Günaydın annişler :) ayy bugün oğluşlarımı rüyamda gördüm. Çok güzeldi emzirdim onları :)) Hatta uyandım, tekrar görürüm diye uyumaya bile çalıştımKızımada hamileyken görmüştüm rüyamda.Doğduğunda rüyama giren bebekti kızım :))) Çoğu anne görüyor yavrusunu rüyasında kızlar. İnşallah sizde görürsünüz...
İstanbuldayım canım ben Duygu hastanesine gidiyorum küçükköyde ama Eyüp devlet hastanesinde yapılıyomuş bi arkadaşımın yengesi orda yaptırmış haftaya oraya gidicem bakalım şansımı denicem bi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ne güzel bir rüya, çok etkilenmişsindir eminim. Yarın Dr randevumuz var heyecandan uyuyamadım ben bu gecegerçi son rüyamda eşimin bir sürü gayri meşru çocuğuyla uğraştım, uyusam da saçma sapan şeylerle uğraşcaktım yine
Malesef cnm listemizi artik devam ettirmiyorum. Devam etmek isteyen varsa edebilir.
Merhaba dedik ses yok ne bicim forum siz araniza yeni katilanlara boylemi davraniyrsunuz hickimse ilgilenmedi selam bile vermedi dogrusu cok incitici
canım listeyle artık sen ilgilenmiyormusun??
Kizlarr bu gece kimsecikler yok sanirim :) pipidaslarim fananayimmm swiftimm doublecimmm nerelerdesiniz yahuu :) ayrica kiz annisleriii kasciii, bitterr ve adini sayamadigim tum cici anneler :) bu aksam esim ilk defa hissetti bebisimizi..Allahima bin kez sukurler olsun..yuzundeki ifadeyi tarif etmem mumkun deil :) yuzume baktikca guluo simdi :) Allah herkesin bebisini hissetmesini nasip etsin insss :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fananaycim geçmiş olsun, carpanin masrafı üstlenmesine sevindim
Allah her türlü kazanın beterinden korusun
İftar hazırlıkları içinde eline sağlık, Allah kabul etsin
Ben bu sene kimseyi almıyorum iftara, kimse kusura bakmasin
Kızlar gelelim bana, hamileligim iyi gidiyor şükür
Bayram sonrası ayrıntılı için çağırdı doktor, zaman geçsin diye bekliyorum
Daha Oğluşumun hareketlerini hissetmedim iyidir heralde kuzum
Allah hepimize sağlık versin
Günaydın annişler :) ayy bugün oğluşlarımı rüyamda gördüm. Çok güzeldi emzirdim onları :)) Hatta uyandım, tekrar görürüm diye uyumaya bile çalıştımKızımada hamileyken görmüştüm rüyamda.Doğduğunda rüyama giren bebekti kızım :))) Çoğu anne görüyor yavrusunu rüyasında kızlar. İnşallah sizde görürsünüz...
hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene
Yazmadan duramayacagim. Bu tavra sinir oluyorum.
Her an herkese selam verip ilgilenmek zorunda miyiz acaba?
Sabirla gelir gidersin yazarsın kaynasirsin.
Zart diye bir anda gelip, 1-2 mesaj yazip " ne bicim forum, kimse ilgilenmedi" diye yaftayi yapistirmak ön yargidir..
Günaydın canım benim. Allah yeniden kavuştursun inşallah annenlere. Neyse birazcık da baş başa kalmak lazım kocişle
Canım bizim 3 4 ayda bir gelip 2 3 hafta kalıyorlar böyle sağolsunlar yanlarında aolmayı biz tercih etmedik tatlı olsun sohbet ☺Günaydın şımarık, sana da hayırlı pazarlar
Allah kavuştursun annenlere bidaha
Benimki 10 dklik mesafe olduğundan kalmaya gelmiyor haliyle
Biz gidiyoruz arada yemege vs
Evet canım çok güzeldi sanki gerçekten emziyorum onları, rüyadaki hissettiğim duygu bile bambaşka. İsim araştırıyorum daha şu olsun dediğim isim olmadı. Eşim biraz babasının isminide istiyor.ismail kayınpederin ismi. Beğendiğim isimlerde hep yakın akrabalar tarafından konmuş durumda :) Hazar, Kerem, Enes, Cihangir,Aras bunlar beğendiğim isimler arasında.Günaydın dubleannemiz, çok güzeldir rüyası bile şimdi onların
Maşallah
Ben de hamile olduğumu öğrendim ertesi gece rüyamda bi erkek bebek emzirmistim
Ruyada hissettiğim koku bile hala burnumda
İnşallah herkes görür gerçekten çok güzel
Sen isim düşündün mu canım
Benim de oğlum olacak ama henüz aklımızda birşey yok
İnşallah srnde görürsün annesi :) çok çok güzel bi duygu...Ne guzel duygudur maşallah ben daha görmedim hiç .. Benımde gecen gece eşim gormuş .. Darısı basıma
Ay ne güzel bir rüya, çok etkilenmişsindir eminim. Yarın Dr randevumuz var heyecandan uyuyamadım ben bu gecegerçi son rüyamda eşimin bir sürü gayri meşru çocuğuyla uğraştım, uyusam da saçma sapan şeylerle uğraşcaktım yine
Zart diye bir anda gelip, 1-2 mesaj yazip " ne bicim forum, kimse ilgilenmedi" diye yaftayi yapistirmak ön yargidir..
