Malesef cnm hissetmiyorum hic, en ufak kıpırdama yok( ben yurumeyi bırak işten eve kendimi nasil attigimi bilmiyorum. 2 tencere yemek yaparsam anca o benim butun hareketim:)) sonrada direk yatak. Kafami kaldiramiyorum inan o kadar halsizlik var. Dr un verdigi hicbir vitamin ve kan hapinida kullanmiyorum bulantilar devam ettigi icin. Kizimda hareketleri daha cabuk hissetmistim ama bunu hissedemiyorum burda herkes benden sonra ama cogu kisi hissetmeye baslamis, insallah olumsuz bir durum yoktur, cuma gununku kontrolu iple cekiyorum oglusumu gormek icin.
inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım.
burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))Gatadaki bana cocuk kardiyologundan randevu aldirdi. Muhtemelen ayrintili istemez gibime geliyor. Cuma gunu gittigimde Gatadaki yapmassa bilgiye gidicem.
arkadaşımdan bahsetmiştim gataya gidiyor diye. çocuk kardiyoloğunda kalbine bakıldı 23.haftada. ayrıntılı usg yapmadılar, biz yapmıyoruz kendin yaptır da demediler, adını bile anmadılar ayrıntılının.
Bende iki kg aldim minik bide karnim çıkti
yarin kontrolum var heycanliyim cimsiyet artik hayirlisiyla netlescek
ben tam 7 kilo aldım. kızartma hamur işi pilav makarna tatlı yemeyerek. varmı ben gibisi :)))
Kizlar merhaba hic yazamadim bugun 2 saattir okuyorum ancak bitirdim valla:)
Benim karnim 1 haftada birden bire buyudu kiloda aldim galiba ama tartilamadim en kisa zamanda tartilmam lazim..
Bu arada benimki hareket ederken ben elimi koyunca duruyo ama babasi elini koyunca devam ediyo bende bak simdiden seni seviyo diyorum :)
Bugun dusa giricektim soyundum hareket etmeye basladi kuzum ustten bi baktimki gobegimin bi sagi oynuyo bi solu nasil dalgalaniyo anlatamam o kadar mutlu oldumki :)
Gobek deligimin seviyesine kadar cikti demekki hareketleri orda hissettigime gore degilmi?
maşallah bittercim. o kadar bariz hareketi ben 6.7.ayda hissederdim. maşallah maşallahhh