2014 Aralık Anneleri

Tatlim gecmis olsun cok..

Tatlimmm gozun aydin..Allah bundan sonra baska skinti gostermesin hic birimize insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa tüh öyle mi dedi canım? Neyse bi şansımı deniyeyim de içim rahat etmezse kendi hastanemde bi daha baktırırım😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen dene. Yazışırız burdan fiyatları😃😃

Kizlar bu sicaklarda calisan herkesin Allah yardimcisi olsun valla..ben evde bile pisiorum :-/

Aynen bende yaptırmayacağım ne bu stress canım.
Bak kaç kişi birden strese giriyoz hepimiz de hamileyiz. Yazık günah bize de

bizi ancak bizim gibi gebeler anlıyor işte.
inan bir kaç gündür araba-kıyafet resimleri paylaşılırken içim cız ediyordu, hiçbirine bakamıyordum
Allahım şu kalan aylarımızı da sağsalim geçirtsin, sağ salim de kucağımıza alalım başka bir şey istemem.

günaydınn
evet oruç tutmak gebelikde hem zor olur hemde bebek sıvısız kalır allah korusun kasılmalar falan başklıyomuş galiba... bende tutmuyorum,bebişlerimiz için tutmucaz napalım,sonra tutarsın

sağolun kızlar Allah razı olsun

bende diyorum bazen birşey olmaz diye ama sonrada yaa birşey olursa korkusu oluyo
sonra onun vicdan azabini çekerim Allah korusun...

haa birde etrafta kendince hocalik yapanlar var ki hiç sormayın...
doktorlar zaten her hastaya oruç tutma diyormuş tövbe tövbe

benim doktorum bana oruç tutma demedi ki sadece biz önermiyoruz dedi
yani sana kalmış birşey...üstelik sordum hocam çocugâ zararı varmı diye...

geçen gün nihat hoca da söyledi hamile ve emziren anneler daha sonra tutabilir diye.
ama bu konuda o kadar katı yetiştirildik ki ister istemez bende tereddute kalıyorum

Kizlar bu sicaklarda calisan herkesin Allah yardimcisi olsun valla..ben evde bile pisiorum :-/

Aminn. Son dakikalarım bende evime kavuşacağımm. Yapılması gereken bir sürü şey var. Dolap detoksu yapıcam ilk iş bu gün. Elime hangi kıyafeti alsam olmuyor sinir oluyorum Olmayanları ayıracağım
Kesinlikle doktorlar bile anlamıyor Aminn. İnş Allah hepimiz rahat bir doğum ile sağlıklı bebişlerimiz alırız kucağımıza

onlara hiç takma,orucu tutamadığında geri dönüşü var,tutabilirsin ama o bebişlere allah korusun bişi olsa geri dönüşü yok, bu dönemler bizim kendimize ve bebişimize iyi bakmamız gereken zamanlar evet bende başka bi yerde dinledim,ramazanda anne bebeğini beslemekle görevliymiş,oruç emzirme dönemi de olduğunda onlar bitince tutulabiliniyomuş..

Ya sen boşver o etrafndakı kendini hoca zannedenlerı. Sen bi canlı buyutuyosn içinde. Minnacık bir beden. Hepimiz bebişlermz saglıklı bi şekilde dünyaya gelsin diye ugraşıyoruz. Nasıl adet olunca ara verıp sonra bırcumuzu tutuyoruz. Hamileykende böyle yapıcaz. Bi ufacık canı riske atamam asla

Allah (c.c.) bizi şu anda bundan muaf tutmuş. İsteyen istediğini söylesin. Tutmama ruhsatımız elinde çok bilmişlik yapıp aaaa tutman gerekir diyenleri de Allah'a havale ediyorum sinirlerimizi bozduğu için. Gerçi benim çevremde diyen hiç olmadı. Sadece annem biz ne cahilmişiz hiç düşünmedik hep tuttuk dedi. Şimdikiler bilinçli maş Allah diyor.

Ah ah o dert bndede var. Tayt ve bol askılılar dışında bişey gıyemiyorum. Cok daralıyorum çünkü. Ayagmdada toms lar oh benden rahatı yok. 😃😃

Ayakkabı demeyin bana Topukluyla aşk yaşayan biri olarak eşimin zoru ile düz taban bir şeyler aldım. Aldığımdan beri başka ayakkabı giymiyorum. O kadar rahatmış ki yatağa bile bunlarla gireceğim

sağolun kizlar.içimi rahatlattiniz...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
sağlıcakla kavusalim yavrularimiza

Valla ben okullar kapansin die dort gozle beklemistim tatili..sizi cok ama cok ii anlayabilorum :) gerci simdi evde de pek yapcak bisi bulamiom sicaklardan canim skilio bazen..iste insanogluna yaranilmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…