2014 Aralık Anneleri

Hahay benimki duydu valla pit pit oyle yazinca korkuttun beni. Duyulmadi diyince icime su serptin.

Siz kız anneleri içinde biz aynı şeyi düşünüyoruz da kırılmayın diye iki saatti çene çalıyoruz burda. sırf iyiliğimizden

Ammnaaann sakın kalmayın

Ay ay iyi gormesek ıyı dicezde neyseee. 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kalmıcaz tabi kalmıcaz öyle olacağını düşünüyorsanız avcunuzu yalarsınız

Öğlen üstü eşime kızmıştım. Telde konuşurken gerdi beni. Şimdi aşırı relax olarak eve gidersem nasıl trip atıcam ben bu adama yaaa

Unuturmuyum swiftcim.Sen ben fananay herşey oğluşlarımız için

ohhhh iyi yapmışsın bende dayanamıyorum ama kocamın hatrınada bişiy diyemiyorum görün görün erkek anneleri ses çıkartamıyorsak kocalar uğruna ilerde sizede böyle olacak ayyy illa biryerden laf sokacam

Hanımlar bende kontrolden geldim 19+3 haftalığım şimdi herşey yolunda çok şükür paşam kıpır kıpırdı maşallah kilo da almamışım 1.600 gram almışım sadece

Detaylı ultrosan istedi doktorum yaptırmak zorunlu dedi ama gittiğim hastanede 230 lira dediler

İstanbulda detaylı ultrosan yaptıran yaptırmayı düşünen fiyat bilgisi alan var mı aranızda ??
Bu fiyat biraz pahalı geldi bana siziN hastanelerde ne kadar ?

bende ıstemıorum ya bıtse artık su ulkemızın dertlerıde rahat bı nefes alsak . sunnetın vakumlusu var bayıltıyorlar kuzucuklar hıssetmeden gormeden o soku atlatıor tabı sonradan acıor ama erkek adam oldum dıe benım yegenler cabuk atlattı. valla evlenmeye gelınce ben cok sevdım herseye katlanırım dedım geldım anamdan kardasımdan uzak kımsemın olmadıgı dort yanımın esımın akrabaları ıle dolu oldugu bı semte bende aynısını yaparım oglum yakın olsun bana napalım ceksın azcık gelınde hep bıze mı ıhale kalacak

Cok uzun sürüyor benim acıyorum göbeğimi bakıyorum pıt pıt pıt atıyor cok tatlı maşallah

aınen hıssetmek cok guzel bazende karnımdan garıp sesler gelıor ama bagırsak sesı degıl emınım napıor acaba bu ıcerde dıorum ultrasonda da pek hareketlı pasam en son kafasını kasıordu doktorla pek bı gulduk

Öğlen üstü eşime kızmıştım. Telde konuşurken gerdi beni. Şimdi aşırı relax olarak eve gidersem nasıl trip atıcam ben bu adama yaaa

Kaynananı getir aklına cok ıyı tabır koyarsın😃😃hehe

nasıl hareketler di canım nerden anladın peki tarif edermisin bende 75 kiloyla hamile kaldım 80 oldum şuan bilmiyorum kontrolde öğrenicem alıp almadığımı inşallah almamışımdır:)

Kalkmazda aslanlar gibi yapıp gelirler..

Valla hak edene bal gbı açarım çenemi no kaynanaysa bende gelinim. Valla ona kaynanalıgı ben yapıyorum. Benle ve çenemle baş edemiyo. Otrdun oturdugu yerde bende açmim çenemi. Allahtan uzak ayda yılda bikere geliyo ondada sinirimi bozuyo gıdıyoya. Az bile yapıyorum

Unuturmuyum swiftcim.Sen ben fananay herşey oğluşlarımız için
Her şey göbek kordonumuzu kesememeleri için.
Haha birde bunun ters tepmesi var. Sizin gibi cazgır gelin anasını bizim oğluşlar napsın. Onlar da mecbur eşleri için size susmak zorunda kalacak, saygı, sevgi falan deyip yanlış anlamayın sakın
Ohh Ne güzel paşanı da gördün içinde rahatladı. Darısı bizim başımıza artık.

Hahay benimki duydu valla pit pit oyle yazinca korkuttun beni. Duyulmadi diyince icime su serptin.

hemşirenin uyuzluğu anlayacağın saçını başını yolacaktımda hepsini tanıyorum çıktım hemen. onlarında işi düşücek nasıl olsa bana performas zamanlarında bende telefonumu açmıycam maaşlarından kesilsin

Ee napıp edıp susturuyoruz bız damatları. Sız gelınlerı susturunda gorim. 😃😃

haftaya randevum var bugünde gideyim dedim ama adam bana bu kadın manyak kesin manyak dicek gidemedim

az daha dayan haftaya göreceksin meleğini inş. annelik işte ne yapacaksın benim de hergün gidip ultrasonda meleğimi göresim var ben de bayramdan sonra gidicem Allah'ın izniyle...

hahah durumumuz o derece vahim kasci ben smile yapamıyorum canım sanada bi naniiiikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…