2014 Aralık Anneleri

Hahay inşallah bakalım daha çok var ama beros diye seviyorum bn bebisi :)

Eren arkadaşımın ismi. Karışıklık oldu zaar. Hamile olan annem
Bu arada elvin ismini bizimkilere önermistim bende. Ama o ne Dediler olmaz dediler. Bnde döndüm beril ile berene yine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daim olur inşallah :))ben de damar atması gibi hissediyorum hala minik tekmeleri hissedemedim ( bekliyorum ama biraz endişeleniyorum:44:

Bezelye yutmuş solucan gibi :) öyle de bir garip ya, dur bakalım biz nasıl olacağız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eren arkadaşımın ismi. Karışıklık oldu zaar. Hamile olan annem
Bu arada elvin ismini bizimkilere önermistim bende. Ama o ne Dediler olmaz dediler. Bnde döndüm beril ile berene yine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

ayy cok pardon ılgılı bı abla beklemedım ben tabı burda yapıstırı verdım cocugun adı dıye
ablamda elvın dedı sen gıbı ama bende sızınkılerdenım galıba begenmedım ama beren guzel bence

At valla bendende gık dışında hersey çıktıı😃😃hehe.

:) hoş benim.kaynana gık diyecek türden değil.eli maşasız da resmi işte sadece:))

Canlarım benim kız uyandı parka gitmek istiyor. Öpüyorum hepinizi by by

Hadi dikkat et bebişlere canım Bye Bye :)

Önemli değil olur böyle şeyler
Değişik olduğundan ilgimi çekti isim ama bu gidişle beren olacak. :)

daim olur inşallah :))ben de damar atması gibi hissediyorum hala minik tekmeleri hissedemedim ( bekliyorum ama biraz endişeleniyorum:44:

endıselenmeye gerek yok lk gebelıkte 20. haftaya kadar hıssedılmemesı cok dogalmıs sen de kıpırdanmaları hıssetmıssın sımdden bı haftan var annesı haftaya yazarsın sende kızlar ılk tekmemı yedım dıe

benım anlamadıgım benımksı babasına hıc tepkı vermıor erkek dıyemı acaba cok ıstıorum esımde hıssettsın oglum kıpırdayınca hemen bagrorum gel gel bak tam burası dıorum ama tık yok adam artık ınanamıor bana:26::26:

Anacimm napmissiniz siz yaaa..dolmus sayfalar..aksama misafirim var ocagin basinda pisiom ben bunlar burda birbirine girmissss ogluslar askere gitmis evlenmis vs vs vs cok hizli gordum sizi :)

Benim esim onlara duskunde onlar esime degil ona uzuluyorum. Esim arayip sorar onlar isleri varsa arar.
Bezelye yutmuş solucan gibi :) öyle de bir garip ya, dur bakalım biz nasıl olacağız :)

Haha bayildim bu tabire aynen oyleydi valla. Biz heryerden kilo aliyoz dengeyi kuruyozz..

Kiz analari pek bi cazgir cikti ne yapalim ogluslarimizi savunduk haha kolay gelsin canim sana

Anam nerdesin OĞluşlarımızı içgüveysi alacaklardı nerdeyse swift ben doubleanne defansa geçtik hemen amaaaa çn yetiş bi dahakine :)) kolay gelsin canım

Benim esim onlara duskunde onlar esime degil ona uzuluyorum. Esim arayip sorar onlar isleri varsa arar.

Anlıyorum ne demek istediğini umarım eşin de anlar En.kısa zamanda o zaman

Son düzenleme:

hahah babasına naz yapıyor annesi benim ilk gebeliğim değil canım 18+5 teyim ama inşallah dediğin gibi en kısa zamanda yediğim tekmeyi hayırlısıyla yazarım bekleyeceğiz tekmeleri artık:)))

Son düzenleme:
Kizlar cosmussunuz yine bi yemek hazirlayayim dedim neler olmus burda yahu :)
Kasci mide yalniz yakalamissiniz zaten yetisemedim imdadina

Bende kilo takintisi var ya su an balon gibi hissediyorum kendimi..
Benim esimde seninkiyle ayni olacak canim konusmustuk zaten :)
Bana kalsa ben yaptiririm ayrintili usg ama benim doktora desem simdi yine basliycak internetten arastiriyosun diye gerilicem o yuzden bisey dememe karari aldim son muayenemden sonra..
Bakmazsa devley hastanesine gider baktiririm yada fakulteye sevk ettirirm kendimi merak icinde yasayamam yaniii..

Valla benim kayinvalidemle iliskim anne-kiz gibi kizimda benim gibi olursa yasadi erkek annesi..
O yuzden damat konusunda secici davranicam kizimi uzmesin diye..

Aman gidiver direkt fakülteye canım sende hiç söyleme doktoruna...

Şaka bir yana İşte ben de öyle olmak isterdim.kayınvalidemle ama biz resmi takılıyoruz malesef...kötü biri değil birşeyimize karışmaz maddi olarak ne zaman dara düşsek destek olur hemen... ama işte oğluna olur ben gelinim bildiğin... Diyorum ya üç ay kustum adam formaliteden bi geleyim bakayım der nerdeeeeeee benim annem damadı hasta olsun oğlu gibi koşar ama...Benim ahdım var gelinimle ana kız gibi olcez beraber alışveriş yapcaz kahve iççez ohhh :))

Son düzenleme:

C
anımcım dediğin gibi 2 aşamalıysa rahattır anladım, ben tek kademeli gibi gördüm ama bence park yatak alsan çok daha rahat edeceksin..

şimdi doktordan geldik kuzlar iyi maşallah

doktor ben kız gibi görüyorum dedi kesin bişey demedi 24.de ayrıntılı ultrasone girecez kesin belli olacak o zaman şimdiden isimlerini belirledik amaaaa Tuğçe ve melis

Hadi gözün aydın canım isimleriyle yaşasın yavruların..

derin yakınımızda var yeni doğdu onu eledim isim bulamıyorum ya

İsim bulma işi çok sıkıntılı oluyor evet, Damla, Derin, Begüm, Ceren, Serin, Nil, Beril, Berra.. Fikir verebilir belki.

Gözlerim seni aradı pipidaşım maşallah kız sana yemeğe misafir almaya başlamışsın. Kolay gelsin yorma kendini fazla

Evet canım anlattığına göre benziyor huyları :)

Kzlar kilo almaya basladim ben 60 olmusum birden oldu anlamadim sahurda esimle yiorum arada , iftar dada oruc tutanlar gibi sabirsiz hizli yiorum ondan oldu heralde ben gibi olan var mi birden 2 kilo almisim bikac gunde???

Son düzenleme:
Vallaha okumaya yetişmiyorum ha :)
Bu arada bir delilik yapıp tansiyon aletiyle annemin karnını dinledim. Sonuç iyi kalp atisina benzer birseyler duydum

Kızzz nasıl duydun onunla? duyuluyorsa biz de alalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…