2014 Aralık Anneleri

decavit kullanıp da mide bulantısı yaşayan var mı hanımlar ?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kan hapı bulantı yapıyo bende onuda gece yatarken alıyorum sıkıntı gidiyor gece almayı bi dene istersen

Merhaba hayırlı olsun oğlunn😊
Benim de 15. Haftada bulanıyordu ama artık geçti inşallah sen de tez zamanda rahatlarsın😊

Cinsiyeti kesinleşse bile acele etme canım daha çok erken..Eylül-Ekim gibi başlasan yeter, alışveriş dediğin nedir ki maksimum 1 haftalık iş..

Ayın 24 ünde ayrıntılı ultrasona gidecez bakalım hayırlısıyla

Daha erken değil mi kuzum?

kan hapı bulantı yapıyo bende onuda gece yatarken alıyorum sıkıntı gidiyor gece almayı bi dene istersen

Ben de öyle yapıyorum..

Hemde ne sok!
İnsallah degismez canim..
Atmammi bi suru resim aticam.ayy dogsunlar artik

O zaman sen yagi duslardan sonra kurulanmadan kullan bebek yagi gibi canim.Benim zaten catlaklarim var kalcamda bi suru yani hamilelikte catlamama hic bi kuvvet engel olamiycak. en azindan nemlenirim diye dusundum bende cok kuruyumm

Cinsiyeti kesinleşse bile acele etme canım daha çok erken..Eylül-Ekim gibi başlasan yeter, alışveriş dediğin nedir ki maksimum 1 haftalık iş...

İlla tecrübe işte :) aslında cinsiyete en Son kesin demişti de kafam karıştı şimdi yine...
annemle ablam da senin söylediğinin tam aynısını söylüyorlar sabredeceğiz artık yapacak bişi yok sanırım :)) senin cinsiyet belli mi canım???

Hemde ne sok!
İnsallah degismez canim..
Atmammi bi suru resim aticam.ayy dogsunlar artik

Ayyy Allah korusun Bende az evvel eşime dedm aynısını doğsa da sevsek artık:) bebiş dışında konu bile konuşamıyorum ben ya görmediğin olmuş misali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hepimiz ayni durumdayiz :)
Ama benimki cinsiyet gibi olursa gec dogar benide catlatir.sabirsizim ya sabretmeyi ogretecek bu cocuk bana

:)) Heves denen cazibeli dürtü yakamızı bırakmıyor evet ama daha çok minicikler acele etmeye pek gerek yok..Çok vakit var.Benim aklımın ucundan bile geçmiyor şu an daha alışveriş konusu. 7-8 aylık olsun o zaman başlayacağım, daha zevkli olur öyle.Kız bebiş benim kuşum.
Kızımdan kalma bebek arabası, beşiği, anakucağı, kangurusu var zaten, demirbaşlar hazır yani:)) Bir kıyafetlerim eksik onu da hallederiz acelesi yok.
Bu arada ben kanguruyu çok kullandım acayi işe yarayan bişey.. Evde bile kucak istediğinde ve iş yapmam gerektiğinde kanguruya koyduğumu çooook bilirim. Tavsiye ederim o sebeple.

Ohh iki çiçek mis mis Maşallah :)) demirbaşlar varsa daha ne olsun kalanı iki gün :) kanguru anneye zor ya belini ağrıtmadı mı? Becerebilirsem kucağa aşıltırmak istemiyorm ama çok zor sanırım başaranı görmedim henüz çevremde :)

Bence hepimiz ayni durumdayiz :)
Ama benimki cinsiyet gibi olursa gec dogar benide catlatir.sabirsizim ya sabretmeyi ogretecek bu cocuk bana

Aynen :)) hele Bi doğsunlar bakalım neler öğretecekler daha bizlere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar isim konusunda kararsız kaldım kızım olacak kısmetse , ben Melinda ve Ada-Mira arasında kaldım.Melindaya ecnebi ismi diyor çevremdekiler arada kaldım.

