ne iyi kayınvalideymiş o öyle bizi sallayan yok
Canım nerde burda süt buldum bi kadın getiriyor su gibi yoğurt oluyorDeniycem canim baslamam lazim bi an once..
Bende duzenli fircalarim canim oyle kaniyoki anlatamam..hamileliktendir canim oluyomus oyle
Kayinvalidem yaylalarda otlamis inegin sutunu aliyo koyden banada mayaliyo sagolsun. :)
Napalim shimarikim yaaa...valla bebisim ii olsun da en nefret ettigim seyleri bile yemeye raziyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım ben de günlük sütle yapıyordum bi koktu burnuma yapmıyorum artık sütte içemedim ondan sonra 😢
Ya Settar
benim iş yerimin yanında bir restoran var, oraya sordum sütü nereden alıyorsunuz diye. onlar hazır alıyorlarmış ama istersen bizim köy var gittiğimde getiririm sana dedi, ben de hemen kabul ettim tabi :) 2 sefer getirdi yoğurt yaptım çok memnun kaldım, çok güzel kaymak çıkıyor.
ev yoğurdum olmadığı zaman da aoç yoğurt alıyorum, onun lezzetini seviyorum.
Evet baya hırpaladıaynen cnm arabaların camları gitmiş eşim söyledi
Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz. 1 saatlik mesafede köyde oturuyor. Kendi koyunları var. 4. ay bitti daha 1 kere süt getirdi sağolsun. Koyun sütünden yoğurt çok güzel tutar inek sütü ile karıştırınca süper olur taş gibiDeniycem canim baslamam lazim bi an once..
Bende duzenli fircalarim canim oyle kaniyoki anlatamam..hamileliktendir canim oluyomus oyle
Kayinvalidem yaylalarda otlamis inegin sutunu aliyo koyden banada mayaliyo sagolsun. :)
herkes pcden mi giriyor arkadaşlar yok mu cepten alıntı yapmayı bilen
Canım ya lierac için herkes iyi diyor. Fiyat olarak ta 2x200 = 400 ml için 148 lira gayet uygun almak istersen. Diğer krem fitolastyl isminden emin misin ?
Google bulamadı da :26: Lierac Phytolastil olmasın o. Aslında doktorunda lierac mi önerdi acaba. Tekrar kontrol eder misin canım doktorun yazdığını
Sirf senin icin cepten giriyom bak. Senin yazdigin iletiyi tikladim secmis oldum. Ustte ok gibi bisi var ona tikliyorsun cevap ekrani cikiyor. Umarim yardimci olmusumdur.
ben bu akşam kan hapımı almak için eczaneye gidicem. orda en iyisi iki kremide sorayım. fiyatlarınıda hangisini önerdiğini öğreneyim. ona göre yarın alırız bence. ben haber veririm yarın
Mesajın üzerine tıkla canm. Sonra seçenekler geliyor. Alıntı yı seç. Mesajını yaz, cevapla deherkes pcden mi giriyor arkadaşlar yok mu cepten alıntı yapmayı bilen
Kizlar renkli ultrasonami giriyosunuz normalemi? Ben hep normalle gordum simdiye kadar yarin renkli istiyorum dicem daha net gorunuyo sanirim renklide?
Kizlar renkli ultrasonami giriyosunuz normalemi? Ben hep normalle gordum simdiye kadar yarin renkli istiyorum dicem daha net gorunuyo sanirim renklide?
O kadar az tanınan bir kremi niye önermiş ki :26: Eczacıya sor nasıl bir kremmiş belki onlar yardımcı olur.Cnm dogru yazdim yazinca cikmiyor brnde anlamadim sadrce bir yerde kadinlarkukubunde biri yazmis bu krem hakkinda bilgisi olan var mi diyr kimse cvp yazmamis
Amiiiinnnn. Ne güzel dua ettin sen öyle. Allah'ım hepimiz bebişlerimizle mutlu yaşatsın canım benim.Eneeee ee ben de bilmiodum bunuu super oldu bakkkk :) hay bebisinle mutlu yasa e mi swift
Bence de evimize gidelim. Annem ile ablam benim evimde temizlik yapıyor şuanahhhhhhhhh yeter evimize gidelim artık yaaaa
doktorunun ultrasonunda renkli varsa görürüsün canım her ultrasonda olmuyormuş galiba
bizim drde ikiside var hep renkli gösteriyor bize daha net anlaşılıyor herşey
Sanki var demisti doktor yanlis hatirlamiyorsam :)) bakalim bi yarin heyecandan olmezsem yazarim buraya :)) cok heyecanlaniyorum. Ozledim bide bebegimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?