2014 Aralık Anneleri

anladım bacım çok sağolasın bu 4 lü test için diğerlerinde olduğu gibi hafta sınırı aralığı var mıdır?
birde devlet hastaneleri 4 lü testi yapıyor mu

perinatolog aydan biri benim gittiğim doktor canım.
çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol
hep dolu taraftan bakmak istiyorum. içim rahat gibi ama ya kötü çıkarsa diye de şeytan dürtüyor.
bacımmmmmmm inşallahh çok çok iyisindir

hayır canım ben de dün gittim ve 4lü tarama için kan verdim. organlara bakılan ayrıntılı ultrason. 4lüde ise 2li tarama testinde olduğu gibi kandan kromozom durumuna bakılıyor.
devletemi özele mi gittin bacımmm
ben bu sıcaklarında etkisiyle acaip vurdumduymaz oldum yahu dışarı çıkmaya eriniyorum

bacımmmmm büyük büyük geçmiş olsun rabbim sağlıkla şifanı versin inşallah... anneciğin de gelmiş maden yat dinlennn allahım korusun güzel şeyler düşün

oh oh güle güle kullansın bıdık

güle güle kullan bacım o gözüken abajur muuuuu çok ciciiiiiii
guinnyler 900 tl ye var arkdş aldı ayhan bebe mi ne internetten
herhalde herşey artık fazlasıyla yolunda dimi bacımmm güzel haberlerini almak ve burda her daim güzel haberler paylaşmak ümidiylee

kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
şimdi öğrendik ve mutluluktan ağlamaktayız.

Canımmm gözünüz aydın çok mutlu oldum inan.. Rabbim.o korkuyu hiç kşmseye yaşatmasın inşallah...

Tatlim gecmis olsun cok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağolasın canım..

hmm oda güzelmiş. Ben yıllık izin ile kafayı bozum da bu aralar. Gelmedi gitti be

Haklısın valla ben okulu zor kapatanlardanım ve şimdiden okul açılmasın istiyorum :)) yani gebelikte 9 ay evde oturmalıyız artı maaş almalıyız benceee :) hakediyoruz

Aminn. Son dakikalarım bende evime kavuşacağımm. Yapılması gereken bir sürü şey var. Dolap detoksu yapıcam ilk iş bu gün. Elime hangi kıyafeti alsam olmuyor sinir oluyorum Olmayanları ayıracağım

O dediğini benim de yapmam gerek ama çok üşeniyorım :) geçen eşimle avm ye gittik rasgele bi tişört gitmiştim dar oldu umursamadım ama eşim kadın karnına baktı bak şu kız da karnına baktı derken kendimi çırılçıplak geziyormuş gibi hissettim karnı erken pörtleyen biri olaraktan acil el atmam gerek dolaba :))

Son düzenleme:
Kızlar sizin de aynı mı:what: ayaktayken karnım sert ama sırt üstü yatınca yumuşak oluyor elim deyince korkuyorum hemen kalkıp sertliği yoklayıp bir ohhh çekip geri yatıyorum:) manyak etti bu minnak beni

Kızlar merhaba
Bende aralık annesi olacağım inşallah.yeni geldim aranıza.bebeklerim tam kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek.inşallah sorunsuz bir hamilelik ve kolay doğumlar bekliyordur hepimizi.

17 haftalik olduk bugun itibariyle kizlar..hala oyle yogun birsey hissetmiyorum...sizde durumlar nasil tekme kipirti...ustelik 2.bebegim hissetmem gerekmiormu?p.tesi doktora gidicem..insan beyni nasil bir seydir ki akla hiiic iyi seyler getirmior :'(

Kızlar merhaba
Bende aralık annesi olacağım inşallah.yeni geldim aranıza.bebeklerim tam kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek.inşallah sorunsuz bir hamilelik ve kolay doğumlar bekliyordur hepimizi.
hoşgelmişin bacımmmm maşallahhh bebişlere
inşallah sağlıcakla kavuşuruz

sabah mide kazıntısıyla uyandım bu sıcakta acaip büyük bir kahvaltı tabağı hazırladım. derken azcık uzanayım sonra kahvaltımı yapayım dedim sırt üstü uzanmamla karnımda adeta kurbağa zıplaması gibi bişey oldu o derece belli olucak şekilde tişörtü kaldırıp baktığımda hani insanın gözü seğirince aynadan görebilir ya aynenn onun daha fazlası bir şekilde göbeğimin sağı nasıl zıplıyor asla bağırsak veya gaz hareketi değildi farkındayım ve çok çok kuvvetliydi çok şaşkınımmmmmmm
bir taraftan gülerken bir taraftanda koktuum ne var be içimde böyle
ama galibaa bu bebek hiç açlığa gelemiyor azçık aç kalayımmm dellenyorrrrr sonra sütlü tatlılı bişeler diyim yine aynı hareketler oluyor ancak 20 dkk sonra uslanıyor. korkunç ve garip bir duygu

