2014 Aralık Anneleri

Ay ne güzel bir rüya, çok etkilenmişsindir eminim. Yarın Dr randevumuz var heyecandan uyuyamadım ben bu gece gerçi son rüyamda eşimin bir sürü gayri meşru çocuğuyla uğraştım, uyusam da saçma sapan şeylerle uğraşcaktım yine

Hmm eyübe yakınım bende bı araştırim bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır olsun Canım rüyan
Hamilelikte ne çeşit ruya göreceğimizi şaşırdık artık
Sizin cinsiyet belli mi
Bebeginden güzel haberler alalım inşallah yarın

Merhaba dedik ses yok ne bicim forum siz araniza yeni katilanlara boylemi davraniyrsunuz hickimse ilgilenmedi selam bile vermedi dogrusu cok incitici

Yazmadan duramayacagim. Bu tavra sinir oluyorum.
Her an herkese selam verip ilgilenmek zorunda miyiz acaba?
Sabirla gelir gidersin yazarsın kaynasirsin.
Zart diye bir anda gelip, 1-2 mesaj yazip " ne bicim forum, kimse ilgilenmedi" diye yaftayi yapistirmak ön yargidir..

Pipidaşım burdayım :)) gözün aydın canım çok sevindim maşallah minnacığna :) darısı bize artık ben bile çok seyrek hissediyorum eşimin hissettmesi zor henüz sabırla bekliyorum erkekler Erken başlar diyorlar ama.benimki uslu olacak sanırım :)

Çok sağolasın canım Allah razı olsun hepimizi.korusun inşallah :) dün gelenler yabancı olmadığı halde yani bulaşığa fln yardım ettiği halde pestilim çıkmış canım yeni.uyandım bi daha doğurana kadar tövbe almam... Sen iyisini yapıyorsun canım alma boşver Rabbim.görüyor halimizi zaten ben biraz cahillik ettim ama çok iyi akıllandım

Hadi iyi haberlerle gel canım inşallah :) ben de çok seyrek hissediyorum sıklaşsun hemencecik istiyorum ama.sabırla beklemekten başka çare yok:)

Ben kapkara kız görmüştüm ama tutturamayanlardanım:) kara kızları çok beğenirim de.:)) rüyada gelince hissettiğini anlıyorum çok güzeldi ben de baya gördüm resmen hissettim emdiğini :) yaa doubleanneciğim senin daha farklı bizden ikiz merak ediyor musun nasıl olcak benzeyevekler mi fln çok heyecanlı bir de biri sağ meme de biri sol memede emecekler minnak minnak ayyyy :))))

hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene

Canım Allah kavuştursun sen gidersin sonra yanlarına inşallah

:thumbup: katılıyorum sana canım :thumbup:
ki aksine gayet sıcak.kanlı bi topiciz biz :) insanız gözden kaçabilir....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım benim. Allah yeniden kavuştursun inşallah annenlere. Neyse birazcık da baş başa kalmak lazım kocişle

Öyle canım baba olduğunu fark edemedi adamcaz anne babaların yanında iyi ve kötü yönleri var yalnızlığın ☺

Günaydın şımarık, sana da hayırlı pazarlar
Allah kavuştursun annenlere bidaha
Benimki 10 dklik mesafe olduğundan kalmaya gelmiyor haliyle
Biz gidiyoruz arada yemege vs
Canım bizim 3 4 ayda bir gelip 2 3 hafta kalıyorlar böyle sağolsunlar yanlarında aolmayı biz tercih etmedik tatlı olsun sohbet ☺

Ya Fettah

Evet canım çok güzeldi sanki gerçekten emziyorum onları, rüyadaki hissettiğim duygu bile bambaşka. İsim araştırıyorum daha şu olsun dediğim isim olmadı. Eşim biraz babasının isminide istiyor.ismail kayınpederin ismi. Beğendiğim isimlerde hep yakın akrabalar tarafından konmuş durumda :) Hazar, Kerem, Enes, Cihangir,Aras bunlar beğendiğim isimler arasında.
Ne guzel duygudur maşallah ben daha görmedim hiç .. Benımde gecen gece eşim gormuş .. Darısı basıma

İnşallah srnde görürsün annesi :) çok çok güzel bi duygu...

