Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy bu doktorlardaki kaprisede uyuz oluyorum benimkide forumlara takilma yalan yanlis bilgi dolu diyo iyide sen benim ne paylastigimi nerden biliyosun?bana doktoruna sor deme bacımmmm
:) hani sağımda olsa apandist diye acile gidecezde sol oluncak rahim genişlemesi vs... diyip duruyoz çekiyoz ağrıyı
doktorda zaten ben sana dememişmiydim ağrıyacakkkkkk aynı soruları sorup durma diyo :)
farklı sorularada delleniyo
Canim takilma yaa verirsin zaten odemse gecer bence.ben herseyi yiyorum istahim bi acildi sorma :)Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo(((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..
Cok guldum yaaBak benim oğlum böyle olacak
Hayirli olsun tatlimmm :)selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooorartık ben de yeşil kartlı olmaya adayım
Canim x ve sey cektihadi yaaa ben de eskişehirde çalıştım 4 yıl.. doğurmadan bi gitsek de karakedide x yesek, kırım şeycisinde şey yesek. offfffff offf
seni anlıyorum 2,5 yaşında oğlum var şimdiki de oğlan. ben ağlamadım bu abuk laflara ama gerçekten hayırlı olsun denmiyor, hayırlısı olsun deniyor çok enteresan. ama bir daha böyle cümle kuran olursa benimki oğlan kızı da sen doğur da sevelim diye yapıştıracam lafı diyenin yaşına başına bakmadan:)) kız istemedim hiç, içime hep erkek doğduğu için sanırım. ama eşim baya etkilendi. kız çok istiyordu.
sana zararı olmadıktan sonra olsun canım, bizde de öyle :) annesinin kıymetini bilen eşinin de kıymetini bilir hem, aşırı düşkün olmadıktan sonra senin de kıymetini bildikten sonra sıkıntı yok :)
bundan yıllar yıllar sonra Allah ömür verir de görürsem o günleri, kızım anne benim erkek arkadaşım var diye gelirse ilk işim "annesinin adı fananay değil, değil mi?" diye sormak olacak
Tesekkur ederim canim saol :) ben de yarin gidicem bakalim..ama cevremde herkes 20.hafta dedigi icin insan ister istemez cekinio :)
Aminn..
Tabi canım fos çıkacağımız belli zaten.Her şey istediğimiz gibi olmaz ki. Ama yinede tabi ki sevdiği kişi olacak ama uzaktan sevsin benim yanımda sevmesin banane Zaten kıskanç bir yapım var
bundan yıllar yıllar sonra Allah ömür verir de görürsem o günleri, kızım anne benim erkek arkadaşım var diye gelirse ilk işim "annesinin adı fananay değil, değil mi?" diye sormak olacak
ayy bak ben ne yazmışım sen ne yazmışsın utandırdın beni
Cok guldum yaainsallah canim :)
Hayirli olsun tatlimmm :)
Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo(((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..
Bi de kızlar ben bugün bebişimle birlikte klasik müzik dinlemeye başladım. Doğduktan sonra uykuya geçişi kolaylaştırdığını söylüyor deneyenler.
Evet aynisini okudum bende haklilarmis demekki herkes bu tarz ruyalar goruyoayyy canım inanır mısın geçen gece ben de aynı rüyayı gördüm ve aynen senin gibi tabirine baktığımda o yazıyla karşılaştım :) yazıda denildiği gibi kafamız hep bunlarla dolu olduğundan böyle rüyalar görüp duruyoruz demek ki :)
Hayirli olsun canim kizinArkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..
Benimde sagdan sut gelmiyo soldan geliyo ikisinide deniyorum:)Canım sanmam değişeceğini. 16 dan sonra net ayrılıyormış çünkü hayırlı olsun prensesin Allah bağışlasın canım :)
Canım inanır mısın aynı rüyayı 3_4 defa gördüm ve resmen emzirdiğimi hissettim rüyamda anlamına baktım tabir edilmez psikolojik yazdı :)) 9 ay rahat yok bize neyse kaldı 5 ay inşallah
Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))
Bende dinlettim bu gün yarım saat uyku moduna geçti heralde hiç kıpırtı yok. Dün bu saatlerde kıpırdıyordudaha erken değilmi ben 5. aydan sonra dinletilir diye biliyordum peki bebeğin hissediyormu
sağol canıım :) hadi artık sen de ver müjdeyi, en nazlımız da seninki çıktı vallahi
Ayyy sesli güldüm vallahi canım benim :))
Yaaa özüm de iyiyimdir kız aslında :)) erkek evlat azıcık gözümü korkutuyor sadece :)
Aaa benim kizimla kertecektin hani sen?
Vermiyorum kizimi sana o zaman
İnsallah canim yaaaa.sali randevum var o zaman belli olir artik umarim.bende yoruldum beklemekten.alisveris yapmak istiyorummmm :)
Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/
Aaa ayıp ettin bitterciğim :) Rizeye gelemezsem oğlumu özlerim.. Aslında burası senin de memleket sayılır Kayseri'ye ver kızını ultrason kertmesi olsunlar bizimkiler
tahmin edebiliyorum canım, asıl ben çok iyi davranırım hiç kıskanmam diyenden korkmak lazım
Paylaşılamayan Fananay'ın paşası. Ultrason kertmesi ne kız
Bende dinlettim bu gün yarım saat uyku moduna geçti heralde hiç kıpırtı yok. Dün bu saatlerde kıpırdıyordu
Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?