Kızlar ben vajinaya doğru bi baskı hissediyorum. Sizde de var mı böle bişi?
arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:
Rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallah. Oyle cok korkuorum ki bisey olacak diye 😥😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar dua edin lütfen 3 lü testimiz 1/196 oranında riskli çıktı doktorumuz amniyosentez önerdi salı günü yaptırıcazz dualarınızı eksik etmeyinnn çok korkuyorummmm :18:
Canım lütfen üzme kendini sonuçu garanti olmayan bir test için....bebeğini daha çok yorar senin üzülmen...dualarımızda olacaksın canım..kalbini ferah tut birşey çıkmayacak inşallah...
İnşallah canım inşallah...kötü düşünüp çağırmayalım kötüyü..Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım lütfen üzme kendini sonuçu garanti olmayan bir test için....bebeğini daha çok yorar senin üzülmen...dualarımızda olacaksın canım..kalbini ferah tut birşey çıkmayacak inşallah...
İnşallah canım inşallah...kötü düşünüp çağırmayalım kötüyü..Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah
Canim bencede degismez artik seninki rahat ol.benimki degisirse bana surpriz olur artik hep kizim diyorum ama alisveris yapmiyorum dr kesin bise desin once diye :)
Degisikmis canim hic duymamistim.bende bugun vaselin kakao yagli kremini aldim cildim o kadar kuruki hemen icine aldi bol bol surmeme ragmen.artik onu hergun surucem ben ne olursa olsun catliycam eminim bu kurulukla.lieracta alsam catliycaktim yani.yaglardan yapiskan his olur diye korkuyorum acikcasi..
İnsallah iyi gelir hic catlamazsin canim :)
Benim ikili testim 50de 1 çıkmıştı cvs yaptırdım istanbulda sonucum temiz çıktı üçlü test en çok yanılma payı olan test istiyosan amniyonsentez yaptır için rahat olsun ama ultrasonda da hersey yolunda dediyse doktorun bence test hatalı pozitif çıkmıştır ama öyle bile olsa yaşadığın stresi anlıyorumyakınlarınıza amniyosentez yapıldımı
İnsallah iki gun once merdivenlerden dusunce beyin takili kaldi benim korkuya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok geçmiş olsundikkat et kendine yavaş yavaş in çık dikkatli ol artık
Meraba canım bence de dantelli çok sağlıklı olmaz ileriki aylar için alınabilir süslü süslü giydirirsin :)
Organik bildiğin iyi bi marka var mı canım ben de öyle almayı düşünüyorum
kız anneleri artık cinsiyetler belli oldu sıra geldi kıyafetlere:) ben bu hastane çıkış setlerinde beyaz üstü dantelli olanlara merak sardım.sizce ne dersiniz? Acaba kullanışlımı deneyimli anneler yazarsa sevinirim
oğluma bir sürü bir sürü bir şeyler almak istiyoryum ama kocam kızıyordaha 5 ay var abartma diyor çok sinir oluyorum bu duygusuzluklarına!
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikiz mi 😊😊maşallah ne güzel . Allah bagıslasın bızlere hepımızın kı senın erken bellı olur evet 😊demek benım besıncı altıncı ayı beklemem gerekıcek . Cevremdekılerı dusundum eskı hamılelıklerını falan bır turlu tutturamadım 😀cok guzel hamıle kıyafetlerı var ama karnın cıkmayınca gıyemıyosun tabı 😃
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikilim normaldi ultrasonda da herşey normal çıktı ama test sonucu için arayınca doktorum neye uğraığımı şaşırdımmm
merhaba sevgili aralık anneleri.. Bende nasipse 25 aralık annesi olacaklardanım:)
şimdi 15. Haftadayım ve bulantı kusmalarım hala devam ediyor( sizde de devam ediyor mu hala? Zofran bile kar etmiyor..
Ve inşallah bir oğlum olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?