2014 Aralık Anneleri

aralık 2014 annesi olacaktım ama karnımda öldü ne zaman hamile kalırım yeniden acaba

canım benim ben de geçen yıl tamda bugünlerde aynı seyi yaşadım benimkiler ikizdi seni çok iyi anlıyorum su sana ne desem boş ama nolursun rabbime inan güven ve STRES ASLA YAPMA ben 4-5 kere klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ve adetimin 5.güünüzden itibaren hep bu iğnelerin ağrısı ile yaşadım olmadı her seferinde prolaktin hormonum yükseldi tabi stresden en son bir dr gittik oda rahim filmi çekti ve bana dediki sen bu ay hamile kalamazsın diğer aya gel aşılama yapalım dedi bende nasılsa hamile kalamayacağım diye hiç umursamadan hayatımda olmadığım kadar sakin bir şekilde adetimi bekliyordum ve ben o ayın sonunda yumurtlama takvimine göre hamile kalma olasılığımın düşük olduğu günlerde hamile kaldım rabbime binlerce şükürler olsun su anda 18 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz tek sorunumuz benim yaramaz cinsiyetini göstermiyor :))))
inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder

merhaba gözdem sen 3 lü yaptırmış mıydın? bende dün gittim yaptırdım ama 1 hafta sonra çıkacak sonuç. senin 3lü test zamanın değil mi aslında :26:

kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
şimdi öğrendik ve mutluluktan ağlamaktayız.

ayy canım benim maşallah size duyduğumdan beri hep aklımdaydın hep namazlarda ezan okunurken aklıma geliyordun rabbim sağlıkla kucağına alamyı da nasip etsin inşş şu an benimde gözlerim yaşardı

ayy canım benim maşallah size duyduğumdan beri hep aklımdaydın hep namazlarda ezan okunurken aklıma geliyordun rabbim sağlıkla kucağına alamyı da nasip etsin inşş şu an benimde gözlerim yaşardı

Oh.. Çok sevindim..

Oh ki ne ohh canim cok şükür.

Allah razi olsun kardelen. Rabbim kimselere yasatmasin böyle bir sey.
Dualarda bulustuk rabbim kabul etti.
Inşallah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza.

Ikili temiz ciktiysa baska hic bir teste gerek yok canim. Tecrübeyle sabit.
Amniyosentez yaptirdik canim.
Allaha Şükür bebegimde hic bir hastalik yokmuş.

Gözün aydın canım çook şükür :) biz de 4lüyü yaptırdık da hala sonuç alamadık merakla bekliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım çok şükür her şey yolunda:124::124:
bilmukabele canım hep güzel haberler paylaşalım inşallah

Gözün aydın canım çook şükür :) biz de 4lüyü yaptırdık da hala sonuç alamadık merakla bekliyorum :)

hayırlısıyla hiç bir şey çıkmaz inşallah.
çıkması da gerçek değilmiş işte şekil 1-a ben :)

gözün aydın canım:)) çok sevindim... Allah inşallah hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip eder...Allah tamamına erdirir inşallah canım :))

gözün aydın canım:)) çok sevindim... Allah inşallah hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip eder...Allah tamamına erdirir inşallah canım :))

inşallah canım hepimiz saağ salim kavuşalım bebeklerimize

canım ben özele gittim ama devlette de muhakkak yapılıyordur. 16-20. haftalar arası yapılıyor sanırım ki bir sorun çıkarsa 20. hafta civarı da amniyosentez yapılıyor diye biliyorum.

canııım nasıl sevindim, çok şükür artık bir endişeniz kalmadı. Allah başka dert vermesin inşallah... aslında çok şükür bir dert vermiyor da bu gereksiz endişelerle kendimizi harap ediyoruz. ne demeli bu testlere bilmiyorum. ben de dörtlü sonucu bekliyorum, hayırlısı...
kızlar bilenelr bilmeyenler bişey sorcammmm
Mothercare in bebek giysi ürünleri nasıl (zıbın tulum body gibi)
canım ben hiç bakamadım henüz ama görümcem çocuğunun ilk kıyafetlerini hatta beşik vs. hep ordan almış çok da memnun kalmış. bu yüzden benim de aklımda orası, bakmayı düşünüyorum.
canım hayırlısı olsun hakkında. belli mi olur belki o kadar aradıkalrı kişisindir ki doğum iznini sorun etmezler :) inşallah gönlüne göre olur canım..
eskiden olsa tatlım ve mezem bu saate çoktan hazırdı pufff hiç de hazırlayasım yok kolaya kaççam sanırımmmm ama napim ben yüklüyüm yüklüüüüüüüü pek itici oldummmm
kolay gelsin hayatım, bunu yazalı çok olmuş, artık herhalde epey hazırlamışsındır diyecem ama bunu gördükten sonra sayfaları geçiyorum geçiyorum fananay bitmiyor bir türlü işinin başına geçmek bilmemiş!!!
bu arada araba meselesini de okudum bir yerlerde, çok geçmiş olsun canım...

Canim arasin anlami buluntu yada nehir adi olarak geciyor. Ben su anlami kullanarak vericem bu ismi. O benim buldugumm... Bana anlamli geldi. Kiz olursa da isim hazir. Hira :) Ama buyuk ihtimal erkek herhalde 12. Haftamda doktor % 51erkek diyerek kafami karistirdi. Neyse ki bu cuma 3lu testim var 16 haftam net doluyor. Bakalim hayirlisi. Bir de su giyecek problemini cozsem. Ne eski kiyafetlerime sigiyorum ne simdiden hamile kiyafeti alabiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tembellik diz boyu

Merhaba dedik ses yok ne bicim forum siz araniza yeni katilanlara boylemi davraniyrsunuz hickimse ilgilenmedi selam bile vermedi dogrusu cok incitici

Merhaba dedik ses yok ne bicim forum siz araniza yeni katilanlara boylemi davraniyrsunuz hickimse ilgilenmedi selam bile vermedi dogrusu cok incitici

Canim hosgeldin. Kusurumuza bakma bazen yazilanlar arada kaynayabiliyor. Sen kac haftalik hamilesin cinsiyetini ogrenebildinmi?

Kızlar butikbebe sitesine bakmanızı tavsiye ederimm.

kızlar bilenelr bilmeyenler bişey sorcammmm
Mothercare in bebek giysi ürünleri nasıl (zıbın tulum body gibi)

Fiyat olarak biraz pahalidir ama hakkini verir, ben cok memnun kalmistim. Bebek kiyafetlerinde mothercare ve chicco yu tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…