- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...
Hiç kızma canım. Yontmaya da çalışma değişmiyolarOnların DNA sında var duygusuzluk. İstisnalarda vardır tabi :) Fananayın ki kulağını bile koyuyormuş valla kavga çıkarcam bu gece
Fananaycim yaa dinledigim hareketli muziklere bile aglar oldum.nasi bi ruh degisimidir yaaa :)
Pipidas dublem ben esimin yaptiklarini solemiim o zaman o kavga sabaha kadar surerama dayanamicam birini soliim.. bugun iftardan sonra balkonda yere uzandim belim agridi die..bebissss die seslendi esim ben de bana seslenio sandim efendim dedim..senin bebisligin kalmadi artik oglumla konusuom ben dedi.sonra geldi gobegimi once soldan opelimm simdi de sagdannn bi de ortadan belki ordasindir dedi optu gitti kaldim ole..simdi bebisligimin bittigine mi uzuleyimmm oglunu sevdigine mi sevineyim anacimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 li testimiz temiz çıkmıştı. 3lü ya da 4lü yaptırma taraftarı zaten değildim. Tam o zamanlarda doktor değiştirdim. 2 li testimin sonucunu götürdüm yaptıralım demedi benimde işime geldi yaptırmadım. Allah'a emanet tekrar bekleyip o sıkıntıyı çekmek istemedim. Ayrıntılımız var bakalım onu da sorunsuz atlatsak çok sevinceğim. İnş Allah hepimiz sorunsuz sağlıkla bebişlerimiz alırız kucaklarımıza. Aminn
Evet canım sanırım baya gerekli olacak travel sistemler çok güzel.. Senin almayı düşündüğün model var mı çokk çeşit var ya kafam karıştı valla 😄
ah fananay dün benden sonra ne işler çevirmişsiniz, senin oğlan paylaşılamamış
ben de bu testleri yaptırmak istemiyordum ama eşim çok pimpirikli, doktor ne dese yaptıralım diyor. 2li testin sonuçları çıkana kadar uykusu kaçtı resmen, tamam önemsemesi güzel ama bu kadar telaşlı olması da iyi değil aslında. neyse ki düşük çıktı riskimiz, şimdi de 4lüyü yaptırdık ve aynı telaşla 4lünün sonucunu bekliyor artık
Evet ya aynen ben de bu niye pıtlatmıyor şimdi diye dert ediyorum 😊
amin canımbana kalsa ben de yaptırmayacaktım ama dediğim gibi eşim istedi. neyse olsun, temiz çıksın da önemli değil. Ayrıntılıya 4 hafta sonra gideceğiz biz, 21. haftamızda. ondan sonra bir şey kalmıyor sanırım, şeker yüklemesi var ama o da böyle tedirgin olacak bir şey değil zaten :)
biraz baktık da pierre cardin in ve chicco nun yeni modelleri var onlar çok hoşuma gitti. ikisinden biri olur diye düşünüyorum. biraz daha göz gezdirip karar veririz artık :)
ben de dörtlü sonucumu bekliyorum bu arada , inşallah hiçbirimiz kötü sonuçlarla karşılaşmayız canım.
canım kendini çok korkutma asla strese girme... çünkü stres bebeğinini de etkiliyor...her şey Allah'ın izniyle olur...önemli olan senin pozitif düşünmendir... korkma Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz zaten büyük bir ihtimalle sağlıklı demiş doktor...sen de kendini daha fazla korkutup bebişini üzme...
Anladım canım travel sistem alacaksın sanırım beğendiğin bi model vAr mı peki? Karar vermek çok Zor olcak yaaa 😊
duuuur sakin ol.:18:her bünye bir değil canım. ben ilk gebeliğimde dikkat ettim günde 5 km yürüdüm. 14 kg aldım yinede. ama ben 10.gün 4 kilo fazla ile kaldım.2ay sonunda eksiye bile düştüm. hepsi gitti. sağlıklı beslenerek sporla alınan kilo kilo değil. bebek su kan plesanta ıvır zıvır şu bu.ben bu gebelikte yürüyemedim hala. tek derdim o
gözünaydın cnaım hayırlı olsun duble paşalar. en az 10 kişi kasımda doğurur zaten. ilk gebeliği sezaryan olanlar mesela. ben de dahil:)
haha çok güldüm yaaaaa... züğürt ağadaki evlenmek isteyen dede geldi aklıma sabah sabah ne alakaysaaaaa. ben garı istirem diyor senin minnoş:)))
bitter sneinki oğlan çıkarsa ne gülerim ammaaaaaa:) fananay napacak o zaman:)))
bana da bakıcı batıyorrrrrrr. 1,5 yıl oldu hala aldığı şeyi işi bitince yerine koymuyorrrrrrr, o bardakları tabakları tupperlerı kafasına geçirecem bir gün kendimi tutamayıp....
