• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Malesef cnm hissetmiyorum hic, en ufak kıpırdama yok:(( ben yurumeyi bırak işten eve kendimi nasil attigimi bilmiyorum. 2 tencere yemek yaparsam anca o benim butun hareketim:)) sonrada direk yatak. Kafami kaldiramiyorum inan o kadar halsizlik var. Dr un verdigi hicbir vitamin ve kan hapinida kullanmiyorum bulantilar devam ettigi icin. Kizimda hareketleri daha cabuk hissetmistim ama bunu hissedemiyorum burda herkes benden sonra ama cogu kisi hissetmeye baslamis, insallah olumsuz bir durum yoktur, cuma gununku kontrolu iple cekiyorum oglusumu gormek icin.

inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım. $DSC03692.webp burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))

Gatadaki bana cocuk kardiyologundan randevu aldirdi. Muhtemelen ayrintili istemez gibime geliyor. Cuma gunu gittigimde Gatadaki yapmassa bilgiye gidicem.

arkadaşımdan bahsetmiştim gataya gidiyor diye. çocuk kardiyoloğunda kalbine bakıldı 23.haftada. ayrıntılı usg yapmadılar, biz yapmıyoruz kendin yaptır da demediler, adını bile anmadılar ayrıntılının.

Bende iki kg aldim minik bide karnim çıkti
yarin kontrolum var heycanliyim cimsiyet artik hayirlisiyla netlescek

ben tam 7 kilo aldım. kızartma hamur işi pilav makarna tatlı yemeyerek. varmı ben gibisi :)))

Kizlar merhaba hic yazamadim bugun 2 saattir okuyorum ancak bitirdim valla:)
Benim karnim 1 haftada birden bire buyudu kiloda aldim galiba ama tartilamadim en kisa zamanda tartilmam lazim..
Bu arada benimki hareket ederken ben elimi koyunca duruyo ama babasi elini koyunca devam ediyo bende bak simdiden seni seviyo diyorum :)
Bugun dusa giricektim soyundum hareket etmeye basladi kuzum ustten bi baktimki gobegimin bi sagi oynuyo bi solu nasil dalgalaniyo anlatamam o kadar mutlu oldumki :)
Gobek deligimin seviyesine kadar cikti demekki hareketleri orda hissettigime gore degilmi?

maşallah bittercim. o kadar bariz hareketi ben 6.7.ayda hissederdim. maşallah maşallahhh

Kizlar merhaba hic yazamadim bugun 2 saattir okuyorum ancak bitirdim valla:)
Benim karnim 1 haftada birden bire buyudu kiloda aldim galiba ama tartilamadim en kisa zamanda tartilmam lazim..
Bu arada benimki hareket ederken ben elimi koyunca duruyo ama babasi elini koyunca devam ediyo bende bak simdiden seni seviyo diyorum :)
Bugun dusa giricektim soyundum hareket etmeye basladi kuzum ustten bi baktimki gobegimin bi sagi oynuyo bi solu nasil dalgalaniyo anlatamam o kadar mutlu oldumki :)
Gobek deligimin seviyesine kadar cikti demekki hareketleri orda hissettigime gore degilmi?

Maşallah prensesine canım:) benim göbüşte dışarıdan, sertleşme dışında action yok henüz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Decavit içenler özür dileyerek söylüyorum ama sizde de kabızlık yaptı mı bu ilaç...çok kötüyüm bi haftadır içiyorum fenalardayım :( Decaviti de bi haftadır aldığım için ondan şüphelendim

Canlar 30 temmuz eşimin doğum günü tişört yaptıran arkadaşlar olmuştu lütfen adres verebilirler mi ya da başka fikri olan varsa yardimci olur mu? Helppp mee

Ya Fettah

bende sevgililer günü tşörtlerimizi filan hep tish-o nun sitesinden yaptırıp aldım... hatta 2.5 sene önce vişne çürüğü 2 eşofman takım yaptırmıştım eşimle bana onca yıkamaya ne üstüne yazdırdıklarım deforme oldu nede vişne çürüğünün rengi kaydı onun için favorim o site her sene 2-3 alışverişim olur özel günler için...

