2014 Aralık Anneleri

Selam kızlar.annem ameliyat oldu üç~dört gündür giremedim...çok zor oldu, çok korktuk ama çok şükür sağ salim çıktık ameliyattan...
Sayfalar hızlıca ilerlemiş takip edemedim.. testleri tertemiz alanlara hayırlı olsun darısı bize inşallah:) buarada bizde oğlumla koşturup üzülmekten 1 kilo vermişiz 4 günde...15+1 iz bugün ama hala hissedemiyorum miniğimi, kiloda verince biraz tedirgin oldum.. inşallah hissederim bir an evvel...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur annenin. Sen kendine dikkat et annen iyiyse bol bol dinlen, iyi beslenmeye çalış

Çok geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Allah şifa versin. Sen kendini ihmal etme. Dinlenmeye çalış fırsat buldukça.

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur annenin. Sen kendine dikkat et annen iyiyse bol bol dinlen, iyi beslenmeye çalış

Çok rahatsızlığı var aslında o alıştı ameliyat olmaya 2 senede 5 defa oldu ama biz alışamadık işte...iyi çok şükür şimdi yanında kalıyorum hala, şöyle ayaklanmadan evime gitmek istemiyorum..çok teşekkür ederim canım

KIZLAR dün malum ağlamaktan gözlerim şişince tsh yüzünden cuma günü olan dr muayenemizi bugün saat 11:30 da neyseki yer buldukta dr da gittik...
gittik tsh tavan yapınca bu kez tiroid hapına başlattı bilenler bilir Euthyrox 50mg lık bişey neyseeee
adama sol yanım çok ağrı yapıyor kasılyor acaba kalp şeklindemi rahmimmmm o yüzdenmi bebeğide solumda hissediyorumki
(geçen günki ultrason dr uda sola koyyup durdu cihazı hep solda gezdirdi bugün kendiside solumda gezdirdi durdu hep o tarafta bebek) neyse kalp şeklinde bir rahmemi sahibim yoksaaa diye sordummm HAYYYYYYYYY sormaz olaydım adammmmm bir azarladı bir azarladıkiii sesimi kesti tabiri caizseee
yok efendim herşeyi internetten bakıp buluyosanızz daha niye buraya geliyonuz kendinize tanı koyun vs ..... saydıda saydı eşime dönerek ona bakarak konuştu sonra
bence siz hemen evdeki interneti kapatınnnnnnn bu hamile endişeliği fazlaaa artık dedi... zaten tsh dan canım sıkkın ilacada 4.ayda başlattı uffff neyseee
ve son olarakta detaylı ultasonu yaptı bebeğin kalbinin odacıklarından böbreklerine dek sonrada bir problem yok ama elinde verdiği 4 kişilik listeyle şunlara gidebilirsiniz dedi ikinci bir göz de bebeği görüp detaylı değerlendirmeli dedi... anlayacağnız 20. haftada detaylı ultason için verdiği 3ü prof biri doç olan doktorlardan birine gidilecekkk... ne yapsam ki...

çok çok geçmiş olsun bacımmm bende diyom nerde bu fananay :) ALLAHTAN acil şifalar diliyorum bacımmm

Canım kusura bakma ama seni rahatlatmak için söylemek zorundayım, fazla büyütüyorsun bu TSH olayını...senin tiroid bezin yavaş da olsa var yok değil az da çalışşan bir tiroid bezin var, bebek kendine alır ordan ihtiyacı olanı...benim hiç olmadığı halde azda olsa ilaçı içtiğim sürece sıkıntı olmaz dedi.dr.daha önce paylaşmıştım bunu seninle..
Ayrıca 50 mg başlamışlar ilaçı şeker niyetine içilir o dozaj korkma bu kadar demek ki çok da yavaş değil bezlerin 50 lik başladığına göre bir de bebeğimizin tiroid bezleri oluştu artık kendileri salgılıyor o hormonları..gözün şişecek kadar ağlayarak bebeğine triodden daha çok zarar veriyorsun canım iyi olmalısın iyi düşünmelisin..TSH için kritik dönemi atlattık zaten canım rahat ol artık:)

Çok geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Allah şifa versin. Sen kendini ihmal etme. Dinlenmeye çalış fırsat buldukça.

Çok sağol canım..bu son olur inşallah her ameliyatında bunu istiyorum sadece,son olmasını..bugün dinlenebildim biraz, meyvenin dibine vurdum bir de korkudan...

çok çok geçmiş olsun bacımmm bende diyom nerde bu fananay :) ALLAHTAN acil şifalar diliyorum bacımmm

Geldim bacım :) çok sağol Allah razı olsun iyi olacak inşallah
...

