Bende senin gibiyim hamileligimin basindan beri 3 kilo verdim istahim hala yerine gelmedi herseyi secerek yiyorum tiksiniyorum bazi seylerden zaten kilom var diye dert etmeyeyim diuorum ama bazen aklima takiliyor.tuzu azalttigim icin sisim yok bide 2litre su icmeye calisiyorum
nerdeeeee oğlum babacı. bana hiç yükü yok:)
saol canım deneyeyim buzu, sende bugün çok yorma kendini
Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?
Benimde ayaklarim sisiyo yaa..
Benimde disetlerim her fircalamada kaniyo az filanda degil hani :)
paylaşıyoruz teyzemizçok keyifli alışveriş yapmak
Eki Görüntüle 1180380 Eki Görüntüle 1180381 Eki Görüntüle 1180382 Eki Görüntüle 1180383 Eki Görüntüle 1180384 Eki Görüntüle 1180385 Eki Görüntüle 1180386 Eki Görüntüle 1180387 Eki Görüntüle 1180388
Kızlar gunaydın
en son yaklaşık 1 ay önce gitmiştim doktoro. Sizde benım gibi ara uzayınca merak ediyormusunuz. acaba bebegım ne yapıyor. ıyımı. cumartesi biraz iş yaptım ama agır kaldırmadım yavaş yavaş. sonra belım tutuldu. şimdi iyiyim. kafayı yıcem acaba bebege zarar vermişmiyimdir diye( bugunde işe gelirken otobus baya salladı. yine tedirgin oldum. (( Hissetsem belkide bu kadar panık olmıcam. Sanki geçen hafta ıkı gunde bır bişey oluyordu karnımın içinde. gazdır o demişlerdi. şimdi yok
Biri benim takvimi gönderebilir mi. Bebis ne ne kadar olmuş merak icindeyim. Mobil olduğum için göremiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel hepsi, güle güle sağlıkla giysin kuzucukAma bence daha alma, çok hediye geliyor canım. Ben ufak tefek kıyafetler alacağım ama geri kalanı için 6-7 aya kadar bekleyeceğim çünkü herkes onu alacağım bunu alacağım diyor, bi görmem lazım kim ne almış :)
aynen benim de iştahım yok, bulantılarım da devam ediyor. doktorum da saolsun her şeye normal diyor, sanırım hepsi böyle bu doktorların :)
olsun ya sonra çok işine yarar bu durum :)
saol canım benim, denerimannem gelecek zaten yardıma sağolsun, tek başıma çok zor olurdu
oluyor canım, ki ben de çok iyi bakarım dişlerime ve süt tüketmesem de yoğurt ayran ve peyniri oldukça fazla tüketiyorum ama yetmiyor demek ki. bitterin dediği gibi ufak çaplı bir kan kaybı yaşıyorum ben de
aaynen ya aklım karnımda yaşıyorum artıkIstyorum ki hep oynasın. Korkuyo insan bide. Neyse ben baya araştırdım rahat olun normalmiş . Yeni hissetme zamanlarında hareketler daha cok kuvvetli olmadığı için böyle olurmuş gecende sağlık ocağında takibimi yapan hemşire ye sordum normaşl dedi
geçmiş olsun canım.. ben hiç o kadar uzun ara vermedim hep 2 haftaya bir gittim. benim bulantı kusmalar son gaz devam ediyor hissedemesem bile bebeği saolsun bulantılarım varlıgından haberdar ediyor beni.. Ama endişe etme inşallah birşey olmamıştır.[
eN SON 2Lİ TEST İÇİN GİTTİM. HERŞEY YOLUNDA DEDİ. şimdidie 4 lğ test ve cisiyet için gitcem :) o çağırmadan gitmiyorum. 10 gün kaldı :)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-12-2014
Hamileliğimin 17. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 164 gün kaldı.
