Valla az önce öğle namazını kıldım üst katta sonra ordanda en üst kat olan yemekhaneye çıktım. Süt yoktu ama ayran,yoğurt genel de hep olur. Aynı kalsiyum değerleri zaten. 2 bardak ayranı diktim kafaya. Birde büyük domates kaptım indim yerime. Kemiriyom şimdi domatesi
Her yerde var şimdi diye açık açık domates diye yazdım. Özenirseniz yeyin
Kesinlikle süt o süt
yok be insanın canı isteyince napsın. Bende hiç içmedim değil. 4 ayda 2 bardak içmişimdir :18: ya da 4. Daha fazla değil amaafiyet bal şeker olsunnnn ohhhhhhhh
kızı elimize alsak saçını başını yolucaz nerdeyse
Şİmdi yumaşacık atarız tabi sonra da okşarız artık ne yapalım.Bir masör öyle demiş cnm valla simdi azicik atarizda gobekler gerikdikce atmak imkansiz hale gelirama kalca ve goguslere atabliriz
yok be insanın canı isteyince napsın. Bende hiç içmedim değil. 4 ayda 2 bardak içmişimdir :18: ya da 4. Daha fazla değil ama
Şİmdi yumaşacık atarız tabi sonra da okşarız artık ne yapalım.
Canım alınma sakın şakalaştık arkadaşla kola içtin diye. Can isteyince tabi ki içersin de. Abartıp çok içmemek gerek tabi en güzel hiç içmemek.poofff dayanamadım bi bardak kola içtimm
İçini tuzlu şeyler ile bastırdıktan sonra da mı yiyemiyorsun. Bir arkadaş demiş yoğurt içine galata kırıp yiyorum içimi bastırıyor diye. Sen denedin mi öyle belki işe yarar. Çok üzülüyorum mide bulantısı çekenlere ama ne yapçan az daha sabır geçer inş Allah artık.domates yiyemiyorum süt içemiyorum bulantılardanAllah'ım ne olacak benim halim dün eşim de sitem etti meyve yemen lazım diye ama yiyemiyorum işte ne yapabilirim
Bakayım bi canım.Cnm gittigidiyora baktım ordada 2li 148 lira kargo bedava sende baksana bir almisken uygun olanini alalım..bide fitolastyl kremede bakabilir misin doktorum bunu al dedi ama kimseden duymadim diye caydım
Merhaba canım , hoşgeldiniz. MAşAllah Allah nazarlardan saklasın. Kucaklarımıza almayı da nasip etsin İnş Allah.Sonunda öğren dim şu resim yuklemeyiiiiii... merhaba teyzeleriii.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Waaww çok cicilerBunlarda cicilerimizz :) Allah giydirmeyi nasip etsin insallah
Sonunda öğren dim şu resim yuklemeyiiiiii... merhaba teyzeleriii.....
Cnm gittigidiyora baktım ordada 2li 148 lira kargo bedava sende baksana bir almisken uygun olanini alalım..bide fitolastyl kremede bakabilir misin doktorum bunu al dedi ama kimseden duymadim diye caydım
Bunlarda cicilerimizz :) Allah giydirmeyi nasip etsin insallah
gittigidiyorda 132 ye gördüm benayy kafam karıştı valla. orjinalmidir acaba bunlar canım ya.
kola değil kola değil süt süt içicen anniiişşşşşş
Cnm gittigidiyora baktım ordada 2li 148 lira kargo bedava sende baksana bir almisken uygun olanini alalım..bide fitolastyl kremede bakabilir misin doktorum bunu al dedi ama kimseden duymadim diye caydım
Benimde dis etlerim surekli kaniyo canim yaa sutu bi biraktim bidaha denemedim bile acaba artik icebilir miyim?Swiftcim her aksam yatmadan once kocaman buyuk bi bardak sut iciorum ben de..bunun yaninda yedigim peynirin ve yogurdun da haddi hesabi ne yalan soliim..ben de sut icmiodum bi aksam dislerimi fircalarken cok fazla dis eti kanamam oldu..ben de kalsiyuma bagladim kendimce simdi iciorum sutumu :)
Masallah canimmSonunda öğren dim şu resim yuklemeyiiiiii... merhaba teyzeleriii.....
İçini tuzlu şeyler ile bastırdıktan sonra da mı yiyemiyorsun. Bir arkadaş demiş yoğurt içine galata kırıp yiyorum içimi bastırıyor diye. Sen denedin mi öyle belki işe yarar. Çok üzülüyorum mide bulantısı çekenlere ama ne yapçan az daha sabır geçer inş Allah artık.
Canimcim gittigidiyor güvenilir ben ordan alışveriş yapıyorum enson ovulasyon testi almıştım. .sen eczaneden fiyat sordun mu cnm? benim kanamam olmuştu diye hep evdeyim çikmiyom disari olmazsa birilerine diyim baksınlar doktorun önerdiği fito krem 85 liraydi eczanede
kutun dolmuştur cnm sil hepsini bendede olmuştu bir ara
gittigidiyorda 132 ye gördüm benayy kafam karıştı valla. orjinalmidir acaba bunlar canım ya.
Ben bu gün çok kötü gaza geldim. Diş eti kanaması 1 kere oldu ama bu gün sararma fark ettim. O da kalsiyum eksikliğinden miş. Bu gün tekrar başladım ben ve dikkat edicem sende dene bence.Benimde dis etlerim surekli kaniyo canim yaa sutu bi biraktim bidaha denemedim bile acaba artik icebilir miyim?
Peynir yogurduda kestim bu aralar bi donem cok guzel ayran iciyodum onu bile icmiyorum
Masallah canimm
evet canım dediğin gibiymiş, hallettim. teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?