2014 Aralık Anneleri

bende 2010 da oglumu genel anestezi ile sezeryan ile dogurdum.hicbir siknti cekmedim ama yine de korkuyorum bayilip ayilamam zannediyorum

Maşallah oğluna annesii :)) çok güzel bir duyguymuş :) ben hamile kalmadan önce huylanır mıyım acaba içinde bir.canlı oynuyo sonuçta diyordum ama şimdi hareket etse de hisseetsem diye gözüne bakıyorum sıpamın bizim babamız daha bir kezcik hissetti başka da yok bizimkiler anacı olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzellll demiii İçin kımıl kımıl Hissettiğim günden beri elim hep karnımda dolaşıyorum her ana hissederim kaçırmayayım diye
16+4 te ilk hareketini hissettim. Babası daha belirgin olarak bir geçen akşam hissettim. 2-3 defa da dalgalanma gibi hissetti. Bana kızıyor birde sen çok hissediyorsun diye. Onları hissetmesem doğumu göze alamazdım olsun o kadar torpilim diyorum bende
Haksızmıyım ama :26:
kızlar şampuan bakım ürünleri için erken mi ben almak istiyorum
Valla bazıları örn.kasci neredeyse herşeyini aldı bile Ben gibiler daha 3-4 parça şeyle beklemedeyiz Ben sanırım 7. 8. ayımda falan alıcam.
Bu arada düşündüğün bir marka var mı ? tanıdığım komili %100 saf zeytin yağı üretimiymiş setini önerdi ama bilmiyorum.

Evet evet anacı olsun biz paşamla bir olup babamızı delirteceğiz. Çok kötü planlarımız var çok

Gerçekten 2 gündür bir durgunluk var. Kimseden çıt çıkmıyor. işlerimiz yok ya ondan heralde dediğin gibi

aynen canım, mayıştı herkes :)

kızlar şampuan bakım ürünleri için erken mi ben almak istiyorum

yok aslında alınabilir bence, son kullanma tarihi uzak olanları alınca sorun olacağını sanmam. ben de ramazandan sonra başlayacağım, erken erken diye diye ağırlaşacağım sonra da hiç bir şey yapamayacağım diye korkuyorum :)

oh maşallah kızlar, hareketler başladıysa kendinizi hazır hissetmeye de başlarsınız ne güzel ben daha hiç bir şey hissetmiyorum valla eşim benden daha çabuk adapte oldu babalık durumuna. sanki o hissediyormuş gibi bebeği :)

Bizde dun hisettik sanki ama benimki babasina tepki verio :)))) zaten cocuklari cok sever cocuklarda onu. Benim bebik simdiden babaci olcak gibi.

Ben heyecan yapiorum kos kos bak pitirdio diorum esime..gelio koyuo elini tik yok tabi..bak iste dogdugunda ben elimi atinca sakinlicek bizimki dioo :)

canım benim net yokta işyerinde fırsat buldukça giriyorum nete.bende çok sevindim tek başına kalmıştımben ümit hastanesinde tanser beye gidiyorum.nasıl gidiyor hamilelikkk.)

Bizim cinsiyet belli değil daha. Belli olunca da alamam çünkü eşim karşı çıkıyor. Ben de bu dönemde bol bol gezip, bol bol araştırıp karar veriyim de sonradan alması kolay olsun diye düşünüyorum. Ben bebek bakım setini mustela olarak düşündüm. Biberon avent, hastane çıkışları,zıbınlar İdil Baby, beşik ikea . Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama bebek arabası konusunda karar veremiyoruz. Babamız chiccoo istiyor ben de quinny. Dün kandırır gibi oldum son anda yine vazgeçti

canım benim net yokta işyerinde fırsat buldukça giriyorum nete.bende çok sevindim tek başına kalmıştımben ümit hastanesinde tanser beye gidiyorum.nasıl gidiyor hamilelikkk.)

Tanser bey Den de memnun herkes, onu da çok duyuyorum. Son zamanlarda. Hamilelik son bir haftadır süper valla halsizliğim,uyku Halim, göğüs hassasiyetim geçti. Eşime göre hamilelikte profesyonel olmuşum artık senin nasıl gidiyor? Umarım çalışma ortamın rahattır

Zeyno aglattin beniiiii bana doktorum hep sezeryan diyor hic normal demedi. Suan ikisinede ayni mesafedeyim gerci ama cok icten yazmissin cok duygulandim....

sebamed düşünüyorum en iyisi o gibi

bakım ürünlerinin 1 yıl oluyor genelde de heves ediyor insan :))

şampuan , vücut şampuanı, pişik kremi hepsini sebamed aldım, hala sebamedle devam ediyoruz. bez stokla bezzzz. bez dayanmıyor vallahi.

maşallah sana canım bezi ne aldın canım valla hiç bişey almadım henüz

şampuan , vücut şampuanı, pişik kremi hepsini sebamed aldım, hala sebamedle devam ediyoruz. bez stokla bezzzz. bez dayanmıyor vallahi.
Benim eşim bebeğin günde iki kere bez değiştireceğini sanıyormuş. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor şuan.
Birde hangi marka bez kullanacağım ya yara yaparsa diye stoklamıyorum onun yerine para stokluyorum
Bizde dun hisettik sanki ama benimki babasina tepki verio :)))) zaten cocuklari cok sever cocuklarda onu. Benim bebik simdiden babaci olcak gibi.
Naıl mutlu oluyordur eşin. Benim ki surat asıyor
Ben heyecan yapiorum kos kos bak pitirdio diorum esime..gelio koyuo elini tik yok tabi..bak iste dogdugunda ben elimi atinca sakinlicek bizimki dioo :)

Güzel bir kendini avutma taktiği Eşimin suratı asılınca bende söyliyeyim morali düzelsin biraz
Aynen bana da herkes karşı Eşim , ablam, annem..... Çok baskı altındayım çokk
En azından sen neyi nasıl alcağına karar vermişsin. Gider tıkır tıkır alırsın.

sebamed düşünüyorum en iyisi o gibi

bakım ürünlerinin 1 yıl oluyor genelde de heves ediyor insan :))

maşallah sana canım bezi ne aldın canım valla hiç bişey almadım henüz

kızlar bakım ürünleri genelde 1 yıl ya da >1 yıl oluyor bana da biodermada çalışan arkadaşım hediye getirdi bi sürü ..
Yusufumuz bereketiyle geliyor gerçekten annem hala alışveriş yok dio çaktırmadan ufak tefek şeyler alıyorum ama hastane çıkışı battaniye vs şeyler almadım hiç patik zıbın önlük.. 7 ayı beklicekmişizz almak için oda olayında hala kararsızım yatak odam minik , park yatağı estetik bulmuyorum ki onunda sığması zor , başka odada da yatamaz hasır sepet mi alsak bikaç ay sonra odasına geçse ama işte ayrı oda olayına kaçıncı ayda geçmek lazım bunlar heppp karışık :95::95::95:

Bende park yatağı estetik bulmayanlardanım. Bambu Sepet beşiğimiz var bizim Ablamdan kalma onu kullanacağım. Yatak odama anca onu sığdırırım zaten. 6. aya kadar onda yatabilir diye düşünüyorum. Sonra da beşik alıp yan odaya geçirmeyi düşünüyorum ama eşimin verdiği tepki. Ne kadar cani bir annesi 6 aylık bebek yalnız yatırılır mı ? Bende dedim ortamızda yatsın o zaman ben cani annelikten terfi ederim sen cani baba olursun bebişini ezdiğin için
Bana cani dedi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…