2014 Aralık Anneleri

Bittercimin kız olacağı kesinleştimiiii takip edemiyorum valla. Aslında benimde gözüm vardı onun kızında Hain fananay hemen kerttin mi

Evet canım kız :) ama hiç.talip olma lütfen Yağız Eymen kaptı o fıstığı ultrasondan kerttim, baktım hoş kız kaçırmayım dedim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Erkekler cidden duygusuz canim benim esim diyoki ben dogunca kucagima alamam biraz buyusun oyle ancak diyo.cok sasirdim nasil yani kendi cocugunu almayacakmisin kucagina diyorum korkarim bisey olur diye diyo
Biz bu kadar basina buyrukken cocuklar ne olur bilmiyorum.ben yurtdisina raziyim gitsin dil ogrensin ama geri gelsin :)
Bittercimin kız olacağı kesinleştimiiii takip edemiyorum valla. Aslında benimde gözüm vardı onun kızında Hain fananay hemen kerttin mi

Kizlar kavga etmeyin 3 unu dizicem yanyana kimi secerse o damadim olacak doubleminkileri karistirabilir ikiside ayni ya
Var yaa erkek cikarsa benimki hepimiz burda sok yasiycaz ve cok gulucez benim annem kiz yelegi bile ormus pembe...

Doğunca mecbur alacak kucağına zaten ameliyathaneden çıkınca babaya veriyorlar deseydin :)) evet biraz duygu yüklemesi yapmak gerekiyor
aaaa Oldu mu şimdi hiç dünürcüğüm hem onlar ikiz çok benzer benimkini seç sen teyzesi:)

canlar bu aralar ne okuduğumu anlıyorum ne yazdığımı ramazandan kafam döndü çok agresifim napıcam ben yaa beni gülümsetiyorsunuz Allah razı olsun

Kizlar gobegimin resmini paylasayim duzenli olarak paylasiyorum

Bu tok halim kahvaltidan sonra

maşallah canım benim belim çok kalınlaştı 64 tü 85 olmuş ama göbüş pek yok ya kız olduğu için mi acep ?

Ben bilmiyodum oyle oldugunu babayami veriliyo cidden.kiz evi naz evi nazlanicaz tabi
canlar bu aralar ne okuduğumu anlıyorum ne yazdığımı ramazandan kafam döndü çok agresifim napıcam ben yaa beni gülümsetiyorsunuz Allah razı olsun

Canim neden agresif oldun sen bakalim?

Ben bilmiyodum oyle oldugunu babayami veriliyo cidden.kiz evi naz evi nazlanicaz tabi

Bilmiyorumki canim buyuk ihtimalle benimkide kiz 1 haftada karnim buyudu resmen benimde

bilmiyorum ki kujum yaa eşime çok sinir oluyorum bu ara ben niye oruç tutmuyormuşum ne desem oruçluyum diyor sanki keyfimizden tutmuyoruz iyice zıvanadan çıktı yada benim tahammülüm az ne dese batıyor kız olacak diye tripli zaten ben mi yaptım göndereydin Y kromozomu dedim beceriksiz :)

Sen cok gerginsin ben de inadina aglak surekli aglama modundayim..ailemin yanindan gecen cuma geldim ozledim die agladim yine iste bak..ota .oka agliorum anlayacagin

Fananaycım gördüğün gibi üçünün arasından seçicek Lütfen kendi kendinize gelin güvey olmayınız Şaka bi yana kız değilse bende çok gülerim :))) Süpriz olur sanada bizede :d

bende önüme geleni azalıyorum arkadaşla gezerken tanıştırdığı kişiye öyle diyor hamile o sinirli :))

Ayyy halimiş benim minnacık gelinim maşallah canım :))

maşallah canım benim belim çok kalınlaştı 64 tü 85 olmuş ama göbüş pek yok ya kız olduğu için mi acep ?

Benim göbüş artık hamileyim diyor atayım bi ara :)

Evet canım babaya veriyorlar.hazırlıklı olsun eşin

Aaaaaaa bu erkekler de bi tuhaf ha onlarda hamile psikolojisi sanki! Benim eşim de biz kız diye bilirken prenseslerim diye seviyordu, leb demeden çorumdan leblebi getiriyordu resmen varya göreceksin ..ama erkek ya şimdi karnımı len diye seviyor çok kızıyorum çok! Dediğim gibi çocuğu içerde sakallı bıyıklı koca herif sanıyor heralde benim herif ben de ona diyorum bi X kromozomu yollayamadın diye o sinir olsun ben sinir olacağıma :))

Bendensin kuzum :) bende o dediğin sebeplerle ağlıyorum dandini dandini dastana danalar girmiş bostana yı dinlerken ağlayabiliyorum durum o derece vahim

bende önüme geleni azalıyorum arkadaşla gezerken tanıştırdığı kişiye öyle diyor hamile o sinirli :))

Bende çok agresifim canım bu ara. Özellikle en sevdiklerime karşı. Anneme eşime kızıma.. sonra üzülüyorum ama elimde olmadan kırıyorum onları.Çok tahammülsüz bi insan oldum.

Bende çok agresifim canım bu ara. Özellikle en sevdiklerime karşı. Anneme eşime kızıma.. sonra üzülüyorum ama elimde olmadan kırıyorum onları.Çok tahammülsüz bi insan oldum.

ne yapcas biz ya dua da ediyorum ama çenemi tutamıyorum hiç annem yanımda şimdi gidecek bi kaç güne ama çenem durmuyor

ne yapcas biz ya dua da ediyorum ama çenemi tutamıyorum hiç annem yanımda şimdi gidecek bi kaç güne ama çenem durmuyor

Elimizde olmayan bişey bu. Normalde ben annemle hiç tartışmam kırmam onu. Ama şimdi kızım konusunda hep azarlıyorum annemi. Üzülüyo o da benden beklemediği için

Elimizde olmayan bişey bu. Normalde ben annemle hiç tartışmam kırmam onu. Ama şimdi kızım konusunda hep azarlıyorum annemi. Üzülüyo o da benden beklemediği için

tek başıma bi dağa falan mı kaçsam acaba :) ordan size yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…