Kızlar merhaba

Hoşgeldn cnmm amin cümlemixi inşş. Ayy ikiz he maşallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf ben hissedemiyrm bebilimi arada dönüşlerini hissedıyorum cok ufak oda gazmı onun hareketlerımı ayırt edemiyorummmmyaa. Bıkere bı ay önce tekme yedım okadar sonra hiç duymadım😔😔

Kızlar merhaba

hoşgeldin sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah ikiz bekliyosun sanırım ne güzel yaaa

17 haftalik olduk bugun itibariyle kizlar..hala oyle yogun birsey hissetmiyorum...sizde durumlar nasil tekme kipirti...ustelik 2.bebegim hissetmem gerekmiormu?p.tesi doktora gidicem..insan beyni nasil bir seydir ki akla hiiic iyi seyler getirmior :'(

bende 17+5 oldum bugün,bende de pek kıpırtı yok bi iki kere hissettim daha tık yok 2. gebelikte daha anlaşılır diyolar ama herkesde aynı olacak diye bişi yok,normal bencee...iyi şeyler düşün iyi olsunnn

bende 17+5 oldum bugün,bende de pek kıpırtı yok bi iki kere hissettim daha tık yok 2. gebelikte daha anlaşılır diyolar ama herkesde aynı olacak diye bişi yok,normal bencee...iyi şeyler düşün iyi olsunnn

Ooyyy oy... :) bende 1-2 lutfen kipirtidan baska sey hissetmedim..ilk hamisligime gore azcuk sismanim yaglardan hissetmiorum belkide ama gidip goreyim kipirdastiginida rahatliyayim :)

bende yeni hissettimkiiiiii hiç akrnım çıkmadı ve kiloda almadım bu 4 aylık süreçte o sayede hiiseettiğimi sanıyourm yoksa 20.
21. haftalarda hissedilirmiş ilk bebekte
sağlıklı olsunlarda onlar 9. haftadan sonra ilk hereketlerini yapar haldeler biz hissetmesekte olur
sağlık sağlık bacım

Ooyyy oy... :) bende 1-2 lutfen kipirtidan baska sey hissetmedim..ilk hamisligime gore azcuk sismanim yaglardan hissetmiorum belkide ama gidip goreyim kipirdastiginida rahatliyayim :)

hahahha aynen görünce insan öyle rahatlıyo kii sürekli gitmek istiyo valaa

Aynn cnmm saglıklı olsunda. Bide korkuyorum kımıldamıyo iyimi acaba diye 1 aydr kontrolede gtmedm randevuma iki hafta var. Ondan cok merak ediyorummmm.

Kizlar ben gibi cokk tuvalete giden var mi ozellikle geceleri 15 dkda bi gidiyorum cokta bisey yok ama bebis mesaneye baskimi yapiyor ne biktim tuvalete gitmekten (

Aynn cnmm saglıklı olsunda. Bide korkuyorum kımıldamıyo iyimi acaba diye 1 aydr kontrolede gtmedm randevuma iki hafta var. Ondan cok merak ediyorummmm.

anlıyorum bacımmmm zaman geçmek bilmiyr iki kontrol arasında bende 1 ayın üzerine 2 temmuzda hormon değerlerinden dolayı acil gitmiştik
aynenn bizimde 4 ağustosdan sonraa kontrol meraktan duramıyorummm... nasıl bir duygu bu yaa sırtımız ağrısa böbreğimiz patlasa böyle doktora aşkla gitmeyiz ama bu miniklerin keyfimizden meraktan görmek için sabırsızlıkla günümüzün gelmesini beklerizzz hey allahımmm çok başka bir duygu

Aynen cnmya zararlı olmasa hergun gırerım ultrasona. İlk zamanlarda eşime ultrason cıhazı bile alalım dedım o derece yanı. İki gün dalga gecmişti benmle 😃😃

Al benden de o kadar :) yatinca yumusak oluo kalkiom bastiriom gibegime bakiom sert hee tamam diom :) bi de ben bi model ustum galiba senden pipidasim..ben gogus uclarimi da mincikliom arada acio mu die hahahaha

Kizlar ben gibi cokk tuvalete giden var mi ozellikle geceleri 15 dkda bi gidiyorum cokta bisey yok ama bebis mesaneye baskimi yapiyor ne biktim tuvalete gitmekten (
1 hafta önce bende de vardı öyle bişey 2 yemek kaşığı kadar ancak işiyordum (af edersin baya açık yazdım )
ama görsen tutamıyordummm altıma kaçırcak halde wc ye atıyordum kendimi
ama bol su tüketip
şu 1 haftadırda çok terleyince mi ne geçti bu his
eğer idrarında yanma sızı yoksa normal durumdur 17-18. haftalarımda cidden çok yaşadım hatta ilk zamanlardakinden daha feciydi idrara sıkışma hissi ama geçti
bol su tükettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…