Ayy ne mutlu size
Eşim de kızımın tekmesini hissettikten sonra 2 gün boyunca sırıtarak dolaştı ortalıktaŞimdi de çikolata yedirip yatırıyo elini tekmeletiyo, çok hoşuna gitti
Günaydın kızlar ve bebekleri
Herkese güzel bi pazar olsun
0306cığım hayırlı olsun, eşinde hissetmis yavrunuzu
Ne güzel histir kimbilir, daha ben hissedemedim
Bakalım biz ne zaman taniscaz oglumuzun hareketleriyle
Bazen kalp atışı hissediyorum göbeğimde ama kendi nabzım mi, yavrumun mu anlamıyorum
Amin canim :) Nekadar fevkalade duygular degil mi :)) ben oglusumu hissediyorum ama henuz babasi hissetmedi sanirim bizde yirminvi haftayi bulacak babamizin hissetmesi oyle cok istiyorum ki hissetmesini o duyguyu tatmasini. Hamile oldugumuza inanmiyor bazen benim ki oyle hissediorum ben 😜darisi bizim basimiza insallah 👼👼
Günaydın canım :) Akşam kimsecikler yoktu bende baktım çıktım hemen. Ayy ne güzel eşin bile hissetmiş, benim daha o kadar net değil. Çok güzel bir duygu dimi ya. Bu aylarda annelik hormonları tavan yapıyor, rüyama girdi oğluşlarım, çok özlüyorum ben onları. Vakit geçsin biran önce. Gelsin bebişlerimiz
Pipidaşım burdayım :)) gözün aydın canım çok sevindim maşallah minnacığna :) darısı bize artık ben bile çok seyrek hissediyorum eşimin hissettmesi zor henüz sabırla bekliyorum erkekler Erken başlar diyorlar ama.benimki uslu olacak sanırım :)
Çok sağolasın canım Allah razı olsun hepimizi.korusun inşallah :) dün gelenler yabancı olmadığı halde yani bulaşığa fln yardım ettiği halde pestilim çıkmış canım yeni.uyandım bi daha doğurana kadar tövbe almam... Sen iyisini yapıyorsun canım alma boşver Rabbim.görüyor halimizi zatenben biraz cahillik ettim ama çok iyi akıllandım
Hadi iyi haberlerle gel canım inşallah :) ben de çok seyrek hissediyorum sıklaşsun hemencecik istiyorum ama.sabırla beklemekten başka çare yok:)
Ben kapkara kız görmüştüm ama tutturamayanlardanım:) kara kızları çok beğenirim de.:)) rüyada gelince hissettiğini anlıyorum çok güzeldi ben de baya gördüm resmen hissettim emdiğini :) yaa doubleanneciğim senin daha farklı bizden ikiz merak ediyor musun nasıl olcak benzeyevekler mi fln çok heyecanlıbir de biri sağ meme de biri sol memede emecekler minnak minnak ayyyy :))))
Canım Allah kavuştursun sen gidersin sonra yanlarına inşallah
:thumbup: katılıyorum sana canım :thumbup:
ki aksine gayet sıcak.kanlı bi topiciz biz :) insanız gözden kaçabilir....
Pipidaşım burdayım :)) gözün aydın canım çok sevindim maşallah minnacığna :) darbiri ı bize artık ben bile çok seyrek hissediyorum eşimin hissettmesi zor henüz sabırla bekliyorum erkekler Erken başlar diyorlar ama.benimki uslu olacak sanırım :)
Çok sağolasın canım Allah razı olsun hepimizi.korusun inşallah :) dün gelenler yabancı olmadığı halde yani bulaşığa fln yardım ettiği halde pestilim çıkmış canım yeni.uyandım bi daha doğurana kadar tövbe almam... Sen iyisini yapıyorsun canım alma boşver Rabbim.görüyor halimizi zatenben biraz cahillik ettim ama çok iyi akıllandım
Hadi iyi haberlerle gel canım inşallah :) ben de çok seyrek hissediyorum sıklaşsun hemencecik istiyorum ama.sabırla beklemekten başka çare yok:)
Ben kapkara kız görmüştüm ama tutturamayanlardanım:) kara kızları çok beğenirim de.:)) rüyada gelince hissettiğini anlıyorum çok güzeldi ben de baya gördüm resmen hissettim emdiğini :) yaa doubleanneciğim senin daha farklı bizden ikiz merak ediyor musun nasıl olcak benzeyevekler mi fln çok heyecanlıbir de biri sağ meme de biri sol memede emecekler minnak minnak ayyyy :))))
Canım Allah kavuştursun sen gidersin sonra yanlarına inşallah
:thumbup: katılıyorum sana canım :thumbup:
ki aksine gayet sıcak.kanlı bi topiciz biz :) insanız gözden kaçabilir....
