2014 Aralık Anneleri

domates yiyemiyorum süt içemiyorum bulantılardan Allah'ım ne olacak benim halim dün eşim de sitem etti meyve yemen lazım diye ama yiyemiyorum işte ne yapabilirim

afiyet bal şeker olsunnnn ohhhhhhhh
kızı elimize alsak saçını başını yolucaz nerdeyse
yok be insanın canı isteyince napsın. Bende hiç içmedim değil. 4 ayda 2 bardak içmişimdir :18: ya da 4. Daha fazla değil ama
Bir masör öyle demiş cnm valla simdi azicik atarizda gobekler gerikdikce atmak imkansiz hale gelir ama kalca ve goguslere atabliriz
Şİmdi yumaşacık atarız tabi sonra da okşarız artık ne yapalım.

yok be insanın canı isteyince napsın. Bende hiç içmedim değil. 4 ayda 2 bardak içmişimdir :18: ya da 4. Daha fazla değil ama

Şİmdi yumaşacık atarız tabi sonra da okşarız artık ne yapalım.

Cnm gittigidiyora baktım ordada 2li 148 lira kargo bedava sende baksana bir almisken uygun olanini alalım..bide fitolastyl kremede bakabilir misin doktorum bunu al dedi ama kimseden duymadim diye caydım

Sonunda öğren dim şu resim yuklemeyiiiiii... merhaba teyzeleriii.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403181216911.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
Bunlarda cicilerimizz :) Allah giydirmeyi nasip etsin insallah

Eklentiler

• $1403181328538.webp
    8 KB · Görüntüleme: 57
poofff dayanamadım bi bardak kola içtimm
Canım alınma sakın şakalaştık arkadaşla kola içtin diye. Can isteyince tabi ki içersin de. Abartıp çok içmemek gerek tabi en güzel hiç içmemek.
Şimdi hamişler olarak alınganız. Üzülme boşuna diye yazman istedim.
domates yiyemiyorum süt içemiyorum bulantılardan Allah'ım ne olacak benim halim dün eşim de sitem etti meyve yemen lazım diye ama yiyemiyorum işte ne yapabilirim
İçini tuzlu şeyler ile bastırdıktan sonra da mı yiyemiyorsun. Bir arkadaş demiş yoğurt içine galata kırıp yiyorum içimi bastırıyor diye. Sen denedin mi öyle belki işe yarar. Çok üzülüyorum mide bulantısı çekenlere ama ne yapçan az daha sabır geçer inş Allah artık.

Cnm gittigidiyora baktım ordada 2li 148 lira kargo bedava sende baksana bir almisken uygun olanini alalım..bide fitolastyl kremede bakabilir misin doktorum bunu al dedi ama kimseden duymadim diye caydım
Bakayım bi canım.

Merhaba canım , hoşgeldiniz. MAşAllah Allah nazarlardan saklasın. Kucaklarımıza almayı da nasip etsin İnş Allah.
Bunlarda cicilerimizz :) Allah giydirmeyi nasip etsin insallah

Waaww çok ciciler Amin. Güle güle kullanın.

gittigidiyorda 132 ye gördüm ben ayy kafam karıştı valla. orjinalmidir acaba bunlar canım ya.

gittigidiyorda 132 ye gördüm ben ayy kafam karıştı valla. orjinalmidir acaba bunlar canım ya.

Canimcim gittigidiyor güvenilir ben ordan alışveriş yapıyorum enson ovulasyon testi almıştım. .sen eczaneden fiyat sordun mu cnm? benim kanamam olmuştu diye hep evdeyim çikmiyom disari olmazsa birilerine diyim baksınlar doktorun önerdiği fito krem 85 liraydi eczanede

Son düzenleme:
Sağolun hepinizz inşallah giydirdigimizdede yüklemek nasip olur... simdi şu nub olayindan anlayaniniz var mi :) bisey e benzeteniniz olursa yazsın oldu mu meraktan catlicam. Ikilide söyler dedik dedik yok 1 ay sonra dedi....

kola değil kola değil süt süt içicen anniiişşşşşş

Yarım saat sonra geliooo oğlummmmmm
ya ben çok seviyorumm Yusufumla konuşmayı artıkk bazen eşimle öle konuşuyoruz şımarıklık yapıyoruz birbirimize saçmasapan en çok kimi seviomuş Yusuf die sorup eğleniyoruz çok ana kuzusu olmasın tabi ama anneci olsun yaa ayy çok hayal kuruyorummm ama

Canım ya lierac için herkes iyi diyor. Fiyat olarak ta 2x200 = 400 ml için 148 lira gayet uygun almak istersen. Diğer krem fitolastyl isminden emin misin ?
Google bulamadı da :26: Lierac Phytolastil olmasın o. Aslında doktorunda lierac mi önerdi acaba. Tekrar kontrol eder misin canım doktorun yazdığını

Benimde dis etlerim surekli kaniyo canim yaa sutu bi biraktim bidaha denemedim bile acaba artik icebilir miyim?
Peynir yogurduda kestim bu aralar bi donem cok guzel ayran iciyodum onu bile icmiyorum

Masallah canimm

inşallah. yoğurt yiyebiliyorum ama soğuk olması kaydıyla, suyu bile sadece çok soğukken içebiliyorum ama onun da çok zararlı olduğunu okudum birkaç yerde, o yüzden ılık içiyorum. sütü de dediğin gibi midem iyiyken biraz biraz tüketmeye çalışıyorum.
dişlerim çok kanamaya başladı, şu mide bulantılarım geçsin süt, yoğurt, peynir ne varsa kilolarca tüketmeyi düşünüyorum :)

ben bu akşam kan hapımı almak için eczaneye gidicem. orda en iyisi iki kremide sorayım. fiyatlarınıda hangisini önerdiğini öğreneyim. ona göre yarın alırız bence. ben haber veririm yarın

Benimde dis etlerim surekli kaniyo canim yaa sutu bi biraktim bidaha denemedim bile acaba artik icebilir miyim?
Peynir yogurduda kestim bu aralar bi donem cok guzel ayran iciyodum onu bile icmiyorum

Masallah canimm
Ben bu gün çok kötü gaza geldim. Diş eti kanaması 1 kere oldu ama bu gün sararma fark ettim. O da kalsiyum eksikliğinden miş. Bu gün tekrar başladım ben ve dikkat edicem sende dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…