- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Hahay inşallahAyyyyy benim bebiş bi zamanlar kızkenadı Beren olacaktı :) Beren güzel güzel... beren koyun zeki akıllı tanınmış kadın demek :) bir de Beren Saat'in güzelliğinden olur belki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bı Irem bıde Erenınız var anlasılan benım ablamında Irem ve Erenı var sımdıkı kız uygun ısım arıodu dur bı senın ısımlerı bı cıtlatayım 4 gun sonra sezeryanı var daha ısım bulamadı yazıkablamda nerden duyduysa Elvın olsun dıyordu ama bana sarkıcı Elvısı hatırlatıor oyuzden cok ıtıcı geldı bana
hnagı kanalı acsam adam cıkıor karsıma mıllet yemekten tıksındı ben adamın bal satmasından pufff gene daraldım
canım ılk hıssettgımde tam sol kaburgamın altında bı damarda segırme olaraktı ama tabı ben benım burda ne var ya atıp duruor dedım eltılerıme kız bebektır o dedıler acıkcası pek ıtıbar etmedım ne bebegı ya kaburgamın altında daha rahımde o dıye bılmıslık tasladımkadında var 3 tane bende daha ılk neyse o gece bu pıt pıtlar dınmedı sahura kalktım hala aynı ertesı sabah yemek falan yedım bu sefer o pıt pıtı ben gobegımde hıssettım cıdden bebek mı bu ya derken ıkı gun sonra kontrolum vardı doktorumda hıssedıorsundur sen buunun hareketlerını masallah cok hareketlı deyınce anladım kı o seyırmeler bızım tosun o gun bugundur ustune eklıor oglum seyırmeden tekmeye gectık ama daha net hıssetmek ıstorum rabbım her bayana nasp etsın ınsallah bole guzel duyguları 4 yıl boyunca hıpofız hastası olarak ılaclar aldım hep cocugum olmayacak dıye dıger sıtelerden okuordum evlendım korkudan korunmadım bıle olmaz dıordum ama cok sukur 3 ay sonra hamıle kaldım hıc pısman degılım
Rabbım hayırlı uzun omurler versın evlatlarımıza ınsallah ogunlerıde goruruz
Maşallah ya cok guzel günler geçtikçe daha farklı hissedıyorum daha cok biz buradayız dıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçenlerde bizde eşimle iftarda bir avm de yemek yiyoruz. Karşımda karnında deniz topu olan çırpı bacaklı biri geçiyorEşime diyorum sence bende öyle olur muyum Yok senin bacaklar daha kalın durur dedi bana
ama bariz deniz topu yutmuş gibiydi. Başka hiçbir yerinde kilo yoktu.
desınler ya son ana kadar hıc durmasınlar hatta ıyı olduklarını bılelım
At valla bendende gık dışında hersey çıktıı😃😃hehe.
