2014 Aralık Anneleri

sütleri sordum ben ama kimse sallamadı
başka şey olsa hemen zıplar cevap verirsiniz

günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve adayları nasılsınız :)
ben dünkü bel ağrısından sonra bugün çok şükür iyiyim dün adım atmaya zorlanıyordum Allaha şükür bugünüme

anladım.ben akşam içiyorum ilerleyen aylarda sabah akşam içiyorum ..çünkü sabaha karşı mide kazınmasıyla uyanıyorum :)

ilk gebeliğimde her sabah süt içtiğimden şimdi tiksiniyorum süt içemiyorum, yumurta peynir yoğurt bunlarla aram çok iyi bu saydıklarım onun yerine geçmezmi ya

bu arada kilo durumları nasıl..
ben 3 kilo aldım 3 ayda..utanarak söylüyorum ve çok üzgünüm diyetteyken hamile kaldım diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yedim..bide tatlı çikolata canım istiyor.ilk hamilelikte 6 ay ağzıma sürmemiştim tatlı çikolata..kendimi frenlemeye çalışıyorum.. böyle giderse her ay 1 kilo toplam 9 kilo vs diye teselli ediyorum

ilk gebeliğimde her sabah süt içtiğimden şimdi tiksiniyorum süt içemiyorum, yumurta peynir yoğurt bunlarla aram çok iyi bu saydıklarım onun yerine geçmezmi ya

geçiyor canım. doktorum bana hergün bir bardak süt bir kase yoğurt ye demişti ilk zamanlarda. ben süt içemediğimi söyledim en son gittiğimde. hiç farketmez o zaman 2 kase yoğurt yada 1 bardak ayran iç dedi. bende hergün ayran içiyorum. zorlama kendini ille süt içicem diye dedi.

Gunaydin anneler. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki takip edemiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Bugun tam 15haftaligiz doktora gitmeyi dusunuyorum.cinsiyeti de merak etmiyo degilim. ogrenme ihtimalim yuksek mi sizce.gerci burdaki ultrasonda pek net degil ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğin pozisyonu uygunsa belli olur cinsiyeti benim 12 haftada belli oldu

valla canım bende sen gibi diyet sonrası hamile kaldım.72 kg falan o da :) ilk 3 ay bitti bakalım çok dikkat ettim abur cubur yemedim kilo almadım henüz.herşeyden de tiksindim et ,tavuk,balık görmek bile istemiyorum mesela.onun da etkisi oldu galiba.sonraki aylarda ne olur bilmiyorum.dikkat etmek gerek gene de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…