2014 Aralık Anneleri

yok canım aşk olsun , dışarı çıktık öğle arası bugün İstanbul bildiğin yanıyor çok hararet yaptım ondan sanırımm bi bardak da kesmedi ama yok dedim abartma canımm

Sanılanın aksine bebek kalsiyum eksikliğini gidermek için annenin dişlerinden kalsiyum çekmez annenin diş çürümesinin sebebi östrojen progesteron düzeyindeki değişiklik nedeniyle ağız içi asit düzeyindeki değişiklik kusma ağız bakımını ihmal etme abur cubur yeme :) diş etleri daha hassas olduğu için de fırçalama sırasında kanaması daha kolay takılmayın bunlara :)

Bitterim bak ben sut peynir yogurt yemeye basladigimdan beri azaldi kanama dis etlerimde..bi de duzenli fircaliorum belki de ondandir :) yaa bi de benim ilk zamanlar cildim cok parlakti simdi sivilce cikio yuzumde..sebebi ne ola ki :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrrrr Bizim burda çok kötü dolu yağdı. Çok şiddetli kocaman kocaman Korktum valla. Allah'ım sen hayırlı yağışlar ver.

Kızlar hazır yoğurt mu yiyorsunuz kendiniz mi mayalıyorsunuz?

Ya Settar

Yesilyagmur saol canim bilmiodum ben bundan kaynaklandigini :) ogrendigim ii oldu :)

Shimarik canim ben ilk zamanlar kendim mayaliodum ama sut sut koktu hep burnuma tam da bulantilarimin oldugu zamanlar..yiyemiorum mayalanmisi..hazir yogurda gectim.. ii deil ama napim..yememekten iidir die dusunuorum

zaten hep o kusmalar mahvetti beni :18:
diş etlerim oldum olası hassastır, kusmalarda da çok fazla kanadığı için kafama takıldı. normalde de iyi bakarım dişlerime, ağız bakımımı ihmal etmem, bir de ortodontik tedavi gördüm birkaç yıl önce 2,5 yıl boyunca tel takmıştım o yüzden şimdi dişlerim çok önemli benim için :)

Aynen canım ben de günlük sütle yapıyordum bi koktu burnuma yapmıyorum artık sütte içemedim ondan sonra 😢

Ya Settar

Yok canım annenin dişleri değil vücudundaki kalsiyumu kullanıyor işte. Doktorumun dediği bebek asla vitaminsiz, kalsiyumsuz kalmaz sendekini alır. Sende eksiklik oluşur dedi. Buda kanama olarak diş etlerinde en sık görüleni dedi.:26:

Napalim shimarikim yaaa...valla bebisim ii olsun da en nefret ettigim seyleri bile yemeye raziyim :)

Ben bu gün çok kötü gaza geldim. Diş eti kanaması 1 kere oldu ama bu gün sararma fark ettim. O da kalsiyum eksikliğinden miş. Bu gün tekrar başladım ben ve dikkat edicem sende dene bence.
Deniycem canim baslamam lazim bi an once..
Bende duzenli fircalarim canim oyle kaniyoki anlatamam..hamileliktendir canim oluyomus oyle
Kızlar hazır yoğurt mu yiyorsunuz kendiniz mi mayalıyorsunuz?

Ya Settar
Kayinvalidem yaylalarda otlamis inegin sutunu aliyo koyden banada mayaliyo sagolsun. :)

Deniycem canim baslamam lazim bi an once..

Bende duzenli fircalarim canim oyle kaniyoki anlatamam..hamileliktendir canim oluyomus oyle

Kayinvalidem yaylalarda otlamis inegin sutunu aliyo koyden banada mayaliyo sagolsun. :)

ne iyi kayınvalideymiş o öyle bizi sallayan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…