2014 Aralık Anneleri

Benim gibi rahat bi insan bile bu derece kaygilaniyosa haklisin cok zor..
Hormonlar yuzunden sanirim hic hareketli gormedim daha o yuzden boyle oldum galiba

Kızlar misafirim var yazamadım takip de edemedim açıkçası çok birikmiş sayfalar misafirim gider gitmez okumaya çalışcam hepsini :)
Bugün endokrin doktoruna gittim çok şükür yine normal aralıkta çıktık:)
bu karatay'in dediğini sordum ŞEKER YÜKLEMESİ için...
adam hiç hoş konuşmadı o Dr için...mutlaka yaptır yüksekse fark edilmezse anne için de bebek için de büyük risk oluşur dedi...Tv de reyting için çıkanları dinlemememi söyledi bir de ben mutlaka yaptırcam yani kızlar çok güveniyorum bu doktora sizlere de söyleyim dedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banada endokrincim mutlaka yaptir dedi canim.ben canan karatay demeden sordum tabi
Yasinda 29 o yuzden riske girme dedi tamam dedim

Banada endokrincim mutlaka yaptir dedi canim.ben canan karatay demeden sordum tabi
Yasinda 29 o yuzden riske girme dedi tamam dedim

Ben ismini verdim vermez olsaydım iyi yapmışsın sen vermeyerek :) yaptırmak lazım demek ki en iyi endokrinciler bilir bu işi

Son düzenleme:

Şeker yükleme testiyle ilgili yazmıştım ama alıntı yapmayınca arada kaynadı demekki bence de yaptırılmalı fark edilmemezse doğuracagı risk daha çok gebelik Org sitesinde gebelik şekeriyle ilgili geniş anlatımlı bir yazı var okumanızı tavsiye ederim

Doktoruma sordum zaten kullan dedi oda.ama neden ilaç ta öyle yazdığı hususu kafamı karıştırdı

Doktoruma sordum zaten kullan dedi oda.ama neden ilaç ta öyle yazdığı hususu kafamı karıştırdı

O ilacı kullanan başka arkadaşlar var mı onu araştır bi canım senden başka kullanan varsa demek ki hamilelere veriliyo bu dediğin ilaç vitamin ilacı mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

banada olmuştu canım.hatta o gün yürümekte zorlanmıştım.korktum.doktorumda magnezyum eksikliği yapar kramp dedi.ve magnezyum verdi suda karıştırıp içilen.3 tne falan içtim geçti.tadı midemi bulandırdı,bidaha da içmedim geçti die.

Kizlar dua edinde bebegimi bugun hareketli gorebileyim 11de randevum var

Tamam cnm ama bana da alinti yaparsan yada ozel msj yazarsan cok sevinirim

canım eczaneye gittim. lieracı 200 gr'lık olanını tanesini 70 TL dedi. mustelayıda tanesini o 150gr'lık ama 79 TL dedi. mustelayıda 2 tanesini sonra 140 TL'ye bıraktı. bi arkadaş 110 TL' ye almıştı diye almadım ama eczacı mustelayı daha çok önerdi. neden bilmiyorum belki işine geliyodur onu satmak bilemeyiz tabi ama lierac mustelaya göre eczanede daha ucuz. kafam karıştı.

Herkese günaydın :)

Canım görmedim evet..o yazıyı okumuştum ben de ama kafam gene de karıştı mutlaka yaptırmalısın sözünü bi prof.dan duyunca artık yaptırırım kesin sen nasılsın buarada cvs sonuç çıktı mı inşallah iyidir?

Kizlar dua edinde bebegimi bugun hareketli gorebileyim 11de randevum var

İnşallah görürsin canım iyi haberlerle gel inşallah:)

Canım bu kremin yani lireac 200 ml.lik n11 de ikilisi 110 tl...oraya bi bak istersen..eczaneden çok Dr.una güven bence eczacıların çoğu zaman ısrarla sattığı ürünlerde bi çıkarları oluyor hediye tatil vs gibi

Son düzenleme:
Gunaydiiinnn hepinizeee... bitter inşallah bebegini kıpır kıpır görürsün de için rahat eder. Mutlu haberlerini bekliyoruzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…