2014 Aralık Anneleri

günaydın hanımlarr bişey sorcam sizlere bebişleriniz tam tekme atmaya başladı mı? ya da ne zaman atmaya başlar biliyor musunuz?

Günaydın Canım öyle kuvvetli tekmeler yok henüz ama benimki iki haftadır hissedilecek derecede atıyor. Genelde uzandığım zAmanlar atıyor elimi koyunca kesiyor

Allah yardımcınız olsun canım hayırlı haberler alırsınız inşallah..

çok sağolun kızlar.
bir yanım rahat hiç bir yok bebeğimde diyor.
bir yanımda ya varsa diyor
çok kötü bir hastalıkmış. kromozom eksikliği mi ne. bebeklerin yüzde 95 i doğmadan ölüyormuş.
Rabbime emanet guzum.

Ay öyle sıkış tepiş yatamam ben daraltı gelir bana nasıl bi psikolojiyse döndüğüm an uyanıyorum ya ona şaşkınım alışcam mecbur da. Çabuk olur inşallah

Günaydın tatlı anneler,
enerjinize hayranım maşallah size ben işten eve gidince evi topla, yemek hazırla kaldır derken hiç bakamıyorum buraya ve sabah bir geliyorum ben gittikten sonra ne muhabbetler dönmüş, çok üzülüyorum kaçırdıklarım için
özellikte çocuğu olanlar, sizlere daha kocaman maşallah, ben kendime zor yetişiyorum ya :)

canım hiç korkma bana da demişlerdi ben de amniyosentez yaptırmıştım sonucu temiz çıktı tarama testleri yanlış çıkabiliyor ayrıntılıda bişey çıkmadıysa yoktur bişey

Canım veren de O alan da o. Nasipte ne varsa yaşayıp göreceğiz kendini üzme kimsenin garantisi yok unutma buradan birbirimize destek olalım senin için dua edeceğim

Günaydın Canım öyle kuvvetli tekmeler yok henüz ama benimki iki haftadır hissedilecek derecede atıyor. Genelde uzandığım zAmanlar atıyor elimi koyunca kesiyor

yani tekme denilebilecek boyutta mı canım?yani benim arada bir damar atması gibi oluyor öyle mi? ben de bekliyorum tekmeleri.... atması gerekir diye düşünüyorum o yüzden biraz endişeliyim...:18:

canım hiç korkma bana da demişlerdi ben de amniyosentez yaptırmıştım sonucu temiz çıktı tarama testleri yanlış çıkabiliyor ayrıntılıda bişey çıkmadıysa yoktur bişey

illa bi yüreğimizi hoplatacaklar değil mi?
tam ayrıntılı usg çekmedi 20-24. haftalarda bakılırmış.
ama bulgu olabilecek her şeyine baktı. baş çevresi göbek. eller ayaklar bacak kol boyu. kalp atışı vs..
8 ağustosta ayrıntılı ultrason için aynı kadından randevum vardı zaten.
tamam dursun dedi, o zaman da bakarız dedi.
darısı bana inşallah benimkiler de temiz çıkar.

Canım veren de O alan da o. Nasipte ne varsa yaşayıp göreceğiz kendini üzme kimsenin garantisi yok unutma buradan birbirimize destek olalım senin için dua edeceğim

aynen öyle canım tedavi bebeği bizimki. aşılama ile kavuştuk ona.
Rabbim ömür vermiş olsun da sağ salim kucağıma alayım, hepimiz alalım inşallah.

yani tekme denilebilecek boyutta mı canım?yani benim arada bir damar atması gibi oluyor öyle mi? ben de bekliyorum tekmeleri.... atması gerekir diye düşünüyorum o yüzden biraz endişeliyim...:18:

Evet canım aynen öyle damar atması gibi çook hafif pıt pıt şeklinde daha fazlası beklenemez zaten daha 200-300 gr kadarlar endişelenmene hiç gerek yok 😊

Günaydın canım. Allah yardımcın olsun, inş hiç bir şey çıkmaz bebişinde de hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına. %90dır %10dur böyle rakamlar hep veriyor doktorlar, çünkü o şekilde 1000 vakadan 1i bile sorunlu çıksa kesinlikten bahsetmek mümkün olmuyor.
yani normal seyrinde giden bir hamilelikte bile bebeğiniz sağlıklı demiyorlar, sağlıklı görünüyor diyorlar.
İnşallah amniyosentezde de bir şey çıkmaz da güzel haberlerini paylaşırsın bizimle :)

Aminn canımm allah bağışlasın inşallah.

Kızlar ben henüz hiçbirşey hissetmiyorum yawww kızımda gerçi 22 haftalıktı hissettiğimde bu ikinci gebelik ama yok daha erkenmiki sizler ne durumdasınız?

kasım ortasında doğurmuş oluruz kuzum rabbim nasip ederse

evet canım yaa sürekli olasılık olasılık olasılık.
keşke hiç yaptırmasaydık diyorum bunları.
artık olan oldu vakit hemen geçse de alsak güzel sonucu inşallah.

Sana da günaydın canım valla ben de okudum muhabbetleri çoğu yerde deli gibi güldüm vallaa biraz da kıskandm neler kaçırıyorum diyeee maşallahh aralık anneleri sizee

Kızlar bi sorum olacak malum hepimiz nasip olursa kışın ortasında doğum yapacağız. bebek arabanızı doğuma yakın mı almayı düşünüyosunuz yoksa havalar ısınınca mı?

Canım hiç endişe yapma ben ikiliyi yaptırdım istemeye istemeye eşim istiyor diye..şimdi 3 lü test istedi doktorum istemiyorum dedim zaten yanılma payı yüksek sen bilirsin dedi.yaptır bile demedi düşün..güvenmiyorum bu testlere çok görüyorum çünkü anormal çıkıp sapasağlam doğanları..hamileliğin burnundan gelmesi dışında bi işe yaramıyor bunlar bence...iyi haberlerle gel inşallah canım ben inanıyorum bişicik çıkmayacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öyle şeyler getirme aklına. amniyosentez yaptırmışsın, inşallah güzel sonuç alacaksın ve bir daha da acabalar kalmayacak aklında. içini ferah tut sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…