2014 Aralık Anneleri

ayy bak ben ne yazmışım sen ne yazmışsın utandırdın beni

Ayy bu doktorlardaki kaprisede uyuz oluyorum benimkide forumlara takilma yalan yanlis bilgi dolu diyo iyide sen benim ne paylastigimi nerden biliyosun?
Ben soru sormama karari aldim zaten keain cozum :)
Canim takilma yaa verirsin zaten odemse gecer bence.ben herseyi yiyorum istahim bi acildi sorma :)

Bak benim oğlum böyle olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guldum yaa insallah canim :)
selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooor artık ben de yeşil kartlı olmaya adayım
Hayirli olsun tatlimmm :)
Canim x ve sey cekti

Son düzenleme:

Yok canım eşim sağolsun dengeyi kurar. Bana da çok değer verir. Kıymeti mi bilir sağolsun.

Fananayın içini mi okudun ne yaptın. Ondan önce yazmışsın

Tesekkur ederim canim saol :) ben de yarin gidicem bakalim..ama cevremde herkes 20.hafta dedigi icin insan ister istemez cekinio :)

Ben şöyle biliyorum 17 den başlayıp 20.haftaya kadar yapılabiliyormuş doktorum öyle demişti.ocaktan da aradılar gidiyim dedim.öyleki yaptırmaya nlr da var.herkes bişe söylüyor şeker yüklemesi şuan gündemde doktorum kesinlikle yapılmalı diyor ama Canan Karatay neler söyledi geçenlerde kafam karıştı iyice.

Aminn..

Tabi canım fos çıkacağımız belli zaten. Her şey istediğimiz gibi olmaz ki. Ama yinede tabi ki sevdiği kişi olacak ama uzaktan sevsin benim yanımda sevmesin banane Zaten kıskanç bir yapım var

Aynen canım aynen gitsin evlerinde sevsin gözüme gözüme sokmasında :))

bundan yıllar yıllar sonra Allah ömür verir de görürsem o günleri, kızım anne benim erkek arkadaşım var diye gelirse ilk işim "annesinin adı fananay değil, değil mi?" diye sormak olacak

Ayyy sesli güldüm vallahi canım benim :))

ayy bak ben ne yazmışım sen ne yazmışsın utandırdın beni

Yaaa özüm de iyiyimdir kız aslında :)) erkek evlat azıcık gözümü korkutuyor sadece :)

Cok guldum yaa insallah canim :)

İnşallah bitterciğim :))

bende aynıyım cnm hemde nasıl dikkat ediyom normal zamanda böyle dikkat etmedim ama 5 kilo aldım kendime çok sinir oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor ((

Evet aynisini okudum bende haklilarmis demekki herkes bu tarz ruyalar goruyo
Hayirli olsun canim kizin
Benimde sagdan sut gelmiyo soldan geliyo ikisinide deniyorum:)

Aaa benim kizimla kertecektin hani sen?
Vermiyorum kizimi sana o zaman

sağol canıım :) hadi artık sen de ver müjdeyi, en nazlımız da seninki çıktı vallahi

İnsallah canim yaaaa.sali randevum var o zaman belli olir artik umarim.bende yoruldum beklemekten.alisveris yapmak istiyorummmm :)

Ayyy sesli güldüm vallahi canım benim :))
Yaaa özüm de iyiyimdir kız aslında :)) erkek evlat azıcık gözümü korkutuyor sadece :)

tahmin edebiliyorum canım, asıl ben çok iyi davranırım hiç kıskanmam diyenden korkmak lazım

Aaa benim kizimla kertecektin hani sen?
Vermiyorum kizimi sana o zaman

Aaa ayıp ettin bitterciğim :) Rizeye gelemezsem oğlumu özlerim.. Aslında burası senin de memleket sayılır Kayseri'ye ver kızını ultrason kertmesi olsunlar bizimkiler

İnsallah canim yaaaa.sali randevum var o zaman belli olir artik umarim.bende yoruldum beklemekten.alisveris yapmak istiyorummmm :)

çoook iyi anlıyorum seni, bugün öyle bir rahatladım ki öğrenince... en büyük sıkıntı belirsizlikmiş, yoksa kız olsun erkek olsun ne önemi var, bizim kuzucuğumuz her türlü :) artık salı gösterir inşallah, sen de kurtulursun beklemekten canım :)

Paylaşılamayan Fananay'ın paşası. Ultrason kertmesi ne kız

tahmin edebiliyorum canım, asıl ben çok iyi davranırım hiç kıskanmam diyenden korkmak lazım

Değil mi canım :)) erkekler evlenince karılarına daha çok değer veriyorlar bu gerçek şimdi :)) ben de tırsıyorum :)

Paylaşılamayan Fananay'ın paşası. Ultrason kertmesi ne kız

ultrason kertmesi kız bu beşik kertmesinin en modern versiyonu ultrasonda kertiyoruz sıpaları :))))

Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah miniklere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…