2014 Aralık Anneleri

kızlar nasılsınız herkesler iyimiiii?
biz iyiyiz şükür. yarın dr gidicem. 16+1im üçlüyü yapıcak sanırım.
forumu okuyorum da yazamıyorum cepten. alıntı nasıl yapılıyor?

Deniycem canim baslamam lazim bi an once..

Bende duzenli fircalarim canim oyle kaniyoki anlatamam..hamileliktendir canim oluyomus oyle

Kayinvalidem yaylalarda otlamis inegin sutunu aliyo koyden banada mayaliyo sagolsun. :)
Canım nerde burda süt buldum bi kadın getiriyor su gibi yoğurt oluyor

Napalim shimarikim yaaa...valla bebisim ii olsun da en nefret ettigim seyleri bile yemeye raziyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sağlıklı sıhhatlı bebişlerimiz olur inşallah

Ya Settar

Aynen canım ben de günlük sütle yapıyordum bi koktu burnuma yapmıyorum artık sütte içemedim ondan sonra 😢

Ya Settar

benim iş yerimin yanında bir restoran var, oraya sordum sütü nereden alıyorsunuz diye. onlar hazır alıyorlarmış ama istersen bizim köy var gittiğimde getiririm sana dedi, ben de hemen kabul ettim tabi :) 2 sefer getirdi yoğurt yaptım çok memnun kaldım, çok güzel kaymak çıkıyor.
ev yoğurdum olmadığı zaman da aoç yoğurt alıyorum, onun lezzetini seviyorum.

ben kzıım ek gıdaya geçtiğinden beri börek çörek için acil lazım olmadıkça eve hazır yoğurt sokmadım. yani 4 senedir kendim yapıyorum. market yoğurtlarına hem güvenmiyorum hem de hiç sevmiyorum tadını. bizim siteye haftada birgün sütçü geliyo maya da getiriyo. hamile kalınca dr uma sordum devam edeyim mi diye iyi kaynattığın sürece tabi ki onu kullan dedi. ama eğer bulamazsanız günlük sütlerden de harika tutuyor deneyin. ama ev yoğurdu mayası bulun tabi.

herkes pcden mi giriyor arkadaşlar yok mu cepten alıntı yapmayı bilen

aynen cnm arabaların camları gitmiş eşim söyledi
Evet baya hırpaladı
Deniycem canim baslamam lazim bi an once..

Bende duzenli fircalarim canim oyle kaniyoki anlatamam..hamileliktendir canim oluyomus oyle

Kayinvalidem yaylalarda otlamis inegin sutunu aliyo koyden banada mayaliyo sagolsun. :)
Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz. 1 saatlik mesafede köyde oturuyor. Kendi koyunları var. 4. ay bitti daha 1 kere süt getirdi sağolsun. Koyun sütünden yoğurt çok güzel tutar inek sütü ile karıştırınca süper olur taş gibi Bize öyle kayınvalideler düşmemiş anam Sonra da bana sen hep gidersin çarşıya,pazara bana da al derse alır mı bu gelin Umurumda değil biz bulduk bir süthane. Süper valla hiç su katmıyor belli. Kaynatıyorum 1 gün bekletiyorum sütü aynı tencerede 2 parmak kaymak oluyor resmen. Ona muhtaç değilim çok şükür

Sirf senin icin cepten giriyom bak. Senin yazdigin iletiyi tikladim secmis oldum. Ustte ok gibi bisi var ona tikliyorsun cevap ekrani cikiyor. Umarim yardimci olmusumdur.

Cnm dogru yazdim yazinca cikmiyor brnde anlamadim sadrce bir yerde kadinlarkukubunde biri yazmis bu krem hakkinda bilgisi olan var mi diyr kimse cvp yazmamis

Eneeee ee ben de bilmiodum bunuu super oldu bakkkk :) hay bebisinle mutlu yasa e mi swift

ben bu akşam kan hapımı almak için eczaneye gidicem. orda en iyisi iki kremide sorayım. fiyatlarınıda hangisini önerdiğini öğreneyim. ona göre yarın alırız bence. ben haber veririm yarın

Tamam cnm ama bana da alinti yaparsan yada ozel msj yazarsan cok sevinirim

Kizlar renkli ultrasonami giriyosunuz normalemi? Ben hep normalle gordum simdiye kadar yarin renkli istiyorum dicem daha net gorunuyo sanirim renklide?

Mesajın üzerine tıkla canm. Sonra seçenekler geliyor. Alıntı yı seç. Mesajını yaz, cevapla de benimki böyle :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar renkli ultrasonami giriyosunuz normalemi? Ben hep normalle gordum simdiye kadar yarin renkli istiyorum dicem daha net gorunuyo sanirim renklide?

doktorunun ultrasonunda renkli varsa görürüsün canım her ultrasonda olmuyormuş galiba
bizim drde ikiside var hep renkli gösteriyor bize daha net anlaşılıyor herşey

Son düzenleme:
Cnm dogru yazdim yazinca cikmiyor brnde anlamadim sadrce bir yerde kadinlarkukubunde biri yazmis bu krem hakkinda bilgisi olan var mi diyr kimse cvp yazmamis
O kadar az tanınan bir kremi niye önermiş ki :26: Eczacıya sor nasıl bir kremmiş belki onlar yardımcı olur.
Eneeee ee ben de bilmiodum bunuu super oldu bakkkk :) hay bebisinle mutlu yasa e mi swift

Amiiiinnnn. Ne güzel dua ettin sen öyle. Allah'ım hepimiz bebişlerimizle mutlu yaşatsın canım benim.
Sora sora birbirimizden öğrenecez bazı şeyleri ne yapalım
ahhhhhhhhh yeter evimize gidelim artık yaaaa
Bence de evimize gidelim. Annem ile ablam benim evimde temizlik yapıyor şuan Hafta sonu günüm var bana gelecekler sağolsunlar dip köşe girişmişler. Bir tek dün eşimle camları biz sildik daha doğrusu ben içlerini sildim eşim dışlarını. Kalan herşeyi annemler halletti.
Miss gibi tertemiz bir eve gideceğim. Nasıl mesudum anlatamam

doktorunun ultrasonunda renkli varsa görürüsün canım her ultrasonda olmuyormuş galiba
bizim drde ikiside var hep renkli gösteriyor bize daha net anlaşılıyor herşey

Sanki var demisti doktor yanlis hatirlamiyorsam :)) bakalim bi yarin heyecandan olmezsem yazarim buraya :)) cok heyecanlaniyorum. Ozledim bide bebegimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…