Çok etkilendim canım. Sabah musmutlu uyandım :)) Bende genellikle saçma rüyalar görüyorum O hamilelikten dolayı sanırım. Hadi bakalım güzel haberlerle gel :)

Bende yeniyim aranizda kimseciklerin de bi sallamama gibbi bi tavri olmadi. Gayette herkes sicak kanli. Ama zaten masallah herkes olmus 4 5 aylik arkadas samimiyetler kurulmus paylasimlar almis basini gitmis eeee ne beklior ki bi selam verince ne olacakti herkes alkis mi tutacakti.

Ayy ne mutlu size
Eşim de kızımın tekmesini hissettikten sonra 2 gün boyunca sırıtarak dolaştı ortalıkta Şimdi de çikolata yedirip yatırıyo elini tekmeletiyo, çok hoşuna gitti

Kizlarrrr hepinize tesekkur ederimmmmm :)

Aynen tatlim..katiliorum sana..bazen bizim yazdiklarimiz bile arada kaynio kimse gormuo..olabilir bu tarz seyler..hemen topigi kotulemek hos olmuo..

Başlarda kız bebişe odaklandığın için görmüşsündür o karakızı sen :)) Benim ikizlere gelince çok farklı bi duygu canım ya. Sanki ilk defa anne olacakmışım gibi hem korku hem heyecan hemde özlem var içimde :) İkisi birden nasıl olcak, çok benziceklermi diye çok merak eediyorum :)

Tek yumurta ikizleri mi canim bebisler. Ablaminda ikizleri var biri erkek biri kiz analari babalari farkli sanki biri kara kuru biri sarisin iricene :)

Bende dun esir aldim benimkini eli karnimda yatti hissetmek icin ben hissediyorum ufak hareketlerini ara sira daha buyuk hareketler hissediyorum esime hissettinmi diyorum evet diyo aynen gulumsuyo hissettikce ama sonra sordum aralardaki buyuk hareketleri hissettinmi diye yoo ben sadece kalp atisi gibi seyler hissettim dedi ben nasil senin gibi ayrintili hissedeyim ama hissettim dedi haklisin dedim gulumsemesinden belliydi hissettigi :)
Bide bizimki baba elini koyunca hic kesmiyo hareketleri ben koyunca duruyo

Hakkından hayirlisini versin Allah bittercim
Tesekkur ederim tatlim..
Bende gordum canim gecenlerde kirmizi suratli bi bebekti cinsiyet net degil ruyada bile sol gogsumden emerken sut ciktigini bile hissettim sagdan ememedi ama o gunde bende uc yok demistim ondan girdi heralde ruyama..
hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene

İyi pazarlar canim biraz basbasa kalirsiniz esinle artik senin kizginligin gectimi ?

O kalp atisi bebegin hareketleri oluyor canim birkac hafta sonra tekmeler bende oyle olmustu :))

Gecenlerde bende gordum ayni babasiydi bi sari saclari bana cekmisti 1:

Hayır olsun Canım rüyan
Hamilelikte ne çeşit ruya göreceğimizi şaşırdık artık
Sizin cinsiyet belli mi
Bebeginden güzel haberler alalım inşallah yarın

Valla öyle bakalım bitene kadar ne maceralar ne maceralaryok tatlım belli değil cinsiyet. Bakalım sözümü dinleyip ne var ne yok serecek mi ortaya yarın

Tek yumurta ikizleri mi canim bebisler. Ablaminda ikizleri var biri erkek biri kiz analari babalari farkli sanki biri kara kuru biri sarisin iricene :)

Çift yumurta ikizi canım.Benimkilerde benzemeyebilir. Ama bazı çift yumurta ikizleri tıpa tıp benzeyebiliyo. Merakla bekleyip görcez :)

Bittercim rüyanda bile cinsiyet net değil miydi Kıyamam ya. Kendimden sonra bebeğinin cinsiyetini en çok merak ettiğim sensin Bende sütün çıkışını bile hissettim canım ya.
Bi tuhaf oldum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…