2014 Aralık Anneleri

Canım sen kaçıncı haftadasın? Birde ilk gebelik mi? Ben kızımı tam olarak 20. haftada hissetmiştim. Şimdi 16+3 deyiz sağdakini hissediyorum sadece soldaki bebişi hiç hissetmedim daha. Boy kiloları eşit.
Ben 17+5 im cnm ilk gebelik bide erkek bebek daha erken hissedilir diyolar tik yok bnmkinde ?

Ağrı batma olduğunda ben hemen ayaklarımı yukarı doğru uzatıp yatıyorum canım. Ozaman hafifliyor.

Kesinlikle bir birimizi de rahatlatıyoruz yoksa doktorlar bizim kahrımızı çekmez

Doktorlara bizim sorular saçma geliyodur :)) Ben geçen ki gittiğimde 15 güne bir kontrole gelmek istiyorum dedim güldü neden dedi. Bir ay geçmek bilmiyor endişeleniyorum dedim. Bir sorun yok ama istiyosan gel dedi İki hafta sonraya randevu aldım

Ben 17+5 im cnm ilk gebelik bide erkek bebek daha erken hissedilir diyolar tik yok bnmkinde ?
Bu erkekler tembel tembel baştan bir harketlendi sevindim. Şimdi anca yatıp çikolata yiyince belli ediyor kendini
Doğru onlara anormal geliyor bizim sorular. İyi yapmışsın 1 ay geçmek bilmiyor valla

Benimde hissetmem çok net değil, sağ tarafımda bi karıncalanma var. Belki sende de o tarz şeyler oluyodur. İlk olduğu içim farketmiyo olabilirsin canım. Ama geç değil ki 22. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş.

Bu erkekler tembel tembel baştan bir harketlendi sevindim. Şimdi anca yatıp çikolata yiyince belli ediyor kendini

Doğru onlara anormal geliyor bizim sorular. İyi yapmışsın 1 ay geçmek bilmiyor valla

Benimde hissetmem çok net değil, sağ tarafımda bi karıncalanma var. Belki sende de o tarz şeyler oluyodur. İlk olduğu içim farketmiyo olabilirsin canım. Ama geç değil ki 22. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş.

Hissetmek istiyorum bende. Elimi koyuyorum gozlemliyorum karnimi tik yok ultrasonda yerinde durmuodu. Ben herseyi hemen hissederim aslinda bebegin yerlesme surecinde bile hissettim sola yerlestigini ultrasonda gormeden biliodum yani solda oldugunu. Gobek genis oldugu zmnmi hissedilmioki? Yada yagli olunca? Gobegim yaglida degil anlamadim. Sicaktan mayisio galiba ben gibi :)))

bende şurda 2 haftadır hissetmeye başladım net olarak geçen hafta 1-2 kere oldu.
dün anneannemizde yemekteydik belkide güzel yemeklerinden bu kadar tepiklemiştir yavaş yavaş olucak hepimizin telaşlanmayın bu sıcakta hareket edecek halimizmi kalıoda bebişler etsin onların yeri dahada sıcak

Son düzenleme:

Kızlar 15. haftadayım. arada bir böyle pıt pıt bişey oluyo. ama ıkı gunde 3 gunde bir. ben bebeğim diyorum. millet olamaz diyo. bağırsak hareketleri diyolar :S:S:S:

Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Gününüz çookkk güzel ve sorunsuz geçsin inşallah..

Ben de okudum canım. Rabbim çiğdem kardeşimiZe hayırlısyla nasip etsin inşallah

Kesinlikle bir birimizi de rahatlatıyoruz yoksa doktorlar bizim kahrımızı çekmez

aynen öyle pek kahrımızı çekmiyolar, ben 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde dr. herşey yolunda çalışacaksın demi dedi evet dedim iyi iyi sevindim evde oturunca ya kocayı ya beni delirtiyolar demişti :)

harbi deli bu doktorlar

Son aylarda her yerini tekmelicek zaten annesi merak etme :) hele birde ayaklar aşağıda olduğunda mesaneye bi tekme hemen tuvalete koşucan bişi yok

Kızlar 15. haftadayım. arada bir böyle pıt pıt bişey oluyo. ama ıkı gunde 3 gunde bir. ben bebeğim diyorum. millet olamaz diyo. bağırsak hareketleri diyolar :S:S:S:

Bebişde olabilir canım. Benim arkadaşım 13. haftada hissetmeye başladığını söylüyor. İlerleyen aylarda bebekmi değil mi anlarsın zaten

Benim gibi hala bulantısı geçmeyip günde sadece bir dilim karpuz yiyebilen var mı? Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum dualarınızı bekliyorum

ama onlar çup çup suyun içinde serindir orası
bazıları 20. hafta da hissedebiliyormuş ben 16 haftalığım dün hissettim ilk defa yüzümde kocaman gülümseme etrafımdakiler deli sandı
İlk hissetmede verilen tüm tepkiler normaldir Onlar deli sansa bile
Doktorlar da bir alem sanki kendileri hamile kalmadı hiç bizi anlamıyorlar

Benim gibi hala bulantısı geçmeyip günde sadece bir dilim karpuz yiyebilen var mı? Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım benim. Moralini bozma yakında geçer doğuma kadar gidecek değil ya. Hem bebiş için endişelenme bebek ne olursa olsun anneyi vitaminsiz bırakırmış ama kendine vitamini alırmış anne vücudundan. Umarım en kısa sürede geçer de rahat erersin.

İnşallah canım inşallahh. Çok bitkin oluyorum yedi bitirdi beni resmen. Allah razı olsun senden canım benim. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Senin var mı bulantın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…