- 4 Mart 2013
- 156
- 43
- 118
eğer sağlığı yerindeyse takma kafana fazla doğunca bi soluk durmicaklar zatennnn
ayyy inş heyecanla bekliyorum o günleri hele o günler bir gelsin ben onunla neler yapacam neler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer sağlığı yerindeyse takma kafana fazla doğunca bi soluk durmicaklar zatennnn
2 hafta sonra kesin cinsiyeti öğrenicez. bakalım artık kemik yapısı diye bişey var mı anlarız :)
kız erkek fark etmez de alışverişte baya baya fark eder :) kesin olana kadar bekliycem artık
kızlar slm... Yazdıklarınızı takıp edıyorum . Merak ettıgım bısey var bugun benım tam 15+1 ... Karnınız cıkmaya baslamadı mı . Ne zaman dısardan bakıldıgında hamıle oldugunuz anlasılıyo. Benım goruntum her zamankı halım gıbı 😊
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayın 24 ünde ayrıntılı ultrasona gidecez bakalım hayırlısıyla
kız anneleri artık cinsiyetler belli oldu sıra geldi kıyafetlere:) ben bu hastane çıkış setlerinde beyaz üstü dantelli olanlara merak sardım.sizce ne dersiniz? acaba kullanışlımı deneyimli anneler yazarsa sevinirim![]()
arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:
Canim yenidogan setini böyle dantelli falan alma bence yenidogan bebekler hassas oldugu icin organik almani tavsiye ederim.
Canım hayırlısıyla temiz çıkar inşallah hemen kötümser düşünme o testler çok güvenilirr değil ben üçlüyü yaptırmadım bile. İkili testin nasıl çıkmıştı?
ikilim normaldi ultrasonda da herşey normal çıktı ama test sonucu için arayınca doktorum neye uğraığımı şaşırdımmm
arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:
Canım işte 12 de kızdı bizim sıpa 15 in içinde erkek olduğunu öğrendik bi gittik dr pat diye pipisi dedidediğin gibi iki dr diyince artık kesin diyorduk bugün arkadaşımın 21nci haftada değişince kafam karıştı hemen zaten doktora erken gitmek için bahane arıyordum
yok ya kesin bizimkiler kesin sakin olalım :))
Ayyy bizde aynı :) Yağız Eymen imiz olacak inşallah :) babamız. Kolye bile almış bana oğlumun hediyesi diye Yağız yazdırmış :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ablama ikinci cocugunda kuzenimede ilk cocugunda riskli denildi butun testler yapilip bittiginde dahi anomali bebek olarak teshis koyuldu. Sonuc ablamin 4 yasinda aslan gibi saglikli bi oglu var kuzenimin bebegide 3 yasinda ve cok sukur hicbisey yok. Ama sirf bu testler yuzunden ablamin hamileligi cehenneme dondu. Hic sinir stres yapma. Yasin 40 un altinfaysa ve senin yada esinin ailesinde genetik rahatsizliklar yoksa bosuna korkutma kendini. Ben hicbirini yapmadim yaptrmayida dusunmuyorum sahsen. Ekşına gerek yok hamilelikte. Guvenilir bile degil testler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi