2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bişey sorucam nub u arastiriyorumda bu resimde gözüken ortadaki çıkınti nubu mu yoksa kordonu mu ... bana kordonu gibi gelmisti bi arkadasta nub demiş. Sizce nesi ??? Bilen varsa yada ilgisi olup benim gibi araştıran cevaplarsa çok sevinicem. Dünde yazdım ama kaynadi arada :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım o nub değil bence de.. kordon mu bilmem ama nub genital bölgede olmuyor mu zaten..16 haftadan sonra o nub kemiği genital organa dönüşüyor...bak benim bebekten göstercem :)
bu yazı var ya ölçüm yazısı bacağın altında bitiyor işte o kemik genital nub canm doktor özellikle gösterdi bana habere sorunca adam bıktı ayaklarına doğru o çıkıntı gördün mü, yüksek ihtimalle kız bebeğimm dik olsa erkek olurmuş..ama 16 dan önce %100 demek imkansızmış değişen çok kişi varmış...
senin usg resminde kemik net çıkmamış sanki dr görmüştür de resimde denk gelmemiştir bence ya da ben göremedim çok iyi bildiğim söylenemez çünkü

Son düzenleme:

Banada çok yukarda geldi zaten cnmda bi acaba olabilir mi dedim.. insan nasıl merak ediyo ya. Ogrensekte içimiz rahat etse.. evet bnm usg fotolari ne yazikki cok net degill doktorda 11+5 te erkek bnce dedi 12+5 tede bi yorum yapmadi. Bazı arkadaslarin usg çıktılarınada imreniyorum ne kadar netler... doktoruma dedim Bizdede var o ultrason ama 20. Haftada alicaz dediler..

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerrrrr

canım kramplar için muz bire bir,benim ilk hamileliğimde çok fazla oluyordu magnezyumun çok faydası olmadı,günde 2 tane muz ye özellikle yatarken çok ii gelir

evet canım ya banada öyle gibi geldi. ısrarla mustelayı önerdi. hiç lierac ı anlatmıyor bile. bu daha iyi diyo. elime alıp bakamadım bile diğer kremi. hoşuma gitmedi o kadar ısrarcı olması zaten.

günaydııııınnnnnn anniiişşşllleeerrrr
hani bakayım sütleriniz nerdeeee?????? aldınız mı sabah gelirken

mümkün değil yaa hangi eczaneymiş o bende gideyim hemen bir karışıklık vardır o işte ben hiç bir eczanede lieragı mustelladan ucuz görmedim

herkese günaydın ve de hayırlı cumalar.dün ikili tarama testi için gittik.bi de kızımız olcağını öğrendik :) inşallah sizlerde öğrenin teyzeleri en kısa zamanda hayırlısı ile...

herkese günaydın ve de hayırlı cumalar.dün ikili tarama testi için gittik.bi de kızımız olcağını öğrendik :) inşallah sizlerde öğrenin teyzeleri en kısa zamanda hayırlısı ile...

çok sevindim kızlar çoğalıyor bu yıl kız yılı galiba
inş. inş. cnm yarın öğreniriz inş.

çok sevindim kızlar çoğalıyor bu yıl kız yılı galiba
inş. inş. cnm yarın öğreniriz inş.

inşallah canım Allah seninde gönlüne göre versin benimkini verdi :) öğrenince daha farklı oluyor ya hamile olduğumu şimdi anladım sanki.

kuzu hangi eczane bende gidicem şimdi fomaradaki toker eczanesini aradım 200lük 170 tl diyor birde uzun zamandır stoklarındada yokmuş üretici firma depolara ürün göndermiyormuş anlamadım hiç birşey

mümkün değil yaa hangi eczaneymiş o bende gideyim hemen bir karışıklık vardır o işte ben hiç bir eczanede lieragı mustelladan ucuz görmedim

ertuğrulkentte canım. dörtçelik hastanesinin eczanesi. ben orda oturuyorum ya iş çıkışı sorayım dedim öyle dedi. ama hiç lieracı anlatmıyo bile. eline bile almadı. habire mustelayı önerdi. yarın e-bebeke de bakıcam canım. olmazsa lieracı alıcam eczaneden. ikisini 130a falan verecekti.

günaydın güzel annişler..daha önce bi kaç kez yazmıştım..
benim 2. hamileliğim şubat anneleri grubum var birde.face grubu var ..
geçmişi biraz okudum..çatlaklardan bahsetmişsiniz..
benim karnım bacaklarım kollarım hatta genital bölgem bile çatladı rsemn harita gibiyim..
ne krrem ne yağ hiç bişey işe yaramadı..yani çatlayacağı varsa engel olunmuyor..
şimdi çatlayacak yer kalmadı ama karnım büyüdükçe çatlakların canımı yakmasından korkuyorum çünkü hemen hemen 1 parmak genişliğinde çatlaklarım var..
aklıma gelmişken birde bişey paylaşmak istedim..
hamileliğin 4-5 ayından başlayıp doğuma kadar göğüs uçlarına sussam yağı sürerseniz emzirirken fazla yara olmuyor..yara olması kacınılmaz ama rahat atlatılıyor 1 hafta...nacizane tavsiyem..
ilk hamilelikte yapmıştım şimdide alıp sürmeye başlıycam..
cinsiyetini daha öğrenmedik çok merak ediyorum bitane oğlum var birde kızım olsun istiyorum hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah..
perşembe günü randevum var..
2 li 3 lü testi yaptırmıyorum ben..şeker yüklemeside yaptırsammı yaptırmasammı diye kararsızım çünkü ailede de bende de şeker problemi yok..neyse çok uzun yazdım fırsat buldukça yine yazıp sizlerlede güzel paylaşımlar yapmak isterim..hamilelik süreci ve bebeklerle birlikte güzel dostluklar kuruluyor ...

Hala asıl sonuç çıkmadı dün çıkacaktı bakacak olan hocanın işi çıkmış sanırım yarına kaldı iyi görünüyo ama hocanın bakması lazım dediler

Hala asıl sonuç çıkmadı dün çıkacaktı bakacak olan hocanın işi çıkmış sanırım yarına kaldı iyi görünüyo ama hocanın bakması lazım dediler

İyi görünüyorsa iyidir o sen de işin içindesin sonuçta...inşallah yarın iyi haberler alırsın canım

gebelik şekeriyle ilgili geniş anlatımlı bir yazı var gebelik Org sitesinde okumanızı tavsiye ederim ailede şeker olmaması gebelikde şeker çıkmayacak demek değil tabiki ailenin de etkisi var ama şekerin bebek üzerindeki etkileri düşünülünce 50 gram glikoz almak küçük bi ayrıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…