Evet motherlove ve idil baby'ninkiler güzel cnm. Birde Gap'in urunleri guzel. Zamanin var daha bu markalara bakip karar verirsin.
decavit kullanıp da mide bulantısı yaşayan var mı hanımlar ?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba Sevgili Aralık anneleri.. Bende nasipse 25 Aralık annesi olacaklardanım:)
Şimdi 15. haftadayım ve bulantı kusmalarım hala devam ediyor( Sizde de devam ediyor mu hala? Zofran bile kar etmiyor..
Ve inşallah bir oğlum olacak :)
Decavit kullanıp da mide bulantısı yaşayan var mı hanımlar ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar az evvel yazdım ama gözden kaçtı sanırım
Bugün bir arkadaşım uğradı hamile kendisi bir oğlu var ikincide erkek geliyor diye üzülmüştü kız... Dün doktora gitmiş kontrole üstelik 21nci haftanın İçinde meğer bebişi kızmış göbek kordonu Her defasında ucu denk gelmiş pipi sanmış dr.u :) Sizinle paylaşayım dedim ben yine korktum bu cinsiyet değişmesinden :O tam da yavaştan alışverişe başlayım diyordum:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayın 24 ünde ayrıntılı ultrasona gidecez bakalım hayırlısıyla
kan hapı bulantı yapıyo bende onuda gece yatarken alıyorum sıkıntı gidiyor gece almayı bi dene istersen
Hemde ne sok!Canım rahat ol daha öncede demiştim bana doktorum 20nci haftada hissedersin demişti hatta o yüzden o pıt pıtları başka bişeye yordum hep 20diye şartlanmıştım.. Normal yani rahat ol canım bir de kendini dinle canım bolca ben iş yaparken ayaktayken hiç olmuyor yatınca coşuyoruz onu dene :)
Hadi inşallah canım :) yalnız var ya sen epeydir kızım diye biliyorsun Allah korusun değişirse benden fena şoka girersin :) (buarada Allah korusun dedim çünkü kız istiyordun) hem o çilekli elbise de gözüm kaldı benim sen fıstık kızına giydirip Bana foto alacaksın
Kakao yağı iyi geliyomuş diye duydum bende canım senin dediğinden bende alıcam bunu 2 günde bir uygulasın demiş çatlıcağın varsa zaten çatlıyosun da biz en azından nemlendirelim çatlakları azaltmış olalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cinsiyeti kesinleşse bile acele etme canım daha çok erken..Eylül-Ekim gibi başlasan yeter, alışveriş dediğin nedir ki maksimum 1 haftalık iş...
Hemde ne sok!
İnsallah degismez canim..
Atmammi bi suru resim aticam.ayy dogsunlar artik
İlla tecrübe işte :) aslında cinsiyete en Son kesin demişti de kafam karıştı şimdi yine...
annemle ablam da senin söylediğinin tam aynısını söylüyorlar sabredeceğiz artık yapacak bişi yok sanırım :)) senin cinsiyet belli mi canım???
Ayyy Allah korusunBende az evvel eşime dedm aynısını doğsa da sevsek artık:) bebiş dışında konu bile konuşamıyorum ben ya görmediğin olmuş misali
İlla tecrübe işte :) aslında cinsiyete en Son kesin demişti de kafam karıştı şimdi yine...
annemle ablam da senin söylediğinin tam aynısını söylüyorlar sabredeceğiz artık yapacak bişi yok sanırım :)) senin cinsiyet belli mi canım???
19. Haftama girdim hala hissedemedim bebisi ben gibi olan var mi???? O kadarda dinliorum elimi koyuorum tik yok
:)) Heves denen cazibeli dürtü yakamızı bırakmıyor evet ama daha çok minicikler acele etmeye pek gerek yok..Çok vakit var.Benim aklımın ucundan bile geçmiyor şu an daha alışveriş konusu. 7-8 aylık olsun o zaman başlayacağım, daha zevkli olur öyle.Kız bebiş benim kuşum.
Kızımdan kalma bebek arabası, beşiği, anakucağı, kangurusu var zaten, demirbaşlar hazır yani:)) Bir kıyafetlerim eksik onu da hallederiz acelesi yok.
Bu arada ben kanguruyu çok kullandım acayi işe yarayan bişey.. Evde bile kucak istediğinde ve iş yapmam gerektiğinde kanguruya koyduğumu çooook bilirim. Tavsiye ederim o sebeple.
Bence hepimiz ayni durumdayiz :)
Ama benimki cinsiyet gibi olursa gec dogar benide catlatir.sabirsizim ya sabretmeyi ogretecek bu cocuk bana
cinsiyeti kesinleşse bile acele etme canım daha çok erken..eylül-ekim gibi başlasan yeter, alışveriş dediğin nedir ki maksimum 1 haftalık iş..
Daha erken değil mi kuzum?
Ben de öyle yapıyorum..
bende okurum 1 yasin Rabbim kabul etsin
Canım bu konuda benim de çok bilgim yok ama neticede tüm iyi niyetinle, sırf senin de duan karışması için okuyacaksın. Bence bir mahsuru yok. Okuyabilirsin ve böylelikle bitmiş oluyor. SAğolasınswift cim ben arapça okuyamıyorm ama türkçesi olursa bende okumak isterim yasin. 20 tane ayetel kürsi okuyorum yazabilirsin canım
Canim 1 yasin daha yazarmisin bana
kızlar isim konusunda kararsız kaldım kızım olacak kısmetse , ben Melinda ve Ada-Mira arasında kaldım.Melindaya ecnebi ismi diyor çevremdekiler arada kaldım.
Kızımın ismi mira daha bu şekilde meşhur olmadan önce koymuştum herkese farklı gelirdi hiç duyulmamıştı ama inan şuan çok üzülüyorum heryerde mira parka gidiyoruz herkes mira mira sahile gidiyoruz aynı hiç hoş değildüşünsene okula basliycak sinifinda en az 2-3 mira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?