2014 Aralık Anneleri

Onu anladim canim ben yarin icip doktora gideyim diyorum mide seslerinden rahatsiz olur belkide uyanir bebegim diye sen oyle dedin ya :)

ayyyy evet serin serin içebildiğimiz tek şey bende seve seve içiyordum

Çin takvimine rakip buldum Biri kız diyor, biri erkek. Bakalım hangisi tutacak

Kuzu benim ki cin takvimini dogrulamadi takvimde kız ama iki doktorda erkek dedi

Onu anladim canim ben yarin icip doktora gideyim diyorum mide seslerinden rahatsiz olur belkide uyanir bebegim diye sen oyle dedin ya :)

Rus takvimi kız dedi doktor erkek dedi :) bu da patladı

ben yaptım erkek çıktı ultrasondada doktor erkek dedi :)

Bana Çin erekek diyor, Rus kız. Bakalım doktor ne diyecek

Kizlarrr çatlak kremi icin bilgi verin ne olur yarin 15.haftama girecem hala almadım mustela lierac ve fitolastry arasinda kararss kaldim

Kizlarrr çatlak kremi icin bilgi verin ne olur yarin 15.haftama girecem hala almadım mustela lierac ve fitolastry arasinda kararss kaldim

ben mustella aldım arkadaşım kullandı memnun kaldı ama biraz yoğun bir krem fiyatı lieraca göre daha uygun lierac kullanan arkadaşımda var oda memnun yine yoğun bir krem ama mustella gibi değil bu daha rahatmış cilt hemen emiyormuş fiyatı uçuk gelince ben mustella aldım ama ikiside güzelmiş

Fiyatları nasil canmmmmm

Ben krem kullanmadım kızımda da bunda da badem yağı avokado yağı buğday yağı karışımı kullandım kokusu da güzel Tüylenme ve çatlak yok ama bu tamamen vücut yapısıyla ilgili

Aynı ben Neyse ya bi de doktor konuşsaydı da bitseydi merak, gerçi ondan sonra da kime benzeyecek başlar

minnoşum cumartesi gösterirse öğrenicez bakalım normalde taklalar atıyor ama bu sefer uyumaz inş. bizim şimdiden başladı kime benziyor acabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…