İnşallah canım inşallahh. Çok bitkin oluyorum yedi bitirdi beni resmen. Allah razı olsun senden canım benim. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Senin var mı bulantın?
canım seni gördüğüme çok sevindim, nasılsın bebişlerin nasıl cinsiyetleri belli oldumu?
arkadaşın için bende ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı bebekleri olsun
Benmki ayrilmis sekilde ikiye bolunmus gibi rahmim... bebek sol tarafta sag taraf bos ve o tarafa gecemio bebek. Farkliymis ikimizinki. Kalp seklindekilerinde degisik cesittleri oluyor.
kızzzllllaaarrrrrrrrrrr
şimdi doktorumla ilgili yorumlara baktım kkdan herkes çok iyi dr olduğunuzu yazmış evet hakkattende öyle çok tatlı,bilgili bir doktor.
ama birşey öğrendim direk normal doğumdan olaya başlıyormuş normal doğum olmazsa sezeryana alıyormuşbu hiç hoşuma gitmedi şimdiden gerildim
Malumunuz 2 li testim yüksek riskti... Bugün 3 lü sonucumu aldım. Açık nöral tüp defekti diye bir sorun çıktı şimdi de.. Üstelik korkunç bir rakamla 1/6 ..
Down riski yok trisomi riski yok ama bu çıktı.
Folik asit eksikliğinden omurgalar arası bir sakatlık çeşidiymiş anladığım kadarı ile... Ben 6 aydır folik asit kullanıyorum nasıl bir eksiklik
Yarın Dr umu aricam, bana dua edin...
benim doktorumda hiç normal olurmu diye bakmadan sezeryana alıyormuş hatta normal olanları bile sezeyan yapıyormuş bende ondan tedirginim
inşallah bir sorun olmaz canım bizde 4 lü testimizi yaptırdık biraz erken gibi oldu ama doktor daha iyi bilir tabi bugün sonucu soracağım tlf la... bu testlerde iyice yoruyor insanın beynini ben sonucumu hiç elime bile almadım doktorun dediğine güvenip geçtim içi gidiyor insanın netten okuyor herkes farklı birşey söylüyor bende evham üstüne evham yapıyorum sırf bunun için çok üstelememeye çalışıyorum... sende moralini yüksek tut inşallah birşey olmaz...
CANIM BİRSÜRÜ BEBEK ODASI TAKIMLARI BEŞİK SATAN BİR YER BULDUM SENLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BELKİ SENİNDE İŞİNE YARAR
http://www.zuzubebegenc.com/bebek_odalari.html
Selam kızlar tekrar... detaylıdan çıktık... Bebekte sorun yokmuş ama plasenta sorunluymuş. Dr Çapaya gitmen lazım konseyin seni görmesi lazım bebeğin gelişimini etkiler önemli bir durum dedi... Çok moralim bozuk
selam kızlar tekrar... Detaylıdan çıktık... Bebekte sorun yokmuş ama plasenta sorunluymuş. Dr çapaya gitmen lazım konseyin seni görmesi lazım bebeğin gelişimini etkiler önemli bir durum dedi... çok moralim bozuk
benimde 4 lü testim 17 temmzuda. nasıl bir işlem yapılıyor acaba. 2li testlen aynı mı
Selam kızlar tekrar... detaylıdan çıktık... Bebekte sorun yokmuş ama plasenta sorunluymuş. Dr Çapaya gitmen lazım konseyin seni görmesi lazım bebeğin gelişimini etkiler önemli bir durum dedi... Çok moralim bozuk
aynen öyle pek kahrımızı çekmiyolar, ben 32. Haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde dr. Herşey yolunda çalışacaksın demi dedi evet dedim iyi iyi sevindim evde oturunca ya kocayı ya beni delirtiyolar demişti :)
allahım buradaki insanlar ne kadara iyi niyetli arkadaşın birinin test sonucu kötü çıkmış arkadaş yorum istiyor başka bir arkadaş da canım bu konuyu bilmiyorum ama sana bol bol dua edebilirim diyor az önce burda okudum gerçekten çok hoşuma gitti paylaşmak istedim birbirini tanımadan görmeden hiç bir çıkar beklemeden sevmek endişelenmek dua etmek ne müthiş şeyler :)
bana doktor ikizler için kritik yaşın 32 den sonrası olduğunu söyledi bende 32 yaşındayım o yüzden 4 lü test gerekiyor dedi... çok uzun bir ultrason baktı tüm organlarına özellikle kalbine böbreğine ellerine kollarına omurgasına ölçümler yaptı. o kısım tamam dedi birde kan verdim kan sonuçları içinde önemli birşey olursa hemen biz ararız yoksada 1 hafta sonra sen ara dedi. bugün 1 hafta oldu arayıp öğreneceğim kanda nelere bakıyorlar onu bilemiyorum sormadım ne zaman doktora gitsem ne kadar anlamlı sormam gereken şey varsa unutuyorum pıtırcıkları ultrasonda izleyince eşimde bende büyülenmiş gibi çıkıyoruz birşey sormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?