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Ben 16 haftayı doldurdum ama hissetmiyorum hala, doktor 20. Haftaya doğru dedi. Senin erkekmiş belki daha erken hissedersin ama şu an erken, tedirgin olma iyidir kuzucuk inş merak etme :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorlar ne anlar hamile kadın psikolojisinden Araştırıp öğreneceğiz tabiki de ama kalp rahim olması nerden aklına geldi. Ultrason muaynesinde anlaşılıyor zaten böyle bir durum. Daha önce kimse demediyse demekki normal. Çok ta evhamlı olmak iyi değil. Boşuna üzülüp bebeğini de üzme şu tiroid meselesinde. Fananay arkadaşımız açıklamış bak sana. Sağlıklı,rahat huzurlu bir hamilelik geçirmek bizler için çok önemli.
İnş Allah son olur. Ye ye yarasın bebişe Meyve çok kilo aldırırmış bebişe tabi anneye de

geçmiş olsun canım... kısa zamanda şifa verir inşallah rabbim...

çok farklı bir dönemdeyiz en azından kendi adıma söyliyim annem teyzem herkes yaşlandı sorunları var bir onlara tedirgin oluyorsun birde karnında tamamiyle sana muhtaç biri geliyor bende de 2 annemle bakacağız :18: tabi birde evdeki demirbaş kocacıklarımız... geç mi kaldım acaba bebiş yapmakta diye sormuyor deilim arada

içini rahat tut karnındakinin harici birde oğlun varmış sen etkilenirsin birşeyden o senden kat kat fazla etkilenir... kilo vermeyi de takma nasılsa dolu dolu alacağız 20 ve 24. haftalardan sonra...

geçmiş olsun canım doktorların çoğu böyle ne yazıkki hele erkek doktorlarda bu terslikler daha fazla sen içini ferah tut... bende bir kere acilde bir doktora hamileyim iğnenin içeriğinde ne var parasetamol içeren ağrı kesici mi dedim 2 gündür de migren ağrısı çekmekteydim. adam çok biliyorsun diyip parol yazdı reçeteye madem parasetamol istedin bu sana yeter dedi onu kullandım geçmedi yine bu içerikte daha güçlü birşeyler yokmu dedim reçetedeki parolu 2 kutu yaptı dalga geçer gibi gönderdi. ben böyle durumlarda hiç çekinmeden şikayet yazarım o gün migrenim izin vermedi... yoksa onlara kimse yaptığının yanlış olduğunu söylemez zaten hasta adamın üstüne giderler... gerçi şikayetle de birşeyler değişmez diye düşünüyor çoğu ama ben hastanede çalıştım. biri için 1 kez 2 kez şikayet gelirse sallamazlar ama 3. 4. olursa onlada bir konuşan çıkar... gitmeden netten doktorları araştır yorumlara bak uzman olduğu kadar sözleriyle de içini karartmayacak birine git...

maşallah sana ve bebişlerine ya ben tam 3 kez ultrasona giridm hiç kıpırtı yok sanki yaşamıyor gibi ama eve gelince karnımın için çok hareketli hareketleirni hissediyorum bid eyatınca karnım pıt pıt atıyo dışarıdan belli acaba benimki bize trip falanmı atıyo anlamadım siz burda elini oynattı ayağını kımıldattı diyince azıcık kıskanıyorum sizi yaa:))))

banada 12. haftada kemik yapısına göre erkek dedi 16. haftada başka doktora gittim oda alel acele baktı kıza benziyor dedi ama ilk bakan iyice muayene etmişti

Çok sağol canım benim...
Aslında rahattım 18-19 gibi bekliyordum da herkes hissediyorum deyince bende hissetmeliyim diye dinlemeye başladım tık yok...

İnş Allah son olur. Ye ye yarasın bebişe Meyve çok kilo aldırırmış bebişe tabi anneye de

İnşallah canım...ben de garibim zaten kilo alsam üzülüyorum versem üzülüyorum dengesiz bişi oldum çıktım:)

Aynen öyle canım hoş benim annem ben üniversite 2 den beri hasta yok kuzum oğlum yok benim ilk bebeğime hamileyim de karnımdaki sıpam erkek ondan öyle dedim :)) kiloyuda aldım aslında 3 kilo almıştım 1 gitti alınca da üzüldüm verince de ruh halimiz iyi değil:)

Bu resimde yazana göre çok çok erken zaten hissetmek için 147 gün sonra doğum diyor benim 174 gün var görünüyor ama işte benle bir hissedenleri duyunca endişe ettim bi an.. İnşallah hissederiz o zaman içimiz rahat olur..gerçi o zaman da 1 saat oynanmasa panik yaparız biz:)

Eklentiler

• $1404313836320.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
bende okudum canım

Oo zaten bize panik yapmak için bahane mi yok :) 3-4 haftaya kadar hissetmeye başlarız inşallah, asıl o zaman farkına varıyormuş insan hamile olduğunun, hep öyle diyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen öyle canım derler ya telaşe müdürüyüz hepimiz :) çooooooook istiyorum bebeğimi hissetmeyi ya eminim o zaman ağlarım ben sulu gözüm buralar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…