Canlarım benim kız uyandı parka gitmek istiyor. Öpüyorum hepinizi by by
ayy cok pardon ılgılı bı abla beklemedım ben tabı burda yapıstırı verdım cocugun adı dıye
ablamda elvın dedı sen gıbı ama bende sızınkılerdenım galıba begenmedım ama beren guzel bence
daim olur inşallah :))ben de damar atması gibi hissediyorum hala minik tekmeleri hissedemedim( bekliyorum ama biraz endişeleniyorum :44:
Benim esim onlara duskunde onlar esime degil ona uzuluyorum. Esim arayip sorar onlar isleri varsa arar.Benim koca tam aksi.adam 7 aydır anasını görmüyor anası da gelmiyor ne rahat ana oğul... ben annemi 7 ay görmesem salya sümük karışır her gün..bu sene sömestr da ben 20 lik dişi çektirdim eğri diye ameliyatla aldılar bi hafta beynim zonkladı yıla çıkacak gibi değildim eşimin valizi hazırladım git anneni gör en azından 2-3 gün git dedim adam tamam dedi gideceği sabah yok sensiz gitmem dedi vazgeçti en son kurban da görüştüler düşün... işte bu yüzden korktum ben erkek çocuktan..mümkünse oğlumun huyu babasına çekmesin :/ hoş annesinin de etkisi var benim annem olsa 10 kere gelirdi 7 ayda klasik kız anası benim anam aynı KASCİ gibi
Aynen kuzum birlikte çn kuvvet doğar yılmak yok :))
Ay yok ben sıcacık bi kaynana olurum ama oğlumu benden kopartmaya çalışırsa saçını başını yolarım işte o gelinin :))))
Bak hemen müdahale edelim sinir olmana yardımcı olayım :)) oğlun doğdu cadı bir Gelin buldu kız tarafına yerleşti senede bir yanına geliyor yeterlimi... Ay ben bile sinir oldum valla :
Aboooov fena gelin :)) ben daha gık demedim kaynanaya
Haha bayildim bu tabire aynen oyleydi valla. Biz heryerden kilo aliyoz dengeyi kuruyozz..Bezelye yutmuş solucan gibi :) öyle de bir garip ya, dur bakalım biz nasıl olacağız :)
Anacimm napmissiniz siz yaaa..dolmus sayfalar..aksama misafirim var ocagin basinda pisiom ben bunlar burda birbirine girmissssogluslar askere gitmis evlenmis vs vs vs cok hizli gordum sizi :)
Anacimm napmissiniz siz yaaa..dolmus sayfalar..aksama misafirim var ocagin basinda pisiom ben bunlar burda birbirine girmissssogluslar askere gitmis evlenmis vs vs vs cok hizli gordum sizi :)
Benim esim onlara duskunde onlar esime degil ona uzuluyorum. Esim arayip sorar onlar isleri varsa arar.
endıselenmeye gerek yok lk gebelıkte 20. haftaya kadar hıssedılmemesı cok dogalmıs sen de kıpırdanmaları hıssetmıssın sımdden bı haftan var annesı haftaya yazarsın sende kızlar ılk tekmemı yedım dıe
benım anlamadıgım benımksı babasına hıc tepkı vermıor erkek dıyemı acabacok ıstıorum esımde hıssettsın oglum kıpırdayınca hemen bagrorum gel gel bak tam burası dıorum ama tık yok adam artık ınanamıor bana:26::26:
Bende kilo takintisi var ya su an balon gibi hissediyorum kendimi..yok ya en son paylaştığın fotoğrafta hiç de o kadar büyük değildi aslında. ben önceki gün bir arkadaşımla görüştüm 8. ayda o da, ilk başlarda hiç kilo almamıştı ama şimdi maşallah göbek bağımsızlığını ilan etmiş. onu gördükten sonra sesimi çıkarmıyorum nasıl olsa büyüyecek diye :)
Benim esimde seninkiyle ayni olacak canim konusmustuk zaten :)Hareketleri iyice kuvvetlensinde o zaman dokundurayım. Güzellikle olmazsa zorla :d kızımda bi kerecik dokundu sonra hemen geri çekti. Doğduktan sonrada aylarca kucağına alamadı. Ama şuan çok güzel ilgileniyor.Erkekler bebek 6 aylık olana kadar farkına varamıyorlarmış baba olduklarının :)
Bana kalsa ben yaptiririm ayrintili usg ama benim doktora desem simdi yine basliycak internetten arastiriyosun diye gerilicem o yuzden bisey dememe karari aldim son muayenemden sonra..Canım bana ayrıntılı da bazı bulgular anne karnında müdahale edilebilir dedi.doktor sırf o yüzden yaptırcam bir de kalp damarları bile görünüyormuş cok heyecanlı :))
Evet hedef belli kuzum :))
Valla canım bana doktor kesin erkek dediği günden beri onu düşünüyorum kara karaeşim yapsın ne olacak biz de yaptık. diyo ama ben istemiyorum neden benim oğlum canını atıyor ortaya..ben bedelli çıkar ondan yaptırırım ya da yurtdışında yaşasın 3 sene ben gider görürüm oğlumu :)
Ondan hiç şüphem yok zatenyeni nesil erkekler karılarının sözünden çıkamıyorlar ay
çok korkuyorum yaaa ben de peşinden giderim oğlumun artık napıcan gelin kapı dışarı etmez inşallah :))
Aaaaaaa oturur ağlarım bak burda görürsün o zaman
Valla şimdilerde kız anaları daha baskın ben ve çevrem de gördüğüm kadarıyla kaynanayı çeken erkekler artık..oyyy nerelere gidemmmm:)) ben kıyamam oğluma bak moralim bozuldu şimdi yine....BİTTEEEEEEEEEEER canımmm nerelerdesin biz kerttik de mi bizim sıpaları :)) gelinin bi ayağı burda olmalıııııııı
Kizlar cosmussunuz yine bi yemek hazirlayayim dedim neler olmus burda yahu :)
Kasci mide yalniz yakalamissiniz zaten yetisemedim imdadina
Bende kilo takintisi var ya su an balon gibi hissediyorum kendimi..