günaydın canım 24 ünde 19 +1 olacaz doktor 19. Haftada bide 22.haftada gideceksiniz dedi ikiz gebelik olduğu için bu şekilde oluyo dedi

hayırlı sabahlar güzel haftalar güzel anneler ve adayları:)
bizde cumartesi günü randevumuz vardı, %100 kız dedi doktorumuz Allaha çok şükür sağlıklı herşey yolundaymış

bende okurum 1 yasin Rabbim kabul etsin

swift cim ben arapça okuyamıyorm ama türkçesi olursa bende okumak isterim yasin. 20 tane ayetel kürsi okuyorum yazabilirsin canım
Canım bu konuda benim de çok bilgim yok ama neticede tüm iyi niyetinle, sırf senin de duan karışması için okuyacaksın. Bence bir mahsuru yok. Okuyabilirsin ve böylelikle bitmiş oluyor. SAğolasın

Canim 1 yasin daha yazarmisin bana

Okuyan herkesten Allah Razı Olsun. SAyılarımızı tamamladık. cuma günü cuma saati duası yapılacak İnş Allah.
Başladığımız duamızı bırakmayalım isterseniz. Okumaya devam edelim. Hayrolsun kardeşimize Rabbimizin sabır vermesi için dua edelim.
Okumaya devam etmek isteyenler okuyup söyleyin. Listemiz devam edecek inş Allah.
Ayetel kürsi sayısı 170. 2. ye topluyoruz. BİTMİŞTİR
Yasin-i Şerfi sayısı 41 BİTMİŞTİR.

Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alında tamamlayalım İnş Allah.
......................... YASİN ............................ AYETEL KÜRSİ
Swift .................. 2 tane ........................... 50 tane
oznurrd .............. 1 tane ............................ 20 tane
fananay .............. 1 tane ............................ 1 tane
agaydin .............. 3 tane ............................. 20 tane
fatmaaskin1 ........ 1 tane ............................. 20 tane
Bu_cak .............. 1 tane .............................. 1 tane
Lungy ................ 1 tane
Pomak45 .................................................. .. 20 tane
arzummm_26_ ............................................ 10 tane
ycl2012 ............. 2 tane .............................. 30 tane
didos11 .................................................. .... 20 tane
bicnv ................. 3 tane ............................... 1 tane
peruj ................. 1 tane
HAYROLSUN ....... 1 tane .............................. 10 tane
Bitter .................................................. ......... 3 tane
esr06 ................ 5 tane
tirilaylom ............ 5 tane
efsa10 .............. 3 tane
shimarik .......... 3 tane
armoisee ........... 3 tane .................................. 30 tane
03062008 ......... 2 tane .................................. 10 tane
gözdem25 ......... 1 tane .................................. 94 tane
nutellaa32 ......... 1 tane
ple ................... 1 tane

selam güzel anneler...epeydir evde yattığımdan siteye giremedim maşallah bebişler büyümüş...ben 16.haftada düşük tehlikesi yaşadım kesem aşağıdaymış ve birçok yerinde kanamalar olmuş 15 gündür evde yatıyordum bu gün işe başladım 4 taramamız riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdık ilk sonuçlar iyi çıktı ama kesin sonuç yarın alınacak doktor riskli gebeliksin dedi sizlerden bol bol dua istiyorum buarada bizim bebişimizde kız olacakmış :) dularınızı bekliyorum...

kızlar isim konusunda kararsız kaldım kızım olacak kısmetse , ben Melinda ve Ada-Mira arasında kaldım.Melindaya ecnebi ismi diyor çevremdekiler arada kaldım.

Kızımın ismi mira daha bu şekilde meşhur olmadan önce koymuştum herkese farklı gelirdi hiç duyulmamıştı ama inan şuan çok üzülüyorum heryerde mira parka gidiyoruz herkes mira mira sahile gidiyoruz aynı hiç hoş değil düşünsene okula basliycak sinifinda en az 2-3 mira

canım çok haklısın işte bende u yüzden güzel isim olmasına rağmen mira koymak istemiyorum melinda da türkçe kökenli bir isim değil offf çok zor bir işmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…