2014 Aralık Anneleri

Benim ense kalınlığı üst sınırın üstünde çıktı ikili test de 50 de 1 risk çıktı istanbulda Prof dan randevu aldım bebeğin eşinden örnek alınıp tahlil yapıldı çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı ve burun kemiği normalse sonuca takılma onlar istatistiki değerler

Keşke yaa Hadi kaçalım

slm kızlar , hiç takip edemiyorum ve hep meraktayım neler den bahsediyonuz diye.

Gozdem nerelerdesin merak ettim seni insallah bir problem yoktur neden girmiyosun misafirlerin gitmedi mi yoksa hadi gel konuşup paylasim yapalım kuzum

Canimm hosgeldinn meraklanmaya baslamistim ozel mesaj atacaktim artik.cok sevindim iyi olmana evde bos bos oturmaya devam ediyorum ben bi hobi edinmeliyim kurs bitmese ara sira gider dikis yapardim bebegime baska hobiler edinmeliyim kitapliktaki butun kitaplari bitirdim anne bebek kitaplarimi alsam acaba ama ben zihnimi el becerisi olarak yoneltmek istiyorum resim yapmayami baslasam tekrar bi turlu karar veremiyorum
Kiz oldugu kesin olsada internetten patik modelleri bulup orsem pfff cok kararsizim :)
Korkmana gerek yok canim baska arkadaslarada ayni sey dendi ama temiz cikti sukur dortlu testinden sonra icin rahatlamazsa yaptirirsin amniyosentez.folik asit icinde doktorunu ara derim ben ikili testten sonra birakmistim cunku..
Dun reklamda gordum zahideye bi konuk gelecekmis bi masaj yontemi gosterecekmis hamilelik bulantilarina iyi geliyomus hatta %90 sonuc dediler bi bakmakta fayda var bence :)

bende aynı durumdayım duştan sonra bebe yağı sürüyorum. her gün süren var mı acaba ?? daha erken die düşündüm 6. ay gibi her gün sürerim artık bende[/QUOTE]

Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu

Kujum kitap bakamadım ben yoğunluktan burda arkadaşlar okumaya başlamışlar bende sipariş vericem evde tek başıma kalıp kitap okumaya vakit bulduğum an beraber okuyalım ki fikir alışverişi yaparız ☺
bencede canım cinsiyet belli olsa ki patik örneği alış verişine başlasak testler bitti bulantılaarda şimdik hazırlık vaktiiii

Ya Settar

Cnm ben de halsizlik bişe yapmama istegi hep var bebegin kipirdamasina gelince arada karnimda bişey oluyor gibi hisseeiyorum bebismi gaz mi bilemiyorum bu ara erkenden uykum geliyor gece tv izlerken uyuyakalmisim eşim zorla goturdu yatağa hergece jel kullanıyorum onu bile kullanmadan yine sızmışım eşim yine zorla uyandirdi zor bela jeli kullanıp yine uyudum sabah yinr eşim kahvalti hazirladi evi sildi supurdu brn anca yemek yaptim pisiyor simdi bir an once aylarımiz gecsede bebslerimizi alsak hayirlisiyla

canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı çok sağol

canım valla moral bozukluğuyla hiç soramadım ne kullanayım diye ama arayıp sorayım çok sağol

amin canım saolasın. ben şimdiye kadar hiç bir şey hissetmedim, yani karnımda ara sıra farklı şeyler oluyor ama bebeğe yormadım hiç. zaten ilk gebeliklerde 16-20 hafta arası diyorlar ama burada hisseden arkadaşlar olunca ben de bekledim hissetmeyi açıkçası.

herhalde öyle canım, bizim kızımız olacak inşallah, çok da hareketliydi dediğin gibi ama daha çok küçük sanırım 2-3 haftamız daha var.

