Ne guzel bir dogum hikayen var, ben ilkinde epidural sezeryan oldum tam cocugu cikarmislardıki fenalastim nefes alamamaya basladim drlar hemen uyutmuslar beni kendime geldigimde aradan iki üc saat gecmisti ve cok ağrım oldu. Şimdi ise cok korkuyorum simdiden dogum korkusu aldi beni(
Canım ne güzel anlatmışsın...darısı bize inşallah ya:) benim de bir doğum hikayem olur inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu arada ben kontrol günüme 10 gün kala doktora gittim dayanamadım yine :)) oğluşumu gördüm kalbim çıkacak gibi oldu yine...doktora cinsiyeti değişmiş mi diye sordum ''zorlama ikinciyi kız yaparsınız artık'' dedibuarada 15+6yım maşallah sübhanallah yavruma 16+6 çıktık ultrasonda:) 3lü test istedi yaptırmak istemiyorum dedim zaten yanılma payı yüksek sen bilirsin dedi doktorum hiç ısrar etmedi...22nci haftaya detaylı ultrasona.çağırdı ama dayanamam yine 20 de giderim ben:))
Az önce, çok yediğimden dolayı bacaklarımı uzatmış dinleniyorum, elim de göbeğimde. Efe bir tekme attı, yemin ediyorum göbeğimin üzerindeki el hareket etti yukarı doğru. İlk defa bu kadar bariz oldu. Hemen eşimi çağırdım ama bir daha olmadıne yaptıysa içerde bayagı bir efor sarfetmiş olmalı :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlarrrr herkeslere :)
Çok.hoşuma gitti.sabah sabah
Okurken çok ağladım. Normal de sulu gözün tekiyim. Şimdi daha da artti tabiibu dogumunda ilk dogumun gibi güzel gecsin inşallah
günaydın canım :) çok güzelmiş...hiç zor bir bilmece değil ki buoğluşunu bekleyen herkes hemen vermiştir cevabı
günaydın hanımlarrrrbugün pek sessiz buralar
Aynen öyle canım :)) senin belli oldu mu canım cinsiyet siz de bizim gibi karı koca herkesten erkek duyuup kız isteyendiniz merak ettim o yüzden :))
Evet ya herkesler kaçmışşşşş
kızlar bgn 16+3 olduk bebişimle öğlen kntrlm var cinsiyet öğrenicez inşlh
Aynen öyle canım :)) senin belli oldu mu canım cinsiyet siz de bizim gibi karı koca herkesten erkek duyuup kız isteyendiniz merak ettim o yüzden :))
Evet ya herkesler kaçmışşşşş
Ne guzel bir dogum hikayen var, ben ilkinde epidural sezeryan oldum tam cocugu cikarmislardıki fenalastim nefes alamamaya basladim drlar hemen uyutmuslar beni kendime geldigimde aradan iki üc saat gecmisti ve cok ağrım oldu. Şimdi ise cok korkuyorum simdiden dogum korkusu aldi beni(
yok canım öğrenemedik henüz ama yarın gidicem kontrole artık öğreniriz umarım :)
nereye kaçtı hakikaten herkesler?? kimse yok:))
fananaycım benim eşim de çok kız istiyordu, karnıma bakıp erkek diyenlere sinirlenirdi. oğlumuza aşık şimdi resmen. ikinci de yine kız istedi. ben oğlan olcak içime doğuyor dedikçe sesszi kaldı hayırlısı dedi geçiştirdi. ne zamanki usg fotosununda pipiyi gördü umudunu kesti. ben 10 tane daha doğursam hepsi oğlan olur X kromozomu yohhh sende diyorum şakaya vuruyorum :))
içine ne doğuyor canım, anneler hissediyor genelde..
günaydın kızlar,
çok uykum vaaar :) dün misafirim vardı, çok yorulurum diye düşünüyordum ama annemle kardeşim sağolsun her şeyi hallettiler. evlendiğimden beri ilk defa yemeğe bu kadar kalabalık misafir aldım. kalabalık dediğim de 10 kişiydik yaniben alışmışım az kişiye yemek yapmaya, kalabalık olunca ayarlayamıyorum resmen onu fark ettim. neyse ama her şey çok güzeldi, bu misafirle ramazanı kapattım :)
bu arada dün multivitamine başlayayım dedim, yine midemi bulandırdı ve çıkardım. diğerlerine de başlayamadım. yarın 4lü test için gideceğiz bakalım doktora danışacağım ben hiç ilaç kullanamıyorum nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
bende spinal istiyorum ama korkmaya başladım bu hikayeleri okuyunca ilk doğumum genel anestezi ile sezeryan oldum çok kötü geçti o yüzden belden uyuşturmalı istedim bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?