2014 Aralık Anneleri

doktor kontrolumuzun olduğu gün saniye sayıyorum resmen kızımdad öleydi 1 ay geçmek bilmezdi hareketlerini hissedince rahatlamıştım günlük hareketini sayuyordum akşam işten geldikten sonra

15+0 olduk bugun arada nadiren hissediyorum hareketlerini sağdaki daha çok hareket ediyo soldaki daha sakin iyice hissetmeye başlayınca baya rahatlıcammmmm

kızlar kış bebeişimizin olacak allah nasip ederse benim kız temmuz çocuğuydu neler almak gerek acep bi araştırmak lazım kış çocuğu olanlar yardım edin kızlar

Liste ilk oluştuğundan beri ısrarla beni de ekleyin diye yazıyorum ama sizde ısrarla yazmamaya devam ediyosunuz anlayamadım bende mi bi sorun var

Bana bak arkadasim uslubüne dikkat et, seni tanimam etmem sana garezimde olamaz herkesi takip etmemde mumkun degil, elimden geldigince takip edip guncelleme yapiyorum, ayrica boyle birsey yapma zorunlulugumda yok!!!!!

bugün yinede az da olsa çalışma isteğim var mecburum fatura dönemi geldi yeni +askeriyede var offf offffff

banane banane çalışmıcam dünde 15i zor ettim 15:30da kendimi dışarıya attım çalışamıcam ben die bugün ne uydurucam bakalım

Son düzenleme:

bende yürümek istiyorum bi arkadaşım var oda 5-6 haftalık hamile onla yürüyelim dedim bu aralar iyi değilmiş. ütüsünü bile kocası yapıyormuş sağolsun diyor alla alla yapıcak tabi dedim sanki çok büyük iş yapmış gibi öve öve anlatıyor deli etti beni

yaaa kızsa Bu yalnıştada bişiy arıcam hemen

Ikili testimi yapan kız demişti ama kendi doktorum ve cinsiyetten emin olmak için gittiğim başka bi doktor erkek dedi.yani üç kez erkek denildi.dosyama da erkek yazdı doktorum emin olduğunu söyleyerek ama bakalım pipiyi kestirip kıza dönecek mi tekrar :)

Ablamın tavsiyesi. Patikli alt çok fazla alma hemen kısalıyor onun yerine patiksiz al çorapla giydirirsin dedi. Birde uzun kollu çıt çıtlı badi çok rahat oluyor kışın. Ablamın biri Aralık diğeri Mart doğumlu tecrübeli. Biz hazırlıklara başlayalım bi öğrendiklerimi paylaşırım yine.
banane banane çalışmıcam dünde 15i zor ettim 15:30da kendimi dışarıya attım çalışamıcam ben die bugün ne uydurucam bakalım
Sırf ben doktora gittim diye kıskançlığından çıktın demi işten Bari gelseydin peşimden görürdün bebişini

Ben kocama bir şey yaptırınca sırf onu motive etmek için överim onu, ona ihtiyacım olduğunu hissettirim, teşekkür falan ederim de. Dışarı karşı tamam sağolsun ama ben bu haldeyken de ve çalışırken de mecbur yapacak. Ben onun omuzlarındaki yükün yarısını alıyorsam oda ev işlerinde yarısını üstlenecek. Banane banane Ayrıca doktorum dedi yürüyüş en güzel doğum kolaylaştırma yöntemi yürüyebildiğin kadar yürü dedi. Dün yıldırımdaki doruktan eve kadar yürüdük bizde

ahahahah neyse kısmet cnm sağlıklı olsunlarda

madalya tak bide dicektim ki şuanda arkadaşımın ilk bebeği 1 yaşında bile değil 2.ye hamile öküz kocası dikkat edeydide ütü yapmıyaydı

güzel isim canım. bizede %70 erkek dedi. eşim koyacak öyle anlaşmıştık ama ben yinede güzel isim bulup aklını çelmek istiyorum :)

Bana bak arkadasim uslubüne dikkat et, seni tanimam etmem sana garezimde olamaz herkesi takip etmemde mumkun degil, elimden geldigince takip edip guncelleme yapiyorum, ayrica boyle birsey yapma zorunlulugumda yok!!!!!

Gunaydin anneler erkek yılı demişlerdi banada gercekten öyle oldu sanki çoğunluk erkek gibi benimde paşam göstereli epeyi oluyor ama ben korkuyorum bişey almaya daha hicbir şey almadım 1.2 ay sonra tam almaya başlarım diye düşünüyorum ..

ayyyy aklıma bile gelmedi ama siz çalışmayıp çıkınca kıskanmış olabiliriz sizi

bizimde 3.ye cinsiyetimiz değişti en son dr kız dedi kesinmi dedim evet dedi hala tereddütlüyüm ama bir kaç birşey aldım hevesim geçsin diye bir aksilik olursa etiketleri üstünde fişide var değiştiririm dedim hayılısı artık

Ben 3 defa gittim ucundede erkek dedi bana bacaklarını açmış pipisi meydandaydi bizde gördük

madalya tak bide dicektim ki şuanda arkadaşımın ilk bebeği 1 yaşında bile değil 2.ye hamile öküz kocası dikkat edeydide ütü yapmıyaydı
ooo o madalyayı hak ettiyse bizimkilere altın bişeyler lazım
ayy çok güldüm dikkat etseydi de ütüyü yapmaydı bencede Çok küçükmüş bebği. Benim ablam gibi olmuş. Bizimkilerde sözde dikkat ettiler de süt korur yalanına inandılar neticede şimdi arası 14 ay olan iki velet var ortada ama anne için çok yıpratıcı ablam daha yeni kendine geldi. Ufaklık 4 yaşında okula gidiyorlarda rahatladı.
Aynen canım ya bende korkuyorum. Ablamda eşimde zaten aldırmaz. 7.ayda alacakmışız Ben o zaman kadar bir kaç kaçamak yaparım gibime geliyor

ayyyy aklıma bile gelmedi ama siz çalışmayıp çıkınca kıskanmış olabiliriz sizi

hadi hadi itiraf et Bu arada ben akşam yürüyüşlerine de başlayacağım. Ama sıcakta çıkamam gibi geliyor. Akşam ezanına yakın çıkarım heralde.

Kızlar durum çok vahim. :26::26: Ben karnımı,göğüslerimi, yan tarflarımı falan yağlıyorum hep zeytin yağı ile. Oralarda bir sorun yok çok şükür. Ama bir insanın poposu çatlarmı be kardeşim. Dün akşam farkettim. Ne yapacağım. Zeytin yağı ile orayı da yağladım. Poposu çatlayan var mı benim gibi

Sende bir sorun yok canım. Bnim de aynı. Arkadaş farketmedi, bizi atladı sanırım. :44:

Bak ne guzel soylemissin arkadasim forumda kac tane insan var mesaj hanemde kac tane msj var herkesi herseyi takip etmem mumkun degil, gozumden kacabilir, bu cok normal...

benim daha hiç biyerim çatlamadı sabahları aynada kontrol ediom hergün bazen geceliğim iz yapıo çatlak gibi ayyyy bi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…