Bu akşam Efe resmen coştu!!!
15 dakikadır durmadan dönüp duruyor. Az önce ilk defa yegenim hissetti tekmesini. Şimdik de eşimi tekmeledi :) bizimki afacan olacak çok heralde kızlar ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy maşallah... benim kızlarda kıpırdanmaya başladı yanlız sıpalar iyi söyletiyorlar beni, ne zaman hareket ediyorsam onlarda içerde dönüyor 1 değil 2 taneler resmen yürürken tuhaf oluyorum. durduğumda duruyor keratalar :29:

inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım. Eki Görüntüle 1182564 burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))

arkadaşımdan bahsetmiştim gataya gidiyor diye. çocuk kardiyoloğunda kalbine bakıldı 23.haftada. ayrıntılı usg yapmadılar, biz yapmıyoruz kendin yaptır da demediler, adını bile anmadılar ayrıntılının.

ben tam 7 kilo aldım. kızartma hamur işi pilav makarna tatlı yemeyerek. varmı ben gibisi :)))

maşallah bittercim. o kadar bariz hareketi ben 6.7.ayda hissederdim. maşallah maşallahhh

7 kilomu aldin cok almissin cnm ya daha simdiden, bende 68 ile hamile kalmistim 69 um simdi. Bu arada evet bu tekme seklinde hisseden disardan.gorenler falan bunlar icin cok erken gibi genelde 5.ay ve sonrasi hissedilir bu kadar net. Ben 20 haftalik oldum hala tik yok dedigin gibi bizim 2.gebelik olunca yagda bagladik ondanmidir nedir hissedemiyoruz.

Son düzenleme:
inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım. Eki Görüntüle 1182564 burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))

Kilo konusunda sana arkadaşlık ediyorum. 5 kilo aldım 20. haftamın içindeyim. Ama ben senin gibi dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum :1::1: Gerçi bu aralar hiç iştahım yok sürekli soğuk soğuk meyve yiyorum. Canım başka bir şey istemiyor :15:

7 kilomu aldin cok almissin cnm ya daha simdiden, bende 68 ile hamile kalmistim 69 um simdi. Bu arada evet bu tekme seklinde hisseden disardan.gorenler falan bunlar icin cok erken gibi genelde 5.ay ve sonrasi hissedilir bu kadar net. Ben 20 haftalik oldum hala tik yok dedigin gibi bizim 2.gebelik olunca yagda bagladik ondanmidir nedir hissedemiyoruz.

Tahmini doğum tarihlerimiz arasında yalnızca 1 gün var. Aynıyız hemen hemen ben hissetmeye 16+4 te başladım. Hatta doğru şeyi mi hissediyorum diye tereddüt ettim ama şimdi daha iyi anladım ki doğruymuş :1::1: Ama ben zayıftım hamilelikte 5 kiloyu almadan önce :1::1: O yüzden heralde yağ falan yoktu yani şimdi o 5 kilo resmen karnıma, yan taraflarıma yayıldı kaldı :1::1: Ama benim hissettiklerim hala pıt pıt şeklinde dışardan hiç belli olmuyor. Bakalım ilerleyen günlerde artacak inş Allah.

Canim sen kac haftaliksin masallah :) ben daha yeni hissediom pit pitlari..o da sadece icerden :) uyuo sanirim genelde..benimki heralde cok uykucu olcak anasi gibi :p

bende pıt pıt şekilde hissediyorum bariz bir oynama daha görmedik :(

Aynen canim..hele bende bu aralar bi istahsizlik var ki hic sorma..sabah cok guzel kahvalti yapiorum ama oglen hicbisi yiyemiorum :( atistirmalik yiom artik napim..aksam da ole cok cok yiyemiorum..zaten 17+4 oldum hic kilo almadim..sadece bel kismimdan genisledim yanlara dogru :D

maşallah sana canım ne güzel kilo almamışsın ben tartılmadım ama almışımdır diye düşünüyorum

Günaydın annişler :) Birkaç gündür yazamıyorum, bulantılarım şiddetlendi bir anda. Umarım bu durum doğuma kadar sürmez. Ama bugün çok heyecanlıyım :))) oğluşlarımı görcem. Bugün randevumuz var saat 15.00 de. İnşallah herşey yolundadır. Son günlerde kötü rüyalar gördüm etkilendim aslında. Bugün onları görünce rahatlarım inşallah

Günaydın annişler :) Birkaç gündür yazamıyorum, bulantılarım şiddetlendi bir anda. Umarım bu durum doğuma kadar sürmez. Ama bugün çok heyecanlıyım :))) oğluşlarımı görcem. Bugün randevumuz var saat 15.00 de. İnşallah herşey yolundadır. Son günlerde kötü rüyalar gördüm etkilendim aslında. Bugün onları görünce rahatlarım inşallah

günaydın:) benimde bulantılarım kesilmişti yani azalmıştı en azından bu hafta çok kötüyüm aynı dertten gidiyorum 9 ay sürecek galiba:( inşallah kötü bişey yoktur bebişlerin hareketini görnce için ferahlar