yaaa paşam çok yakışıklı teyzesi şimdiden bakalımmmben de 2liyi senin gibi inan eşim ısrar etti diye yaptırdım...3 lüyü de istiyordu o aslında'' ben de sana zeka testi yaptırayım düşük çıkarsa seni terk edeceğim uygun mu'' dedim gık demedi yani yanlış anlaşılmak istemem tabiki benim fikrim ama ne olursa olsun ben kuzuma kıyamam sonuçta en azından hamileliğim kafam rahat olsun istiyorum..doktorda YANILMA PAYI YÜKSEK diyince tamamen vazgeçtim 3lüdür 4lüdür yaptırmayacağım sadece detaylı usg ye gircem 22nci haftada o da anne karnında düzeltilebiliyormuş bzı bulgular Allah korusun varsa diye gircem canım... ya canım buarada 3 gün önce girdim ultrasona ama çooooooooooooook özledim oğlumu ben 9 ayı nasıl bitircem acabaaaaaaa
inşallah canım ama biliyorsun ki güvenilmez testler. buna rağmen neden yapıyorlar anlamıyorum..
ay evet canım yaa benim stresim sıkıntım bebeğimi de etkiler diye korkuyorum.
o yüzden iyi çıkacak korkma diye kendimi telkin ediyorum.
bebeğimi de iki gündür hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
pıt pıt vuruyor resmen. inşallah ben iyiyim anne diyordur guzum :)
günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...
Ben yapayım diyeceğim ama bu taployu nerde hazırlayıp yapıyor hiç bilmiyorum ki ? Bayblove ile görüşeyim eğer yapabileceğim gibiyse yaparım.
Biz çok kilo alanlar olarak her şeyi açabiliriz. Malum moraller bozuk
her bünye bir değil canım. ben ilk gebeliğimde dikkat ettim günde 5 km yürüdüm. 14 kg aldım yinede. ama ben 10.gün 4 kilo fazla ile kaldım.2ay sonunda eksiye bile düştüm. hepsi gitti. sağlıklı beslenerek sporla alınan kilo kilo değil. bebek su kan plesanta ıvır zıvır şu bu.ben bu gebelikte yürüyemedim hala. tek derdim o
gözünaydın cnaım hayırlı olsun duble paşalar. en az 10 kişi kasımda doğurur zaten. ilk gebeliği sezaryan olanlar mesela. ben de dahil:)
haha çok güldüm yaaaaa... züğürt ağadaki evlenmek isteyen dede geldi aklıma sabah sabah ne alakaysaaaaa. ben garı istirem diyor senin minnoş:)))
bitter sneinki oğlan çıkarsa ne gülerim ammaaaaaa:) fananay napacak o zaman:)))
bana da bakıcı batıyorrrrrrr. 1,5 yıl oldu hala aldığı şeyi işi bitince yerine koymuyorrrrrrr, o bardakları tabakları tupperlerı kafasına geçirecem bir gün kendimi tutamayıp....
Günaydın Swift im. Ne güzel olur şu tablo işinin ucundan tutsan. Cinsiyetler belli çoğu kişinin erkek senesi mi kız senesi mi tablodan belli olur ne güzel
Travel sistemler çok hantal bence. Geçen graco nın Travel sistemine baktık araba 6,5kg güya ama o kadar hantal ki manevra yapamıyorsun. En çok chicconun lite way pluus modelini öneriyorlar. Baston puset in üzerine ana kucağı monte ediliyor çocıuk büyüyünce direk bastona geçmiş oluyorsun. Puset in ağırlığı 7 kg ana kucağı 4,5 kg. Manevrası gayet iyi. Bu babamızın favori arabası. Benim kine gelince quinny zap extra 2 . Bu arabaya güvenlik testlerinden iyi puanlar alan maxi cosi ana kucağı monte ediliyor. Katlandığında en küçük olan bebek arabası, üç tekerlekli, havalı bi arabapuset 8.9 kg ana kucağı 3,5 kg. BUnun da manevra kabiliyeti gayet iyi. Karar veremedik anlayacağın.zaten en zoru bebek arabasına karar vermekmiş. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu arada
aynı dert bende de var valla hergün ultrasona girip bebişimi kontrol edesim var
Bence de bazıları çok hantal o kadar para verip ziyan olursa çok üzülürüm yani. Bahsettiğin iki araba da çok güzel canım ben de beğenmiştim ama hiç elimle dokunmadım sadece internetten tavsiyeler üzerine inceledim. Üç tekerleklilerde denge problemi oluyor diyolar denedin mi hiç? çocuk büyüynce bastona ihtiyaç oluyormuş şu aralar gönlümden chicco geçiyor
Shımarikcm canım o daga ben de geleyim.. Evliliğimizin başından beri etmediğimz kadar kavga ediyoruz esimle sürekli ağlıyorum üstelik kavga sırasında beni ağıt tutuyo iki laf sayamıyorum oturup bi de hırsımdan aglıyorumiki gun once adamı bosayıp memlekete gidiyodum valizi bile topladm bugun sanki bisey olmams gibi yasıyoruz valla aynen devam.. Kendim kendime action yaratıyorm anlican hepsi geçici bütün suc hormonlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?