Kizlar dua edinde bebegimi bugun hareketli gorebileyim 11de randevum var
Arkadaşlar bişey sorucam nub u arastiriyorumda bu resimde gözüken ortadaki çıkınti nubu mu yoksa kordonu mu ... bana kordonu gibi gelmisti bi arkadasta nub demiş. Sizce nesi ??? Bilen varsa yada ilgisi olup benim gibi araştıran cevaplarsa çok sevinicem. Dünde yazdım ama kaynadi arada :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım o nub değil bence de.. kordon mu bilmem ama nub genital bölgede olmuyor mu zaten..16 haftadan sonra o nub kemiği genital organa dönüşüyor...bak benim bebekten göstercem :) Eki Görüntüle 1162896
bu yazı var ya ölçüm yazısı bacağın altında bitiyor işte o kemik genital nub canm doktor özellikle gösterdi bana habere sorunca adam bıktıayaklarına doğru o çıkıntı gördün mü, yüksek ihtimalle kız bebeğimm dik olsa erkek olurmuş..ama 16 dan önce %100 demek imkansızmış değişen çok kişi varmış...
senin usg resminde kemik net çıkmamış sanki dr görmüştür de resimde denk gelmemiştir bence ya da ben göremedim çok iyi bildiğim söylenemez çünkü
canım kramplar için muz bire bir,benim ilk hamileliğimde çok fazla oluyordu magnezyumun çok faydası olmadı,günde 2 tane muz ye özellikle yatarken çok ii gelirbanada olmuştu canım.hatta o gün yürümekte zorlanmıştım.korktum.doktorumda magnezyum eksikliği yapar kramp dedi.ve magnezyum verdi suda karıştırıp içilen.3 tne falan içtim geçti.tadı midemi bulandırdı,bidaha da içmedim geçti die.
Herkese günaydın :)
Canım görmedim evet..o yazıyı okumuştum ben de ama kafam gene de karıştı mutlaka yaptırmalısın sözünü bi prof.dan duyunca artık yaptırırım kesinsen nasılsın buarada cvs sonuç çıktı mı inşallah iyidir?
İnşallah görürsin canım iyi haberlerle gel inşallah:)
Canım bu kremin yani lireac 200 ml.lik n11 de ikilisi 110 tl...oraya bi bak istersen..eczaneden çok Dr.una güven bence eczacıların çoğu zaman ısrarla sattığı ürünlerde bi çıkarları oluyor hediye tatil vs gibi
canım eczaneye gittim. lieracı 200 gr'lık olanını tanesini 70 TL dedi. mustelayıda tanesini o 150gr'lık ama 79 TL dedi. mustelayıda 2 tanesini sonra 140 TL'ye bıraktı. bi arkadaş 110 TL' ye almıştı diye almadım ama eczacı mustelayı daha çok önerdi. neden bilmiyorum belki işine geliyodur onu satmak bilemeyiz tabi ama lierac mustelaya göre eczanede daha ucuz. kafam karıştı.
herkese günaydın ve de hayırlı cumalar.dün ikili tarama testi için gittik.bi de kızımız olcağını öğrendik :) inşallah sizlerde öğrenin teyzeleri en kısa zamanda hayırlısı ile...
çok sevindim kızlar çoğalıyor bu yıl kız yılı galiba
inş. inş. cnm yarın öğreniriz inş.
canım eczaneye gittim. lieracı 200 gr'lık olanını tanesini 70 TL dedi. mustelayıda tanesini o 150gr'lık ama 79 TL dedi. mustelayıda 2 tanesini sonra 140 TL'ye bıraktı. bi arkadaş 110 TL' ye almıştı diye almadım ama eczacı mustelayı daha çok önerdi. neden bilmiyorum belki işine geliyodur onu satmak bilemeyiz tabi ama lierac mustelaya göre eczanede daha ucuz. kafam karıştı.
mümkün değil yaa hangi eczaneymiş o bende gideyim hemen bir karışıklık vardır o işte ben hiç bir eczanede lieragı mustelladan ucuz görmedim
Herkese günaydın :)
Canım görmedim evet..o yazıyı okumuştum ben de ama kafam gene de karıştı mutlaka yaptırmalısın sözünü bi prof.dan duyunca artık yaptırırım kesinsen nasılsın buarada cvs sonuç çıktı mı inşallah iyidir?
İnşallah görürsin canım iyi haberlerle gel inşallah:)
Canım bu kremin yani lireac 200 ml.lik n11 de ikilisi 110 tl...oraya bi bak istersen..eczaneden çok Dr.una güven bence eczacıların çoğu zaman ısrarla sattığı ürünlerde bi çıkarları oluyor hediye tatil vs gibi
Hala asıl sonuç çıkmadı dün çıkacaktı bakacak olan hocanın işi çıkmış sanırım yarına kaldı iyi görünüyo ama hocanın bakması lazım dediler
çok sevindim kızlar çoğalıyor bu yıl kız yılı galiba
inş. inş. cnm yarın öğreniriz inş.
babalar yandı kokoş kızlarla işleri zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?