2014 Aralık Anneleri

Onunde saygi ile egiliyorum hamis halinle iyi cesaret etmissin. Ellerine saglik. Ben cesaret edemiyorum malesef

arkadaşlar 3lü taramaya hangi hafta gittiniz doktorum izinli olduğu için 18. haftamın içinde gideceğim normal mi onu merak ediyorum

Sabah sabah göz musluklarımı açtın canım ne güzel anlatmışsın maşallah oğluna :) darısı hepimize inşallah

canım ben anestezi verdikden sonra uyuduğumu hatırlıyorum drum bana ameliyatın ortasında kalkıp bağırdığımı söyledi eşim annemler duymuş sesimi ne feci çok korkmuşlar sonra tekrar anestezi vermişler ben 7 de girdim 11 de kendime geldim ( tekrar bu anı yaşamak istemiyorum inşallah yaşamayız böyle durumlar hiçbirimiz.[/QUOTE]

Anladım canım inşallah tekrar olmaz aynısı... Ben de daha önce yaşadığım 6 saatlik bir ameliyattan dolayı çok korkuyorum genelden.. Herkes doğum farklı 20 dakikalık birşey dese de o ameliyatı yaşadım ya korkum gitmiyor...normali de yapamam vakumla fln çekmek zorunda kalırlar diye korkuyorum.. En iyisi spinal sezeryan sanırım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay sinirlerim bozuldu. Xxzeynoxx arkadaşım dogum hikayenii okudum ağladım ağladım sonra asagi dogru inip fananay cigimin esinin bebise verdigi tepkilere katila katila güldüm. Ne diyim hormonlarima saglik

Hikayen ne kadar güzel. Allah'ım tekrar rahat bir doğum nasip etsin.
Haha sabırsız seni Doktorun cevabı da güzelmiş Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Şu 4 lü usg den de hepimiz sorunsuz bir şekilde geçelim de rahat bir nefes alalım İnş Allah.
Allah'ım da minnacıklar ama bizi tekmeleyip duruyorlar Benim oğluşumda babasına tepkili heralde o gelince kesiliyor tepikler
Bana aşık olacak beni kıskanıyor heralde
Ohh ne güzel sevindim oğluşunun iyi olmasına. Kilonda çok iyi. Dengeli gitmişsin
Günaydınlarrrr herkeslere :)

Çok.hoşuma gitti.sabah sabah

Günaydın canım. Evet çok güzelmiş. OĞluşlarımız bir tane
kızlar bgn 16+3 olduk bebişimle öğlen kntrlm var cinsiyet öğrenicez inşlh
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Oyyy babadan ayrı doğum hiç kolay değildir ama bebişin geleceği için bazı şeylerden fedakarlık yapılıyor mecburen. Ne güzel anlatmışsın. Allah'ım yine sana istediğin gibi normal kolay bir doğum nasip etsin ve tüm hamilelere (banada banada )

Ay sinirlerim bozuldu. Xxzeynoxx arkadaşım dogum hikayenii okudum ağladım ağladım sonra asagi dogru inip fananay cigimin esinin bebise verdigi tepkilere katila katila güldüm. Ne diyim hormonlarima saglik

Çok çabuk duygu değişimi yaşıyoruz valla. Ben ağlarken birden gülmeye başlıyorum eşim diyor senden korkmaya başladım
Yok bir şey canım hormonlar hormonlar. Doğumdan sonra da lohusalık diyeceğiz eee sonra ne bahanemiz olacak :26:

maşallah canım, çok duygulandım okurken.ben yengemin doğumunda her anında yanındaydım, aralık'ta. sakın doğurma sakın doğurma dedi bana doğumdan önce, ama doğumdan çıkınca fikrini değiştirmişti :) hastane ortamı da o kadar kötüydü ki, yengemin sancı odasının yanında 3 oda daha vardı ve hepsi de doluydu sancı çekiyorlardı. Allah'ım, hiç öyle bir şey görmemiştim. kadınların sesleri birbirine karışıyordu, biri yeter artık alın dayanamıyorum diyordu, biri bağırıyordu doktoru çağırın diye. bunlar beni hiç korkutmadı nedense. kayınvalidem de yanımızdaydı ve bana kızıyordu zaten doğurmuyorsun şimdi bu sesleri duyunca hiç doğurmazsın sen diyordu ama tam tersi oldu, yeğenimin doğumundan sonra korunmayı bıraktım ve en baştan beri normal doğum arzuluyorum :) inşallah bana da nasip olur bu güzel duyguyu yaşamak

işte 10 kişi aldım ve kotamı doldurdum bu ramazan için :) eşimin arkadaşları ifrata davet etmiş de bizi, ilk işim "biz de davet edecek miyiz sonra" diye sormak oldu aslında misafire bayılırım, çok severim ama hamilelik beni böyle yaptı :)

benim doktorum da çok rahat. ilk önce başka bir doktora gitmiştik, ilişki ilk 3 ay kesinlikle yasak demişti kanamam falan olmadığı halde. bir de şunu ye bunu ye diye tavsiye de veriyordu hatta hurma için sakın yeme falan demişti. ama şimdiki doktorum kanama olmadıkça ilişki yasağı koymadı, yediklerine tabi ki dikkat et ama yemem lazım diye çok kasma kendini falan dedi. ilaç konusunda da hep bulantıların geçince başla diyor. aslında beni de germiyor işte o bakıma çok memnunum :)

ben her akşam yapıyorum .16. haftadayım .tepki vermiyo (((

:)))

ins cnm...istedikten sonra olur...benim bebeğiime en son 4 kg dendi...iri bebek doğuramazsın felan dendi...ama ya allah bismillah dedim :)

canım valla acayip cesaretlendirdin .. içimden geçen normal doğum ama o kadar zor hikaye de var ki seninki umut aşıladı resmen bunu son haftalarda yine okumak istiyorumm inşallah 2.doğumun ilkinden de kolay olur canım maşallah diorum sana

