- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
kızlar durum çok vahim. :26::26: Ben karnımı,göğüslerimi, yan tarflarımı falan yağlıyorum hep zeytin yağı ile.Oralarda bir sorun yok çok şükür. Ama bir insanın poposu çatlarmı be kardeşim. Dün akşam farkettim. Ne yapacağım. Zeytin yağı ile orayı da yağladım. Poposu çatlayan var mı benim gibi
benim daha hiç biyerim çatlamadı sabahları aynada kontrol ediom hergünbazen geceliğim iz yapıo çatlak gibi ayyyy bi korkuyorum
Kaldı mı izleri. Ne süreyim yaben ben ben ilk gebeliğimde popom alt karnım çatladı göbek deliğimin üzerinde çatlağım yok göğsinde çık az var
Kızlar durum çok vahim. :26::26: Ben karnımı,göğüslerimi, yan tarflarımı falan yağlıyorum hep zeytin yağı ile.Oralarda bir sorun yok çok şükür. Ama bir insanın poposu çatlarmı be kardeşim. Dün akşam farkettim. Ne yapacağım. Zeytin yağı ile orayı da yağladım. Poposu çatlayan var mı benim gibi
cinsiyeti belli olan varsa başka söyleyin arkadaşlar ekliyeyim...
Liste ilk oluştuğundan beri ısrarla beni de ekleyin diye yazıyorum ama sizde ısrarla yazmamaya devam ediyosunuz anlayamadım bende mi bi sorun var
Bak ne guzel soylemissin arkadasim forumda kac tane insan var mesaj hanemde kac tane msj var herkesi herseyi takip etmem mumkun degil, gozumden kacabilir, bu cok normal...
Benim de kızım olacak canım inşallah:)
hadi ya biz. Kader mahkumu gibi hissettim birden kendimibenim ooo benimmm petek olmuş popocum
Aynen sana katılıyorum. Ne güzel burda gülüp eğleniyoruz. Her şeyi paylaşıyoruz. Ve evet benimde hiç çalışasım yok öğle yemeğinden sonra eve gidebilsem keşkeKızlar ya listede isimimiz olsa da olmasa da her şeyimizi burda birbirimizle paylaşıyoruz. Hem de birbirimizi hiç tanımadan. O yüzden ben takmadım hiç kafama. Hadi sohbet edelim. Zaten bugün doğru düzgün çalışasım da yok. Üstümde bir tembellik
selamlar canlarım benim 4 gün önce gibilerde tamamen bulantım bitti artık herşey normal şükürler olsun :)
kayınvalidemler gitti annemler geldi onlar gitti kuzenlerim geldi derken hergün hareketli geçti telden takip ettim hepinizi ama yazamadım çoğu kez
sizden ne haber? bulantısı bitenlerrr kimlerrr
ahahahah neyse kısmet cnmsağlıklı olsunlarda
merhaba arkadaşlar dün dr gittim ikili test sonuçlarını göstermek için ikili test değerim eşik değerinin üzerindeymiş önce amniosentez yaptırmalıyız dedi sonra daha yetkili biri ile telefonda görüştü 2 hafta sonra 4 lü test yaptıralım dedi ona göre amniosentez yaparız dedi büyük ihtimalle bebek sağlıklı dedi ama yine de içimi korku sardı. Cinsiyeti konusunda kız olabilir dedi sağlıklı olsun da zaten bir kızım var ona arkadaş olur, diğer taraftan folik asit kullanıyorum bırak falan demedi açıkçası moral bozukluğuyla hiç bir şey sormadım, ikili testi kötü çıkıpta 4 lü ve amniosentezde normal olan çok insan varmış Allahım yardım etsin dua edin.
