2014 Aralık Anneleri

hıııı tmm cnm arayayım tşkler

amin inş. inş. canım hepimizin bebişlerine

amin inş. inş. canım hepimizin bebişlerine

Ben bitane mavişli beğenmiştim ama annem bebek kıyafeti ellenmeden alınmaz dedi ter çekiyormuş fln kızlar haberiniz olsun ona göre alın sizlerde almadım Ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uludağ bilişim cnm nbys aile hekimliği programı

Firma kırmıştır parayı valla bir yazılım tüm türkiye kullansın. Bakımıydı, geliştiricisiydi falan ohh sizin işler iyidir. Maş Allah nazar değmesin
İyi bari işin ile evin çok uzak değilmiş

Merhaba, ben de aralik annesi adayiyim.
Hemen birsey sormak istiyorum, bebegini hissettigini düsünen var mi? Ben icimde arada bir tek tük misir patlamasi gibi "pop"cuklar hissediyorum, ama gaz mi bebek mi ayirt edemiyorum, cunku genelde yemekten sonra oturunca oluyor - ilk basta bebek oldugundan emindim ama esim elini koyup minik bir sislik olusup yok oldugunu hissettigini söyledi - adama gaz mi ellettim - onun hissetmesi icin erken diye okuyunca iskillendim.

(Ilk hamileligim )

ben mağazaya gidicem bu akşam ordan alıcam cnm ama ebebeğin sitesinden alınabilir güvenilir bir site

aynen aynen cnm rahatım çok şükür

Sen 19. haftadasın hissedebilirsin. Bende 19. haftadayım çikolata yiyip yatarsam hissediyorum. Onu dışında cık çok tembel ya da çok çikolatacı olacak
Zaten çok belirgin olmuyor pıt pıt atıyor daha erken hissedenler bile var.

Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))

ben mağazada gormedım bu indirimleri hiç burası avantajlı geldi. mağazada has.çıkısları 80 den baslıyodu galiba ve hiç indirimde ggörmedim

kızzlaar mrb güzel annaler bı orum olacaktı bu cumartesı otobusle yola cıkacagım ınsallah yol ucun 18 saat( korkuorum yaa nasıl dayancam dıe bu konuda onerısı olan varmı mıdem bulanırmı acaba yaa daha once gıden varmı napmalı(

Canan karatay gene basladi? Showda :))) tereyagini istediginiz kadar yiyin diyor ekmek yemegin diyo neye surup yicez tereyagini biz :)))))

Değişik bir insan karatay ya ona kalsa yandık bi çok konuda :))

hııııııımm oldukça doğru demiş teyzem bende almayam

Değişik bir insan karatay ya ona kalsa yandık bi çok konuda :))

fananay annene geçmiş olsun yazdım, görmedin sanırım.. allah şifa versin geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…