galiba telefondan giriyorsan ondandır açılmamasıAçılmıyo cnm link
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sana bi kac tane menu atayim ozel mesajla arkadaslarin cani ceker belki :)
Cok sevindim hallolmasina canim benim..benimki artik hergun duzenli olarak hareket halinde canim seninkide zamanla artarak ilerleyecek :)
Canim ne guzel yazdin tesekkur ederim.her bunyede farkli oluyo sonucta ilk hamileligim ama biraz erken hissettim napayim ben bilmiyodumki sonucta bebek nasil hareket eder ilk hissettigimde kayimvalideme sordum karnimda biseler oluyo diye anlattim o dedi bebek diye sonra her gecen gun artti hareketleri..
Calismak konusunda ben evlenene kadar 10 yil calistim araliksiz.calisma temposuna cok alisigim yani daha gitmedim gorusmeye carsamba gidicem ama mecburen soyluycem dogum izni var sonucta bilsinler.burda is bulmakta o kadar zorki zaten kucuk sehir ama kurumsal bi sirket oldugu icin basvurmustum.ayakta calisan insanlara Allah kolaylik versin zaten normalde zor bide hamileyken dusunemiyorum..
Aaa ayıpsın pipidaşım Onu da yapıyorumsen yazınca gene bi yokladım göğüsler şükür acıyor :))
Aaaaaaaa ondan mı yumuşak oluyoryatınca yayılıyor demek hep yatım ben o zaman keyif yapsın oğluşum içerde. :))))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy kızlar akşama iftara misafirim var menüm bile net değil henüzzzzpek bir rahatım bu ben değilimmmmm [/QUOTE bende dün aldim çok kalabalık değildim gerçi ama kolaya kactim acikcasi o halde bile gece pert olmuştum :) neyseki afiyetle yediler :) zaten aç olacaklar canim ne olsa yerler kasma kendini :) ben mercimek çorbası,firinda köftelik patates,börek,pilav,salata,cacık,kadayifli muhallebi yaptim ornek olarak söyledim inşallah caniniz çekmemiştir :)
kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
şimdi öğrendik ve mutluluktan ağlamaktayız.
Canim sana bi kac tane menu atayim ozel mesajla arkadaslarin cani ceker belki :)
Cok sevindim hallolmasina canim benim..benimki artik hergun duzenli olarak hareket halinde canim seninkide zamanla artarak ilerleyecek :)
..
Hahahah ay maymun etti bizi bu sipalarrrr
ayyy kızlar akşama iftara misafirim var menüm bile net değil henüzzzzpek bir rahatım bu ben değilimmmmm [/QUOTE bende dün aldim çok kalabalık değildim gerçi ama kolaya kactim acikcasi o halde bile gece pert olmuştum :) neyseki afiyetle yediler :) zaten aç olacaklar canim ne olsa yerler kasma kendini :) ben mercimek çorbası,firinda köftelik patates,börek,pilav,salata,cacık,kadayifli muhallebi yaptim ornek olarak söyledim inşallah caniniz çekmemiştir :)
Ohh yazmışsın da İnşallah kimsenin canı çekmemiştir hakikaten :)) buldum tatlım kolay bi menu artık idare etsin gelenler de napim buna da şükür yani :))))) bu halimle.almışım daha ne
Bende de dun misafir vardi iftara..cok kalabalik deildi benm de ama dedigin gibi gece kutuk gibi uyumusum..simdi de kendimi sanki grip olmusum gibi hissediorum..kemiklerimin ici agrio sanki yaaadunku yorgunlugu atamadim sanirim ben ustumden..
Bende de dun misafir vardi iftara..cok kalabalik deildi benm de ama dedigin gibi gece kutuk gibi uyumusum..simdi de kendimi sanki grip olmusum gibi hissediorum..kemiklerimin ici agrio sanki yaaadunku yorgunlugu atamadim sanirim ben ustumden..
evi eşim halletti canım yemeği de beraber hazırlayıp fırında pişittricez başında beklemesi olmasın salatalar eşimin ellerinden öper yineee :)) sen de bugün bişi yapma bari dinlen iyice canm çok yorma kendini halin ortada kimse kusura bakmaz zaten
anladım bacım çok sağolasın bu 4 lü test için diğerlerinde olduğu gibi hafta sınırı aralığı var mıdır?
birde devlet hastaneleri 4 lü testi yapıyor mu
güle güle kullan bacım o gözüken abajur muuuuu çok ciciiiiiii
guinnyler 900 tl ye var arkdş aldı ayhan bebe mi ne internetten:
çok sevindiimmm allaha şükür canim emindim zaten birşey cikmayacagina demiştim sana da :) artik 2.bebisine yaptirmazsin bu testlerden
https://www.joker.com.tr/urun/kraft-nova-travel-puset-kirmizi-1908 kızlar bu sadece puset mi anlamadım ben bebek arabasıysa uygun bayaaaa???????? %50 indiirm diyor gerçi bilemedimm :)
Gözünz aydın çok sevindim. İnşallah bundan sonrada bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. :)
İğne zor oluyodur eminim. İnşallah bir an önce tehliken geçer canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Ben daha kimseyi almadım almayıda düşünmüyorum :d ayakta kalınca başım dönüyor, az önce yine çıkardım.bu halde misafir ağırlayamam. Artık dışarda bir yerde topluca vercez inşallah.Kolay gelsin cnm sana. Bu arada halloldu mu mesele adam kabul etmiş mi çarptığını?
kızlar herkese merhaba bugün 17+5 olduk.heycanla cinsiyeti öğrenmeye gittik ama gel gör ki göbek bağı önüne gelmiş ve göremedik.onun dışında hersey yolunda.4 lü testide dr istedi ama yaptırmadan geldim
Travel diyo canım, ana kucağı da var ama hakikaten baya uygunmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sevindim canım cok sükür. bende bugün 4 lüyü yaptırmadım. hadi gözün aydın canımyaaa. ne testinden temiz sonucu aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?