selam kızlar,
çok yoğunum bugün, işleri biriktirmişim hephiç halim de yok, eve gidip yatmak istiyorum ne olacak böyle
ikinci 3 ay için hamileliğin balayı diyorlardı, ben neden balayına çıkamadım hala :2: ne kilo aldım, ne bulantım bitti, ne de bebeğimizin kıpırtısı var. poff
Korkulacak bisey yokki canim 17 haftamin sonlarinda emin oldum bende hissettigime cok kafana takiliyosa git tabiki doktoruna.benim buyuk ihtimalle kizim olucak insallah degismezse ama 2 ayri doktor kiza benzetti degismez diyorum artik :)Ben şuanda 15+5 im 3 günde önde gidiyordu 16 desek ama hiçbirşey yok bazen korkuyorum acaba yaşıyormu diyeee randevumda 05 temmuzda acaba gitsemmiki şimdiden dr. kızarmıki..? Doktorda da görene kadar kalpten gidiyorum sanıyorum Allahım sen koru canlarımızı ne bileyim sizlerede sormak istedim. Birde bu sene erkek senesi sanırım bende daha öğrenmedim herkesin Allah gönlüne göre versin canım
Sona kalicam canim randevum 12 temmuzda ama ben artik kizim olucak diyorum degisirse cok buyuk surpriz olur.insallah degismez ben ona ne elbiseler alicam tutu etekler giydircem saclarini orucem :)Aynen nihayet öğrendim. Yok kalmazsın sona merak etme
Sende benim gibisin canim bi guzel kandiriyorum sonrada tesekkur ediyorum cogu zaman benim dememe bile gerek kalmiyo ben calismiyorum ama durum ortada yani ayni evde yasiyoruz o hastayken nasil biz bakiyosak bizim durumumuzda ozel tabiki yardim edicek eslerimiz.Ben kocama bir şey yaptırınca sırf onu motive etmek için överim onu, ona ihtiyacım olduğunu hissettirim, teşekkür falan ederim de. Dışarı karşı tamam sağolsun ama ben bu haldeyken de ve çalışırken de mecbur yapacak. Ben onun omuzlarındaki yükün yarısını alıyorsam oda ev işlerinde yarısını üstlenecek. Banane banane Ayrıca doktorum dedi yürüyüş en güzel doğum kolaylaştırma yöntemi yürüyebildiğin kadar yürü dedi. Dün yıldırımdaki doruktan eve kadar yürüdük bizde
Kızlar durum çok vahim. :26::26: Ben karnımı,göğüslerimi, yan tarflarımı falan yağlıyorum hep zeytin yağı ile.Oralarda bir sorun yok çok şükür. Ama bir insanın poposu çatlarmı be kardeşim. Dün akşam farkettim. Ne yapacağım. Zeytin yağı ile orayı da yağladım. Poposu çatlayan var mı benim gibi
Bende bir sabah baş ağrısı ile uynamıştım. Öğlene kadar dayandım geçmeyince mecbur bir parol içmiştim. Eğer dayanamıyorsan boşuna bebeğine de kendine de acı çektirme. Parol iç. Doktoruna da danışabilirsin.Kızlar 17+2 yim bu sabah baş ağrısı ile uyandım halen başım ağrıyor geçmedi ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum...
Aynen ya hiç iş yapasım yok. Evime gitmek istiyorum bende. Hissedersin canım ya. Ben hissetmeye başaldmıştım ama 2 gündür hissetmiyorum. Daha doğrusu hissetmek için uzanıp yatıp dinlenmem gerekli ama olmuyor fırsat malesef. Dün bebişimi görmesem sağlığından endişe edeceğim. Kusman bitmeden kilo alamazsın zaten. Allah'ım yardımcın olsun. En kısa sürede geçer inş Allah bulantıların.selam kızlar,
çok yoğunum bugün, işleri biriktirmişim hephiç halim de yok, eve gidip yatmak istiyorum ne olacak böyle
ikinci 3 ay için hamileliğin balayı diyorlardı, ben neden balayına çıkamadım hala :2: ne kilo aldım, ne bulantım bitti, ne de bebeğimizin kıpırtısı var. poff
Kızlar 17+2 yim bu sabah baş ağrısı ile uyandım halen başım ağrıyor geçmedi ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?