2014 Aralık Anneleri

a.s cnm. muayene günümüz gelirse öğrenicezde bir türlü gelemedi
öğrenenler oldu tabi ama çoğumuz daha öğrenemedik

bende öğrenemedim daha,dr. 3 lü taramada sölerim dio,,,erkek gibi hissediyorum sanki ama kız istiyorumm,kız olursa ablasıyla daha ii anlaşır,,,kısmetse 3. yü erkek istiyrm,,tabi en başta hayırlı sağlıklı evlat olması temennim

ben henüz vitamine başlamadım kızlar 16 dan sonra başlanmıyormuydu?

Harika bir duygu değilmi onun hareketleri ne şahit olmak benimki de elleriyle yüzünü kapa mış tı cinsiyetini bakarken utandı bebişim doktor bize kız dedi ama kesin değil dedi sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder

Hepinize meraba guzel anneler bugun kontrole 2 hafta vardi dayanamadim ve bir tip merkezine gittim cinsiyetin ogrenmek icin geldim dedim, bu arada 11+5 ken gittigimde kiza benziyo demisti, bu doktorda aynisini soyledi % 100 diyemeem ama pipi olsa simdiye olusurdu dedi cok mutluyum rabbim herkesin gonlune gore verir insallah sagliklica dogar tontislerimiz

Ooy kiyamam..o minicik eller..yuzunumu kapatio :) benimki secde pozisyonundaydi..popis baktik eller ayaklar nasilda net...gercegi hayalinden guzel tek sey evlatmis..o mis elleri koklayabilmek duasiyla

gözünaydın KUMAN geliyor o zaman....kız çocukları çok ama çok tatlı oluyorlar,kız evlat çok başka bi duygu ama ..tek eksisi babaya çokkkk düşkünler,benim kızım babası varken beni hiç umursamıyo bile ya,sürekli baba bab bab baba dio

Ooy kiyamam..o minicik eller..yuzunumu kapatio :) benimki secde pozisyonundaydi..popis baktik eller ayaklar nasilda net...gercegi hayalinden guzel tek sey evlatmis..o mis elleri koklayabilmek duasiyla

evt canım tarifi imkansız bi hissiyat bu insanın başına gelebilecek en güzel şey.sonsuz şükür yaradan ki bize bu duyguları tattırıyor darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına kaç haftalık oldu senin bebiş benim 15+2 bugün nasipse

13+5 teyiz...bulantilar hatsafhada hala...sende cinsiyet ogrenemeyenlerdensin heralde degilmi

Amin canim.sen cok dolmussun hak veriyorumda sana ama sen yinede takilma bosveeer senden uzak olsunda takilsin kafasina gore

Bende decavit ve ferrum fort tablet kullaniyorum canim

tamam canlar hep beraber decavite bağlandık :))

ev yoğurdu temini zor canım bende günlük sütle yapmaya devam edeyim en iyisi :))

:)))))) evet aslinda az cok tahmim ediyorum akibetimi ama babasi da cok mutlu oldu ve cok heyecanli..ben de kokos kiz bebek kiyafetlerine bakip bakip ic geciriyodum cilveli kanaryam benim biraz da bana cekerse o babaya yapmadik cilve birakmaz

:)))))) evet aslinda az cok tahmim ediyorum akibetimi ama babasi da cok mutlu oldu ve cok heyecanli..ben de kokos kiz bebek kiyafetlerine bakip bakip ic geciriyodum cilveli kanaryam benim biraz da bana cekerse o babaya yapmadik cilve birakmaz

merak etme canım huyu suyu aynı sen olur,eşimi bi bunaltıyor,oda anası kılıklı vay die seviyo....

Aynen benim içime de hep erkek doğuyor, rüyalarımda hep erkek.. Kız eşyalarına bakamıyorum o derece yoğun hislerim:) ctesi Dr ye gideceğiz bakalım belli olacak mı

sen kaçıncı haftadasın canım inşllh gösterir kendini bebişin benim ki gayet rahattı yayılmıştı:) bakın öğreninde rahat edin cinsiyeti der gibi:)))yoksa ben çatlarım öğrenemezsem:))

Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar.monavit d3 birde vi-fer diye 2 tane ilacım var sabahları aç karnına ikisini birlikte almak normal mi sizce cvp verirseniz çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler

Canım ben decavit le Gynoferon kullanıyorum vitamin için eczacı bana sabah aç karnına içemezsin bulantın varsa tok karnına iç demişti ama kan ilacım aç karnına sabah akşam farketmez dedi onun için de eczacı bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

banada sağlık ocağında verdiler doktoruma sordum içebilirisn dedi ama heycandan nasıl içilir die soramadım sağlık ocağındakilerde aç karnına içiemzsin miden bulanlır tok iç dedi ama şöylede bişe dedi aç karnına içilen ilaçların emilimi daha ii oluyormuş bende aç karnına içiyorum o sorun dedğil de monovitin üstünde begelikte içmek uygun değil yazıodu o kafamı biraz kurcaladı

Kizlar decaviti nasil kullaniyosunuz? Ben gun asiri aliyorum cunku cok kocaman, eczaci bisey yazmamis cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…