hissediyorum cnm ama geçen hafta daha hareketliydi o yüzden kafama takıldı. sağlık ocağındaki hemşire bakma gereği bile duymadı. şuanda daha onların kullandığı aletle sesini duyamazmışız eeee dedim arkadaşlar duymuş olmaz diyor deli etti beni bende çıktım ocaktan bir dahada gitmem gelsin evde takip etsin o zaman beni.
Siz kız anneleri içinde biz aynı şeyi düşünüyoruz da kırılmayın diye iki saatti çene çalıyoruz burda. sırf iyiliğimizden
Ammnaaann sakın kalmayın
kalmıcaz tabi kalmıcaz öyle olacağını düşünüyorsanız avcunuzu yalarsınız
benide unutmayın bende içten fethedelim başka türlü bu kız analarının hakkından gelemeyiz. Gelinlere sevdirelim kendimizi ki kopamasın oğullarımız bizden
Yok yok mümkünatı yok kopamayız
Kascimmmm sonunda aradığım halimi anlayacak insan. Dertler aynı olunca dertleşmek daha zevkli olurrr. Gel kız belediyenin oraya saç yolmak için değil bu sefer bak
Aynı dertten muzdaribiz resmen ahhh ahhhh
Benmkıde oyle bide gecen gun dıyokı bızım oralarda kız annelerı alır beşigi falan diyo. Bende senden bişey isteyen oldumuda konuşuyosun uzaktan sevmek dışında bişey yapmıcaksnz cocuguma falan dedım. Eşimde evde yoktı saydm saydımm kovmaktan beter ettimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ay iyi gormesek ıyı dicezde neyseee. 😃😃
Unuturmuyum swiftcim.Sen ben fananayherşey oğluşlarımız için
Hiç bilmiyorumOğlanların ne çok derdi var. Sünneti, askere gitmesi, evden uçması .......
Kızın sadece bir evden uçması var..
Bu kadar üzüntüye dayanamayacağım gibi
Gönderemem ben oğluşumu o teröristlerin içine. Çalışalım para kazanalım da bedelli yaptıralım bari
Cok uzun sürüyor benim acıyorum göbeğimi bakıyorum pıt pıt pıt atıyor cok tatlı maşallah
Öğlen üstü eşime kızmıştım. Telde konuşurken gerdi beni. Şimdi aşırı relax olarak eve gidersem nasıl trip atıcam ben bu adama yaaa
napalım beklesınler azcık
kız bunları getırmeyın aklıma ben sunnette alıstrıorum kendımı sımdıden belkı de kalkar ozamana kadar askerlık yada babasının oglu olur aslan gıbı gıder gelır kuzum :2::2::2::2:
valla canım ben 16 haftada hıssetmeye basladım doktorumda hıssedıorsundur artık dedı 80 kılo ıle hamıle kaldım gayette vardı balık etınden hallıce bı gobek sonra mıde bulantılar kusmalar 4 kılo verdım halada almadım hıc gobegımde cıkmadıuzuluorum gobegım cıksın mıllet anlasın ıstıorum kımse benı cıddıye alıp muayene sırasında senın bebegın cınsyetı ne dıye sormuor puffff belkıde oyuzden erken hıssettm bende
Öğlen üstü eşime kızmıştım. Telde konuşurken gerdi beni. Şimdi aşırı relax olarak eve gidersem nasıl trip atıcam ben bu adama yaaa
napalım beklesınler azcık
kız bunları getırmeyın aklıma ben sunnette alıstrıorum kendımı sımdıden belkı de kalkar ozamana kadar askerlık yada babasının oglu olur aslan gıbı gıder gelır kuzum :2::2::2::2:
valla canım ben 16 haftada hıssetmeye basladım doktorumda hıssedıorsundur artık dedı 80 kılo ıle hamıle kaldım gayette vardı balık etınden hallıce bı gobek sonra mıde bulantılar kusmalar 4 kılo verdım halada almadım hıc gobegımde cıkmadıuzuluorum gobegım cıksın mıllet anlasın ıstıorum kımse benı cıddıye alıp muayene sırasında senın bebegın cınsyetı ne dıye sormuor puffff belkıde oyuzden erken hıssettm bende
ohhhh iyi yapmışsın bende dayanamıyorum ama kocamın hatrınada bişiy diyemiyorumgörün görün erkek anneleri ses çıkartamıyorsak kocalar uğruna ilerde sizede böyle olacak ayyy illa biryerden laf sokacam
Her şey göbek kordonumuzu kesememeleri için.Unuturmuyum swiftcim.Sen ben fananayherşey oğluşlarımız için
Haha birde bunun ters tepmesi var. Sizin gibi cazgır gelin anasını bizim oğluşlar napsın. Onlar da mecbur eşleri için size susmak zorunda kalacak, saygı, sevgi falan deyip yanlış anlamayın sakınohhhh iyi yapmışsın bende dayanamıyorum ama kocamın hatrınada bişiy diyemiyorumgörün görün erkek anneleri ses çıkartamıyorsak kocalar uğruna ilerde sizede böyle olacak ayyy illa biryerden laf sokacam
Ohh Ne güzel paşanı da gördün içinde rahatladı. Darısı bizim başımıza artık.Hanımlar bende kontrolden geldim 19+3 haftalığım şimdi herşey yolunda çok şükür paşam kıpır kıpırdı maşallah kilo da almamışım 1.600 gram almışım sadece
Detaylı ultrosan istedi doktorum yaptırmak zorunlu dedi ama gittiğim hastanede 230 lira dediler
İstanbulda detaylı ultrosan yaptıran yaptırmayı düşünen fiyat bilgisi alan var mı aranızda ??
Bu fiyat biraz pahalı geldi bana siziN hastanelerde ne kadar ?
Hahay benimki duydu valla pit pitoyle yazinca korkuttun beni. Duyulmadi diyince icime su serptin.
Her şey göbek kordonumuzu kesememeleri için.
Haha birde bunun ters tepmesi var. Sizin gibi cazgır gelin anasını bizim oğluşlar napsın. Onlar da mecbur eşleri için size susmak zorunda kalacak, saygı, sevgi falan deyip yanlış anlamayın sakın
Ohh Ne güzel paşanı da gördün içinde rahatladı. Darısı bizim başımıza artık.
Haha evet kesinlikleKaynananı getir aklına cok ıyı tabır koyarsın😃😃hehe
Buldum buldum Sibelim sağolsun yardımcı oldukaynana sen bulursun yolunu
İnş Allah.Kalkmazda aslanlar gibi yapıp gelirler..
haftaya randevum var bugünde gideyim dedim ama adam bana bu kadın manyak kesin manyak dicek gidemedim
Her şey göbek kordonumuzu kesememeleri için.
Haha birde bunun ters tepmesi var. Sizin gibi cazgır gelin anasını bizim oğluşlar napsın. Onlar da mecbur eşleri için size susmak zorunda kalacak, saygı, sevgi falan deyip yanlış anlamayın sakın
Ohh Ne güzel paşanı da gördün içinde rahatladı. Darısı bizim başımıza artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?