kayınvaliden yardım edeceğine laf mı sokuyorsa hiç duyma canım bak böyle yaptabi ki evi toplarsın, düzeltirsin ama sen çok ağır temizlik yapıyorsun hem sana hem bebeğe zarar verir canım Allah korusun.
eşine de anlatmaya çalış açsın okusun internetten sigaranın dumanının ne kadar zararlı olduğunu, biliyordur elbette ama hamilelere iki kat zararlı bu meret. hem şimdi yaz zaten çıksın pencerede, balkonda içsin. şu sigaranın kokusundan, dumanından isinden pisinden o kadar nefret ediyorum ki
gitmeden önce ara bence, bazen netteki indirim mağazada olmayabiliyor.
Canım hayırlı olsun prensesin :) topice bir çiçek daha geldi :))
Hemen bakıyorum :)) sağol tatlım
Canım lierac krem önerdi Dr.um aldım bakalım inşallah işe yarar
Ayyy çok şeker bu :) fananay bunu çok pis kıskandıııııııı
şaka bir yana Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inş. inş. canım hepimizin bebişlerine
uludağ bilişim cnm nbys aile hekimliği programı
Ben bitane mavişli beğenmiştim ama annem bebek kıyafeti ellenmeden alınmaz dedi ter çekiyormuş fln kızlar haberiniz olsun ona göre alın sizlerdealmadım Ben
Firma kırmıştır parayı valla bir yazılım tüm türkiye kullansın. Bakımıydı, geliştiricisiydi falan ohh sizin işler iyidir. Maş Allah nazar değmesin
İyi bari işin ile evin çok uzak değilmiş
merhaba canım,
bende nisa hastanesinde mürvet han.gidiyorum sen kime gidiyorsun?
Sen 19. haftadasın hissedebilirsin. Bende 19. haftadayım çikolata yiyip yatarsam hissediyorum. Onu dışında cık çok tembel ya da çok çikolatacı olacakMerhaba, ben de aralik annesi adayiyim.
Hemen birsey sormak istiyorum, bebegini hissettigini düsünen var mi? Ben icimde arada bir tek tük misir patlamasi gibi "pop"cuklar hissediyorum, ama gaz mi bebek mi ayirt edemiyorum, cunku genelde yemekten sonra oturunca oluyor - ilk basta bebek oldugundan emindim ama esim elini koyup minik bir sislik olusup yok oldugunu hissettigini söyledi - adama gaz mi ellettim- onun hissetmesi icin erken diye okuyunca iskillendim.
(Ilk hamileligim)
Eline kaşık alacaksın çikolata niyeti ile kaşıklayacaksınCanan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))
Eline kaşık alacaksın çikolata niyeti ile kaşıklayacaksın
ben de bu ayrıntılı ultrason meselesini anlayamadım tam olarak, kafamda hiç bir şey canlanmıyor :) sanırım gitmeden anlayamayacağız. bebeği olan, daha önce de yaptırmış olan arkadaşlar aydınlatsınlar bizi.
ay evet baktım ben de, çok güzel şeyler var. mağazada da aynı indirim var mıdır acaba, bana yakın sayılır internetten alacağıma mağazadan alırım hemen elimde olur aslında :44:
canım beyin yapısına bakıyorlar ancak beynin işleviyle ilgili bir sonuç alınmıyor
Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))
Ben bitane mavişli beğenmiştim ama annem bebek kıyafeti ellenmeden alınmaz dedi ter çekiyormuş fln kızlar haberiniz olsun ona göre alın sizlerdealmadım Ben
Değişik bir insan karatay ya ona kalsa yandık bi çok konuda :))
İstediginiz kadar surun bol bol diyo ekmek yok elimizi ekmek gibi dusunup surup yalayarak yicez galiba ayh gulduruo beni :)))
Eline kaşık alacaksın çikolata niyeti ile kaşıklayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?