Bebeğiniz bazı refleksleri geliştirmeye başladı; Göz kırpmak, yabancı cizimleri gözden uzak tutar ve gözleri nemli tutar. Emme ve yutma besinlerin sindirimini sağlar. Å�u anda bebeğiniz bu refleks hareketlerini uyguluyor. Ayrıca başka rekfleks hareketleri de gelişiyor. Bebeğiniz doğduğu zaman 70 den fazla rekfleks hareketi gelişmiş olacak. Bebeğinizin ter bezleri gelişiyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 150 gr. - Yaklaşık boyu : 13.1 cm. (Baştan Popoya)
Eki Görüntüle 1180380 Eki Görüntüle 1180381 Eki Görüntüle 1180382 Eki Görüntüle 1180383 Eki Görüntüle 1180384 Eki Görüntüle 1180385 Eki Görüntüle 1180386 Eki Görüntüle 1180387 Eki Görüntüle 1180388
Ay çoook güzeller. Bayildim ben bunlara. Allah saglikla, zamanında giydirmeyi nasip etsin inşallahpaylaşıyoruz teyzemizçok keyifli alışveriş yapmak
Teşekkür ederim. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadiiiii bekliyoruzcanımmm güle güle sağlıkla kullansın inş bebişinn...ben de aldım oğluma geçen haftaaa birsürü birsürüben de paylaşiim bari kıskandım
Orası pahalıdır diye tahmin etmiştik zaten :) Başka yerlere bakarsınız canım bilmediğimiz dünya kadar bebe mağzası vardır.canım zuzuya gittik bebek odası takımlarına 4650 dediler ve çıktık
Evet Ayşen Bebe'de çok ünlüdür burda oralarada bakılabilir.Kızlar ben de yari bursa li sayilirim. 7 yil kaldim bursa da. 1, 5 yildir Eskişehir deyim. Bursa ya da bir aşk yaşıyorum doğrusu. Neyse konumuza gelelim. Benim arkadaslarimin hepsi Ayşen bebe den aldılar takimlarini. Kalite olarak da fiyat olarak da memnun kaldilar diye hatırlıyorum
Canım Cuma gününe kadar vakti var. Haberin olsun.canım yasin okumak istemişsin yasin tamamlandı. ben 94 ayetel kürsü ve bir yasin aldım ama misafirim gelecek temizliğe başladım pencere kapı dolap falan ve çok yoruluyorum akşam uzanıp kalıyorum benim aldığım bir yasini okuyabilirmisin acaba
Allah razı olsun. Biz sayıyı tamamladık o yüzden sen yine okumak istersen oku Hayrolsun kardeşimiz adına duanı edersin. Herkesin duası lazım :) Kiminkinin kabul olacağı belli olmaz. Amin.canım çok güzel düşünmüşsünüz bende okumak istiyorum 2 Yasin 50 Ayetel Kürsi alabilirim..Allah hepimizden razı olsun bizleri bebeklerimizi korusun
Benim de kanıyor canım 😔 süt yoğurt tüketiyor musun acaba?
Ayy ben bayildim bunlara yaa.iyi gunlerde kullanin canim cok guzeller.bende kesinlesirse haftaya sali kontrolum var en azindan hastane cikis seti ve bi kac yedek kiyafet almayi dusunuyorum annem alicak cunku dunya kadar hediyede gelicek annem bisey alma diyo bana aldiklarini netten gosterecek zaten ona gore alirim sonra.ates olcme cihazini ve soguk buhar makinesi yanilmiyosam fiyatlari ne kadar canim?paylaşıyoruz teyzemizçok keyifli alışveriş yapmak
Duzenli tuketiyorum diyemem canim sut icemiyorum ama yogurt ve peynir yemeye calisiyorum :)Benim de kanıyor canım 😔 süt yoğurt tüketiyor musun acaba?
Bende ayniyim canim yetmiyo dedigin gibi ne yapsak bilmiyorum.simdi doktora sorsam sut ic diycek bende biliyorum ama icemiyorum iste..aynen benim de iştahım yok, bulantılarım da devam ediyor. doktorum da saolsun her şeye normal diyor, sanırım hepsi böyle bu doktorların :)
olsun ya sonra çok işine yarar bu durum :)
saol canım benim, denerimannem gelecek zaten yardıma sağolsun, tek başıma çok zor olurdu
oluyor canım, ki ben de çok iyi bakarım dişlerime ve süt tüketmesem de yoğurt ayran ve peyniri oldukça fazla tüketiyorum ama yetmiyor demek ki. bitterin dediği gibi ufak çaplı bir kan kaybı yaşıyorum ben de
canlar geçen cuma doktora gitmiştim bebeğim hep sırt üstü yattığı için kalbinin odacıklarını göremiyorum eko isteyelim dedi istenilen var mııı
Ayy ben bayildim bunlara yaa.iyi gunlerde kullanin canim cok guzeller.bende kesinlesirse haftaya sali kontrolum var en azindan hastane cikis seti ve bi kac yedek kiyafet almayi dusunuyorum annem alicak cunku dunya kadar hediyede gelicek annem bisey alma diyo bana aldiklarini netten gosterecek zaten ona gore alirim sonra.ates olcme cihazini ve soguk buhar makinesi yanilmiyosam fiyatlari ne kadar canim?
Duzenli tuketiyorum diyemem canim sut icemiyorum ama yogurt ve peynir yemeye calisiyorum :)
Yetmiyo demekki..
Bende ayniyim canim yetmiyo dedigin gibi ne yapsak bilmiyorum.simdi doktora sorsam sut ic diycek bende biliyorum ama icemiyorum iste..
Ben daha doktor ayrintili ultrason istiycekmi onu bile bilmiyorum simdi sorsam ukala cevap verecek yine o yuzden hic bise sormamaya karar verdim..
Haftaya sali kontrolum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?