İşte biz gelinlerde sırf eşlerimiz kırılmasın diye bazen susup oturuyoruz ya sizin kızlarda bize karşı öyle olacak mecbure. Kocaları hatrına susacaklarEe napıp edıp susturuyoruz bız damatları. Sız gelınlerı susturunda gorim. 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hahah durumumuz o derece vahim kasci ben smile yapamıyorum canım sanada bi naniiiikkk
Haha evet kesinlikle
Buldum buldum Sibelim sağolsun yardımcı oldu
İnş Allah.
Dur canım ben senin yerine kasci ya yaparım
Kascimm bunlarım hepsi sanaaaa
İşte biz gelinlerde sırf eşlerimiz kırılmasın diye bazen susup oturuyoruz ya sizin kızlarda bize karşı öyle olacak mecbure. Kocaları hatrına susacaklarNeticede susacaklarrrrrr
eeee kız anneleri olaraktan her zaman fikir vermeye hazırız şekerim
Dur canım ben senin yerine kasci ya yaparım
Kascimm bunlarım hepsi sanaaaa
İşte biz gelinlerde sırf eşlerimiz kırılmasın diye bazen susup oturuyoruz ya sizin kızlarda bize karşı öyle olacak mecbure. Kocaları hatrına susacaklarNeticede susacaklarrrrrr
az daha dayan haftaya göreceksin meleğini inş.annelik işte ne yapacaksın benim de hergün gidip ultrasonda meleğimi göresim var ben de bayramdan sonra gidicem Allah'ın izniyle...
bende ıstemıorum ya bıtse artık su ulkemızın dertlerıde rahat bı nefes alsak . sunnetın vakumlusu var bayıltıyorlar kuzucuklar hıssetmeden gormeden o soku atlatıor tabı sonradan acıor ama erkek adam oldum dıe benım yegenler cabuk atlattı. valla evlenmeye gelınce ben cok sevdım herseye katlanırım dedım geldım anamdan kardasımdan uzak kımsemın olmadıgı dort yanımın esımın akrabaları ıle dolu oldugu bı semte bende aynısını yaparım oglum yakın olsun bana napalım ceksın azcık gelınde hep bıze mı ıhale kalacak
aınen hıssetmek cok guzel bazende karnımdan garıp sesler gelıor ama bagırsak sesı degıl emınım napıor acaba bu ıcerde dıorum ultrasonda da pek hareketlı pasam en son kafasını kasıordu doktorla pek bı gulduk
evet canım prensim gelecek Allah'ın izniyleoh oh minik tekmeleri hissetmek de çok güzel bir duygu ama ben hala hissedemedim ((inşallah ben de en kısa zamanda hissederim umarım cinsiyetini de en kısa zamanda öğrenirsiniz...üzülme senin meleğin utangaç çıktı galiba
Sizin fikirler her zaman olmaz canım.
Hala oturuyon mu hadi kalk evlerimize gidicezz
Herkese iyi akşamlar biz oğlumla çıkıyoruzzzz :2::2::2:
Her zamanyürüyün beeee
Hadi bakalimben öyle bir yetiştiricemki onu kesinlikle susmıycak
Her zaman iste yeterSağol Canım eline sağlık
Yok valla ben kaynanama hiç susmadm. Kızımıda susturtmam. 😃😃
Her zaman
Hadi bakalim
Her zaman iste yeter
Korkmaya basladim gelecek nesildeki gelinlerden diyecegimizi saniyorsan yaniliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her zaman
Hadi bakalim
Her zaman iste yeter
Korkmaya basladim gelecek nesildeki gelinlerden diyecegimizi saniyorsan yaniliyorsun
Benim oğlum kesinlikle babasına çekebilir. Çekmesi için her şey yapacağım. Benim aileme de çok değer verir bu güne kadar tek bir tartışmaları olmamıştır. Ama kendi ailesine de düşkündür yani bizde öyle bir taraflara çekilmişlik yok. Kocam dengeyi çok iyi kuruyor hani azcık bozup bizim tarafa dönse diyorum da yokk olmuyor
Batsada çenemizi tutup oturcaz popomuzun üstünefananayla kaleyi içten fethetmeye karar verdik
Bende oyle diyorum ben gibi kayinvalidem olsun istemezdim. Benimki arkadas gibi hergun arar yarim saat konusuruz :)) ben cadiyim cadi cok karisirim herseye :)))
Öğlen üstü eşime kızmıştım. Telde konuşurken gerdi beni. Şimdi aşırı relax olarak eve gidersem nasıl trip atıcam ben bu adama yaaa
Yok valla ben kaynanama hiç susmadm. Kızımıda susturtmam. 😃😃
hıııı öylemi bilmiyordum
nasıl hareketler di canım nerden anladın peki tarif edermisin bende 75 kiloyla hamile kaldım 80 oldum şuan bilmiyorum kontrolde öğrenicem alıp almadığımı inşallah almamışımdır:)
Kalkmazda aslanlar gibi yapıp gelirler..
Benim koca tam aksi.adam 7 aydır anasını görmüyor anası da gelmiyor ne rahat ana oğul... ben annemi 7 ay görmesem salya sümük karışır her gün..bu sene sömestr da ben 20 lik dişi çektirdim eğri diye ameliyatla aldılar bi hafta beynim zonkladı yıla çıkacak gibi değildim eşimin valizi hazırladım git anneni gör en azından 2-3 gün git dedim adam tamam dedi gideceği sabah yok sensiz gitmem dedi vazgeçti en son kurban da görüştüler düşün... işte bu yüzden korktum ben erkek çocuktan..mümkünse oğlumun huyu babasına çekmesin :/ hoş annesinin de etkisi var benim annem olsa 10 kere gelirdi 7 ayda klasik kız anası benim anam aynı KASCİ gibi
Aynen kuzum birlikte çn kuvvet doğar yılmak yok :))
Ay yok ben sıcacık bi kaynana olurum ama oğlumu benden kopartmaya çalışırsa saçını başını yolarım işte o gelinin :))))
Bak hemen müdahale edelim sinir olmana yardımcı olayım :)) oğlun doğdu cadı bir Gelin buldu kız tarafına yerleşti senede bir yanına geliyor yeterlimi... Ay ben bile sinir oldum valla :
Aboooov fena gelin :)) ben daha gık demedim kaynanaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?