2014 Aralık Anneleri

hareket bekleyen arkadaslar 18. haftanin sonunu beklesinler daha netleseyor gibi birde benim dilimin sagi arada uyusuyor böyle bi sikayeti olan yada duyan varmi ?

Kızlar doktordan geldim şimdi kıpır kıpırlar maşallahh sağlıkları iyi birbirlrinin arasındaki fark çok yok

doktor büyük ihtimal kız-kız dedi bir kızım vardı rabbim nasip ederse 3 kızım olcekkkkkkkkk.çok mutluyummm

maşallah canım bu kızların oynaklığı nasıl olacak ya, benimki de öyleydi sabah :)
ben daha önce bir karikatür paylaşmıştım, iki kızı olan sigortalıdır diyordu. sen duble sigortalısın arkadaşım ne mutlu sana

Ohh maşaAllah Kızlar çok fıkırdaklar heralde hep onlarda hareket bizim şehzadeler pek bir ağır olacak anlaşılan. Ya uyur ya sırt döner
Allah nazarlardan saklasın. Ohh 3 kız sırtın yere gelmez artık

teşekkür ederim canım eşim ben yanndım diyo üç kızla ne yapcam ben diyoooo

rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahhhhh

Ahh canım benim çok düşüncelisin inan ki hiç kendini kötü hissetme bünye meselesi sonuçta bünyen kaldırmış maşallahh:) valla çok şanslısın canım bulantı çekmediğin için tadını çıkar nazar değmesin size :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ne guzel cok sevindim cnm :))) yerim ya cok bebek sevesim varrrr :))))

rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahhhhh
Aminn.
Kesinlikle çok şanslıymışım Amin canım size de değmesin nazar (Bulantınıza değsin ama geçer belki)

Son adet tarihim 1 mart cnm

Benim de 8 mart canım bilmem neden böyle oldu acaba neyse doktor bi problem yok dedi sağlıklı olsunlar da. Bu arada benim ilk bebeğim henüz hissedemedim daha doğrusu hissettim mi anlayamıyorum arada pıt pıt bişeyler atıyor karnımda:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kendi doktorumdan farklı bir doktora gittim. 14+1 iz, başka bir doktora gitmek iyi geldi, neyse, kadın denizlinin iyi doktorlarından filiz saylan, cinsiyetini sordum, erken ama kemik yapısına göre erkek olabilir dedi. 2 hafta sonra kesinleşir dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi.

kemik yapısı ile tahmin alanınız oldu mu?

ben okudum, allah hayırlar versin

tşk ederim canım...

ayy gözün aydın... isim düşündünüz mü? biz eşimle paylaştık kızları ben nisa koyacağım eşimde ada...

evet topçular sanırım medstar dedi ama zaten doğum konusunda topçular daha uzman hala figen hanımlayız o önerdi erken doğum beklediğinden yeni doğan yoğun bakımı iyi olsun dedi ya memorial ya medstar dedi medstar bize daha yakın... hayırlısıyla atlatırız umarım... benimkiler 5 hafta önce gelirse ekim sonu kasım başı gibi olacak inşallah daha erken çıkmaz keratalar...

aaa gözün aydın benimde iki kızım geliyor

İlerden gidiyor o zaman senin bebis :)) bende hissetmedim daha

ben demire daha geçen hafta başladım yani 18. haftada birde balık yağına başladık eleviti kestik coraspine de devam... iştah açıyorsa yandım çok deli tatlı yiyorum 2 kız beklememe rağmen bittim ben yaa

bende gıda müh. yim ama istediğim kadar dikkat edeyim sağlıklı beslenerek bebişlerin yeterli vitamini minerali alacağını düşünmüyorum...

Kesinlikle çok şanslıymışım Amin canım size de değmesin nazar (Bulantınıza değsin ama geçer belki)

değsin de geçsin ya, benim her gün umudum daha da azalıyor bulantıların geçeceğine dair

bana da balık yağı, magnezyum ve demir hapı başladı ama bulantıların geçmesini bekleyebilirsin kullanmak için dedi. aynen canım, ben hele ki bu dönemde yeterli, sağlıklı beslendiğimi hiç düşünmüyorum. ilaçlara devam o yüzden :)

evet canım ismimiz belli Zeynep olucak inşallah, isimler çok uyumlu çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah
medstar topçular daha ekonomik diye düşünüyorum memeorial pahalı bi hastane, hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

ben de gebelik öncesi tsh 1.3 lerdeydi sonradan tavan yaptı
ki kadın doğumcu 2.5 un altında olmalı bu değer dedikçe arttı da arttııı amannn

ikisinde de henüz sormadık fiyatları ama memorial ın pahalı olması beklenen bir durum :) Allahtan tek seçenek o olmadı... inşallah benim orda çalıştığım dönemden tanıdık birileri de olur aml. görevlileri vardı tanıdığım odada filan rahatsın da aml. kısmından zaten korkuyorum inşallah tanıdık beni rahatlatacak birileri olur :26: amin canım cümlemize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…