2014 Aralık Anneleri

ben hiç almadım daha canım. vermedimde almadımda aynıyım. ama bana doktorum 4. ayına kadar hiç kilo istemiyorum senden dedi. bende bel fıtığı var. çok zorlanırsın yoksa dedi.

Kizlar kontrolum var bir aydir gormuyorum bebegimi acayip heyecanliyim. Dua edin bana insallah guzel haberlerle gelirim. ((((( rahmim kalp seklinde oldugu icin hep kuskuyla gidiyorum bi sorunmu var biseymi olcak diye ( ))))

Kizlar kontrolum var bir aydir gormuyorum bebegimi acayip heyecanliyim. Dua edin bana insallah guzel haberlerle gelirim. ((((( rahmim kalp seklinde oldugu icin hep kuskuyla gidiyorum bi sorunmu var biseymi olcak diye ( ))))

inşallah sağlıklı sıhatli güzel haberlerini alırsın canım. endişelenme bebeğinede yansıtma.

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerrrrr

canım kramplar için muz bire bir,benim ilk hamileliğimde çok fazla oluyordu magnezyumun çok faydası olmadı,günde 2 tane muz ye özellikle yatarken çok ii gelir

hadi ya çok iyimiş.ayrıca lezzetli tamam canım saol.

aynen canım bede hem heyecanlı hem korkuluyum.bugün benimde ense kalınlığı burun kemiğine falan bakılcak. randavumda 3te. dualrım sizinle .benim içinde dua edin.

canım hiç korkma benim arkadaşımında kalp şeklindeydi rahmi ilk başlarda onuda çok korkuttular .ama hiç bi sıkıntı olmadı oğlu 2 yaşına bile geldii:)

ayyy benim yine kızım olursa ismini ecrin naz istiyorum,ilk kızm kayınvalidemin adıydı...erkek olursada muhammed affan

ben de hep '' Ada Mira'' olsun istiyordum ama mira yunanca isim diye hevesimi kaçırdılar pofff ne zormuş isim bulmak yahu. Ecrin güzel bence çünkü yeğenimin adı :)

aynen canım bede hem heyecanlı hem korkuluyum.bugün benimde ense kalınlığı burun kemiğine falan bakılcak. randavumda 3te. dualrım sizinle .benim içinde dua edin.

sağlıklı sağlıklı bebişlerinizi görürsünüz ve güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

Hamilelikte Kilo Alımı Hesaplama var canım. Netten bak istersen. Ben ordan bazen takip ediyorum

kızlar bol bol semiz otu yiyin.özellikle süt içemiorm kalsiym alamaıyorum diyenler. çok fazla kalsiyum varmış.ve şimdi tam mevsimi. ister ıspanak gibi yemeğini yapın.ister salatasını.ben salatasını çok seviyorum.yoğurtlu olan bi salatası var yani +2 kalsiyum. yada normal salatalarının içine ekleyin.elinizle parçalayın ama bıçak kullanmayın. şimdi zamanıyken tüketin derim ben

ben de hep '' Ada Mira'' olsun istiyordum ama mira yunanca isim diye hevesimi kaçırdılar pofff ne zormuş isim bulmak yahu. Ecrin güzel bence çünkü yeğenimin adı :)

vala canım isim kısmı çok çok önemli,,,ne olursa olsun içinize sinen ve anlamı güzel bişey koyun...benim hep hayalimdi kızım olursa ecrin koycam die,,aşılamayla oldu kızım o kadar çileyi eziyeti ben çektim,kimsenin umrunda olmadı konu isme gelince herkes muhalefet oldu,eşim ve kaynanam koydurmadı,,en sonunda selma nisa oldu ve inan kızıma prensesim diye sesleniyorum hiççç ismiyle hitap edemiyorum...bu yüzden sizin istediğiniz isim olsun,zaten tüm eziyeti anne çekiyo isim hakkı bence annenin

semiz otu yerine dere otu yesek onu daha çok seviyorum

aynı zamanda omega 3 deposu cnm..çok faydalı

neyse canım üzme kendini hem nisa çok güzel bir isim bence nisa diye seslenebilirsin selmayı söylemek zorunda değilsin.Biz de cinsiyeti öğrendiğimizden beri herkes isim arayşında ama son noktayı ben koyacağım sonuçta isim koyma konusunda anneler babalardan bile bir adım önde olmalı her zorluğu biz çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…