Başlarda kız bebişe odaklandığın için görmüşsündür o karakızı sen :)) Benim ikizlere gelince çok farklı bi duygu canım ya. Sanki ilk defa anne olacakmışım gibi hem korku hem heyecan hemde özlem var içimde :) İkisi birden nasıl olcak, çok benziceklermi diye çok merak eediyorum :)
Bende dun esir aldim benimkini eli karnimda yatti hissetmek icin ben hissediyorum ufak hareketlerini ara sira daha buyuk hareketler hissediyorum esime hissettinmi diyorum evet diyo aynen gulumsuyo hissettikce ama sonra sordum aralardaki buyuk hareketleri hissettinmi diye yoo ben sadece kalp atisi gibi seyler hissettim dedi ben nasil senin gibi ayrintili hissedeyim ama hissettim dedi haklisin dedim gulumsemesinden belliydi hissettigi :)Kizlarr bu gece kimsecikler yok sanirim :) pipidaslarim fananayimmm swiftimm doublecimmm nerelerdesiniz yahuu :) ayrica kiz annisleriii kasciii, bitterr ve adini sayamadigim tum cici anneler :) bu aksam esim ilk defa hissetti bebisimizi..Allahima bin kez sukurler olsun..yuzundeki ifadeyi tarif etmem mumkun deil :) yuzume baktikca guluo simdi :) Allah herkesin bebisini hissetmesini nasip etsin insss :)
Tesekkur ederim tatlim..Hakkından hayirlisini versin Allah bittercim
Bende gordum canim gecenlerde kirmizi suratli bi bebekti cinsiyet net degil ruyada bile sol gogsumden emerken sut ciktigini bile hissettim sagdan ememedi ama o gunde bende uc yok demistim ondan girdi heralde ruyama..Günaydın annişler :) ayy bugün oğluşlarımı rüyamda gördüm. Çok güzeldi emzirdim onları :)) Hatta uyandım, tekrar görürüm diye uyumaya bile çalıştımKızımada hamileyken görmüştüm rüyamda.Doğduğunda rüyama giren bebekti kızım :))) Çoğu anne görüyor yavrusunu rüyasında kızlar. İnşallah sizde görürsünüz...
hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene
Günaydın kızlar ve bebekleri
Herkese güzel bi pazar olsun
0306cığım hayırlı olsun, eşinde hissetmis yavrunuzu
Ne güzel histir kimbilir, daha ben hissedemedim
Bakalım biz ne zaman taniscaz oglumuzun hareketleriyle
Bazen kalp atışı hissediyorum göbeğimde ama kendi nabzım mi, yavrumun mu anlamıyorum
Hayır olsun Canım rüyan
Hamilelikte ne çeşit ruya göreceğimizi şaşırdık artık
Sizin cinsiyet belli mi
Bebeginden güzel haberler alalım inşallah yarın
Tek yumurta ikizleri mi canim bebisler. Ablaminda ikizleri var biri erkek biri kiz analari babalari farkli sanki biri kara kuru biri sarisin iricene :)
Bende dun esir aldim benimkini eli karnimda yatti hissetmek icin ben hissediyorum ufak hareketlerini ara sira daha buyuk hareketler hissediyorum esime hbir settinmi diyorum evet diyo aynen gulumsuyo hissettikce ama sonra sordum aralardaki buyuk hareketleri hissettinmi diye yoo ben sadece kalp atisi gibi seyler hissettim dedi ben nasil senin gibi ayrintili hissedeyim ama hissettim dedi haklisin dedim gulumsemesinden belliydi hissettigi :)
Bide bizimki baba elini koyunca hic kesmiyo hareketleri ben koyunca duruyo
Tesekkur ederim tatlim..
Bende gordum canim gecenlerde kirmizi suratli bi bebekti cinsiyet net degil ruyada bile sol gogsumden emerken sut ciktigini bile hissettim sagdan ememedi ama o gunde bende uc yok demistim ondan girdi heralde ruyama..
İyi pazarlar canim biraz basbasa kalirsiniz esinle artik senin kizginligin gectimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?