Onunde saygi ile egiliyorum hamis halinle iyi cesaret etmissin. Ellerine saglik. Ben cesaret edemiyorum malesef

inan ben de yalnız olsam cesaret edemezdim canım, bir de çağırmam lazımdı onlar bizi hep çağırıyorlar. gözümde büyümeden baştan alayım dedim :) çağırmasak da kimse beklemez zaten, hamileyiz durumumuz ortada sonuçta

arkadaşlar 3lü taramaya hangi hafta gittiniz doktorum izinli olduğu için 18. haftamın içinde gideceğim normal mi onu merak ediyorum

3lü tarama 15-20 haftası diye biliyorum canım, normaldir yani. ama benim merak ettiğim başka bir şey var, 2li ve 3lüyü yaptıranlar 4lü de yaptırıyorlar mı? yoksa 3lü ve 4lü arasından biri mi tercih ediliyor? 4lü de 15-20 hafta arası yapılıyor çünkü.

ins cnm...istedikten sonra olur...benim bebeğiime en son 4 kg dendi...iri bebek doğuramazsın felan dendi...ama ya allah bismillah dedim :)

süpersin hepimiz böyle güzel hikayelerle sağlıkla kucağımıza alalım kuzucuklarımızı inş

sağol cnm...inşallah hepimizin doğumu sağlıklı bir şekilde neticelenir...kolay doğum yoktur, hepsi zordur, canı acıtır...ama büyük bir risk yoksa bence bu duyguyu yaşamak gerek

bu hamileliğim ilkinden çok farklı...bakalım doğumda ins nispeten daha kolay olur umuduyla :))))

Okurken çok ağladım. Normal de sulu gözün tekiyim. Şimdi daha da artti tabii bu dogumunda ilk dogumun gibi güzel gecsin inşallah

canııım ağlattın beni çok duygulandım, heyecanlandım :) Allah hepimizin hamileliğinin böyle güzel bir doğum hikayesiyle sonlanmasını nasip etsin inşallah :)

ayy benide ağlattın kız,,,kendi doğum hikayemi hatırladım o anları sanki bi kez daha yaşadım,rabbim herkese nasip etsin öyleesine güzel bi duyguki hiç bir tarifle anlatılamaz yaaaa,

Çok sağolun kızlar, amacım size biraz umut olmak, kötü senaryoları aklınıza getirmeyin.. Güzele odaklanın, doktorumuza emanetiz hepimiz..

bende spinal istiyorum ama korkmaya başladım bu hikayeleri okuyunca ilk doğumum genel anestezi ile sezeryan oldum çok kötü geçti o yüzden belden uyuşturmalı istedim bakalım kısmet

Canım ona bakarsan genel anestezinin de spinalin de kendine has komplikasyonları var.. Sonuçta anestezi alıyoruz, hepsinde risk var ama olumsuza odaklanıp o şekilde ameliyata girersek baştan beynimizi şartlamış oluyoruz, ameliyata girerkenki moral de çok önemli.. Ben spinal taraftarıyım, herhangi bir olumsuzluğu hissettikleri an anında müdahale ediyorlar zaten , doktorlarımıza emanetiz, rahat ol korkma..

Hikayen ne kadar güzel. Allah'ım tekrar rahat bir doğum nasip etsin.
Amin..

Ne güzel bir hikayen var.. Herşey gönlündeki gibi geçsin umarım..

Evet canım bu yeni doktorum biraz cool biri inşallah canım derin bi nefes alırız o zaman :)
Bir taneler oğluşlar :))

Hormonlarına sağlık canım :)) rahat ol hepimiz aynıyız

canım kan alıp yurdışına gönderiyorlar amniyosentesden daha iyi demişti doktor riskide yok demişti 2500tl ücretiydi

sağol canım bir sorYIM BU TESTİ DOKTORUMAAA
İyi sonuclarla gelirsin insallah canim. Benim ikili norml cikti doktor 3 lu filan yapcaz demedi bende sormdim. Bidaki kontrolumdeistesekte gec oluyo galiba 21. haftada kontrolum
geek görmemiş demekki doktorunnn sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına

amniyosentez yaptracam canımm inş birşey çıkmazz
Canim o testler yuzdeyuz sonuc degil ki .....uzulme rabbim saglikli bi sekilde yavruna kavusmani
nasip eder insallah...bol bol dua et
evet kesin sonuç değil öyle yazıyorr nette aama kafamı meşgul eden sorularrr offfffff

hepininize çok teşekkür ederm desteğinizden dolayı dualarınızı eksik etmeyin:18:

kızlar n'oldu size bugün, uykuda mısınız hala :) işlerim olduğunda 10 sayfa yazarsınız yetişemem, bugün rahatım forumda vakit geçirebiliyorum ama bu sefer de kimse yok

kızlar n'oldu size bugün, uykuda mısınız hala :) işlerim olduğunda 10 sayfa yazarsınız yetişemem, bugün rahatım forumda vakit geçirebiliyorum ama bu sefer de kimse yok

Gerçekten 2 gündür bir durgunluk var. Kimseden çıt çıkmıyor. işlerimiz yok ya ondan heralde dediğin gibi

Herkese merhabaa..galiba ben de artik hissediorum benim minik civcivimi :) sirtustu yattigim zaman karnimin belli bolgelerinde minik pitirtilar hissediorum :) ama swiftcigimin de dedigi gibi babasi elini gobuse koydu mu ne pitirti ne tikirti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…