Ben 17+5 im cnm ilk gebelik bide erkek bebek daha erken hissedilir diyolar tik yok bnmkinde ?Canım sen kaçıncı haftadasın? Birde ilk gebelik mi? Ben kızımı tam olarak 20. haftada hissetmiştim. Şimdi 16+3 deyiz sağdakini hissediyorum sadece soldaki bebişi hiç hissetmedim daha. Boy kiloları eşit.
canım ben de normaldir diye düşünmeye çalıştım hep ama dün biraz pantolonum sıkmıştı acaba o mu sebep oldu diye de düşündüm bir taraftan. gerçi evde rahat kıyafetlerle de devam etti batmalar.. rahim büyümesindendir ama dediğin gibi.. :)
Kesinlikle bir birimizi de rahatlatıyoruz yoksa doktorlar bizim kahrımızı çekmez
Bu erkekler tembel tembel baştan bir harketlendi sevindim. Şimdi anca yatıp çikolata yiyince belli ediyor kendiniBen 17+5 im cnm ilk gebelik bide erkek bebek daha erken hissedilir diyolar tik yok bnmkinde ?
Doğru onlara anormal geliyor bizim sorular. İyi yapmışsın 1 ay geçmek bilmiyor vallaAğrı batma olduğunda ben hemen ayaklarımı yukarı doğru uzatıp yatıyorum canım. Ozaman hafifliyor.
Doktorlara bizim sorular saçma geliyodur :)) Ben geçen ki gittiğimde 15 güne bir kontrole gelmek istiyorum dedim güldü neden dedi. Bir ay geçmek bilmiyor endişeleniyorum dedim. Bir sorun yok ama istiyosan gel dediİki hafta sonraya randevu aldım
Ben 17+5 im cnm ilk gebelik bide erkek bebek daha erken hissedilir diyolar tik yok bnmkinde ?
Bu erkekler tembel tembel baştan bir harketlendi sevindim. Şimdi anca yatıp çikolata yiyince belli ediyor kendini
Doğru onlara anormal geliyor bizim sorular. İyi yapmışsın 1 ay geçmek bilmiyor valla
Benimde hissetmem çok net değil, sağ tarafımda bi karıncalanma var. Belki sende de o tarz şeyler oluyodur. İlk olduğu içim farketmiyo olabilirsin canım. Ama geç değil ki 22. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş.
Hissetmek istiyorum bende. Elimi koyuyorum gozlemliyorum karnimi tik yokultrasonda yerinde durmuodu. Ben herseyi hemen hissederim aslinda bebegin yerlesme surecinde bile hissettim sola yerlestigini ultrasonda gormeden biliodum yani solda oldugunu. Gobek genis oldugu zmnmi hissedilmioki? Yada yagli olunca? Gobegim yaglida degil anlamadim. Sicaktan mayisio galiba ben gibi :)))
Benimde hissetmem çok net değil, sağ tarafımda bi karıncalanma var. Belki sende de o tarz şeyler oluyodur. İlk olduğu içim farketmiyo olabilirsin canım. Ama geç değil ki 22. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş.
Ben 17+5 im cnm ilk gebelik bide erkek bebek daha erken hissedilir diyolar tik yok bnmkinde ?
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Gününüz çookkk güzel ve sorunsuz geçsin inşallah..
Kesinlikle bir birimizi de rahatlatıyoruz yoksa doktorlar bizim kahrımızı çekmez
aynen öyle pek kahrımızı çekmiyolar, ben 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde dr. herşey yolunda çalışacaksın demi dedi evet dedim iyi iyi sevindim evde oturunca ya kocayı ya beni delirtiyolar demişti :)
Hissetmek istiyorum bende. Elimi koyuyorum gozlemliyorum karnimi tik yokultrasonda yerinde durmuodu. Ben herseyi hemen hissederim aslinda bebegin yerlesme surecinde bile hissettim sola yerlestigini ultrasonda gormeden biliodum yani solda oldugunu. Gobek genis oldugu zmnmi hissedilmioki? Yada yagli olunca? Gobegim yaglida degil anlamadim. Sicaktan mayisio galiba ben gibi :)))
Kızlar 15. haftadayım. arada bir böyle pıt pıt bişey oluyo. ama ıkı gunde 3 gunde bir. ben bebeğim diyorum. millet olamaz diyo. bağırsak hareketleri diyolar :S:S:S:
ama onlar çup çup suyun içinde serindir orasıbende şurda 2 haftadır hissetmeye başladım net olarak geçen hafta 1-2 kere oldu.
dün anneannemizde yemekteydik belkide güzel yemeklerinden bu kadar tepiklemiştiryavaş yavaş olucak hepimizin telaşlanmayın bu sıcakta hareket edecek halimizmi kalıoda bebişler etsin onların yeri dahada sıcak
bazıları 20. hafta da hissedebiliyormuş ben 16 haftalığım dün hissettim ilk defa yüzümde kocaman gülümseme etrafımdakiler deli sandı
aynen öyle pek kahrımızı çekmiyolar, ben 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde dr. herşey yolunda çalışacaksın demi dedi evet dedim iyi iyi sevindim evde oturunca ya kocayı ya beni delirtiyolar demişti :)
Benim gibi hala bulantısı geçmeyip günde sadece bir dilim karpuz yiyebilen var mı? Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım benim. Moralini bozma yakında geçer doğuma kadar gidecek değil ya. Hem bebiş için endişelenme bebek ne olursa olsun anneyi vitaminsiz bırakırmış ama kendine vitamini alırmış anne vücudundan. Umarım en kısa sürede geçer de rahat erersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?