2014 Aralık Anneleri

Açılmıyo cnm link

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
galiba telefondan giriyorsan ondandır açılmaması

haydi bakalım bacım şimdiden hakkınızdan hayırlısıyla olsun tempoya alışıkmışın heyy maşallahhh
ben zaten tembeldim iyice tembel oldum sanki

Hahahah ay maymun etti bizi bu sipalarrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
şimdi öğrendik ve mutluluktan ağlamaktayız.

Gözünz aydın çok sevindim. İnşallah bundan sonrada bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. :)

Canim sana bi kac tane menu atayim ozel mesajla arkadaslarin cani ceker belki :)

Cok sevindim hallolmasina canim benim..benimki artik hergun duzenli olarak hareket halinde canim seninkide zamanla artarak ilerleyecek :)

..

Çok sağolasın canım ev kolay menüyü buldum kuzum :) ay hadi inşallah canım bak saat kaç oldu daha tık yok benim minnacığımda her saat hissetmek istiyorum ben deeeeeee :))

Hahahah ay maymun etti bizi bu sipalarrrr

Tam maymun olduk şimdiden doğunca napacaklar bizi acabaa

https://www.joker.com.tr/urun/kraft-nova-travel-puset-kirmizi-1908 kızlar bu sadece puset mi anlamadım ben bebek arabasıysa uygun bayaaaa???????? %50 indiirm diyor gerçi bilemedimm :44::44::44:

Merhaba kizlar bende katilmak istyrm araniza 18. Haftamdayim 18 aralik benim dogum tarihim insallah ama bebisimin cinsiyetini henuz bilmiyrm bulantilarim cok oldu nerdyse bazen hala oliyr ama cikarmdim hic birde tuylenmem resmen durdu bunlar cinsyet hakkinda bilgi verirmi sizlerde durum nasil yani tecrubelerineze dayanrk tahmind3 bulunablrmisiniz birde listeye kendimi ekleyemedim olmuyr

Evet abajur, çok lazım gibi en başta aldık :) bin liranın altında hiç rastlamadım quinny e canım bakacağım dediğin yere, saolasın :)

4lü test 16-20 haftalarda yapılıyormuş, ben 17 haftada yaptırdım. Bazı devlet hastanelerinde yapılıyormuş ama nerede yapılıyor bilmiyorum. Sen ankadaydım sanırım, atatürk, z.tahir ve zübeyde hanımdan birinde mutlaka yapılıyordur diye düşünüyorum.

Gözünz aydın çok sevindim. İnşallah bundan sonrada bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. :)

Amin canim inşallah cok sagol.

En iyisini yapıOn canım bir de minik kızın var bebişler ikiz yükün bizimkinin üç katı... ben de yabancı değil gelenler diye kabul ettim yoksa zor gerçekten...kabul etmiş şükür canım etmemiş de eşim dava açcam demiş ifade fln vermişler polise, kabul etmiş öyle olunca adam karşılamış masrafı yaptırmışlar şükür

kızlar herkese merhaba bugün 17+5 olduk.heycanla cinsiyeti öğrenmeye gittik ama gel gör ki göbek bağı önüne gelmiş ve göremedik.onun dışında hersey yolunda.4 lü testide dr istedi ama yaptırmadan geldim

Hadi gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)Testi iyi yapmışsın bende yaptırmadım 3lü de 4 lü de...cinsiyet için de Allah sabır versin canım ben olsam On doktor gezmiştim :)) çocuğum bildiği için annesinin huyunu ne var ne yok seriyor her seferinde

Travel diyo canım, ana kucağı da var ama hakikaten baya uygunmuş :)

Bana da fazla uygun geldi de yanlış mı anlıyorum yoksa diyr sorayım dedim :) sağolasın tatlım:)

çok sevindim canım cok sükür. bende bugün 4 lüyü yaptırmadım. hadi gözün aydın canımyaaa. ne testinden temiz sonucu aldın

Ikili temiz ciktiysa baska hic bir teste gerek yok canim. Tecrübeyle sabit.
Amniyosentez yaptirdik canim.
Allaha Şükür bebegimde hic bir hastalik yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…