kızlar hafta sonu eşimin sınavı var ankaraya gidicem .eşim sınavdayken yiğenlerimle anıtkabir,atakule,hayvanatbahçesini ve varsa önerebilceğiniz yerler gezmek sitiyoruz.başkent öğretmen evinde kalıcaz.ordan nasıl gidebilirim buralara bana bir güzergah çizerseniz çok mutlu olucam:9
arkadaşlar bişey söylemek istiyorum naçizane tavsiyemdir özellikle çalışan annelere tavsiyem olsun bebeğinizi sallayarak uyutmaya alıştırmayın nasıl alışırsa öyle devam ediyor, eşim ilk kızımda hamileliğim boyunca söylendi sallayarak uyumayacak alıştırmayacaz diye, çünkü ben çalışıyorum annem ve kayınvalidem bakıyor onlarada zor olmasın diye çok söylendi, inşallah bebeklerimizi bol bol sütümüz olurda emzirebiliriz ben emzirirken uyuyordu yerine koyuyordum bu şekilde alıştı ilk 4 ay zor oluyor bebeğin gaz çıkarma olayı ama annede kararlı olunca Allahın izniyle ilerde çok rahat edersiniz kızlar şuan maşallah 14 aylık kızım kendi kendine uyumaya alıştığı için rahatım, inşallah bu bebeğimdede böyle düzeni oturtabilirim, dediğim gibi anne çok kararlı olmalı eşinde desteği çok önemli bu konuda kucağada alıştırmadık bakalım 2.ler fena olur diyorlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ben de sallamaya alıştırmayacağım diyorum ama dediklerimizi bir bir yutadabiliriz. Büyük konuşmak istemiyorum. Hani diyorlarya bir kere ağlar ikinciye alar susar uyur kendi. Ama o ağlarken dayanamayıp kucağa almak var işte. Hiç bilmiyorum o da bizi parmağında oynatabilir biz de onuarkadaşlar bişey söylemek istiyorum naçizane tavsiyemdir özellikle çalışan annelere tavsiyem olsun bebeğinizi sallayarak uyutmaya alıştırmayın nasıl alışırsa öyle devam ediyor, eşim ilk kızımda hamileliğim boyunca söylendi sallayarak uyumayacak alıştırmayacaz diye, çünkü ben çalışıyorum annem ve kayınvalidem bakıyor onlarada zor olmasın diye çok söylendi, inşallah bebeklerimizi bol bol sütümüz olurda emzirebiliriz ben emzirirken uyuyordu yerine koyuyordum bu şekilde alıştı ilk 4 ay zor oluyor bebeğin gaz çıkarma olayı ama annede kararlı olunca Allahın izniyle ilerde çok rahat edersiniz kızlar şuan maşallah 14 aylık kızım kendi kendine uyumaya alıştığı için rahatım, inşallah bu bebeğimdede böyle düzeni oturtabilirim, dediğim gibi anne çok kararlı olmalı eşinde desteği çok önemli bu konuda kucağada alıştırmadık bakalım 2.ler fena olur diyorlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
her çocuk farklı uyuyor canım. bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap var tracy bilmem ne yazmış. feber metodu mudur nedir yatır kaldır metodu herkes çok idealist oluyor hamileyken kitapları okuyup bu metodları uyguluycam vs, ama doğunca bebek belirliyor nasıl uyuyacağını. asla sallamam dedim, seninki gibi memede uyudu, 18 ayda sütü kestik, çocuk uyuyamıyor. alışmış meme emerek uyumaya. mecbur salladım :) 3 ay salladım sonra istemedi sallanmak, yanına uzanıyoruz o şeklide uyuyor şimdi.
canım sana özelden msj atıcaktım yardım için ama atılmıyor.saol gene görmüşşsünnn.esra ya 2 gün ordayım başka biyerler söyle gezebileceğim boşyere geçmesin zaman bi de bıcırık olursa bidaha gezemem:)ünlü yiyeceği yokmu yiyebileceğimmm mesela:)canım öncelikle ankarada hayvanat bahçesi kapalı. melih gökçek saçma sapan bir şey yapıyor, inşaat devam ediyor, hayvanlar civar şehirlere dağılmış durumda.
öğretmenevinden anıtkabir çok yakın. ankaraya binersen 2 durak sonra inersin biraz da yürürsün. yeğenlerinde varmış taksiye binmem en mantıklısı. anıtkabiri iyice gezelim derseniz 3-4 saatinizi alır.
