2014 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar, buün sabah göğüslerime baktığımda meme uçlarımın büyüdüğünü ve meme ucu etrafında kırmızı pütürleşmeler olduğunu gördüm ve çok korktum. Sizde de böyle bir şey oldumu bu arada 18 haftalık hamileyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam anneler :)
Yine basim ağrıyor.
Muhakkak iki-üç gunde bir agriyor.
Sanirim dogurana kadar Agriyacak

selam anneler :)
yine basim ağrıyor.
Muhakkak iki-üç gunde bir agriyor.
Sanirim dogurana kadar agriyacak

canım dün gece nöbetten çıktım serum taktırdım migren yüzünden aynen doğurana kadar yakamı bırakmıcak galiba kızıma hamleyken hiç atağım olmamıştı negüel

canım dün gece nöbetten çıktım serum taktırdım migren yüzünden aynen doğurana kadar yakamı bırakmıcak galiba kızıma hamleyken hiç atağım olmamıştı negüel

Geçmiş olsun canim yaa
Bazen benim de dayanilmaz oluyor esime masaj yaptırıyor yatiyorum karanlıkta. Iyi geliyor.
Hafif de olsa muhakak agri var. Bazen siddetleniyor
Allahtan nadir oluyor.

OLmaz mıııı :) ucunda büyüme,etrafında kabarcık birde renginde koyulasma bunlar göğüslerin sütlenmeye basladığını gösteren belirtilermis.birde acıyor çarpınca falan hassaslasıyor canım korkulacak birsey değil hatta tam tersi...

hayırlı olsun :) ben ilk zaman erkek hissediyodum. Şimdi kız hissediyorum. 17 temmuzda inşallah belli olacak. senin tahmının tuttu mu? :)

Öncelikle cvp geç oldu kusura bakma ancak girebildim... Benim tahminim tutmadı.. Beni gören herkes seninki erkek diyordu kız diyen hiç yoktu. Bende erkek herhalde diyordum ama kızım süpriz yaptı bize

Hehehe ben ilk aklima geleni isaretledim oda az kelimeyle cok sey anlatmak gibi biseydi galiba ama cok mevzusu oldu sosyal aglarda
Ben lise bittiginden bu yana 2 yilda bir giriyorum bazen hazirlanarak bazen hazirlanmadan hic bisey olmadi 2003 te lise bitti dusun artik

Bende koyulasma var beyaz puturlerde var ama uclari buyumedi zaten hic ucu olmadi benim.ben nasil sut vericem bebegime bilmiyorum

aynen bende 2 gundur kabak yıyorum ınsalah ıı gelır saol

Benim agrilarim 12 haftalikken basladi doktor 14 haftalikken dayanamadim artik gittikce cati kemiklerim agriyor diye demir hapini gunde iki yapti magnezyum verdi iliskiye 10 gun ara dedi bugun 7. Gun elhmdllh agrilarin yuzde 90 i gecti.

E bebekde Aventin göğüs ucu çıkarıcı bi aparatı var internetten bi bak ona hiç yoksa işine yarayabilir

14 +5 bugun cınsıyet ogrenmek ıcın gıtcem kararsızım 16 da falan gıderım dıyorum merak da edıyorum ama gorsun dıye oyuzden de soramadım dr gıdınce bende sorarım eger artarsa

14 +5 bugun cınsıyet ogrenmek ıcın gıtcem kararsızım 16 da falan gıderım dıyorum merak da edıyorum ama gorsun dıye oyuzden de soramadım dr gıdınce bende sorarım eger artarsa

Benimde 16 ya 3 te ogrendim cinsiyeti ama zor dayandim o vakte kadar darisi basina insallah

Kızlar bu arada ben kontrol günüme 10 gün kala doktora gittim dayanamadım yine :)) oğluşumu gördüm kalbim çıkacak gibi oldu yine...doktora cinsiyeti değişmiş mi diye sordum ''zorlama ikinciyi kız yaparsınız artık'' dedi buarada 15+6yım maşallah sübhanallah yavruma 16+6 çıktık ultrasonda:) 3lü test istedi yaptırmak istemiyorum dedim zaten yanılma payı yüksek sen bilirsin dedi doktorum hiç ısrar etmedi...22nci haftaya detaylı ultrasona.çağırdı ama dayanamam yine 20 de giderim ben:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Az önce, çok yediğimden dolayı bacaklarımı uzatmış dinleniyorum, elim de göbeğimde. Efe bir tekme attı, yemin ediyorum göbeğimin üzerindeki el hareket etti yukarı doğru. İlk defa bu kadar bariz oldu. Hemen eşimi çağırdım ama bir daha olmadı ne yaptıysa içerde bayagı bir efor sarfetmiş olmalı :):)

canım beni ekler misin minnak bi kızım olcak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…