- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
Kızlar doktordan geldim şimdi kıpır kıpırlar maşallahh sağlıkları iyi birbirlrinin arasındaki fark çok yok
doktor büyük ihtimal kız-kız dedi bir kızım vardı rabbim nasip ederse 3 kızım olcekkkkkkkkk.çok mutluyummm
Kızlar doktordan geldim şimdi kıpır kıpırlar maşallahh sağlıkları iyi birbirlrinin arasındaki fark çok yok
doktor büyük ihtimal kız-kız dedi bir kızım vardı rabbim nasip ederse 3 kızım olcekkkkkkkkk.çok mutluyummm
maşallah canımBu kızların oynaklığı nasıl olacak ya, benimki de öyleydi sabah :)
ben daha önce bir karikatür paylaşmıştım, iki kızı olan sigortalıdır diyordu. Sen duble sigortalısın arkadaşım ne mutlu sana
ohh maşaallah kızlar çok fıkırdaklar heralde hep onlarda hareket bizim şehzadeler pek bir ağır olacak anlaşılan. Ya uyur ya sırt döner
Allah nazarlardan saklasın.Ohh 3 kız sırtın yere gelmez artık
Amin canım hepimiz inş Allah. Senin bu geçmek bilmeyen bulantın varken benim hiç midemin bulanmadığını söylemek inan çok zor. Kendimi kötü hissediyorum böyle zamanlarda da. Keşke sizde hiç çekmeseniz ama doktorum demişti mide bulantısı sağlıklı gebeliğe işarettir olursa endişe etme diye. Gerçi olmadığını söyleyince de ohh ne güzel rahatsın işte demişti
Aminn.rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahhhhh
Kesinlikle çok şanslıymışımAhh canım benim çok düşüncelisin inan ki hiç kendini kötü hissetme bünye meselesi sonuçta bünyen kaldırmış maşallahh:) valla çok şanslısın canım bulantı çekmediğin için tadını çıkar nazar değmesin size :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben okudum, allah hayırlar versin
canım benim hayırlı olsun çok güzel kız anası olmak sırtın yere gelmez tabii eğer değişmezse benimde 2. kızım geliyor bu haftasonu kontrole gidicem meraktayım, sen topçular medstara geliyosun öylemi canım doktorun kim? benimde sezeryan olacağından kasım sonu olacak doğumun inşallah bi sorun çıkmaz.
İlerden gidiyor o zaman senin bebis :)) bende hissetmedim dahaSon adet tarihim 1 mart cnm
Benim de 8 mart canım bilmem neden böyle oldu acaba neyse doktor bi problem yok dedi sağlıklı olsunlar da. Bu arada benim ilk bebeğim henüz hissedemedim daha doğrusu hissettim mi anlayamıyorum arada pıt pıt bişeyler atıyor karnımda:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bazı arkadaşlara 3 ay biter bitmez demire başlattı doktorları. benim 16 hafta bitti bu hafta başlattı bana da, son aya kadar kullanılacakmış. demir çok iştah açıyor evet, ben daha önce kullanmıştım günde 10 öğün yemek yiyordumbakalım şimdi bir de hamileliğin de etkisiyle daha bile çok yiyebilirim :)
sağlıklı beslenelim ilaç içmesem de olur uygulamana bayıldım :) ama bu devirde o kadar sağlıklı beslenmek çok mümkün değil diye düşünüyorum
ayy ne guzel cok sevindim cnm :))) yerim ya cok bebek sevesim varrrr :))))
aaa gözün aydın benimde iki kızım geliyor
Kesinlikle çok şanslıymışımAmin canım size de değmesin nazar (Bulantınıza değsin ama geçer belki)
ben demire daha geçen hafta başladım yani 18. haftada birde balık yağına başladık eleviti kestik coraspine de devam... iştah açıyorsa yandım çok deli tatlı yiyorum 2 kız beklememe rağmen bittim ben yaa
bende gıda müh. yim ama istediğim kadar dikkat edeyim sağlıklı beslenerek bebişlerin yeterli vitamini minerali alacağını düşünmüyorum...
tşk ederim canım...
ayy gözün aydın... isim düşündünüz mü? biz eşimle paylaştık kızları ben nisa koyacağım eşimde ada...
evet topçular sanırım medstar dedi ama zaten doğum konusunda topçular daha uzman hala figen hanımlayız o önerdi erken doğum beklediğinden yeni doğan yoğun bakımı iyi olsun dedi ya memorial ya medstar dedi medstar bize daha yakın... hayırlısıyla atlatırız umarım... benimkiler 5 hafta önce gelirse ekim sonu kasım başı gibi olacak inşallah daha erken çıkmaz keratalar...
ben de gebelik öncesi tsh 1.3 lerdeydi sonradan tavan yaptıCanım o nasıl sey anlamadim bir suru ozel muayenesi olan dr bir suru endokrin bolumu olan ozel hastane var bunlardan bir tanesine git, ilaç kullanmiyor musun ? Bu ertelenecek bir konu değil , kendimden biliyorum çünkü hamile kalmadan once kontroller yaptirmistim ve sonuclari goren kadin dogumcu bir endokrin uzmanina git hemen dedi kendisi tedavi etmeye kalkmadi , istanbuldaysan doktorumu onerebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım ismimiz belli Zeynep olucak inşallah, isimler çok uyumlu çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah
medstar topçular daha ekonomik diye düşünüyorum memeorial pahalı bi hastane, hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?