a.s cnm. muayene günümüz gelirse öğrenicezde bir türlü gelemedi
öğrenenler oldu tabi ama çoğumuz daha öğrenemedik
Biz öğrenemeyen gruptan olarak takılıyoruz iştesenin nasıl gidiyor. Sen öğrendin mi ? Böyle sorduğuna göre sende öğrenememişsindir
Ben elevit kullanıyordum dün itibari ile bıraktım decavit yazdırıcam bende 4 gün sonra gidince. Kan hapı birde ek olarak Calsiyum tableti kullanıyorum.
İlk gebeligimde kakao yagi kullandim bol bol...tek bi catlagim bile yok ama benim genetigimde yok annem ablam hatta anneannem bile catlaksiz...bunda da kakao yagi kullancam nemli cilde...
Bu arada bugun dr kontrolumuz vardi ikili tarama yaptirdik ama sonuc icin 15 gun sonra dediler..yuh dedim..cok gec degilmi sizce??
Cinsiyeti ogrenemedik..popo seyrettirdi bize haylaz..birde hareketler tekmeler el sallamalar vardiki sormayin :) icim icime sigmior mutluluktan onu gorunce... Cin takvimi erkek diyor...rus takvimi kiz diyor... :) bizde sagliklisi diyoruz...
Herkese guzel ve rahat hamislikler dilerimm
Harika bir duygu değilmi onun hareketleri ne şahit olmak benimki de elleriyle yüzünü kapa mış tı cinsiyetini bakarken utandı bebişim doktor bize kız dedi ama kesin değil dedi sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder
Hepinize meraba guzel annelerbugun kontrole 2 hafta vardi dayanamadim ve bir tip merkezine gittim cinsiyetin ogrenmek icin geldim dedim, bu arada 11+5 ken gittigimde kiza benziyo demisti, bu doktorda aynisini soyledi % 100 diyemeem ama pipi olsa simdiye olusurdu dedi cok mutluyum rabbim herkesin gonlune gore verir insallah sagliklica dogar tontislerimiz
Ooy kiyamam..o minicik eller..yuzunumu kapatio :) benimki secde pozisyonundaydi..popis baktik eller ayaklar nasilda net...gercegi hayalinden guzel tek sey evlatmis..o mis elleri koklayabilmek duasiyla
evt canım tarifi imkansız bi hissiyat bu insanın başına gelebilecek en güzel şey.sonsuz şükür yaradan ki bize bu duyguları tattırıyor darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına kaç haftalık oldu senin bebiş benim 15+2 bugün nasipse
Biz öğrenemeyen gruptan olarak takılıyoruz iştesenin nasıl gidiyor. Sen öğrendin mi ? Böyle sorduğuna göre sende öğrenememişsindir
Ben elevit kullanıyordum dün itibari ile bıraktım decavit yazdırıcam bende 4 gün sonra gidince. Kan hapı birde ek olarak Calsiyum tableti kullanıyorum.
Amin canim.sen cok dolmussun hak veriyorumda sana ama sen yinede takilma bosveeer senden uzak olsunda takilsin kafasina gore
Bende decavit ve ferrum fort tablet kullaniyorum canim
benim iş yerimin yanında bir restoran var, oraya sordum sütü nereden alıyorsunuz diye. onlar hazır alıyorlarmış ama istersen bizim köy var gittiğimde getiririm sana dedi, ben de hemen kabul ettim tabi :) 2 sefer getirdi yoğurt yaptım çok memnun kaldım, çok güzel kaymak çıkıyor.
ev yoğurdum olmadığı zaman da aoç yoğurt alıyorum, onun lezzetini seviyorum.
gözünaydın KUMAN geliyor o zaman....kız çocukları çok ama çok tatlı oluyorlar,kız evlat çok başka bi duygu ama ..tek eksisi babaya çokkkk düşkünler,benim kızım babası varken beni hiç umursamıyo bile ya,sürekli baba bab bab baba dio
:)))))) evet aslinda az cok tahmim ediyorum akibetimi ama babasi da cok mutlu oldu ve cok heyecanli..ben de kokos kiz bebek kiyafetlerine bakip bakip ic geciriyodumcilveli kanaryam benim biraz da bana cekerse o babaya yapmadik cilve birakmaz
13+5 teyiz...bulantilar hatsafhada hala...sende cinsiyet ogrenemeyenlerdensin heralde degilmi
bana doktorum büyük ihtimalle kız dedi.çok sevindim o an çünkü benim içime erkek doğuyodu hep bi anda kız diyince şaşırdım:)
bana doktorum büyük ihtimalle kız dedi.çok sevindim o an çünkü benim içime erkek doğuyodu hep bi anda kız diyince şaşırdım:)
merak etme canım huyu suyu aynı sen olur,eşimi bi bunaltıyor,oda anası kılıklı vay die seviyo....
Aynen benim içime de hep erkek doğuyor, rüyalarımda hep erkek.. Kız eşyalarına bakamıyorum o derece yoğun hislerim:) ctesi Dr ye gideceğiz bakalım belli olacak mı
evt hiç öenli değil kız erkek sağlıklı olmsı önemli olan rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize inşllh seninde belli olur cinsiyet.yoksa çok meraklanıyo insanBende erkek hissediyorum..kiz derse benim ici sasirtici olacak...kiz- erkek..
Can onlar yaaa...
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar.monavit d3 birde vi-fer diye 2 tane ilacım var sabahları aç karnına ikisini birlikte almak normal mi sizce cvp verirseniz çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler
Canım ben decavit le Gynoferon kullanıyorum vitamin için eczacı bana sabah aç karnına içemezsin bulantın varsa tok karnına iç demişti ama kan ilacım aç karnına sabah akşam farketmez dedi onun için de eczacı bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben decavit le Gynoferon kullanıyorum vitamin için eczacı bana sabah aç karnına içemezsin bulantın varsa tok karnına iç demişti ama kan ilacım aç karnına sabah akşam farketmez dedi onun için de eczacı bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?