2014 Aralık Anneleri

seninki çok utangaç ozaman

aile hekimime sordum canım tatlı bi bayan 2 çocuğu var siz ne kullandınız dedim lıerac kullandım 3.ayımdan itibaren hiç çatlağım olmadı dedi bende lıerac sipariş ettim 200 ml+200ml ikili set bugün yarın gelir bakalım

Erkes bisey öneriyo yaaa benim dr.fito lastry diyee bi krem onerdi yanlış yazmiz olabilirimismini bende ne alacagimi sşaşırdım yaa (

bizimki 10 günde çıktı canım ilçedeyim ben adanada çukurova ünv lab.dan çıkmış sonuç

erkes bisey öneriyo yaaa benim dr.fito lastry diyee bi krem onerdi yanlış yazmiz olabilirimismini bende ne alacagimi sşaşırdım yaa (

canım lıerac phytolastil gel tam ismi aynısını önermiş doğumdan sonrada önermişti doktor bana çatlak izlerini hafifletir diye alamamştım o zaman madden sıkıntımız vardı

vayyy üylülde kızkardeşimi rizeye gelin veriyoruz bizde

Cnm neden yuzunuze suruyorsunuz ne kremi bu???

güneş koruyucu canım bu. hamileler için. asıl amaç hamilelikten dolayı oluşan lekeleri önlemesi. ama hamilelikten sonra da kullanılabiliyor. çok düzenli kullandığımı söyleyemem. güneşe çıkacaksam sürüyorum. 50 faktör ve cidden çok güzel koruyor

Adı ne cnm nerden aldn fiyatı nedir??

canım sıradışı bi durum olsa dr un zaten illa bişey söylerdi. üstelik 2 li testini falan da yaptırdın değil mi sonuç iyi çıkmıştır heralde. kilo alması gelişimi de iyi gidiyordur. muhtemelen uyuyordur her gittiğinizde. sonuçta kaç dk kalıyorsun ki ultrasonda. merak etme hissetmeye başlayınca bütün endişelerin geçecek. sürekli kıpırtılarını duyacaksın. gerçi o zaman da başka paronaya olacak. sürekli hissettiğin için 1-2 saat hissetmeyince niye hareket etmiyo diye pimpirikleneceksin :))

Çok uslu bir bebişin olacak o zaman :) için rahat olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Ben de öyleymişim, hatta doğduktan sonra bile. Annem hep dua eder, Allah sana da senin gibi versin, ilk çocuğun böyle olması çok rahat oluyor diye :)

Kızlar günaydın.
Dün bende iş çıkışı eczaneye gittim yüzüme sürmek için şu kremi önerdi hem bebeklerde hemde hamilelerde kullanılabiliyormuş. Aldım inş. Memnun kalırım

Canım ben testi perşembe yaptırmıştım. Sonuçlarımı hep netten de takip ederim. 1 gün sonra baktım çıkmış. Ama doktor pazartesi gel demişti, bu nedenle pazartesinin gelmesini bekledim. Ama 1 günde çıkıyor yani. Doktorun da içine sinmiyorsa değiştir gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…