• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

2 hafta sonra kesin cinsiyeti öğrenicez. bakalım artık kemik yapısı diye bişey var mı anlarız :)
kız erkek fark etmez de alışverişte baya baya fark eder :) kesin olana kadar bekliycem artık

hemde nasıl fark ediyo alışveriş geçenlerde bir bebek mağazasına girdim hangisine bakacağımı şaşırdım :))))

Kızlar slm... YazdıklarınıZı takıp edıyorum . Merak ettıgım bısey var bugun benım tam 15+1 ... Karnınız cıkmaya baslamadı mı . Ne zaman dısardan bakıldıgında hamıle oldugunuz anlasılıyo. Benım goruntum her zamankı halım gıbı 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayın 24 ünde ayrıntılı ultrasona gidecez bakalım hayırlısıyla

kızlar slm... Yazdıklarınızı takıp edıyorum . Merak ettıgım bısey var bugun benım tam 15+1 ... Karnınız cıkmaya baslamadı mı . Ne zaman dısardan bakıldıgında hamıle oldugunuz anlasılıyo. Benım goruntum her zamankı halım gıbı 😊

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimki 12. Haftadan itibaren baya belirginleşti şua n 16+4 üz baya belirgin karnım ama benimki ikiz ve ikinci hamileliğim ondan büyük karnın diyo doktor ilk gebeliğimde 6.ayıma kadar fazla belirgin değildi göbüşüm mesala

İkiz mi 😊😊maşallah ne güZel . Allah bagıslasın bızlere hepımızın kı Senın erken bellı olur evet 😊demek benım besıncı altıncı ayı beklemem gerekıcek . Cevremdekılerı dusundum eskı hamılelıklerını falan bır turlu tutturamadım 😀cok guzel hamıle kıyafetlerı var ama karnın cıkmayınca gıyemıyosun tabı 😃

Canım galıba sana cevabımı farklı bır baslıkta yazabıldımmmm😳

kız anneleri artık cinsiyetler belli oldu sıra geldi kıyafetlere:) ben bu hastane çıkış setlerinde beyaz üstü dantelli olanlara merak sardım.sizce ne dersiniz? acaba kullanışlımı deneyimli anneler yazarsa sevinirim :emir_bebek:

arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:

kız anneleri artık cinsiyetler belli oldu sıra geldi kıyafetlere:) ben bu hastane çıkış setlerinde beyaz üstü dantelli olanlara merak sardım.sizce ne dersiniz? acaba kullanışlımı deneyimli anneler yazarsa sevinirim :emir_bebek:

Canim yenidogan setini böyle dantelli falan alma bence yenidogan bebekler hassas oldugu icin organik almani tavsiye ederim.

Son düzenleme:
arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:

Canım hayırlısıyla temiz çıkar inşallah hemen kötümser düşünme o testler çok güvenilirr değil ben üçlüyü yaptırmadım bile. İkili testin nasıl çıkmıştı?

Canim yenidogan setini böyle dantelli falan alma bence yenidogan bebekler hassas oldugu icin organik almani tavsiye ederim.

Meraba canım bence de dantelli çok sağlıklı olmaz ileriki aylar için alınabilir süslü süslü giydirirsin :)
Organik bildiğin iyi bi marka var mı canım ben de öyle almayı düşünüyorum

Canım hayırlısıyla temiz çıkar inşallah hemen kötümser düşünme o testler çok güvenilirr değil ben üçlüyü yaptırmadım bile. İkili testin nasıl çıkmıştı?

ikilim normaldi ultrasonda da herşey normal çıktı ama test sonucu için arayınca doktorum neye uğraığımı şaşırdımmm

ikilim normaldi ultrasonda da herşey normal çıktı ama test sonucu için arayınca doktorum neye uğraığımı şaşırdımmm

Canım burda sonucu senden daha kötü olan arkadaşlar vardı sonuç olarak temiz çıktı inşallah seninki de temiz çıkacaktır allah yardımcın olsun...

canım bak gör herşey iyi çıkacak işte ben bu yüzden üçlüyü yaptırmadım sırf kafa karıştıran bir test önemli olan ikili güzelse problem yok

Canım işte 12 de kızdı bizim sıpa 15 in içinde erkek olduğunu öğrendik bi gittik dr pat diye pipisi dedi :D dediğin gibi iki dr diyince artık kesin diyorduk bugün arkadaşımın 21nci haftada değişince kafam karıştı hemen zaten doktora erken gitmek için bahane arıyordum :D yok ya kesin bizimkiler kesin sakin olalım :))

Ayyy bizde aynı :) Yağız Eymen imiz olacak inşallah :) babamız. Kolye bile almış bana oğlumun hediyesi diye Yağız yazdırmış :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallah. Oyle cok korkuorum ki bisey olacak diye 😥😥

Canim ablama ikinci cocugunda kuzenimede ilk cocugunda riskli denildi butun testler yapilip bittiginde dahi anomali bebek olarak teshis koyuldu. Sonuc ablamin 4 yasinda aslan gibi saglikli bi oglu var kuzenimin bebegide 3 yasinda ve cok sukur hicbisey yok. Ama sirf bu testler yuzunden ablamin hamileligi cehenneme dondu. Hic sinir stres yapma. Yasin 40 un altinfaysa ve senin yada esinin ailesinde genetik rahatsizliklar yoksa bosuna korkutma kendini. Ben hicbirini yapmadim yaptrmayida dusunmuyorum sahsen. Ekşına gerek yok hamilelikte. Guvenilir bile degil testler.

Canim ablama ikinci cocugunda kuzenimede ilk cocugunda riskli denildi butun testler yapilip bittiginde dahi anomali bebek olarak teshis koyuldu. Sonuc ablamin 4 yasinda aslan gibi saglikli bi oglu var kuzenimin bebegide 3 yasinda ve cok sukur hicbisey yok. Ama sirf bu testler yuzunden ablamin hamileligi cehenneme dondu. Hic sinir stres yapma. Yasin 40 un altinfaysa ve senin yada esinin ailesinde genetik rahatsizliklar yoksa bosuna korkutma kendini. Ben hicbirini yapmadim yaptrmayida dusunmuyorum sahsen. Ekşına gerek yok hamilelikte. Guvenilir bile degil testler.

yakınlarınıza amniyosentez yapıldımı

Aminyosentez su alimi dediklerindense ablama yapilmadi fakat kuzenime yapildi.

Back
X