Canimmm neden aglayip bebegini uzdunnneger bi problem olsaydi doktorun soylemez miydi hem? Demek ki cok uslu olcak senin findigin :) ben de 3 haftadir gormedim..haftaya gidicem nasipse..cok merak ediorum buyudu mu iyi mi cinsiyeti nee :) oyyy oyyy :) annelik zor zanaatmis daha kucaga almadan bile..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar misafirim var yazamadım takip de edemedim açıkçası çok birikmiş sayfalar misafirim gider gitmez okumaya çalışcam hepsini :)
Bugün endokrin doktoruna gittim çok şükür yine normal aralıkta çıktık:)
bu karatay'in dediğini sordum ŞEKER YÜKLEMESİ için...
adam hiç hoş konuşmadı o Dr için...mutlaka yaptır yüksekse fark edilmezse anne için de bebek için de büyük risk oluşur dedi...Tv de reyting için çıkanları dinlemememi söyledi bir deben mutlaka yaptırcam yani kızlar çok güveniyorum bu doktora sizlere de söyleyim dedim :)
Banada endokrincim mutlaka yaptir dedi canim.ben canan karatay demeden sordum tabi
Yasinda 29 o yuzden riske girme dedi tamam dedim
Kızlar misafirim var yazamadım takip de edemedim açıkçası çok birikmiş sayfalar misafirim gider gitmez okumaya çalışcam hepsini :)
Bugün endokrin doktoruna gittim çok şükür yine normal aralıkta çıktık:)
bu karatay'in dediğini sordum ŞEKER YÜKLEMESİ için...
adam hiç hoş konuşmadı o Dr için...mutlaka yaptır yüksekse fark edilmezse anne için de bebek için de büyük risk oluşur dedi...Tv de reyting için çıkanları dinlemememi söyledi bir deben mutlaka yaptırcam yani kızlar çok güveniyorum bu doktora sizlere de söyleyim dedim :)
Evet hurmanın doğumu kolaylaşırıcı etkisi varmış. O yüzden doğuma yakın tavsiye ediliyor. Ama 1-2 taneden birşey olmaz sanırım.
Sağlık ocağı bana ilaç vermişti ama ben almadım kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları aldım sağlık ocağı doktorları bi kadın doğum uzmanı kadar bilemez bnce hamile kadının ne içip içemeyeceğini o yüzden madem öyle yazıyo içmeden önce kendi dokturuna bi sor derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm komik olcak ama bugün 14+6 oldum yarin 15+0mi yoksa 15+1mi oluyorum
Grci hesap olarak ayni oluyor. Bir hafta 7 gunya ben o yuzden 7 ye kadar gidiyorum birden basliyorum :)))
15+0 oluyorsun tatlım ama 15+6 ya kadar sayılıyor bildiğim kadarıyla
Evet 6 ya kadar sayılıyor cnm ama yinede sormak istedim belki yanılıyorumdur diye
Bende bunu yeni öğrendim 0 bilmiyordum 75 kdr sanıyordum gerçi aynı hesap değişen bişe olmuyor😊
kızlaaaaaaaarrrr ben bu arada bayağıdır tatil yapıyorum hiç siteye giremedim 15.haftadayız ve kızımız oluyor dün öğrendik
Doktoruma sordum zaten kullan dedi oda.ama neden ilaç ta öyle yazdığı hususu kafamı karıştırdı
Kizlar bugun vajinama bicak saplanir gibi oldu bi ara..uzun araliklarla iki kere..sonrasinda hic bisi olmadi..normal midir bu tarz kramplar? Ya mide bulantilarim da ortadan kalkinca korkuo insan..bi hissetsem bebegimi artik..o kadar rahatlicam ki..
Maşallah bizde 15.haftada yız ve Bizimki de kız😊
Tamam cnm ama bana da alinti yaparsan yada ozel msj yazarsan cok sevinirim
Şeker yükleme testiyle ilgili yazmıştım ama alıntı yapmayınca arada kaynadı demekki bence de yaptırılmalı fark edilmemezse doğuracagı risk daha çok gebelik Org sitesinde gebelik şekeriyle ilgili geniş anlatımlı bir yazı var okumanızı tavsiye ederim
Kizlar dua edinde bebegimi bugun hareketli gorebileyim 11de randevum var
canım eczaneye gittim. lieracı 200 gr'lık olanını tanesini 70 TL dedi. mustelayıda tanesini o 150gr'lık ama 79 TL dedi. mustelayıda 2 tanesini sonra 140 TL'ye bıraktı. bi arkadaş 110 TL' ye almıştı diye almadım ama eczacı mustelayı daha çok önerdi. neden bilmiyorum belki işine geliyodur onu satmak bilemeyiz tabi ama lierac mustelaya göre eczanede daha ucuz. kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?