ben her sabah işe gelirken sütaşın günlük sütleri varya şişede 500 ml onlardan alıp geliyorum
Ohh ne güzel. Günlük yarım kilo süt içiyorsun o zaman. Kıskandım bak şimdi. Bende içeceğim artık. Üşengeçlikten içemiyorum ben.ben her sabah işe gelirken sütaşın günlük sütleri varya şişede 500 ml onlardan alıp geliyorum
Dün doğum yapan bir ablamı ziyaret ettim. Bebeğide dün oldu taze anne yani. Çatlağın oldu mu ? diye sordum açtı gösterdi. Hİç mi çatlamaz yok kardeşim çatlamamış. Miss miss. Ne sürdün dedim. Dove krem dediBİrde çok su içtim dedi. İki ablası var onlarda çatlak doluymuş. Ben zeytinyağına ve suya güveniyorum inş Allah.
Pregnacare ydi yanlış hatırlamıyorsam. Yazdı ama almadım daha.
her gün 1 bardak süt 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum peynir de önemli .. süt içemiyorsan ara öğünlerden birinde bi kase yoğurt ye bazen içine galeta kırıyorum güzel oluyor geceleri de yersen mideni bastırıyor bulantı için bi ara öle yapmıştım ben..Kızlar bir şey soracağım. Günlük sütlü ürünler tüketiminiz nedir ? Bu gün farkettim ki dişlerim sararmış. Eskisi gibi beyazlamıyor. Hamilelikte diş sararması olabiliyormuş zaten. Bebek annedeki kalsiyumu aldığı için. O halde benim kalsiyum yeterli gelmiyor mu ?
Düzenli olarak süt içmiyorum ama aklıma gelince 3 günde bir falan:18::18: Kalsiyum tableti kullanıyorum birde. Sütü hergün içmem lazım
Sizde bunu yaşayan var mı ?
Ohh ne güzel. Günlük yarım kilo süt içiyorsun o zaman. Kıskandım bak şimdi. Bende içeceğim artık. Üşengeçlikten içemiyorum ben.
Ben de öyle yapayım en iyisi
Ohh ne güzel. Günlük yarım kilo süt içiyorsun o zaman. Kıskandım bak şimdi. Bende içeceğim artık. Üşengeçlikten içemiyorum ben.
ya kızlar alıntı yapılınca bildirim gelmiyor bana mesajınız var diye. nasıl düzeltebilirim bilen var mı
Bulantı olunca zor tabi. İnş Allah en kısa sürede geçer.canım bana da su iç bol bol diyer herkes ama hala bulantılar geçmedi su içince de çok kötü oluyor midem arkasından hemen katı bişeyle devam etmem lazımm ..
her gün 1 bardak süt 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum peynir de önemli .. süt içemiyorsan ara öğünlerden birinde bi kase yoğurt ye bazen içine galeta kırıyorum güzel oluyor geceleri de yersen mideni bastırıyor bulantı için bi ara öle yapmıştım ben..
Swiftcim her aksam yatmadan once kocaman buyuk bi bardak sut iciorum ben de..bunun yaninda yedigim peynirin ve yogurdun da haddi hesabi ne yalan soliim..ben de sut icmiodum bi aksam dislerimi fircalarken cok fazla dis eti kanamam oldu..ben de kalsiyuma bagladim kendimce simdi iciorum sutumu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içersin içersin cnm sabahları işe gelirken al bozulmasın die mutlaka bitirirsin zaten
Aşk olsun.Yaşasınn, benden bir tane daha var
dolabıma koyuyorum hem soğukta olmuyor yarısını sabah yarısını öğleden sonra içiyorum hoşumada gidiyor ısıtma derdide olmuyor
Bulantı olunca zor tabi. İnş Allah en kısa sürede geçer.
Benim ki tamamen tembellikYoksa süt olsun severim. Lıkır lıkır da içerim. Akşamları içmeye çalışıyorum. Aldık mı arka arkaya her gece içerim. Sonra bi ara süt almayı unuturum. Karşımda bakkal, cadde ortasında oturduğum halde süt almaya üşenirim, aslında eşime söylesem koşarak gider ama ne bileyim. Gevşek davrandım çok. Bundan sonra çok dikkat edicem. Hergün yarım kilo içicem.
Aşk olsun.İçmemiz lazım ama.
poofff dayanamadım bi bardak kola içtimm
ben şimdi arkadaşlarada sordum muslera kullanan arkadaş bende hafif var oldu çatlak dedi. bence bünyeye görede değişiyo ama o da lierac daha iyi diye duymuştum dedi. bana da bunu al dedi. dışarıdaki fiyatları bilmiyorum ama sen baktınmı? eğer dışarıda daha pahalıysa burdakini alıcam ben. yani herkes lierac daha iyi deyince vazgeçtim diğerinden.
sen bana inat yapar içersin şimdi
kola değil kola değil süt süt içicen anniiişşşşşş
Benim okudugum kadariyla lierac bebeyagi kakaoyu oneriyorlar bebe yagi surekli nemli tutsun diye.birde bir yerde okudum kremleri yaglari surunce cimdik atarak surcekmisiz daha iyimiz
Valla az önce öğle namazını kıldım üst katta sonra ordanda en üst kat olan yemekhaneye çıktım. Süt yoktu ama ayran,yoğurt genel de hep olur. Aynı kalsiyum değerleri zaten. 2 bardak ayranı diktim kafaya. Birde büyük domates kaptım indim yerime. Kemiriyom şimdi domatesi
Her yerde var şimdi diye açık açık domates diye yazdım. Özenirseniz yeyin
Kesinlikle süt o süt
yok ben kıyamam çimdik atamam daha doğmamış yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?