hastanesinde boş randevu kalmamıştı başka hastanede yaptırdı.

nerden aldin canim? fiyati nekadardi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana cok gülceksiniz ama gecenlerde lierac aşerdim resmen :):) çok güZel bir kokusu var bana göre. Ben yıllar önce kullanmıştım. Düzenli kullanmadığım için herhangi bir azalma olmadı tabi ama en iyi çatlak kremlerinden biri diye biliyorum ben de. Sırf kokusu için almak istyorum ben de :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım, zaten kullanmışım kullanacağım kadar :) sonuçta içerikleri ne kadar farklıdır ki? dediğin gibi amaç güneşten korunmak:)

canım bende kontrole giderken yarım saat önce çikolatayla vişne suyu içtim. yanında vişne suyu iç demişlerdi bana öyle yaptım. kontrolde yerinde duramıyordu bebiş. doktorada söyledim iyi yapmışsın dedi. etkilemiş dedi. sende öyle dene bide. her çocuk herketli olacak diye bişey yok takma kafana bence. ablamın kızda öyleydi arkasını dönüp yatıyodu cinsiyeti görmediler bayağ bi.

aynen bunu aldım işte. zaten pregna yazıyor hamileler için yani. evet sadece yüzüme sürüyorum. ama yedirene kadar baya bi uğraşıyorum :)

pembesi demi krem olan değilmi? onu alıcaz
bazıları mavi yazmışta kafam karıştı mavi olan losyon sanırım :44:

süpermiş bende erkek bakıcam artık :)

pembesi demi krem olan değilmi? onu alıcaz
bazıları mavi yazmışta kafam karıştı mavi olan losyon sanırım :44:

resimde pembe gibi çıkmış da aslında mor o renkler. beyaz üzerine mor yazılı olan solante pregna 50 faktör. üstünde losyon yazıyo ama losyon değil bildiğin baya kıvamlı krem. zaten hamileler için başka yok diye biliyorum. o resmini koyduğunun aynısı:))

Günaydın kızlar;

Dün çok fena bir gün geçirdim. tam bitti derken tekrar yoğun bir şekilde bulantılarım başladı. hem de öyle böyle değil. öğleden sonra başlayıp gece 3 e kadar devam etti 10 dk da bir kendimi wc. de buldum ne güzel 10 gündür geçmişti. Bugün de midem kımıl kımıl

Böyle tam geçti derken benim gibi olan var mı? Çok fena bir durum

ama şimdi netten bakıyorum görsellerden hem pembesi hem moru var bunun benim kafam iyice karıştı pembe olan krem mor olan losyon galiba

Seninkidemi oyle canim endiselenmeme gerek yokmu yani sadece 10 haftada ellerini oynattigini gordum o kadar kafama takmiyim dedim ama taktim napayim insallah yarin hareket eder..

Visne suyuda ictim o gun ama cikolatayla beraber degil yarin yine cikolata yiyip gidicem insallah gorebilirim bu kez pfff

Kizlar buda benim gunes losyonum 30 factor parabensiz yaziyo idare edicem valla daha lierac alamadim masrafim cok bu aralar

Endişelenme tabi. İyidir. Herkes kıpır kıpır bebişlerini hissetmeye başladı mesela ben 17. haftanın içindeyim hala hissedemiyorum. O kadar pimpirikli olmayalım boşver. Yarın kıpır kıpır olur inş Allah senin için rahat eder.

bilmiyordum sağol ozaman çatlak kreminden hangisi iyi

Cnmcm ben kayisiyagi zeytinyağı kakao yagi alip karıştırdım ama kokulara olan hassasiyetimden dolayı suremiyorum agir geliyo kakao vr kayisi kokusu.kreme gelince bende mustela lierac ve fito arasinda kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…