Hadi güzel haberler al inşallah

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bebişlerini görür de rahatlarsın İnş Allah.

günaydın:) benimde bulantılarım kesilmişti yani azalmıştı en azından bu hafta çok kötüyüm aynı dertten gidiyorum 9 ay sürecek galiba:( inşallah kötü bişey yoktur bebişlerin hareketini görnce için ferahlar

Bir hafta çok iyi oluyorum geçti artık diyorum. Hop başa dönüyoruz bulantı kusma halsizlik. Her hamilelik farklı oluyor, kızımda yavaş yavaş azalıp tamamen geçmişti.Bunlarda gidip gidip geri geliyo.

Hadi güzel haberler al inşallah

İnşallah :)) teşekkür ederim..

Tahmini doğum tarihlerimiz arasında yalnızca 1 gün var. Aynıyız hemen hemen ben hissetmeye 16+4 te başladım. Hatta doğru şeyi mi hissediyorum diye tereddüt ettim ama şimdi daha iyi anladım ki doğruymuş :1::1: Ama ben zayıftım hamilelikte 5 kiloyu almadan önce :1::1: O yüzden heralde yağ falan yoktu yani şimdi o 5 kilo resmen karnıma, yan taraflarıma yayıldı kaldı :1::1: Ama benim hissettiklerim hala pıt pıt şeklinde dışardan hiç belli olmuyor. Bakalım ilerleyen günlerde artacak inş Allah.

Disardan belli olmasi icin cok erken, benim hissetmememdeki neden ic karnimin genis olmasida olabilir. Yada kuzucuk cok tembel:)) dedigim gibi kiloda pek degisiklik yok ama deli gibi koca bir gobegim var popodan verip gobekden aliyorum herhalde. Karnim dehset kasinmaya basladi muhtemelen catlamaya basliyorum yaglar bir ise yaramiyor anlasilan..

Son düzenleme:
İnşallah canım, hem çok özledim kuzuları :)
Ahhh ahhh bende çok özledim yaa :43::43: 15 gündür görmüyorum :43::43: Hemencik özlüyoruz annelik işte :43:
Disardan belli olmasi icin cok erken, benim hissetmememdeki neden ic karnimin genis olmasida olabilir. Yada kuzucuk cok tembel:)) dedigim gibi kiloda pek degisiklik yok ama deli gibi koca bir gobegim var popodan verip gobekden aliyorum herhalde. Karnim dehset kasinmaya basladi muhtemelen catlamaya basliyorum yaglar bir ise yaramiyor anlasilan..
Haha tembel galiba şimdiki nesil. Ben de öyle her an hissetmiyordum bir tek dün tüm öğleden sonra fıkır fıkırdı. Döndü durdu. :1::1: Benim popom çok kaşınmıştıda anlamadım çatlayacağını bir baktım ki çatlamışım. Oraya hiç yağ sürmemiştim. Birde bacaklarımın yanları çatladı ama yağ sürmeye başladığımdan beri azaldı izleri ama kesin konuşmak için çok erken tabi. Ben katı kakao yağı ve saf zeytin yağı kullanıyorum. Göbeğimde Maş Allah hiç bir şey yok henüz.

Kizlar gunaydin..ya aklimdaki su dusuncelerden nasil kurtulucam ben nolur bana bi akil verin..pazar gunu bebegi ilk hissettigimde cok ama cok mutlu oldum ama o gunden snra nerdeyse tik yok..sabahlari bi tek ogurmem var kisa sureli..gun ici bulantilarim da cok ama cookkkk az..daha ne istiosun diceksiniz bana ama ya ben tam anlamiyla hissetmedigim icin cok korkuorum bisi mi oldu acaba die..deliricem :( cok ama cok korkuorum Allahim yardim etsin bana bizlere..cogunuz benim gibi hissedio musunuz?

Son düzenleme:
gunaydınlar, ama bende 17+3 um , bısı hıssetmıyorum , ılk gebelıgım :) merak edıyorum bende bı sorun yok dımı ? benım gıbı hıssetmeyen warmı ?

kılo hıc almadım cok dıkkat edıyorum !

haftaya 3lu test we cınsıyet ıcın gıdıces dr a , ıple cekıyorum :)

Back
X