2014 Aralık Anneleri

İnşallah canım inşallahh. Çok bitkin oluyorum yedi bitirdi beni resmen. Allah razı olsun senden canım benim. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Senin var mı bulantın?

Amin canım hepimiz inş Allah. Senin bu geçmek bilmeyen bulantın varken benim hiç midemin bulanmadığını söylemek inan çok zor. Kendimi kötü hissediyorum böyle zamanlarda da. Keşke sizde hiç çekmeseniz ama doktorum demişti mide bulantısı sağlıklı gebeliğe işarettir olursa endişe etme diye. Gerçi olmadığını söyleyince de ohh ne güzel rahatsın işte demişti

merhabalar canım... evet 2 tane kızım olacak çok teşekkür ederim canım inşallah dualarımızı geri çevirmez...

senin miniğin cinsiyeti nedir bu forum çok kalabalıklaştı ben takip etmekte zorlandım çok sık giremiyorum... doktorumuz hastane konusunda medstarı önerdi yeni doğan yoğun bakımı iyiymiş bizde şimdiden seçtik sanırım aynı yerde doğuracağız ama bizim doktor 5 hafta önce gelmelerini bekliyorum dedi...

Benmki ayrilmis sekilde ikiye bolunmus gibi rahmim... bebek sol tarafta sag taraf bos ve o tarafa gecemio bebek. Farkliymis ikimizinki. Kalp seklindekilerinde degisik cesittleri oluyor.

evet arada bir zar olanda varmış çok değişik tipleri var... Allah yardımcımız olsun doktorlarımızda inşallah dikkatli olurda bebişlerimize kavuşuruz sağlıklarıyla..

benim doktorumda hiç normal olurmu diye bakmadan sezeryana alıyormuş hatta normal olanları bile sezeyan yapıyormuş bende ondan tedirginim

inşallah bir sorun olmaz canım bizde 4 lü testimizi yaptırdık biraz erken gibi oldu ama doktor daha iyi bilir tabi bugün sonucu soracağım tlf la... bu testlerde iyice yoruyor insanın beynini ben sonucumu hiç elime bile almadım doktorun dediğine güvenip geçtim içi gidiyor insanın netten okuyor herkes farklı birşey söylüyor bende evham üstüne evham yapıyorum sırf bunun için çok üstelememeye çalışıyorum... sende moralini yüksek tut inşallah birşey olmaz...

allahım buradaki insanlar ne kadara iyi niyetli arkadaşın birinin test sonucu kötü çıkmış arkadaş yorum istiyor başka bir arkadaş da canım bu konuyu bilmiyorum ama sana bol bol dua edebilirim diyor az önce burda okudum gerçekten çok hoşuma gitti paylaşmak istedim birbirini tanımadan görmeden hiç bir çıkar beklemeden sevmek endişelenmek dua etmek ne müthiş şeyler :)

benimde 4 lü testim 17 temmzuda. nasıl bir işlem yapılıyor acaba. 2li testlen aynı mı

Selam kızlar tekrar... detaylıdan çıktık... Bebekte sorun yokmuş ama plasenta sorunluymuş. Dr Çapaya gitmen lazım konseyin seni görmesi lazım bebeğin gelişimini etkiler önemli bir durum dedi... Çok moralim bozuk

canım yaa üzüldümm,allah hepimize hayırlısıyla,sağlıkla atlatmak nasip etsin bu dönemi,git bakalım ne diyecekler....rabbim yardımcın olsun inş.

canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kötü bişey çıkmaz bol bol dua et yer gök dua

benimde 4 lü testim 17 temmzuda. nasıl bir işlem yapılıyor acaba. 2li testlen aynı mı

bana doktor ikizler için kritik yaşın 32 den sonrası olduğunu söyledi bende 32 yaşındayım o yüzden 4 lü test gerekiyor dedi... çok uzun bir ultrason baktı tüm organlarına özellikle kalbine böbreğine ellerine kollarına omurgasına ölçümler yaptı. o kısım tamam dedi birde kan verdim kan sonuçları içinde önemli birşey olursa hemen biz ararız yoksada 1 hafta sonra sen ara dedi. bugün 1 hafta oldu arayıp öğreneceğim kanda nelere bakıyorlar onu bilemiyorum sormadım ne zaman doktora gitsem ne kadar anlamlı sormam gereken şey varsa unutuyorum pıtırcıkları ultrasonda izleyince eşimde bende büyülenmiş gibi çıkıyoruz birşey sormadan

moralini bozma güzelim bak bir yol önermiş git bir görün bakalım ne diyecekler inşallah iyi bir sonuçla dönersin ordan...

haha haha ha

canım benim allah yardımcın olsun moralini bozma allah bu bebeği size nasib edecekse üzülsende üzülmesende bişiy değişmeyecek moralini yüksek tut. dualarımız seninle

Dimi yaaaa :) gozlerim doluo benim bu tarz seylerde..ay 4.ayim bitti hala sulugozluyum :) 16+5 oldum bebisi de hissetmiom daha..hissedeydim iyiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde ikili testim temiz çıktı. dokroun asıstanı aradı 1 ay sonra 4lü teste gelin. artık 3lü test yapmıyoruz dedi. bende tamam dedim. bende herşeyi unutuyorum. yazıyorum kağıda hatta. tam arabaya biniyorum kağıt aklıma gelıyor. bu sefer içeri girer girmez sormayı düşünüyorum :)

inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişlerini :)

Canim insallah Allah bebegini saglikli bi sekilde sana bagislar.dua edicem sana..

selam kızlar,
kontrolümüzden geldik, bir sıkıntı yok çok şükür. Kızımız geliyor, kesinleşti :) 1 kilo almışım yani eski kiloma geri dönmüşüm.
demir magnezyum ve omega 3 başladı. 2li sonuçların iyi, 3lüye 4lüye ihtiyaç yok aslında ama biz yine de 4lüyü yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. haftaya gideceğiz onun için de.
detaylı ultrason için 20. hafta yönlendirecekmiş.
bu arada tetanos için de yaptırmana gerek yok, steril şartlarda doğum yapacaksın sen, steril şartlarda doğum yapmayanlar için gerekli o dedi.
doğum meselesini de konuştuk, ben normal doğumu çok istiyorum. doktorum da normal doğum taraftarı zaten. 1-2 şey anlattı çok rahatlattı beni. son ana kadar düşünme bunları, sen kendini güzel bir şekilde doğuma hazırla gerisini zamanı gelince düşünürüz dedi.
bir de hurmanın zararı yokmuş onu da sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…