Allah yardımcın olsun canım, bir şey çıkmaz inş burada aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımız oldu, sonuçları hep temiz çıktı çok şükür. sen de aklına kötüyü getirme, bir şey olmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
bu arada ben ve bir çok arkadaşımız folik asiti 12. haftada bıraktık, sorarsın onu doktoruna bir ara. onu kullanmanın zararı yok ama artık kullanman gerekmiyorsa boş yere ilaç almış olma.

inşlh canım, İstanbul da hangi hastaneye gittin ben nisa hastanesine gidiyorum ama kararsızım değiştirsem mi diye

kızlar ben çok yazamıyorum evde internetim yok işte zaman buldukça bakmaya çalışıyorum.14 haftalık oldu bebeğim.kaç kilo aldınız ben 2 kilo aldım çok mu aldım çok korkuyorum.birde çatlaklar için neler yapıyorsunuz?

Selam benim de oğluşum olacak ekler misin?:2:

ya şimdi dünya kupası başladı eşim hep geç uyuyor, ben de onun yanında maç izlerken uyuyakalıyorum :) maşallah senin eşin iş yapıyormuş, benim de yardım eder ama genelde yok temizlikçi çağıralım, yok dışarıda yiyelim diyerek beni de kendini de ev işlerinden kurtarmaya çalışır temizlik gelir elinden ama ütü yemek falan hiiiç yok :) 10 yıl yalnız yaşamış ama bir kere yemek yapmamış hep dışarıdan yemiş, çamaşırlarını da annesine göndermiş ve birçoğunu da kuru temizlemeye vermiş. biz evlendiğimizde kuru temizlemeci çok üzülmüştü 10 yıl öğrenmediyse ben şimdi hiç öğretemem herhalde :)

inşlh canım, İstanbul da hangi hastaneye gittin ben nisa hastanesine gidiyorum ama kararsızım değiştirsem mi diye

Ben kocaelide oturuyorum sırf bu iş için gittim Prof Dr atıl Yüksele işinde en iyisi ayrıntılı usg için ondan randevu al durumu anlatıp tahlil sonucunu faxlarsan yardımcı oluyor doktor randevu için

bende aynı durumdayım duştan sonra bebe yağı sürüyorum. her gün süren var mı acaba ?? daha erken die düşündüm 6. ay gibi her gün sürerim artık bende[/QUOTE]
Ben zeytin yağı sürüyorum. Fısfıslı bir şişeye koydum. Sıkıp sürüyorum öyle yağlı güreşçiler kadar değil. Vucudum emecek kadar. Uyumassam her akşam sürüyorum. Duştan sonra da sürmeye çalışıyorum. Ama popoma sürmemiştim. Çatladı.
yemek yemeyeydik iyiydi
niye ki.:26:
Keşke yaa Hadi kaçalım
bencede
bende aynı durumdayım duştan sonra bebe yağı sürüyorum. her gün süren var mı acaba ?? daha erken die düşündüm 6. ay gibi her gün sürerim artık bende

Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu [/QUOTE]
Ben her gün sürmeye çalışıyorum. ama popom çatladı orayı es geçmişim

Nerelere kaçayım dün koçiş soruyor bunlar böyle kalmaz demi diye. Kalcak dedim bende

Kaldı mı izleri. Ne süreyim ya Poponun çatladığını ilk defa gördüm yani. Kendimde görmiyeydim iyiydi

canım lıerac kremin doğumdan sobra sürümünde oluşan çatlakları belli ölçüde geçirdiğini söledi kadın doğumcum onun için aldım bende

ben o yüzden 2 li testi de 3 lü testi de yaptırmadım. o ihtimal bile beni yıkmaya yeter. bebeğimi zaten aldırmam ki.. ama detaylı ultrasona giricem o daha garanti. doğum öncesi anomaliler anlaşılır en azından ve doğum sonrası müdahale gerekirse bilinçli olmuş oluruz. 22 temmuz- 6 ağustos arası yaptrmam gerekiyomuş. adı da 2. düzey obstetrik ultrasonmuş.

kızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff (( tam iyi oldum derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…