2014 Aralık Anneleri

bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.

ooyy ana kız alışverişlerede çıkılmış ne güzel canım Allahım sağlıkla hayırla giydirmeyi nasip etsin

olabilir canım. bugün iftara misafirim var haftasonu bulantım birazcık azalınca hemen temizliğe giriştim. duramıyoruz ki. o ayak şismesi bende de var canım, sıcaktan da olabilir.eve gidince şu derin dondurucuların falan içindeki buz kalıpları var ya, onların üzerine bir havlu koyup ayaklarını onun üzerinde dinlendirebilirsin, rahatlatıyor o biraz.

vampir gibiyim zaten dişlerim çok kanıyor :)
5 km çok iyi yürümüşsün, şimdi de oğlun 5 km yürümüş gibi enerji harcatıyordur zaten sana

Bende senin gibiyim hamileligimin basindan beri 3 kilo verdim istahim hala yerine gelmedi herseyi secerek yiyorum tiksiniyorum bazi seylerden zaten kilom var diye dert etmeyeyim diuorum ama bazen aklima takiliyor.tuzu azalttigim icin sisim yok bide 2litre su icmeye calisiyorum

hareketsizlik canım. biblo gibi yaşıyorum daha ne olsun

aynen. ilkinde kışa denk gelmişti gebeliğim yine öğlen araları iş çıkışı yürüyüş yapıyordum şimdi öğlen arası antalyanın güneşinde yürüyüşe çıksam bi yerde düşmüş baygın halde bulurlar

nerdeeeee oğlum babacı. bana hiç yükü yok:)

saol canım deneyeyim buzu, sende bugün çok yorma kendini

Kizlar dr kontrolune giderken yine idrara sıkışıp mi gitmek gerekiyor? Rahim yukari ciktigina gore gerek yok gibi geliyo bana ama bir bilen varsa cevaplarsa sevinirim. 16+4 DE gidecegim dr a inşallah

ya bu arada dua okunuyo sanrıım forumu cok takıp edemiyorum takıldı gözüme bende okuyum yasın bı tane rabbım yardımız olsun ıns kım takıp edıyo bılmıyom ama eklesın ıns

Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?

Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?

ben süt içemiyorum ama günde 1 kase yoğurt 1 yumurta ve bol bol ayran tüketiyorum dişlerimde ne sızı ne ağrı var çok şükür her günde bayağı uzun süre fırçalıyorum yinede kanama falan olmadı çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…