Kızlar sizin de aynı mı:what: ayaktayken karnım sert ama sırt üstü yatınca yumuşak oluyor elim deyince korkuyorum hemen kalkıp sertliği yoklayıp bir ohhh çekip geri yatıyorum:) manyak etti bu minnak beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sersemlik yapar diye gece yatmadan önce al dedi doktorum.Bende öyle yapıyorum, bir sıkıntı yaşamıyorum ya.Sabah uykumu almış olarak kalkıyorum
1 hafta önce bende de vardı öyle bişey 2 yemek kaşığı kadar ancak işiyordum (af edersin baya açık yazdım )
ama görsen tutamıyordummm altıma kaçırcak halde wc ye atıyordum kendimi
ama bol su tüketip
şu 1 haftadırda çok terleyince mi ne geçti bu his
eğer idrarında yanma sızı yoksa normal durumdur 17-18. haftalarımda cidden çok yaşadım hatta ilk zamanlardakinden daha feciydi idrara sıkışma hissi ama geçti
bol su tükettt
bir benzerinide ben demiştim bizimkine şimdi doppler gibi kulaktan bebişin kalp atışını duyacağmız bir cihaz var 200-300 tl falandı bende onu tutturdum alalımm kontrol ederiz bebeği diyee tabi bizim başımızdan kötü bir tecrübe geçti bebeğimizi 3.ayın sonunda kaybettik ki allah evlerden uzak etsin doktor a gittiğimizde 4 hafta sonra gelin demişti bizde tam vaktinde gittik ki meğer bebek ölmüş 3 hafta önce ve nerdeyse benim durum kritiğe girmişti o yüzden bende çok çok istedimmm öyle cihazı şunun daha iyileriydi baya baya alıyordumAynen cnmya zararlı olmasa hergun gırerım ultrasona. İlk zamanlarda eşime ultrason cıhazı bile alalım dedım o derece yanı. İki gün dalga gecmişti benmle 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
he valaa geçen 10 tane isim gönderdi,ben bunları beğendim diye,ben 6-7 tane gönderdim ona hiçbirini beğenmedi beyefendi
gunde 3 kez kuzum benım oyuzden hala uykum var
ay bu şişkinlikler ilaçlar bittikten sonra geçer değil mi??:44::44:bitmesini dört gözle bekliyorum...tabi doktorum tekrar devam demezse:) progestanı ben hamileliğimin 7-8. haftasında falan almıştım dediğin gibi ortalıkta zombi gibi dolaşıyordum...ama bu ilaçlar da aynı :)iğnede zor ya Allah yardımcın olsun :)
tahlilde çıktıysa kullanaydın ya ama gerek görse doktor seni dinlemezdi zatennnYanma filan yok hatta tahlilde bisey cikti heralde doktor ilac yazayim dedi bende bisey yok dedim yazmadi sonra. Ama 2-3 gundur deli etti beni zaten uyuyamiorum sicaktan tam uyuyacam cis geliyorgidiyorum dedigin gibi az bisey sulu seyler cok tuketiyorum suda iciyorum :)
bir benzerinide ben demiştim bizimkine şimdi doppler gibi kulaktan bebişin kalp atışını duyacağmız bir cihaz var 200-300 tl falandı bende onu tutturdum alalımm kontrol ederiz bebeği diyee tabi bizim başımızdan kötü bir tecrübe geçti bebeğimizi 3.ayın sonunda kaybettik ki allah evlerden uzak etsin doktor a gittiğimizde 4 hafta sonra gelin demişti bizde tam vaktinde gittik ki meğer bebek ölmüş 3 hafta önce ve nerdeyse benim durum kritiğe girmişti o yüzden bende çok çok istedimmm öyle cihazı şunun daha iyileriydi baya baya alıyordum
http://www.444emarket.com/angelsoun...p-atislarini-dinleyin-ayni-gun-kargo-pmu12157
bizim adam iyice sayko olursun dedi 1 ay konuştu ikna ettide öyle vaz geçtimmm
ama senin ultrason daha iymiş
buyuyunce kendı secsın ıstersenız ya fazla karısmasın ortalık
Yanma filan yok hatta tahlilde bisey cikti heralde doktor ilac yazayim dedi bende bisey yok dedim yazmadi sonra. Ama 2-3 gundur deli etti beni zaten uyuyamiorum sicaktan tam uyuyacam cis geliyorgidiyorum dedigin gibi az bisey sulu seyler cok tuketiyorum suda iciyorum :)
sağolasınnn bacımAy cnmya cok gecmiş olsnnn. Bende pek elektronık seylerı uygun bulmuyorum ama dayanamıyoruz işte napalım
heehhhe çok güldüm heeortalık karışmadan buliciz artık bi isimm
Evet senin fazlaymış ama canım. Ne zamana kadar kullancan böyle. Ben doğuma kadar hergün bir tane. Benim şuan için bir tehlikem yok çok şükür, ikiz olduğu için verdi doktorum..
Off bende kızıma isim konusunda kararszmya. Hala bulamadım
19+0 bugun :) 20. Haftanin icine girdim yani. tahlillerde sabah ac karnina yapiliyor tabi idrar sari renkte olur bunu anlamiyorum :))) gece boyu su kaybi yasaniyor .. doktorda bol su ic dedi zaten bana. Yanma filan olursa giderim doktora ilac vercektiniz o zmn yoktu simdi var derim yazdiririm. Saglik ocagindaki doktor demisti.tahlilde çıktıysa kullanaydın ya ama gerek görse doktor seni dinlemezdi zatennn
ayrıca mantar enfeksiyon yanma hissi yapar ya wc de de birlikte olunca da ama eğer çok su tüketilince bu idrardaki yanma hissini hssedemiye biliyosun
birde benim dr şunu demişti gün içinde bol su tükettip tüektmediğini şurdan anla çişin beyaza yakınsa bol su alıyorsundur amaaa tabi günün ilk çişine bak azcık sarı olması kafi dedi çok çok sarıysaa test yapalım demişti...
ben tam hamilelik öncesinde 3 ay enfeksiyon mantar vs... bir sürü bişey yaşadımda o bakımaa ALLAHIM korusun şimdi hepimizii
ama sende galiba 17-18.haftalarındasın ondandır muhtemelen rahim genişliyor baskı yapıyor geçer geçer 5-6 güneama doktorunu sen yönlendirme bırak o işini kararlılıkya yapsın yinede bacımmm
heehhhe çok güldüm heeortalık karışmadan buliciz artık bi isimm
Bulunur tabı ya ısımden kolayı ne hele b saglıklaa kucaklayalım ıns gerısı kolay
ayyy kızlar akşama iftara misafirim var menüm bile net değil henüzzzzpek bir rahatım bu ben değilimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?