sütleri sordum ben ama kimse sallamadı
başka şey olsa hemen zıplar cevap verirsiniz
sütleri sordum ben ama kimse sallamadı
başka şey olsa hemen zıplar cevap verirsiniz
kendi içtiğimiz süt mü? ben akşamları içiyorum :)
bence herkes unuttu almayı :)
kayınvalidelerden bahset bak nasıl muhabbet çeviriyoruz
evet cnm dün süt içmekten bahsettikte sözdeeeee herkes sabah gelirken günlük süt alıp gelecekti
anladım.ben akşam içiyorum ilerleyen aylarda sabah akşam içiyorum ..çünkü sabaha karşı mide kazınmasıyla uyanıyorum :)
ilk gebeliğimde her sabah süt içtiğimden şimdi tiksiniyorum süt içemiyorum, yumurta peynir yoğurt bunlarla aram çok iyi bu saydıklarım onun yerine geçmezmi ya
evet cnm dün süt içmekten bahsettikte sözdeeeee herkes sabah gelirken günlük süt alıp gelecekti
ilk gebeliğimde her sabah süt içtiğimden şimdi tiksiniyorum süt içemiyorum, yumurta peynir yoğurt bunlarla aram çok iyi bu saydıklarım onun yerine geçmezmi ya
Günlük sütün içine az nescafe koy tadı değişir pastörize sütun çok anlamı yok
ben aldım ama kakaolu. sadeyi içemiyorumbelki bu şekilde içerim dedim. aynı faydası olur mu acaba.
Gunaydin anneler. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki takip edemiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Bugun tam 15haftaligiz doktora gitmeyi dusunuyorum.cinsiyeti de merak etmiyo degilim. ogrenme ihtimalim yuksek mi sizce.gerci burdaki ultrasonda pek net degil ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğin pozisyonu uygunsa belli olur cinsiyeti benim 12 haftada belli oldu
ama bana 12 ikili testimi yapan dr kız dedi,sonraki haftalarda kendi drum erkek dedi ve son kontrolde emin oldu.senin 12deki gibi kaldı mı?
Benim erkek canım genelde erkek çok değişmiyo
bu arada kilo durumları nasıl..
ben 3 kilo aldım 3 ayda..utanarak söylüyorum ve çok üzgünümdiyetteyken hamile kaldım diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yedim..bide tatlı çikolata canım istiyor.ilk hamilelikte 6 ay ağzıma sürmemiştim tatlı çikolata..kendimi frenlemeye çalışıyorum.. böyle giderse her ay 1 kilo toplam 9 kilo vs diye teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?