Atakule için öğretmenevinden ankaray ile kızılaya gidip, kızılayda dolmuşa binersen önünde inersin. benim önereceğim hiçbir yer yok, bu saydıklarını da önermem bana kalsa :))
şu bulantılar bi' bitsin hepinize süt ısmarlayacağımama gönülden tabi, şimdi adak yerine geçmesin nereden bulacağım hepinizi
her çocuk farklı uyuyor canım. bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap var tracy bilmem ne yazmış. feber metodu mudur nedir yatır kaldır metodu herkes çok idealist oluyor hamileyken kitapları okuyup bu metodları uyguluycam vs, ama doğunca bebek belirliyor nasıl uyuyacağını. asla sallamam dedim, seninki gibi memede uyudu, 18 ayda sütü kestik, çocuk uyuyamıyor. alışmış meme emerek uyumaya. mecbur salladım :) 3 ay salladım sonra istemedi sallanmak, yanına uzanıyoruz o şeklide uyuyor şimdi.
canım sana özelden msj atıcaktım yardım için ama atılmıyor.saol gene görmüşşsünnn.esra ya 2 gün ordayım başka biyerler söyle gezebileceğim boşyere geçmesin zaman bi de bıcırık olursa bidaha gezemem:)ünlü yiyeceği yokmu yiyebileceğimmm mesela:)
Ben de sallamaya alıştırmayacağım diyorum ama dediklerimizi bir bir yutadabiliriz. Büyük konuşmak istemiyorum. Hani diyorlarya bir kere ağlar ikinciye alar susar uyur kendi. Ama o ağlarken dayanamayıp kucağa almak var işte. Hiç bilmiyorum o da bizi parmağında oynatabilir biz de onuGerçi biraz sözü geçen bir anne olmak istiyorum ama çalıştığımdan dolayı az ilgileniyorum hissine kapılıp şımartmaktan da korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
canım yiğenler 14 yaşında kuğulu parkıda duymuştum tamam orayada götüreyim.kıyamam sen esese gel haftasonu ben gezdireyim senii:)saolasınnn önerilerin içincanım ankaraya özgü yemek ne varki 7 göbek ankaralı olarak sana ne deyim ben şimdi:))) ne bir mersin gibi x var ne urfa adana antep gibi x var. yeğenler kaç yaşında. atakuleye çıkmışken kuğulu parka götürebilirsin. kuğuları severler. heryan avm dolu trafik keşmekeş valla ben her fırsatta şehirdışına kaçan biriyim hiçbir haftasonunu ankarada geçirmem kış harici. aradığın kişi ben değilim canım benim maalesef
canım benim az önceki yazımda zorlandığımız kızımın inatçı olduğu durumlar çok oldu o zamanlarda eşim devreye giriyordu diye yazmıştım ya işte tam da bundan bahsetmek istemiştim, anne olunca dayanamaya biliyorsun eşim beni dışarı çıkartıyordu o bebeği sakinleştirmeye çalışıyordu tabi bu bikaç saatde sürdüğü oluyordu zor günler oluyor ama geçip gidiyor Allahın izniyle sağlıkları olsunda
benim kuzenimde bambu besik var oglu 2 yasinda artik kullanmayacakmis onu alicam ilk etapta bide ikeadan sifonyer alicam birde fisher pricetan titresimli anakucagi var ondan aldimmi tamamdır dimi kizlar. kacirdigim bisi varmi? ekstradan bide park yatak aliymmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmm anladım. Anne hiç dayanamadığı içinBen yeğenlerim ağladığı zaman bile oturup onlarla ağlardım Kendi bebişimde ne yaparım hiç kestiremiyorum. Çok sulu gözüm ben yaa
Bambu beşiği 2 yaşına kadar kullanabildi mi ? Ben de bambu kullanıcam ilk ama diğer beşiği daha sonra alacağım ikisine birden malesef yer yok. Biri çıkmadan diğeri eve giremezBambuyu belli bir süre kullanacaksın daha sonra büyük bir beşik almak gerekiyor zaten. Bu tamamen kullanıp anlayacağımız bir şey galiba. Ne kadar zor şeymiş ya. 1 ay bize verseler her şeyi denesek yok rahat edemedim deyip ya da rahatmış bu deyip ona göre alsak, karar versek olmaz mı ?
canım sana özelden msj atıcaktım yardım için ama atılmıyor.saol gene görmüşşsünnn.esra ya 2 gün ordayım başka biyerler söyle gezebileceğim boşyere geçmesin zaman bi de bıcırık olursa bidaha gezemem:)ünlü yiyeceği yokmu yiyebileceğimmm mesela:)
içmiş kadar olduk cnm tşkler
Allah razı olsun. Sizin bulantılarınız geçsin hamileliğinizin tadına varın da biz süt müt istemeyiz. Tabi olursa içeriz Bebişlere yarar
benim kuzenimde bambu besik var oglu 2 yasinda artik kullanmayacakmis onu alicam ilk etapta bide ikeadan sifonyer alicam birde fisher pricetan titresimli anakucagi var ondan aldimmi tamamdır dimi kizlar. kacirdigim bisi varmi? ekstradan bide park yatak aliymmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o zaman ben de size dua ederim, hepsinden ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?