Benim esimde seninkiyle ayni olacak canim konusmustuk zaten :)
Bana kalsa ben yaptiririm ayrintili usg ama benim doktora desem simdi yine basliycak internetten arastiriyosun diye gerilicem o yuzden bisey dememe karari aldim son muayenemden sonra..
Bakmazsa devley hastanesine gider baktiririm yada fakulteye sevk ettirirm kendimi merak icinde yasayamam yaniii..
Valla benim kayinvalidemle iliskim anne-kiz gibi kizimda benim gibi olursa yasadi erkek annesi..
O yuzden damat konusunda secici davranicam kizimi uzmesin diye..
Cici, bu da 2 aşamalı ve yatak kısmı aşağı iniyo ayaklanınca. Daha derin bir şey alırsam işte uyurken uzanmam çok zor olmaz mı? Ben bunun parmaklıklı kısmını ikiyeye kesip yatakla arasında az bi yükseklik yapayız diyordum. Ama park yatağın da taşınma işi pratikmiş.
6 aylıkken almak mantıklı. Zaten bi sling edindik minikken kucakta gezsin diye. Ama arabada bizim kucağımızda gezebiliyo mu acaba yoksa tehlikeli mi? Emniyet kemeri nası takıyo ki insanlar. Deneyimsizlik ne kötü.. :) :S
şimdi doktordan geldik kuzlar iyi maşallah
doktor ben kız gibi görüyorum dedi kesin bişey demedi 24.de ayrıntılı ultrasone girecez kesin belli olacak o zaman şimdiden isimlerini belirledik amaaaaTuğçe ve melis
derin yakınımızda var yeni doğdu onu eledim isim bulamıyorum ya
Gözlerim seni aradı pipidaşımAnacimm napmissiniz siz yaaa..dolmus sayfalar..aksama misafirim var ocagin basinda pisiom ben bunlar burda birbirine girmissssogluslar askere gitmis evlenmis vs vs vs cok hizli gordum sizi :)
Kizlar cosmussunuz yine bi yemek hazirlayayim dedim neler olmus burda yahu :)
Kasci mide yalniz yakalamissiniz zaten yetisemedim imdadina
Bende kilo takintisi var ya su an balon gibi hissediyorum kendimi..
Benim esimde seninkiyle ayni olacak canim konusmustuk zaten :)
Bana kalsa ben yaptiririm ayrintili usg ama benim doktora desem simdi yine basliycak internetten arastiriyosun diye gerilicem o yuzden bisey dememe karari aldim son muayenemden sonra..
Bakmazsa devley hastanesine gider baktiririm yada fakulteye sevk ettirirm kendimi merak icinde yasayamam yaniii..
Valla benim kayinvalidemle iliskim anne-kiz gibi kizimda benim gibi olursa yasadi erkek annesi..
O yuzden damat konusunda secici davranicam kizimi uzmesin diye..
Vallaha okumaya yetişmiyorum ha :)
Bu arada bir delilik yapıp tansiyon aletiyle annemin karnını dinledim. Sonuç iyi kalp atisina benzer birseyler duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?