2014 Aralık Anneleri

gelen hediyeler ucuz oluyor yaaa çoğu insan hediyemi hediye alıp getiriyorlar 5 tllik şeyleri ben hediye vermekten yana değilim zaten bebeğe genelde para takarım onlar ne ihtiyacı varsa alsın diye. Indirim olduğu için söledim belki kocamı bu şekilde kandırabilirsin

ya işte bizde takıntı var ya hep, yok istanbul'da eminönü, ankara'da ulus vs.. eşime bir arkadaşı söylemiş o da gidelim dedi ama söylediğin gibiyse hakikaten gerek yok. oranın kalabalığını da çekmek istemiyorum aslına bakarsan. acity en iyisi sanırım, yakınında babymall ve e-bebek de açıldı zaten. artık yavaş yavaş büyük parçaları almaya başlayalım diyoruz :)

Kizlar bisey ogrenmek istiorum sizden. Normalde takiplerimi devlette yaptiriorum. Ama cinsiyet icin ozele gittim gecen carsamba doktor haftaya cuma gene gel dedi kontrole ama ben o aksam kucuk bi kaza yasayinca ertesi gun korkuyla tekrar gittin ozeldeki doktora tabi bi ucret alinmadi. Peki cuma gunu doktorun cagirdigi gune gidince para isteyecekler mi. Maddi durumumuz o kadar parlak degil. Devlette de randevum var 15inde. Oyuzden ogrenmek istiorum herhangi bi ucret alacaklar mi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bisey ogrenmek istiorum sizden. Normalde takiplerimi devlette yaptiriorum. Ama cinsiyet icin ozele gittim gecen carsamba doktor haftaya cuma gene gel dedi kontrole ama ben o aksam kucuk bi kaza yasayinca ertesi gun korkuyla tekrar gittin ozeldeki doktora tabi bi ucret alinmadi. Peki cuma gunu doktorun cagirdigi gune gidince para isteyecekler mi. Maddi durumumuz o kadar parlak degil. Devlette de randevum var 15inde. Oyuzden ogrenmek istiorum herhangi bi ucret alacaklar mi.

bana acity yakındı o yüzden ordan aldım. söğütözünde özelcan var ordan da alan çok arkadaşım oldu. babaymall bebemarket de açıldı ama henüz gitmedim. bizim demirbaşlar var abiden. o yüzden kıyafet alıcam sadece.
ulusa da gidin görün ama aklınızda kalmasın .

Onlar süt le etkilesmez demir hapı süt süt ürünleri ve çay la etkilesir

hastaneye göre değişiyor bazılarında 1 hafta bazılarında 10 gün süren var istediğin kadar gidebiliyorsun bu süre içerisinde ücret ödemiyorsun

Son düzenleme:

Çok iyi anlıyorum seni canım biraz yapı sanırım benim arkadaş gece tost yapıp yiyormış öyle yatıyorum diyor 22 haftalık 1 Kilo almış kız...ben resmen aç uyuyorum gece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastaneye göre değişiyor bazılarında 1 hafta bazılarında 10 gün süren var istediğin kadar gidebiliyorsun bu süre içerisinde ücret ödemiyorsun

Suresi on gun biliorum ama bu dure icinde bi sinirlama var mi onu bilmiorum iste. Tesekkur ederim bilgi icin.

aynne yq bacagımın alt baldırına gırıyor cok canm yanıyor sut yogurt pek yemıyorum cok severdım ama ıstemıyorum sımdı sadce peynır zorlıyım barıı sımdılık

Kasılmalar ve kramplar genelde magnezyum eksikliğinden olur doktorun ilaç vermediyse kabak Çekirdeği ye 100 gramı günlük ihtiyacın tamamını karşılar

Yok canım o kadar uyduruk bizde pek gelmez. Gelsede giydirmem beğenmediğim şeyleri. Evet indirim varmış bak bir daha bu fiyata bulamayız falan diyeceğim. Belki ikna ederim. Bazen diyorum sen niye almak istemiyorsun. Millet alalım diye tutturuyor. Sen istemiyor musun bebişine bir şey almak diye. Saçmalama her şey fazla yolunda gitti, korkuyorum diyor. Bende çok üstüne gidemiyorum. Bende de o korku var çünkü az buçuk :18::18:

Çok büyük ihtimalle alırlar. 10 gün ya da 15 gün içinde (hastanesine göre değişiyor) ikinciye gittiğinde almaz. Diğerinde alırlar hemen.

Suresi on gun biliorum ama bu dure icinde bi sinirlama var mi onu bilmiorum iste. Tesekkur ederim bilgi icin.

sınırlama yok 10 gün içerisinde istersen hergün gidersin rica ederim ne demek.

hayır yaaa 10 günde kaç kere gidersen git almıolar kontrol olarak geçiyor o gittiklerin

merhabalar tekrar, aranizda nefes/hareket sensoru almayi düsünen var mi? beze takilanlardan mi yoksa pad olarak yatagin altina serilenlerden mi alsam karar veremedim. önceden arastirmis olaniniz varsa fikirlerini paylasir mi? tsk.

bu arada hissettigim gercekten bebekmis (artik oglum demeliyim ) , artik ciplak gözle tekmelerini de görebiliyoruz. cevap yazanlara tesekkürler

nefes hareket sensörü ben ilk defa duyuyorum :44:

hayır yaaa 10 günde kaç kere gidersen git almıolar kontrol olarak geçiyor o gittiklerin
Anormal bir durum olmazsa genelde 2 kez gidilir ya o yüzden ikinci diye yazdım :) 10ya da 15 günlük süre dolarsa alırlar tekrar ücreti.
Yanlış anlatım diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…