Çok şükür yok canım..arka cam tuz buz olmuş boyada istiyormuş biraz :/
Canım olmuş aslında yandaki fırın görmüş.çimento kamyonuymuş eşim kamyonun olduğu şirkete gitti kabul etmemişler polise fln gitti şimdi tekrar kamyon şöförü ile.görüşmeye gitti..Allah korusun biz çarpsak numara fln bırakırız adamı biz buluruz ödeyelm diye! İnsanlar bir olsa keşke
Aynen öyle canım insanlık ölmüş ölmüş kimse görmedi diye kaçmış adam fırıncı öyle söylüyor..eşime bulaşma boşver git.sen yaptır dedim ama vuran adamın yanına gitti..aklım onda kaldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok zor çok stresli bir 4 gün geçirdik.
onun patlamasını yaşıyoruz.
karı koca sarıldık bir 10 dakika ağlaştık
Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
dün yasin okuyup hepimiz için dua etmiştim.
dualarımızı geri çevirmesin Allahım bu mübarek günlerde..
hep iyi haberler paylaşalım inşallah..
Aaa tüh öyle mi dedi canım? Neyse bi şansımı deniyeyim de içim rahat etmezse kendi hastanemde bi daha baktırırım😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neyse haftayada hiç çalışmıcam nasıl olsabu hamilelik benim uyuz bir insan yaptı
aaaaa yıllık izin falan mı ? yoksa kafa izni mi ?
hayır cnm cumartesileri 1 hafta çalışıyorum 1 hafta çalışmıyorum onu demek istedim
Aynen bende yaptırmayacağım ne bu stress canım.
Bak kaç kişi birden strese giriyoz hepimiz de hamileyiz. Yazık günah bize de
Kizlar bu sicaklarda calisan herkesin Allah yardimcisi olsun valla..ben evde bile pisiorum :-/
günaydınn
evet oruç tutmak gebelikde hem zor olur hemde bebek sıvısız kalır allah korusun kasılmalar falan başklıyomuş galiba... bende tutmuyorum,bebişlerimiz için tutmucaz napalım,sonra tutarsın
Günaydın canım. İnş Allah en kısa sürede bulantıların geçer de kurtulursun. Çoğumuz oruç tutmuyoruz. Bebişler susuz kalmasın diye. Vicdan olarak bende pek rahat değilim ama Allah korusun tutup ta bebğimin susuz kaldığını öğrenirsem daha kötü vicdan yaparım. En kısa sürede tutmaya çalışacağım İnş Allah.
Aminn. Son dakikalarım bende evime kavuşacağımm. Yapılması gereken bir sürü şey var. Dolap detoksu yapıcam ilk iş bu gün. Elime hangi kıyafeti alsam olmuyor sinir oluyorumKizlar bu sicaklarda calisan herkesin Allah yardimcisi olsun valla..ben evde bile pisiorum :-/
Kesinlikle doktorlar bile anlamıyorbizi ancak bizim gibi gebeler anlıyor işte.
inan bir kaç gündür araba-kıyafet resimleri paylaşılırken içim cız ediyordu, hiçbirine bakamıyordum
Allahım şu kalan aylarımızı da sağsalim geçirtsin, sağ salim de kucağımıza alalım başka bir şey istemem.
sağolun kızlar Allah razı olsun
bende diyorum bazen birşey olmaz diye ama sonrada yaa birşey olursa korkusu oluyo
sonra onun vicdan azabini çekerim Allah korusun...
haa birde etrafta kendince hocalik yapanlar var ki hiç sormayın...
doktorlar zaten her hastaya oruç tutma diyormuş tövbe tövbe
benim doktorum bana oruç tutma demedi ki sadece biz önermiyoruz dedi
yani sana kalmış birşey...üstelik sordum hocam çocugâ zararı varmı diye...
geçen gün nihat hoca da söyledi hamile ve emziren anneler daha sonra tutabilir diye.
ama bu konuda o kadar katı yetiştirildik ki ister istemez bende tereddute kalıyorum
bende diyorum bazen birşey olmaz diye ama sonrada yaa birşey olursa korkusu oluyo
geçen gün nihat hoca da söyledi hamile ve emziren anneler daha sonra tutabilir diye.
ama bu konuda o kadar katı yetiştirildik ki ister istemez bende tereddute kalıyorum
Aminn. Son dakikalarım bende evime kavuşacağımm. Yapılması gereken bir sürü şey var. Dolap detoksu yapıcam ilk iş bu gün. Elime hangi kıyafeti alsam olmuyor sinir oluyorumOlmayanları ayıracağım
Kesinlikle doktorlar bile anlamıyorAminn. İnş Allah hepimiz rahat bir doğum ile sağlıklı bebişlerimiz alırız kucağımıza
Ah ah o dert bndede var. Tayt ve bol askılılar dışında bişey gıyemiyorum. Cok daralıyorum çünkü. Ayagmdada toms lar oh benden rahatı yok. 😃😃
onlara hiç takma,orucu tutamadığında geri dönüşü var,tutabilirsin ama o bebişlere allah korusun bişi olsa geri dönüşü yok, bu dönemler bizim kendimize ve bebişimize iyi bakmamız gereken zamanlarevet bende başka bi yerde dinledim,ramazanda anne bebeğini beslemekle görevliymiş,oruç emzirme dönemi de olduğunda onlar bitince tutulabiliniyomuş..
Ya sen boşver o etrafndakı kendini hoca zannedenlerı. Sen bi canlı buyutuyosn içinde. Minnacık bir beden. Hepimiz bebişlermz saglıklı bi şekilde dünyaya gelsin diye ugraşıyoruz. Nasıl adet olunca ara verıp sonra bırcumuzu tutuyoruz. Hamileykende böyle yapıcaz. Bi ufacık canı riske atamam asla
Allah (c.c.) bizi şu anda bundan muaf tutmuş. İsteyen istediğini söylesin. Tutmama ruhsatımız elinde çok bilmişlik yapıp aaaa tutman gerekir diyenleri de Allah'a havale ediyorum sinirlerimizi bozduğu için. Gerçi benim çevremde diyen hiç olmadı. Sadece annem biz ne cahilmişiz hiç düşünmedik hep tuttuk dedi. Şimdikiler bilinçli maş Allah diyor.
sağolun kizlar.içimi rahatlattiniz...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
sağlıcakla kavusalim yavrularimiza
sağolun kizlar.içimi rahatlattiniz...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
sağlıcakla kavusalim yavrularimiza
Aminn. Son dakikalarım bende evime kavuşacağımm. Yapılması gereken bir sürü şey var. Dolap detoksu yapıcam ilk iş bu gün. Elime hangi kıyafeti alsam olmuyor sinir oluyorumOlmayanları ayıracağım
Kesinlikle doktorlar bile anlamıyorAminn. İnş Allah hepimiz rahat bir doğum ile sağlıklı bebişlerimiz alırız kucağımıza
AMİNNNN. birbirimize ettiğimiz en güzel dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?