bu arada kilo durumları nasıl..
ben 3 kilo aldım 3 ayda..utanarak söylüyorum ve çok üzgünümdiyetteyken hamile kaldım diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yedim..bide tatlı çikolata canım istiyor.ilk hamilelikte 6 ay ağzıma sürmemiştim tatlı çikolata..kendimi frenlemeye çalışıyorum.. böyle giderse her ay 1 kilo toplam 9 kilo vs diye teselli ediyorum
Kizlar kontrolum var bir aydir gormuyorum bebegimi acayip heyecanliyim. Dua edin bana insallah guzel haberlerle gelirim. ((((( rahmim kalp seklinde oldugu icin hep kuskuyla gidiyorum bi sorunmu var biseymi olcak diye( ))))
günaydın kızlar ve tatlı bebişlerrrrr
canım kramplar için muz bire bir,benim ilk hamileliğimde çok fazla oluyordu magnezyumun çok faydası olmadı,günde 2 tane muz ye özellikle yatarken çok ii gelir
kız anneleri cinsiyetleri öğrendiğimize göre sıra geldi isimlerehaydi paylaşalım fikirlerimizi
Kizlar kontrolum var bir aydir gormuyorum bebegimi acayip heyecanliyim. Dua edin bana insallah guzel haberlerle gelirim. ((((( rahmim kalp seklinde oldugu icin hep kuskuyla gidiyorum bi sorunmu var biseymi olcak diye( ))))
sütleri sordum ben ama kimse sallamadı
başka şey olsa hemen zıplar cevap verirsiniz
canım hiç korkma benim arkadaşımında kalp şeklindeydi rahmi ilk başlarda onuda çok korkuttular .ama hiç bi sıkıntı olmadı oğlu 2 yaşına bile geldii:)Kizlar kontrolum var bir aydir gormuyorum bebegimi acayip heyecanliyim. Dua edin bana insallah guzel haberlerle gelirim. ((((( rahmim kalp seklinde oldugu icin hep kuskuyla gidiyorum bi sorunmu var biseymi olcak diye( ))))
ayyy benim yine kızım olursa ismini ecrin naz istiyorum,ilk kızm kayınvalidemin adıydı...erkek olursada muhammed affan
aynen canım bede hem heyecanlı hem korkuluyum.bugün benimde ense kalınlığı burun kemiğine falan bakılcak. randavumda 3te. dualrım sizinle .benim içinde dua edin.
bu arada kilo durumları nasıl..
ben 3 kilo aldım 3 ayda..utanarak söylüyorum ve çok üzgünümdiyetteyken hamile kaldım diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi yedim..bide tatlı çikolata canım istiyor.ilk hamilelikte 6 ay ağzıma sürmemiştim tatlı çikolata..kendimi frenlemeye çalışıyorum.. böyle giderse her ay 1 kilo toplam 9 kilo vs diye teselli ediyorum
ben de hep '' Ada Mira'' olsun istiyordum ama mira yunanca isim diye hevesimi kaçırdılar pofff ne zormuş isim bulmak yahu. Ecrin güzel bence çünkü yeğenimin adı :)
amin inşallah.sağlıklı sağlıklı bebişlerinizi görürsünüz ve güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Ben içtiiiiimmYeni açabildim sayfayı o yüzden mesajlara yeni bakıyorum..
kızlar bol bol semiz otu yiyin.özellikle süt içemiorm kalsiym alamaıyorum diyenler. çok fazla kalsiyum varmış.ve şimdi tam mevsimi. ister ıspanak gibi yemeğini yapın.ister salatasını.ben salatasını çok seviyorum.yoğurtlu olan bi salatası var yani +2 kalsiyum. yada normal salatalarının içine ekleyin.elinizle parçalayın ama bıçak kullanmayın. şimdi zamanıyken tüketin derim ben
kızlar bol bol semiz otu yiyin.özellikle süt içemiorm kalsiym alamaıyorum diyenler. çok fazla kalsiyum varmış.ve şimdi tam mevsimi. ister ıspanak gibi yemeğini yapın.ister salatasını.ben salatasını çok seviyorum.yoğurtlu olan bi salatası var yani +2 kalsiyum. yada normal salatalarının içine ekleyin.elinizle parçalayın ama bıçak kullanmayın. şimdi zamanıyken tüketin derim ben
kız anneleri cinsiyetleri öğrendiğimize göre sıra geldi isimlerehaydi paylaşalım fikirlerimizi
vala canım isim kısmı çok çok önemli,,,ne olursa olsun içinize sinen ve anlamı güzel bişey koyun...benim hep hayalimdi kızım olursa ecrin koycam die,,aşılamayla oldu kızım o kadar çileyi eziyeti ben çektim,kimsenin umrunda olmadı konu isme gelince herkes muhalefet oldu,eşim ve kaynanam koydurmadı,,en sonunda selma nisa oldu ve inan kızıma prensesim diye sesleniyorum hiççç ismiyle hitap edemiyorum...bu yüzden sizin istediğiniz isim olsun,zaten tüm eziyeti anne çekiyo isim hakkı bence annenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?